Va reuși Dragnea să-i cumpere pe toți?

In jos

Dragnea - Va reuși Dragnea să-i cumpere pe toți? Empty Va reuși Dragnea să-i cumpere pe toți?

Mesaj Scris de Admin la data de Mier Feb 28, 2018 12:40 am


Dacă aș fi Șerban Nicolae, aș putea insinua că liderii PSD sunt atât de slugarnici față de Dragnea nu doar fiindcă Dragnea le-a făcut curul mare la toți, ci pentru că are  și poze cu ei făcând sex anal și îi șantajează cu ele. Dar, nefiind șofer de mafioți și senator în Parlamentul României, evident că nu-mi permit asemenea aluzii, căci m-ar amenda Consiliul pentru Combaterea Discriminării de-ar trebui să fac rată la Banca Mondială ca să plătesc. Dacă aș fi duamna cu pavianul, aș zice că toți pesediștii sunt cel puțin schizofrenici, fiindcă numai schizofrenicii trăiesc într-o realitate paralelă, vorbesc de statul paralel și sunt paraleli cu felul cum se conduce o țară – adică exact ca guvernanții noștri. Dar iarăși, cum nu mă cheamă nici Viorica, nici Vasilica, mai bine tac, să nu atrag ura și disprețul cerberilor cu colți de lapte din CNCD.
Precum poate ați observat, am ajuns să trăim într-o țară în care se aplică dictonul latin ”Ce-i permis lui Jupiter, nu-i permis boului”, doar că pe invers: cu cât ești mai agramat, cu cât ești mai pămpălău și mai incompetent, dar ai carnet de partid, cu atât ești mai imun la lege. Singura întrebare pe care ne-o putem pune este până unde va ajunge această imunitate, în cazul liderului suprem, Liviu Dragnea. Cu doar câteva săptămâni în urmă, Flaușatul era considerat terminat chiar și de mulți oameni din PSD. Și iată-l acum, mai puternic ca niciodată. Practic tot ce mișcă-n țara asta, râul, ramul, milițianul, îi e slugă numai lui, iară nouă dușman este, vorba poetului. Uitați-vă în jur și veți vedea numai instituții mai mult sau mai puțin aservite PSDragnea.
Guvernul îl consideră zeu în viață, ca pe împărații romani și nu știe dacă să-i facă statuie doar cu togă și sandale sau cu togă, sandale și șosete flaușate. Biserica zice despre el că VrednicEste, fiindcă a mai scutit-o un an de plata impozitelor. Rectorii și decanii universităților de mâna a șaptea îl ridică-n slăvi, prin interpuși. CNA-ul se face că plouă când lătrăii lui Dragnea din presă îi linșează mediatic pe adversarii stăpânului. Consiliul Discriminării zice că una dintre amazoanele de pe Vlașca ale lui Dragnea e perfect îndreptățită să spună că dușmanii lui sunt autiști, că nu văd și nu aud – deși autiștii văd și aud foarte bine, iar majoritatea lor sunt de zece ori mai inteligenți decât ”proasta lui Dragnea nambăr uan”, care nu știe încă diferența dintre 540 lei și 5400 lei. Curtea de Conturi a ajuns pe mâna fostului secretar general al guvernului, Mihai Busuioc – îl știți, domnul acela bucălat care înghițise cheia cabinetului Grindeanu, ca să nu-l trădeze pe Dragnea. CSM-ul colcăie de invitați la Antena 3, Curtea Constituțională și-a primit tainul de superimunități și, cu excepția Liviei Stanciu, toți ceilalți judecători par să aibă o simpatie deosebită pentru tot ce ține de Dragnea, de la Paul Stănescu în jos.
Singurele instituții care n-au încăput încă în mâna lui Dragnea sunt Înalta Curte de Casație și Justiție, serviciile secrete, DNA-ul – deși și pe aici există destule ”Mihaele” sub acoperire – și președinția. De Institutul Național de Meteorologie sau de Oficiul pentru Protecția Consumatorului nu pot băga mâna-n foc, deci mai bine nu mă pronunț. În momentul de față, Dragnea știe că nu poate s-o dea jos pe Codruța, dar nici nu și-a propus asta – tot ce și-a propus a fost să se ducă în fața aplaudacilor la Congresul PSD și să le zică: ”Bă, eu am încercat s-o schimb și să vă scap de DNA&pușcăria, dar nu s-a putut. Nu puteți zice că nu am încercat!” Pe urmă, va fi reales cu surle și trâmbițe și va înfrunta ultimele faze ale procesului său din postura de lider suprem confirmat și adulat. Pentru că aici vrea Dragnea să ajungă: să le arate magistraților care-l vor judeca în primăvară că el este jupânul, că i-a cumpărat aproape pe toți și ei nu-l pot arunca după gratii tocmai pe șefu la bani din țara asta. Poate să cumpere Dragnea toate instituțiile din România, la rând, poate să-și subordoneze guvernul, Parlamentul, presa, dacă nu reușește să-i cumpere și pe judecătorii – sau măcar pe trei din cinci – care vor da sentința, e un om terminat și un viitor scriitor la Jilava. Dar poate că tot răul spre bine: mai știi că nu zace în teleormăneanul Dragnea un al doilea Marin Preda, care o să scrie continuarea la ”Cel mai iubit dintre pământeni” inspirat de experiențele iubărețe cu toți colegii de celulă?
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 8329
Data de înscriere : 05/11/2012

http://amintiridespreviitor.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum