Rînjetul lui Iohannis şi pacienta Koveşi

In jos

Kovesi - Rînjetul lui Iohannis şi pacienta Koveşi Empty Rînjetul lui Iohannis şi pacienta Koveşi

Mesaj Scris de Admin la data de Lun Feb 19, 2018 12:30 am

Kovesi - Rînjetul lui Iohannis şi pacienta Koveşi Maria_Diana_Popescu_iarna_art-emis
Proaspăt întors din Tenerife, Iohannis şi-a continuat în chip sfidător excursia pe pîrtia de la Şureanu, în timp ce sute de protestatari îl huiduiau la poarta Palatului Cotroceni, cerîndu-i demisia pentru acel „nu" repetat în sprijinul corupţiei, oripilaţi de repetatul şi ieftinul laudatio la adresa şefei D.N.A., îngroziţi de rînjetul său de circ şi dezinteresul manifestat faţă de procurorii stricaţi, de peroraţia lui pe tema corupţiei pe care, evident, o tăinuieşte. Deşi bate la ochi, trucul lui Iohannis de a mîngîia pe frunte pacienta Koveşi nu este nou. Nou este doar tupeul lui Koveşi de a se ţine cu fundul de scaun, pentru că sistemul îi şopteşte la ureche vorbe de amor, în pofida numeroaselor dovezi care îi arată drumul spre sala de judecată. Raportul de control de la D.N.A. menţionează aspecte revoltătoare, care relevă faptul că sub conducerea Laurei Koveşi, D.N.A. a devenit un real pericol public, fiind pusă sub semnul întrebării oportunitatea funcţionarii în continuare a acestei instituţii, cîta vreme abuzurile, eşecurile şi ilegalităţile au atins cote alarmante. Singurul preşedinte care a acoperit ilegalităţile sistemului, care o face pe-a avocatul acestui mecanism represiv este Iohannis. Şi în mod sigur, la căderea sistemului, va achita cea mai grea notă de plată.
Oripilaţi de abuzurile acestei instituţii represive, tot mai mulţi români cer demisia lui Iohannis şi a Codruţei Koveşi, întrebîndu-se cum ne-am pricopsit cu acest instrument al abuzului, care permite o imunitate absolută procurorilor, imunitate care a depăşit sistemul juridic românesc, transformîndu-l, subtil, în dictatură. În 2002, sub lozinca „lupta anticorupţie", lozincă menită să ascundă ilegalităţile şi abuzurile de la vîrf, prin Ordonanţa de Urgenţă nr. 43/2002, interlopii lumii paralele le-au sugerat lui Iliescu şi lui Năstase înfiinţarea Parchetului Naţional Anticorupţie (P.N.A.), transformat, apoi, într-o armă politică împotriva opozanţilor. În 2005 şi-a schimbat denumirea în Direcţia Naţională Anticorupţie (D.N.A.). Teoretic, D.N.A., pare a fi o instituţie românească, dar, în realitate, este condusa de globaliştii S.U.A.-U.E.-Sörös & Co. Pentru că aceştia au văzut instrumentul potrivit în Traian Băsescu, adică modelul de slugă fidelă, au decis, în 2005, că trebuie să fie preşedinte al României. Astfel, au demarat, cu concursul „alesului", un odios experiment de tip totalitar, mai întîi, pentru a testa reacţia oamenilor. Cum reacţia a fost absentă, Sistemul Represiv a devenit tot mai puternic, tot mai virulent, Traian Băsescu folosindu-l împotriva tuturor celor care nu cădeau de acord cu el. În perioada respectivă, Justiţia Română" era pe mîna Monicăi Macovei, componentă a sistem juridic de dinainte de 1989. Uite aşa, România a devenit ţara în care trăiesc şi acţionează cele mai multe slugi ale globaliştilor.
Astăzi, nu putem vorbi despre derapaje la D.N.A., ci despre hainlîc. Despre o structură secretă de cucuvele mov, zdrenţe şi portocale, despre un mentorat în arta jafului, pactizare cu corupţia şi corupţii mari, din perspectiva unei precizii chirurgicale, toate avînd ca unic scop teroarea în rîndul celor care le stau în cale şi favorizarea infractorilor „de elită". Atîta timp cît călătorului de la Cotroceni îi cîntă cucuveaua serenade în curtea palatului şi ne rîde-n nas, atîta timp cît o apără cu sîrg prin cuvinte îngăimate fără sens, „doamna K" va rămîne inexpugnabilă. Presa v-a trăncăni puţin, va face un pic de balamuc în mijlocul drumului, o zi, două, cinci, apoi v-a scăpa osul din gură, pentru că alte oase vor fi puse cu tîlc pe piaţa media. Toate declaraţiile lui Iohannis cu privire la Koveşi reprezintă atitudinea tipică unui ispravnic supus mafiei transfrontaliere. Oricît s-ar căzni americanii să lucreze la imaginea" imaculatei Codruţa Koveşi, strănepoţii noştri vor urmări în mod sigur filme horror cu acest sinistru personaj, alături de Coldea, Portocală, de judecătorii acoperiţi, şantajaţi şi descoperiţi, alături de toţi cei din cîmpul tactic al S.R.I., pentru care aşteptăm începerea cercetării-urmării penale. Corupţia este partea cea mai mizerabilă a „democraţiei" româneşti, pe care n-avem cum s-o sfinţim. Este la fel cum m-aş strădui eu să acopăr goliciunea personajelor lui Michelangelo din „Judecata de apoi".
În nicio ţară din lume nu mai funcţionează o asemenea instituţie gestapovistă! D.N.A. trebuie desfiinţată şi reînfiinţată sub deviza pretorului roman Piso: „Fiat Justiţia, ruat coleum!" (Să se facă dreptate, prăbuşească-se şi cerul!) şi condusă de un comisar incoruptibil, gen Eugen Alimănescu. Interesele Ţării trebuie să se afle deasupra tuturor „parteneriatelor", iar Koveşi trebuie să primească un bilet la ordin cu destinaţia sala de judecată, apoi, previzibil, Târgşor sau Colibaşi. Cu toate acestea, nu prea curînd vom citi ştirea potrivit căreia Koveşi şi întreg carul alegoric vor fi înlăturaţi şi traşi la răspundere pentru multele abuzuri, pentru terfelirea unor vieţi şi repetatele încălcări ale Constituţiei, pentru că Gauleiterul Klemm şi Herr Iohannis se declară super-mulţumiţi de „doamna K", o laudă şi o decorează ca fiind cea mai tare din parcările internaţionale! Cum au dispărut cu coada între picioare cele mai aprige regimuri dictatoriale: nazist, sovietic, maoist, comunist, înclin să cred că tot aşa va dispărea imperiul piramidal al corupţiei din ţară - acest regim mafiot binomist, demn de anii stalinismului. Sfîrşitul i se apropie. Regimului represiv securist al lui Koveşi şi Coldea i se ţine lumînarea.
În oricare altă ţară din lume, dacă există suspiciuni cu privire la un înalt oficial sau dacă vreunul îşi manifestă public obrăznicia penală, acesta îşi dă demisia sau este demis. Koveşi nu înseamnă Justiţie! Daţi jos blana de oaie de pe trupul de lup al doamnei K! În popor se spune adesea: „vai de păduchele care a făcut purici". În ciuda tuturor actelor de teatru absurd, în care Koveşi rîde cu o mască şi plînge pentru putere cu o alta, s-a ridicat deja capacul de pe cazanul care clocotea înăbuşit! I-a fost greu să reziste propriilor apucături şi maniei atotputerniciei. Şi mă întreb unde v-aţi ascuns haştagrezistenţilor acum, cînd fiertura de cucuvea mov a dat în foc! Cînd adevărul nud a ieşit la iveală!? În fine, poporul are mai mult mai multă demnitate decît pot avea în trei vieţi, Koveşi, Iohannis, Lazăr şi toate portocalele stricate din Justiţia română. Ei sînt mult mai parşivi decît îi credem noi.
Încotro vom ajunge dacă vom accepta să alunecăm perpetuu pe cojile de babane aruncate de maimuţele penale? Adevărata luptă anticorupţie din România se va finaliza atunci cînd vinovaţii vor face cunoştinţă cu răcoare din celulă, cînd averile dobîndite prin fraudă vor fi confiscate şi redate poporului. Cînd România va avea lideri patrioţi şi cu simţul răspunderii, pentru care binele poporului să fie mai presus decît binele personal. Atunci cînd principalele braţe ale caracatiţei, începînd cu Koveşi, vor fi judecate şi stîrpite. Cînd ţara nu va mai fi raiul clanurilor de interlopi, protejaţi de justiţia încălţată cu papuci penali. Cînd vor dispărea crima organizată şi grupările mafiote care au luat în stăpînire instituţiile şi bunurile statului. Cînd turma de rozătoare de la vîrf va fi deconectată de la robinetul statului, cînd România nu va mai fi condusă de tractorişti, piraţi, chelneri, şoferi, panglicari, pieţari, valutişti, tîmplari, hoţi, absolvenţi de bacalaureat după obţinerea licenţei, cînd va dispărea orice urmă a clasei politicianiste postdecembriste. Cînd liderii de sindicate nu vor mai fi controlaţi prin şantaj şi forţa banilor, cînd grupurile politico-economice de inspiraţie ocultă nu vor mai controla statul român, cînd organismelor financiare internaţionale nu li se vor mai permite să jupoaie naţiunea română de resurse şi să le expatrieze cetăţenii. Cînd corupţia nu va mai ţine loc de mic dejun, prînz şi cină pentru români.
Avem o droaie de aleşi care storc bani de la stat; o droaie de miriapozi care se urcă în mercedesuri plătite tot de stat, dar coboară foarte rar prin ţara înfometată, sărăcită, prin satele neelectrificate şi pline de noroi! A fi guvernat de o asemenea clasă politică, a fi judecat de o asemenea „Justiţie" coruptă înseamnă a fi nedreptăţit, furat de demnitatea ta, lipsit de valorile naţionale, pedepsit, prostit, persiflat, manipulat, taxat peste măsură, jupuit, sărăcit, controlat la fiecare bănuţ, dirijat, spionat, îndoctrinat, minţit şi comandat de indivizi imorali şi corupţi.
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 5666
Data de înscriere : 05/11/2012

Vezi profilul utilizatorului http://amintiridespreviitor.forumgratuit.ro

Sus In jos

Kovesi - Rînjetul lui Iohannis şi pacienta Koveşi Empty Ingrid Mocanu VREA SĂ SUSPENDE TALANU

Mesaj Scris de Admin la data de Sam Feb 24, 2018 2:27 am

*La Antena 3 a fost mare scandal mare, cu țipete, chițăieli și tot tacâmul de onomatopee survenite atunci când se scufundă corabia corupților. Invitată de onoare – probabil după ce a făcut dovada că este o viitoare pușcăriașă cu acte, că altfel la Latrina 3 nu te primește – avocata Ingrid Mocanu s-a țigănit cu Șerban Nicolae ca la ușa cortului. În timp ce pușcăriabila zbiera isteric că ”un președinte care tolerează în funcție un procuror care nu respectă Constituția nu poate rămâne în funcție”, domnul Nicolae a încercat să-i explice, calm, că poate să se dea ea și cu curul de pământ – și s-o ia, am adăuga noi, și pe Norica Nicolai, că și-aia umbla cu suspendarea în gură – fiindcă ei, PSDragnea adică, n-au de gând să-l suspende pe Iohannis. Vuvuzeilor, nu pot decât pentru ca să vă zic, cu vorbele unui cântec: ”Ce bine-mi pare că ați luat țeapă!” V-ați agitat ani de zile s-o dați jos pe Codruța, să scăpați de pușcărie, să impuneți dictatura borfașilor și acum, ce să vezi? Dragnea v-a trădat și, în loc să-l suspende pe Iohannis pentru că n-o revocă pe Codruța, nu doar că-l lasă în funcție, ci-l mai și laudă, iar gudureii lui, gen șoferică ăsta de Nicolae, îi țin isonul și zic, senini: ”N-avem motive să-l suspendăm pe președinte”. Așa că duduie Ingrid, zi-i și lui Tăriceanu să-și găsească vreo țară exotică în care să fugă – una arabă, unde să aibă dreptul la vreo șapte neveste simultan ar fi ideală – și zboară și tu cât mai repede spre Costa Rica, unde-i fericită Bica, fiindcă altfel Târgșor scrie pe tine. Și  nu-l mai supăra pe Șerban Nicolae, că acum ne-arată poze și cu tine făcând sex anal!
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 5666
Data de înscriere : 05/11/2012

Vezi profilul utilizatorului http://amintiridespreviitor.forumgratuit.ro

Sus In jos

Kovesi - Rînjetul lui Iohannis şi pacienta Koveşi Empty Ori la bal, ori la spital: Kovesi sau suspendarea

Mesaj Scris de Admin la data de Sam Feb 24, 2018 2:35 am

Printr-un text de opinie, căci nu poate fi numit raport, în care s-a chinuit să justifice nejustificabilul, Tudorel Toader și-a servit exemplar șefii care i-au prins degetele în ușa de la partid, amenințându-l că îi iau funcția și îi scot și scheletele din dulap.Așa arăta omul joi seara: hăituit și încărcat de ură împotriva victimei pe care trebuia s-o execute. O  prestație securistică prin care a mulțumit partidul, penalii, hăitașii de la televiziuni și publicul lor spălat pe creier. În fața acestora, într-adevăr, ministrul nu ”s-a făcut de râs”. Întrebarea cum de un ”respectabil” profesor universitar a ales să-și batjocorească profesia și cariera și să-și arunce în pubelă onoarea aproape nu-și mai are rostul. Asta pentru că, dincolo de orice presiuni, Tudorel Toader, este structural vorbind exact ca stăpânii săi: un amoral.
 
Pledoaria ținută de Toader, care nici pînă acum nu a fost publicată pe etern căzutul site al Ministerului Justiției, este o amestecătură indigestă de manipulări, inexactități, decontextualizări, opinii personale si, mai ales, rea-credință și frustrare. Ministrul a mers până acolo încât a reprodus papagalicește multe din acuzele pe care i le-au adus de-a lungul tipului, politicienii născocitori ai ”statului paralel”, penalii cu satârul condamnărilor deasupra capului și argații mogulilor. S-a folosit de interviurile date de Kovesi, acuzând-o de delict de opinie, de faptul că ”defăimează” țara ( ea, nu borfașii!) sau de utilizarea termenului ”decapare” ( într-o înregistrare a cărei autenticitate nu a fost expertizată). I-a pus în cârcă un presupus comportament ”agresiv, discreționar, autoritar”, și a acuzat-o că trimite nevinovați la pușcărie, exact cum fac de doi ani încoace Cartelul penalilor si vuvuzele lui. ”Închideți ochii și imaginați-vă cum e să petreci o noapte la închisoare”, a spus insidios Toader, ca și cum procurorii  și nu judecătorii condamnă, punctând apoi că din cauza lui Kovesi plătește România la CEDO. Ei bine, eu închid ochii și mi-l imaginez pe procurorul comunist Tudorel Toader anchetând vreun nefericit care îi trimitea scrisori lui Ceaușescu plângându-se de tăierile de curent și întunericul din case și am explicația personajului ajuns ministrul infractorilor.
 
De acum înainte însă nu Toader mai constitutie o preocupare, va fi, probabil, răsplătit de partid cum se cuvine pentru execuția publică pe care a regizat-o. De acum înainte mai există o singură întrebare: cât de departe vrea Dragnea să împingă criza? E limpede că Iohannis nu va semna revocarea lui Kovesi, pentru că, paradoxal, textul lui Tudorel îi oferă toate argumentele în sensul ăsta. N-o va semna chiar dacă Secția de procurori a CSM, asupra căreia PSD-ALDE și măciucile lor fac presiuni inimaginabile, va da un aviz favorabil. N-o va semna pentru că știe că după un astfel de gest poate să stea în Tenerife până la finalul mandatului, dar și pentru că asta înseamnă scoaterea  tării de pe traiectoria euro-atlantică, lucru cu care partenerii occidentali nu vor fi de acord în veci.
 
Deci, cât de departe este dispus Dragnea să meargă în condițiile refuzului lui Iohannis de a o revoca pe Kovesi? Se va resemna că tot asaltul a fost un eșec și Kovesi rămâne în funcție până își termină mandatul? Dar cum va explica asta partidului la Congresul din 10 martie, când capul lui Kovesi era trofeul prin care își putea asigura controlul complet al PSD și nominalizarea drept candidat la prezidențiale? Sau va duce criza spre punctul ei culminant: suspendarea lui Iohannis?
 
Răspunsul este complicat, dar analizând situația momentului lui Dragnea îi va fi greu să dea înapoi. În  primul rând o astfel de strategie ar fi percepută de toți baronii, penalii si televiziunile lor drept un blat cu Iohannis pentru a-si salva propria piele, chiar dacă în realitate nu e așa. În al doilea rând, ar fi un semn de slabiciune maximă după toată tevatura stârnită și victoria înregistrată cu Toader. În același timp, beneficul unei suspendări poate fi uriaș în jocul pe termen mediu. În cele 30 de zile până la referedum, Tăriceanu poate schimba toți șefii parchetelor, în frunte cu Kovesi și Lăzar, al cărui cap e cerut tot mai insistent în PSD, plus șeful SRI și numirea unuia loial PSD la SIE. Tot statul ar ajunge  astfel sub controlul lor, iar scopul principal al guvernării va fi atins.
 
Pe de altă parte, e clar că începând de joi seară toată atenția publică s-a mutat pe Iohannis, care va deveni principalul actor al evenimentelor care urmează. Atunci când vrea, Iohannis a dovedit că poate fi președinte-jucător, și încă unul de calibru. Popularitatea lui va urca la ceruri, iar cel de-al doilea mandat îl va avea un buzunar. Asta în timp ce PSD se va prabuși în sondaje după referenndumul  pierdut, căci îl va pierde pentru că tot electoratul anti-PSD se va activa. Plus că întors victorios la guvern Iohannis are șanse mai mari să schimbe majoritatea  parlamentară. Un alt risc  mai vine și din proteste care, în caz de suspendare, vor lua o amploare greu de estimat acum. Ar putea fi însă una care să măture PSD de la guvern.
 
Sunt multe necunoscute încă, dar nu este exclus ca PSD, sub bagheta lui Dragnea, să se arunce într-o aventură din care nu va ieși teafăr. Poblema e că nici țara nu va iesi teafără. Dar cui îi mai pasă de asta?
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 5666
Data de înscriere : 05/11/2012

Vezi profilul utilizatorului http://amintiridespreviitor.forumgratuit.ro

Sus In jos

Kovesi - Rînjetul lui Iohannis şi pacienta Koveşi Empty Re: Rînjetul lui Iohannis şi pacienta Koveşi

Mesaj Scris de Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum