Capcana întinsă lui Dragnea.

In jos

Dragnea - Capcana întinsă lui Dragnea.  Empty Capcana întinsă lui Dragnea.

Mesaj Scris de Admin la data de Lun Mar 12, 2018 12:04 am

Capcana întinsă lui Dragnea
Congresul PSD este cea mai mare capcană întinsă de Statul Paralel lui Dragnea și PSD. Liviu Dragnea a crezut că a organizat Congresul PSD dintr-un singur motiv: acela de a arăta că are forță, că deține puterea deplină în PSD. A căutat cu obstinație adversari în interiorul PSD, i-a găsit cu greu în persoana Ecaterinei Andronescu, Codrin Ștefănescu și Nicolae Bănicioiu. Un Congres în care ar fi fost omul și locul, cum și-a dorit inițial, ar fi fost devastator pentru Dragnea. Nu i-ar fi confirmat puterea pe care crede că o deține.
Ce nu știe Dragnea, este faptul că a fost împins să convoace Congresul.
Confruntat cu schimbarea a trei guverne, cu scandaluri, cu neîndeplinirea unei mari părți din programul de guvernare, cu scăderea drastică în sondaje, Liviu Dragnea a vrut să arate că are forță, o putere atât de mare încât să identifice PSD -ul cu el însuși. Nimic nou în politica românească, toți liderii au făcut la fel, dar după aceea, la primul semn de slăbiciune, au fost devorați de propriile partide, unele dintre ele dispărând după aceea de pe scena politică. Cu cât partidul este mai clientelar, cu atât este forța liderului mai mare, iar PSD este pe primul loc. 
In acest moment, PSD=Liviu Dragnea
Statul Paralel i-a întins o capcană lui Dragnea și PSD-ului; Dacă Liviu Dragnea va fi condamnat, PSD/ul se prăbușește odată cu el, nu trebuie să mai dau argumente de ce, lăsând la o parte că orice eșec al guvernării îl va face responsabil tot pe Liviu Dragnea. Așa cum am spus, DNA deține înregistrări catastrofale pentru Liviu Dragnea și mai mulți lideri PSD în afacerea Tel-Drum. Dacă DNA va da drumul la acele înregistrări, soarta lui Dragnea și a PSD este pecetluită. Azi, dacă ar fi jucat inteligent, Dragnea ar fi delegat o parte din putere, chiar voit, doar pentru a diminua presiunea asupra sa. In felul în care a procedat, Dragnea și-a pus o țintă pe piept. 
Așa cum am scris, indiferent de înțelegerile pe care le are, probabil Liviu Dragnea va fi condamnat, moment în care PSD se va prăbuși, iar coaliția PSD-ALDE va pierde puterea, în favoarea, probabil a unui guvern de Uniune Națională, sau a unui guvern tehnocrat II. In acel moment, mai ales dacă Dragnea va a fi urmat de câțiva lideri, PSD va face implozie.
Credeți că Iohannis și Koveși vor rata o asemenea "oportunitate politică?" 
Puțin Probabil. 
Liviu Dragnea va păți ce a pățit Victor Ponta, cu deosebirea că el va trage și PSD-ul după el.
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 8329
Data de înscriere : 05/11/2012

http://amintiridespreviitor.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum