Guantanamo Românesc. To Do List! Koveși trebuie să plece!

In jos

Kovesi - Guantanamo Românesc. To Do List!  Koveși trebuie să plece!  Empty Guantanamo Românesc. To Do List! Koveși trebuie să plece!

Mesaj Scris de Admin la data de Mar Mar 20, 2018 12:11 am

Este a treia oară în decurs de trei interviuri în trei săptămâni în care președintele Traian Băsescu spune public că Laura Codruța Koveși trebuie să rămână șefă la DNA. Noi oricum înțeleseserăm de prima dată că aceste interviuri se datorează faptului că Traian Băsescu a demarat operațiunea " Salvați-o pe Koveși!", că acesta este rolul interviurilor, pentru că întrebarea aranjată vine la sfârșit, și are același conținut: " - Dacă ați fi în locul lui Iohannis, ce ați face? -Aș menține-o! Ca să facă curățenie"
-Păi nu poate, pentru că ea și Coldea au făcut Mizeria (aș spune eu), iar acum vor să o bage sub preș. Dar ce știm noi, Politică Mare, Frate, interes național, vorba lui Oprea! Sau o fi personal...Cine dracu mai știe să facă distincția?
Deci am hotărât. To Do List, tura asta, Koveși trebuie să plece, chiar dacă To do List de la Colonizatori ne spune altceva. 
Mihai Gâdea ne arată cum se organizau execuțiile în România, direct de la Bruxelles, cum se primeau Liste Negre cu persoanele care trebuie executate. Fix Guantanamo Românesc, cu tot tacâmul, tortură în pușcărie, șobolani, privațiuni, lipsă intenționată de medicamente, asasinate. Au fost și încă sunt suspiciuni că CIA a avut închisori în România (pe bani). Cel puțin Coldea și cu Koveși știu sigur. ( Asta o fi mizeria pe care o ascund toți?!? Uau!!!) Ce nu știe lumea este că România a devenit Guantanamo. 
Mai țineți minte cum fugea Ponta la Bruxelles să ia To do List? Acum ne spune că făcea și desfăcea împreună cu procurorii flagranturi împotriva lui Dragnea! Și când mă gândesc că unii mai cred în Păcăliciul ăsta! 
Așa cum v-am tot scris, România este demult o colonie, a fost ocupată economic și politic, aici se aplică Experimentul Ratat din America Latină.
Fără să ne dăm seama, România a devenit din nou o Inchisoare. O închisoare fizică, dar mai ales o Închisoare a Minții. Anormalul Strigător la cer a început să ni se pară Normal. Pentru cei care nu înțeleseseră fenomenul comunismului, îl pot vedea acum când s-a întors sub formă de NeoliberMarxism. 
Același comportament de slugi umile, aceiași lingăi, aceiași securiști, aceiași procurori comuniști și Staliniști. Doar Stăpânul s-a schimbat, derbedeii, ca și poporul, au rămas la fel, de multe ori veniți direct din tenebrele comunismului.
De aceea a prins acest experiment doar în România, pentru că noi nu am avut dizidenți pe timpul comunismului, pentru că și acum spunem că Rezistența din munți nu a existat, nici un milion de asasinate în pușcării. Acolo a fost dizidența. Am fost în stare să spunem și despre Noica că a fost legionar, doar pentru că fusese unul dintre puținii intelectuali rămași în viață care ridicase vocea. A mai fost și Marin Preda, dar l-au executat. 
Lăsând la o parte vaietele unora strigate pe la televizor, care vor să salveze un Sistem Putred, trebuie să încercăm să ne aducem aminte "Cine Suntem" cu adevărat, de unde venim, și că România,a fost o Închisoare.
Acum am redevenit O Închisoare, Guantanamo Românesc; 
doar că stăpânii-gardieni sunt alții: 
NeoliberMarxiștii Occidentali.
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 5703
Data de înscriere : 05/11/2012

Vezi profilul utilizatorului http://amintiridespreviitor.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum