VEORICA LU DĂNCILĂ mai proastă ca o cămilă : Vasilica lui Dragnea e mai rea decât eugenia lui Hitler

In jos

pentru - VEORICA LU DĂNCILĂ mai proastă ca o cămilă : Vasilica lui Dragnea e mai rea decât eugenia lui Hitler Empty VEORICA LU DĂNCILĂ mai proastă ca o cămilă : Vasilica lui Dragnea e mai rea decât eugenia lui Hitler

Mesaj Scris de Admin la data de Sam Feb 17, 2018 12:40 am

Dragilor care v-ați indignat auzind-o pe bipeda din fruntea cabinetului Dragnea III că dă pe trompă tâmpenii mai mari ca ego-ul stăpânului ei, părerea mea e că greșiți profund: să-i ceri socoteală babuinei coafate din fruntea guvernului, fiindcă i-a numit ”autiști” pe europarlamentarii care zic nasoale la Bruxelles despre minunata guvernare PSDragnea e ca și cum ai încerca să-i explici unui macac să nu mai arunce piatra după ce sparge cu ea nuci de cocos, ci să o păstreze ca unealtă: și Vasilica, și macacul o să vă audă, dar nu o să vă înțeleagă. Căci bag mâna-n foc, pun pariu pe ce vreți voi, mi-o tai și-o dau la rațe, na!, că duduia Vasilica habar nu avea, până aseară, ce înseamnă, de fapt, cuvântul ”autist”. La valoarea și cultura ei de profesoară de lucru manual în Videle, voi aveți impresia că ar fi putut ști așa ceva? Păi ce treabă a avut ea cu autismul, când toată cariera ei de dascăl în afară de țesut, croșetat, punctul înaintea acului, dat cu pila și făcut goblenuri n-a studiat? De unde să știe duduia medicină, genetică, nu mai vorbesc de materia numită bun simț, de la care am impresia că duduia Viorica, vecina ei Carmencita și masculul lor feroce, don Livinho, au chiulit toată viața?
Vezi, fa, Vasilico-Viorico – vorbesc în așa fel încât să pricepi și tălică, te-ai prins? – așa se întâmplă când încerci să-ți depășești condiția. Că dacă te-ai fi mulțumit să zici la Gâdea în emisiune ce ți-a scris nento Dragnea pe foaie, nu se supăra nimeni, toți ar fi zis, probabil, ”Te uiți la ea cât e de proastă? E din Videle, are voie!” și nu s-ar fi produs niciun scandal. Dar tălică ai vrut să fii mai telectuală, așa, mai savantă fără coc și te-ai umflat ca broasca din fabulă, să ne arăți că folosești în frază nu doar ”dăcât”, ”faptele care le-am făcut” și alte perle de la voi, de pe Vlașca, ci și neologisme. Știu, duduie Viorica, că îți pare rău (aici era o cacofonie, dar sigur n-ai observat-o, deci trecem peste) de ce ai zis și că, dacă ai fi avut idee ce înseamnă cu adevărat ”autist” ai fi zis, mai curând, ”soroșist”, dar acum e tardiv. Te-ai făcut de maro, cucoană, și-a dat lumea seama că ai mintea mai mică și decât rotula de furnică, eufemistic vorbind. Și nu doar mintea o ai mică, ci și sufletul îl ai mic.
Căci, dacă ai fi regretat cu adevărat comparația tâmpită de aseară,  nu te-ai fi mărginit să trimiți presei niște motivații ipocrite și niște fraze în cea mai găunoasă limbă de lemn, ci ai fi promis să faci ceva concret pentru adevărații autiști. Viorico, taică, în caz că nu știi, autismul este o boală cumplită – și-ți spune asta cineva care știe ce înseamnă autismul mai bine ca mulți alții – iar guvernul pe care cu oroare îl conduci n-a făcut nimic pentru copiii afectați de ea. Mai rău, se străduiește, prin măsuri fiscale criminale, să pună pe butuci și ONG-urile care luptă pentru ajutorarea acestor copii, ca și cum cei mai mari dușmani ai poporului ar fi copiii autiști și ei trebuie eliminați cât mai rapid. Și nu doar ei, ci și toți cei care nu se încadrează în rasa de supraomeni visată de PSD. Pentru că, nu știu dacă știți, dar supraomul pesedist n-are nimic de-a face cu supraomul nazist: el are un IQ ”dăcât” din două cifre, e asistat și deci dependent de stat, nu se omoară cu munca, însă își vinde votul pe un kil de zahăr și-o sticlă de ulei, nu gândește singur, gândește Antena 3 sau România TV pentru el. Plus, foarte important, e mândru că e român. Toți cei care nu se încadrează în profilul ăsta sunt considerați automat ”autiști” și trebuie izolați sau respinși. Exact ceea ce-și propunea și programul de eugenie, de purificare a rasei, promovat de naziști.
Și-uite așa ajungem la adevărata problemă care trebuie pusă în discuție. Căci nu faptul că o țață din Teleorman a folosit un cuvânt al cărui sens propriu nu-l cunoaște e problema, ci faptul că guvernul în fruntea căruia ea a fost proțăpită îi consideră pe toți cei ce i se opun ”autiști” – deoarece, spune coana Vasilica, ”nu văd și nu aud ceea ce este vizibil pentru oamenii de bună credință.” Unde am mai auzit noi asemenea vorbe? Ei, da, la Hitler. Ceea ce a reprezentat Lebensunwertes Leben (”viața nedemnă de viață”) pentru Hitler sunt azi autiștii pentru doamna Vasilica: suntem noi toți, de fapt, cei care nu putem vedea și înțelege mărețele realizări pesediste și care îndrăznim să le criticăm. Noi suntem autiști, pentru că nu acceptăm nou-vorba pesedistă, care spune că furtul e virtute și gândul liber e crimă. Or cum să aibă coana Vasilica și conu Dragnea înțelegere pentru autiști? Cei afectați de TSA (tulburări de spectru autist) sunt oameni extrem de inteligenți, geniali chiar, deci nu se încadrează nicidecum în profilul mental al alegătorului PSD. Așa că dragii mei, nu de faptul că o paviană cu sau fără mantie îmblănită a scos pe goarnă prostii imediat ce n-a mai citit de pe foaie trebuie să ne temem, ci de ceva mult mai grav: că tovarășii pesediști ne-au pus gând rău, iar uneltele cu care Dragnea vrea ne să lovească sunt mai periculoase decât ne-am putea imagina. Vasilica lui Dragnea e mai rea decât eugenia lui Hitler și nu m-ar mira dacă într-o zi, spre a-i face pe voie stăpânului ei, o să ne declare pe toți cei care ”nu vedem și nu auzim binefacerile PSD” ca fiind ”irecuperabili”, ”nedemni de viață” și o să ne facă să dispărem, într-un fel sau altul, din România oamenilor ”de bună credință”.
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 8329
Data de înscriere : 05/11/2012

http://amintiridespreviitor.forumgratuit.ro

Sus In jos

pentru - VEORICA LU DĂNCILĂ mai proastă ca o cămilă : Vasilica lui Dragnea e mai rea decât eugenia lui Hitler Empty Re: VEORICA LU DĂNCILĂ mai proastă ca o cămilă : Vasilica lui Dragnea e mai rea decât eugenia lui Hitler

Mesaj Scris de Admin la data de Mier Feb 21, 2018 7:08 am

România se remarcă ca una dintre cele mai progresiste democraţii din lume. Nici SUA n-au adus egalitatea de gen la asemenea cote cum a reuşit Dragnea, şeful PSD, care a găsit omul potrivit în fruntea guvernului. Noul premier al României este Viorica Vasilica Dăncilă, o tanti coafată din Teleorman(singură regiune din lume în care şi morţii au drept de vot) care a fost inginer şi puţin profesoară pe la Videle. După care a fost trimisă la Bruxelles să ardă gazul pe 7000 de euro pe lună.
Teleormanul, iată, mai oferă României o personalitate. Acest judeţ îi pune în încurcătură şi pe matematicieni. Cum se poate explică ca unul dintre cele mai sărace judeţe din ţară oferă României cei mai mulţi politicieni de vârf dar şi unii dintre cei mai bogaţi. Explicaţie nu mai ţine de teoria probabilităţilor ci de miracolul numit simplu Partidul Social Democrat, singurul partid din lume care şi-a dat afară proprii premieri, doi în 7 luni.Cei care pot analiza competent partidul de la putere în România sunt psihiatrii. Este adevărat că niciun un partid din lume nu este nevoit să se bată cu statul paralel, Soros, SRI, DNA, CIA, Mossad, secuii, Ungaria, Liiceanu, intelectualii şi marea masă de turbaţi plătiţi să demonstreze în Piaţa Victoriei în loc să fie linişte în ţară.
Ceea ce este nou în povestea cu găina coafată adusă la Palatul Victoria este viteză cu care părţile s-au înţeles. Prostimea se întreba, ce-o să facă preşedintele Iohannis, va juca pentru România sau pentru al doilea mandat. Şi răspunsul a venit fulgerător. Până l-am dus pec el mic la şcoală şi am spălat vasele din chiuvetă, Iohannis s-a întâlnit cu toate partidele şi a anunţat că mai dă PSD-ului încă o şansă, acceptând-o pe doamna coafată ca primul prim ministru femeie din România. Lumea îl știa pe președinte un tip mai încet care nu se grăbește nici dacă-i pui foc sub fund. Iohannis care n-a mai scos o vorbă de câteva luni a fost convins repede de Dragnea. Se apropie week-end-ul și treaba trebuia terminată.

Toată lumea știe că PSD-ul este un partid de hoți, veniți la putere pentru că-i mai bine decât la închisoare. Este o axiomă că singura grijă a oamenilor care compun acest partid este dreptul legitim al borfașilor să fure pentru ei și urmașii urmașilor lor.
Știind cum stau lucrurile oamenii se uită la Iohannis. Este omul pentru care au stat la coadă ore în șir să-l voteze. Iar acest individ cu soriciul gros, ajuns dintr-un nefericit accident al istoriei președinte oferă încă o șansă. Omul este greu de cap. El n-a înțeles că fiind ales direct are o putere reală. Are puterea și legitimitatea să chestioneze partidul de la putere în privința competențelor doamnei Viorica Vasilica de a conduce un guvern. Are puterea și obligația de a zice nu, chiar de a șterge pe jos cu politicienii care afectează prin incompetență și hoție bunăstarea poporului.
Iohannis alege de fiecare dată varianta spectatorului. Dacă Dragnea vrea să scape de închisoare, Iohannis vrea doar să mai doarmă încă 5 ani la Cotroceni. Cele două personaje se aseamănă mai mult decât gândim. Aș spune însă că dintre cei doi cel mai condamnabil este Iohannis. Omul este atât de mic și plin de sine încât nici nu știe de ce mai vrea cinci ani la putere. Ca să ce. Du-te nene la schi, la plajă, la magazin cu soția. Când vrei puterea trebuie să știi ce vrei să faci cu ea. Când ai în spate milioane de voturi și nu-ți pasă înseamnă că ești nesimțit.

De fapt, în esență, totul este greșit în sistemul politic din România. Guvernul nu poate face nimic pentru că inventează state paralele iar președintele se bucură că guvernul țării sale eșuează că să mai câștige el un mandat. Niciunei părți nu-i trece prin cap că sunt puși acolo să servească nu să fie serviți.

Mie îmi pare că singurul sistem viabil este cel american. Președintele este și șeful guvernului. El este singurul responsabil și are toată puterea. Nu poate niciodată da vina pe alții. Cu riscul ca un tip ca Dragnea sau alți șmenari să conducă România merită experimentul. În definitiv o curățenie adevărată în țara asta nu se poate face decât dacă se atinge fundul sacului, punctul zero, falimentul. Mai multe nații au atins fundul prăpastiei și acum sunt prospere.
Să stăm liniștiți la televizor. Competenta Viorica Vasilica salvează Românica!
 https://paginiromanesti.ca/2018/01/22/viorica-vasilica-salveaza-romanica/
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 8329
Data de înscriere : 05/11/2012

http://amintiridespreviitor.forumgratuit.ro

Sus In jos

pentru - VEORICA LU DĂNCILĂ mai proastă ca o cămilă : Vasilica lui Dragnea e mai rea decât eugenia lui Hitler Empty Chinezii se pregătesc să cucerească lumea, americanii să cucerească spațial, ungurii Transilvania și Dragnea DNA-ul

Mesaj Scris de Admin la data de Vin Feb 23, 2018 1:12 am

Chinezii se pregătesc să cucerească lumea, americanii să cucerească spațial, ungurii Transilvania și Dragnea DNA-ul. Mare om, mărețe idealuri. Băi generație, m-am săturat până peste cap de tema care, de un an de zile, este singura preocupare a coaliției de guvernare – Justiția. În tot acest timp, singura rază de pozitivism care a mai străbătut societatea românească a fost emanată de nou-venita premieriță, care a îndrăznit să împingă granițele competențelor femeiești în zona exclusivistă și de elită a mânuitorilor de motostivuitoare. Și tot așa, arzând etapele, vizionara noastră Vasilica va ajuta România să facă saltul de la Mița Biciclista la Valentina Tractorista.
Dincolo de aceste mici împunsături, a devenit de domeniul evidenței că Dragnea habar n-are să guverneze o țară, că Iohannis habar n-are s-o conducă, că Orban habar n-are pe ce lume se află și că tu, generație, dormi ca proasta-n papuci. Pe acest fond, pe nimeni nu mai miră faptul că generația mea continuă să i-o tragă generației tale, din toate pozițiile.
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 8329
Data de înscriere : 05/11/2012

http://amintiridespreviitor.forumgratuit.ro

Sus In jos

pentru - VEORICA LU DĂNCILĂ mai proastă ca o cămilă : Vasilica lui Dragnea e mai rea decât eugenia lui Hitler Empty Cine este struțul PSD?

Mesaj Scris de Admin la data de Vin Mar 02, 2018 5:13 am

Frans Timmermans, prim-vicepreședintele Comisiei Europene, ne-a spus că România a alergat mult, că mai are câțiva metri de parcurs până la linia de sosire și a recomandat acestei țări să păstreze direcția. Să nu o ia invers. Solicitând în mod imperativ ca Justiția să-și rezolve singură problemele, fără nicio intervenție a factorului politic, el a pus pe masă, la schimb, două posibile trofee: spațiul Schengen și ridicarea MCV-ului. Este un șantaj elegant. Atâta doar că cei șantajați adoptă politica struțului. Cine este struțul PSD?
Domnul Frans Timmermans este bine intenționat. Și susține că este avizat. Numai că se înșală profund. S-a dovedit în mod definitiv și de mai multă vreme faptul că atât Parchetele, și în primul rând DNA, cât și Justiția sunt bolnave cronic și sunt incapabile să-și administreze singure antidotul. În mod normal, acest sistem, care nu a fost în realitate niciodată reformat și nici măcar simbolic lustrat, ar trebui să fie controlat în mod exigent și îndreptat de câte ori este cazul de către Consiliul Superior al Magistraturii. Dar s-a văzut chiar zilele trecute ce se întâmplă atunci când secția de procurori a CSM este în situația de a evalua erorile și abaterile de la norme de care se face vinovat un coleg. În speță, Laura Codruța Kovesi, șefa DNA. Când ai un CSM cu o secție de procurori dintre care unii sunt incompatibili pentru că au „probeme penale” chiar la DNA, când alți procurori din aceeași secție au sustras documente ale dosarului furnizat de Inspecția Judiciară pentru a o proteja pe șefa DNA, atunci cum să te mai aștepți ca acest instrument să devină decisiv în reformarea sistemului? Un sistem care, în treacăt fie spus, s-a lăsat cu bună știință parazitat ani de zile de către SRI și transformat în „câmp tactic” al principalului serviciu secret.
Deci, cu mare regret pentru prim-vicepreședintele Comisiei Europene, care se consideră bine informat în ceea ce privește Justiția din România, trebuie să constatăm că ceea ce îi poate fi aplicat unui sistem robust și sănătos nu se potrivește atunci când, într-o țară cum e România, chiar capul sistemului este contaminat. Și știe la fel de bine ca și noi acest domn Frans Timmermans că legile, inclusiv cele vizând mersul Justiției, nu le face în niciun stat CSM-ul sau alte instituții ale Justiției și că, întotdeauna și oriunde, conform tuturor normelor fundamentale, legea este concepută și promovată de către puterea legislativă. Și mai mult chiar, oricunde în lume, inclusiv în România, procurorilor le este interzis să participe sau să influențeze în vreun fel operațiunea de elaborare a actelor normative, iar instituțional nu au nici măcar dreptul să comenteze conținutul acestora. Ei trebuie doar să aplice legile așa cum rezultă ele din activitatea parlamentară.
Prim-vicepreședintele Comisiei Europene s-a lovit la București cu capul de sticlă, pentru că, în realitate, nu a avut decât un singur interlocutor. Președintele Klaus Iohannis, care l-a asigurat că se dă peste cap pentru a susține așa-zisul stat de drept. În cealaltă parte, la principalul partid al majorității parlamentare, al cărui președinte conduce și Camera Deputaților, domnul Timmermans a constatat că nu face altceva decât să vorbească cu fundul unui struț. Al cărui cap e bine ascuns în nisip. Pentru că asta a făcut domnul Liviu Dragnea. S-a ascuns.  A adoptat politica struțului. A refuzat să-și asume decizia ministrului Justiției de a solicita revocarea doamnei Laura Codruța Kovesi. Ca și când acest ministru al Justiției ar fi un vizitator extraterestru, care și-a făcut discret apariția urmând să dispară la fel de discret, dar lăsând în urma sa o problemă începută, nedusă până la capăt și greu de rezolvat de către președintele României și Curtea Constutuțională. Domnul Liviu Dragnea s-a comportat ca și când ministrul Justiției nu ar face parte din Guvernul instalat și susținut de către majoritatea PSD și ALDE. Și ca și când propunerile de reformare ale Justiției și cea de revocare a șefei DNA i-ar aparține în totalitate celui care a primit și exercită portofoliul de la Justiție.
Și, în continuare, fruntașii celui mai important partid se întâlnesc pentru a pregăti un congres. Ar fi un bun prilej ca aceștia să discute deschis și capitolul referitor la Justiție și poziția pe care trebuie să o adopte partidul de susținere sau de nesusținere a demersului domnului Tudorel Toader. Numai că nu se întâmplă așa. Dimpotrivă. Liviu Dragnea impune omerta. Și dacă tot s-a pus cu capul în nisip și dacă tot își obligă întreg Comitetul Executiv să facă la fel, își imaginează că partenerii noștri europeni se lasă prostiți și nu știu ceea ce în definitiv știe o țară întreagă. Și anume că PSD, cel mai mare partid din România, care domină majoritatea parlamentară, a decis pe bună dreptate și în cunoștință de cauză că a sosit momentul în care mecanismele Justiției să fie astfel reglate sub aspect legislativ, încât în viitor Justiția să se poată cu adevărat autoguverna în interesul exclusiv al cetățenilor României și să poată cu adevărat controla excesele unor procurori.
De ce, mă rog frumos, acești oameni politici, care nu fac nimic rău ci, dimpotrivă, răspund pozitiv așteptărilor populației, să se ascundă cu capul în nisip la semnalul lui Liviu Dragnea și să le arate dosul partenerilor noștri din Uniunea Europeană?
Sursa: CorectNews
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 8329
Data de înscriere : 05/11/2012

http://amintiridespreviitor.forumgratuit.ro

Sus In jos

pentru - VEORICA LU DĂNCILĂ mai proastă ca o cămilă : Vasilica lui Dragnea e mai rea decât eugenia lui Hitler Empty Ana Gomes despre Viorica Dăncilă: — “Mă mir că această doamnă știe să vorbească”…

Mesaj Scris de Admin la data de Vin Mar 02, 2018 10:45 am


Ce era mai simplu decât să merg s-o întreb direct pe Ana Gomes, europarlamentara socialistă portugheză care l-a criticat pe Dragnea în plin Parlament European spunând că trebuie să se retragă, ce era mai simplu decât s-o întreb direct ce crede despre atacurile la care este ea supusă în România?
Am întrebat-o așadar adineaori pe Ana Gomes de ce a criticat așa PSD-ul, un partid frate, că doar sunt socialiști și unii și alții. Uite cum creștin-democrații din PPE îi apără pe alde Orban și Kaczynski, pe unguri și pe polonezi, am zis eu, fals naiv.
Ana Gomes: Ei bine, pentru că sunt mai exigentă cu propria mea familie politică. Când văd un pretins socialist cum e Dragnea, care a fost condamnat pentru corupție și care e investigat de OLAF (Oficiul European de Luptă Anti-Fraudă) pentru asociație criminală, și văd că partidul lui pretins socialist se pune în calea justiției nu pot decât să intervin.
Dan Alexe: Noua șefă a guvernului, Viorica Dăncilă, vă acuză că sunteți membră a unei fundaţii patronate de Soros și că țara dumneavoastră (“însuşi Portugalia” a spus Dăncilă) a vrut de două ori să vă retragă imunitatea, tocmai pentru că v-ați defăimat țara. Altfel zis, nu sunteți o persoană care trebuie ascultată.
Ana Gomes: În primul rând, mă mir că această doamnă vorbește. Credeam că e mută. În atâția ani în care am fost împreună în grupul socialist în Parlamentul European, eu nu am auzit-o să deschidă gura vreodată. Da, mi s-a transmis ce spune acum despre mine și m-a apucat râsul. Sunt, într-adevăr, membru neretribuit în Friends of Europe, fundație care e în parte finanțată de Soros, așa cum sunt și în Amnesty International. Demonizându-l astfel pe Soros, socialiștii români nu fac decât să o ia pe calea populismului est-european cel mai îmbâcsit, precum Orban în Ungaria, toți cei cu derive spre dreapta neasumată și mincinoasă care dau vina pe un filantrop pentru a-și ascunde afacerile de corupție și tendințele autoritare de acasă. Acești oameni n-au nimic socialist și nu au nimic de-a face cu stânga. Populism găunos și corupție pe bandă rulantă.
Așa mi-a zis Ana Gomes. Și, nu, Ana Gomes nu își “defăimase țara”, cum a spus Viorica Dăncilă. Cererea de ridicare a imunității parlamentare europene fusese introdusă mai întâi după ce ministrul apărării, Pedro Aguiar Branco, o dăduse în judecată în Portugalia pentru calomnie, deoarece Ana Gomes întrebase într-un interviu TV dacă nu cumva există un conflict de interese în faptul că ministerul apărării a acordat contractul pentru un mare șantier naval unei firme pentru care lucra tocmai cabinetul de avocătură al ministrului.
A doua oară a fost tot o acuzație de calomnie după ce Ana Gomes s-a mirat că guvernul a vândut unei firme private un iaht de lux plătit de contribuabili pentru o zecime din preț. Ambele solicitări au fost respinse de Parlamentul European.
Ana Gomes: Cererea de ridicare a imunității parlamentare venea de la corupți din guvern, de la persoane care sperau să mă intimideze, nu de la țara mea, Portugalia. Dar această doamnă pare să confunde fidelitatea față de rețeaua corupților ei cu amorul de țară. 
Nu am putut decât să-i dau dreptate Anei Gomes: pentru Viorica Dăncilă, guvernul e țara. “Însuși” țara.
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 8329
Data de înscriere : 05/11/2012

http://amintiridespreviitor.forumgratuit.ro

Sus In jos

pentru - VEORICA LU DĂNCILĂ mai proastă ca o cămilă : Vasilica lui Dragnea e mai rea decât eugenia lui Hitler Empty ce scrie o deputată PSD, nevasta lui Buble, despre vizita lui Timmermans la București! Cuvinte UMILITOARE pentru Dăncilă, sluga lui Dragnea!

Mesaj Scris de Admin la data de Vin Mar 02, 2018 11:35 pm

Citiți și voi ce scrie o deputată PSD, nevasta lui Buble, despre vizita lui Timmermans la București! Cuvinte umilitoare pentru Dăncilă, sluga lui Dragnea! Da, oameni buni, într-un articol publicat pe site-ul soțului său, Diana Tușa, care semnează cu pseudonimul „Denisa Miron”, așa cum a devoalat-o fostul ofițer SRI Daniel Dragomir, face muci actuala putere de la București în articolul intitulat: „Vizita ultimei șanse - De ce a venit Frans Timmermans la București. Lucrurile nespuse din cadrul întâlnirilor cu oficialii români”. Iată cum descrie întâlnirea Dăncilă-Timmermans: „Potrivit surselor citate impresia generală în cadrul delegației europene a fost aceea că decizia nu este la Palatul Victoria și că nu acolo trebuie insistat - dovadă apoi și faptul că în declarația finală Frans Timmermans a făcut o singură referire la premier în momentul în care a pomenit cu cine s-a întâlnit.”
„Vizita ultimei șanse - De ce a venit Frans Timmermans la București. Lucrurile nespuse din cadrul întâlnirilor cu oficialii români
Autor:Denisa Miron, Colaborator
pentru - VEORICA LU DĂNCILĂ mai proastă ca o cămilă : Vasilica lui Dragnea e mai rea decât eugenia lui Hitler 7ac652cf70ee528478dab7f915a500df
Lucrurile stau cât se poate de prost. Ele au fost comunicate voalat și oficial, dar neoficial se poate vorbi de o adevărată catastrofă. Oficial am aflat cu toții că prim-vicepreședintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, a fost într-o vizită oficială la București pentru a netezi asperitățile în privința problemelor din cadrul sistemului judiciar din România. Potrivit informațiilor noastre la Bruxelles vizita e privita ca una a ”ultimei șanse”, urmând ca dacă decidenții români nu pricep să se treacă în a trata România la fel ca Polonia.
Rând pe rând Nr.2 din cadrul Comisiei Europene s-a văzut cu șefii camerelor Parlamentului, cu prim-ministrul, cu ministrul Justiției, cu președintele României, dar și cu reprezentanții sistemului judiciar: procurori și judecători. Ca și în declarația publică de la final, Frans Timmermans a transmis clar că Bruxelles-ul e de părere că magistrații trebuie judecați de magistrați și că orice ingerință a politicului nu este bună.
Răspunsul oficialilor români? Limba de lemn expusă brutal și declarați belicoase + un ditamai corul de sprijinitori de pe margine care într-un limbaj care mai de care mai colorat au cerut ca pe vremuri ”neamestecul în treburile interne” (de la recent ieșitul din pușcărie, Adrian Severin la mult folositul de PSD, deputatul ”Mitralieră”. În aceste condiții e clară atmosfera în care s-au desfășurat convorbirile: dialogul surzilor la loc de cinste.
Și mai grav este faptul că deși prim-vicepreședintele Comisiei Europene a făcut un bilanț public deloc roz al discuțiilor sale cu oficialii români, partenerii de dialog s-au mulțumit îl contreze dur (”Noi ne ghidăm după Constituție și după legi”, a spus Liviu Dragnea, președintele PSD), să treacă în atac (”încheierea neîntârziată a acestei etape care grevează statutul României de membru cu drepturi depline în UE”, a transmis Călin Popescu Tăriceanu, președintele ALDE cu privire la MCV) sau pur și simplu să ignore total - cazul Guvernului.
Un punct de vedere aparte a prezentat președintele Klaus Iohannis în comunicatul de după întâlnire: ”Preşedintele României a subliniat că rămâne puternic angajat în respectarea statului de drept, în garantarea independenţei sistemului judiciar și în sprijinirea luptei împotriva corupţiei. În ceea ce privește legile justiției”.
Iată și explicațiile potrivit surselor convergente apropiate oficialilor europeni de la București. Întâlnirile lui Frans Timmermans cu președinții Camerei Deputaților și Senatului au fost unele extrem de reci și protocolare. Atât Călin Popescu Tăriceanu cât și Liviu Dragnea au respectat cu strictețe punctajele.
Situația ciudată a fost la întâlnirea cu prim-ministrul Viorica Dăncilă. Sursele citate au precizat pentru STIRIPESURSE.RO că premierul s-a repezit să îi reproșeze direct și foarte vehement Nr.2 din Comisia Europeană că el și echipa de la Bruxelles sunt foarte prost informați despre realitățile din România. A continuat apoi să îi reproșeze menținerea MCV-ului de către Comisie și Problema Schengen. Replica lui Frans Timmermans a fost una dură - aceasta i-a spus premierului că este foarte bine informat despre realitățile din România și că vizita la București tocmai asta vrea să dovedească. Ca dovadă el a menționat direct implicarea brutală a Executivului în zona justiției și a opinat că magistrații trebuie judecați de magistrați și nu de politicieni sau oameni impuși de aceștia în guvern. Au urmat niște discuții seci și fără finalitate pe absorbția de fonduri europene și infrastructură. Potrivit surselor citate impresia generală în cadrul delegației europene a fost aceea că decizia nu este la Palatul Victoria și că nu acolo trebuie insistat - dovadă apoi și faptul că în declarația finală Frans Timmermans a făcut o singură referire la premier în momentul în care a pomenit cu cine s-a întâlnit.
O întâlnire normală a fost la Palatul Cotroceni acolo unde oficialul european a fost pe aceeași lungime de unde cu președintele Klaus Iohannis. Președintele României l-ar fi informat pe Frans Timmermans că va struni ambițiile majorității parlamentare și că România nu va deraia ca și Polonia.
Mai apoi a avut loc întâlnirea cu reprezentanții sistemului judiciar. În cadrul acestei intâlniri  Timmermans le-a spus acestora că munca lor e foarte apreciată la Bruxelles, că trebuie să continue cu aceeași hotărâre să lupte cu corupția și să aibă încredere în ceea ce fac. Le-a cerut însă să își găsească metode eficiente de control in interiorul sistemului.
Efectele le vom vedea în următoarele săptămâni.”
Pe 17 februarie, Daniel Dragomir întreba pe contul său de Facebook: „Denisa Miron, tot la SRI esti arondata? Sau mai bine zis Diana Tusa?
CU CAPUL SUB PATRAFIR , colonelul Dragomir
“Stiri pe surse” da o stire.
Cineva se teme. De relatiile si blaturile sale cu Coldea si cu statul paralel?
Mai bine s-ar teme de FBI-ul care il investigheaza azi pe Coldea pentru furtul din fonduri operative!
De o serie de finantari ale unor site-uri de stiri?

Vor sa ne strice protestul frumos de azi!
O “stire” fake news, la comanda. O stire pentru “admiratorii lui Malin Bot si ai lui Kovesi”. Incurca persoane, minciuni si ordine. Asta arata ca sunt slabi si le este frica de Romania 3.0.
Asta e bine.

Avem un week end plin in fata. Ne organizam si suntem gata de lupta.
Dar calm si pasnic. 
Acesta este in maraton nu este un sprint.

Si stim bine ce lupta ne-am asumat, stim bine ca nu facem asta pentru noi, o facem pentru un popor care s-a saturat de minciuna, de “deal”-uri facute noaptea la un scotch cu statul paralel, cu Coldea si cu Kovesi.
Ne-am saturat de sufrageriile voastre, de combinatiile voastre, de bataia de joc pe seama miilor de romani care sufera abuzurile.
Ajunge!
Later edit. Daca “stiripesurse” fake news si Ioska Buble vor un drept la replica merg la ei oricand. Cu contractele si combinatiile pe masa. Hai. Aveti curaj? Il iau si pe vice-presedintele Vlad Moisescu alaturi.
Denisa Miron, tot la SRI esti arondata? Sau mai bine zis Diana Tusa?
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 8329
Data de înscriere : 05/11/2012

http://amintiridespreviitor.forumgratuit.ro

Sus In jos

pentru - VEORICA LU DĂNCILĂ mai proastă ca o cămilă : Vasilica lui Dragnea e mai rea decât eugenia lui Hitler Empty Re: VEORICA LU DĂNCILĂ mai proastă ca o cămilă : Vasilica lui Dragnea e mai rea decât eugenia lui Hitler

Mesaj Scris de Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum