Adrian Năstase se întoarce, dar nu cu spatele

In jos

Adrian Năstase se întoarce, dar nu cu spatele

Mesaj Scris de Admin la data de Sam Mar 24, 2018 1:44 am

În vreme ce conducerea de Partid și de stat degeaba din PSD lucrează fățiș pentru scoaterea României din UE, pornind de la vechea zicală comunistă ”până când să se mai cace capitaliștii în capul nostru, tovarăși, n-avem și noi gură?”, domnul Năstase urzește și mnealui, dar pe la spate, ițe de preteneală cu Rusia. Distinsul estet a fost recent la Moscova, să se adape din înțelepciunea celovecilor și s-a întors convins că e vremea să nu mai fim așa dușmănoși cu foștii noștri vecini. Desigur, nu e nimic rău din a avea relații bune cu rușii, doar că istoria a dovedit că așa ceva e imposibil, câtă vreme mujicii o să ne considere mereu niște neica-nimeni care nu știu nici măcar olecuță di bataii, în schimb au aur, grâne, paltoane și ceasuri încă neconfiscate.
Poate că vizita lui Năstase, cu două zile înainte de realegerea en fanfare a lui Putin e întâmplătoare – i s-o fi făcut omului dor de Rusia, păi numai la Cornu și la Havana să meargă, Moscova ce-are? Dar mi se pare foarte dubioasă brusca reactivare a distinsului domn Adelu, care ani de zile a stat în adormire, ca masonii și acum e tot mai prezent pe micile ecrane – ba mai lansează o carte, ba-și mai dă cu presupusa, ba propune chestii. Iarăși, poate că revenirea asta o fi și ea întâmplătoare, s-o fi săturat omul de conul de umbră și vrea să mai stea reflectoarele și pe el. Dar mult mai curând aș zice că instinctul lui de animal politic înnăscut l-a făcut să simtă în aer miros de sânge de teleormănean. Năstase știe că, mai ales după capitularea Bombonicăi, Dragnea e cu un vârf de mustață în pușcărie și n-ar vrea ca PSD-ul să încapă pe mâna cine știe cărui macac sau cărei imunobabuine. El simte că acesta ar putea fi momentul de cotitură, când, rămași fără masculul-afla, pesediștii debusolați vor avea nevoie de un far călăuzitor. Or Iliescu e pe jumătate îmbălsămat, Codrin e pe jumătate ejaculat (din Partid), Firea e ocupată cu fertilizarea in vitro, cine să le fie baci ciorditorilor din PSD decât El Însuși, Împăratul Năstase, ”cel mai bun premier al României post-decembriste” etc, etc?
Poate că multora ipoteza o să le li se pară absurdă, având în vedere trecutul de pârnăiaș al lui Năstase, dar în condițiile în care cam toți votanții PSD s-au săturat de proștii și proastele lui Dragnea, să nu vă fie cu mirare dacă ei îl vor îmbrățișa pe Năstase ca pe ultima lor speranță, pe considerentul că ”or fi furat și ai lui Năstase, dar măcar ăia erau competenți.” Și o să vedeți că există PSD și după Dragnea, iar partidul ăsta de hoți și loaze, unde nu se găsește un om curajos să i se opună Flaușatului, iar oamenii cinstiți au fost demult excluși, se va regrupa, pentru următoarele alegeri, în jurul lui Năstase, lăudându-se iar că ei sunt români verzi, că n-au nevoie să le spună Bruxellesul ce să facă la ei acasă și, mai ales, că n-ar fi nicio dramă să ne alunge UE din comunitatea europeană, câtă vreme Rusia e gata să ne primească la sânul ei generos. Și pe urmă să vedeți distracție: noi venim cu ceasurile, iar Putin ne aduce ceaiurile.
avatar
Admin
Admin

Mesaje : 5423
Data de înscriere : 05/11/2012

Vezi profilul utilizatorului http://amintiridespreviitor.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum