Știri din România lui Klaus și a lui Dragnea

In jos

Dragnea - Știri din România lui Klaus și a lui Dragnea Empty Știri din România lui Klaus și a lui Dragnea

Mesaj Scris de Admin la data de Mar Mar 27, 2018 8:15 am


Unirea este pentru Iohannis doar numele unui coniac

Bufonul Klaus von Strudel nu a binevoit să participe la ședința solemnă a Parlamentului României dedicată împlinirii a 100 de ani de la Unirea Basarabiei cu România. El are nostalgii imperiale austro-ungare, când românii nu erau primiți decât în zilele de târg în „burgul” Sibiu, „Hermannstadt”, cum îi place lui Iohannis să-l numească și nu aveau dreptul să rămână peste noapte în cetate.
Dragnea - Știri din România lui Klaus și a lui Dragnea Ioha-medievalul-300x209
Ziua Națională, Marea Unire a românilor, nu a fost onorată cu prezența primarului Iohannis la Sibiu în 14 ani decât o singură dată!
Dragnea - Știri din România lui Klaus și a lui Dragnea Ioha-300x235
Nu uităm că, în 24 ianuarire 2017, Klaus Werner Iohannis a preferat să celebreze holocaustul în locul Unirii Principatelor! (https://www.activenews.ro/stiri-politic/24-ianuarie-nu-insemna-nimic-pentru-Iohannis-va-inaugura-la-Strasbourg-o-expozitie-dedicata-victimelor-Holocaustului-140354) Oricum, dacă a spus că „se comemoreză unirea”, înseamnă că el a aniversat holocaustul!
De fapt, el vrea cu tot dinadinsul să-I acuze de holocaust pe romani și să-I transforme în neam de criminali! Două articole care devoalează intențiile alogenului Klaus Werner Iohannis de culpabilzare a neamului românesc pentru crimele făptuite de alții:
Dragnea - Știri din România lui Klaus și a lui Dragnea Coral-300x169
Apropo de evrei, că tot am pomenit holocaustul. Nu am nimic cu evreii, dar mă deranjează că-și ascund identitatea!
Laurențiu Reghecampf nu este etnic german, așa cum îi place lui să susțină, ci evreu, la fel ca nevastă-sa, Anamaria Prodan.
Dragnea - Știri din România lui Klaus și a lui Dragnea Reghe-300x225
Reghecampf zicea că nu știa o boabă germană și a învățat limba ca jucător de fotbal în Germania. Normal, de unde naiba sași sau șvabi la Târgoviște, unde s-a născut el!
Tatăl său, recent decedat – Dumnezeu să-l odihnească! –, se numea Harry. Prenumele Hari/Harry este evreiesc, la fel ca Fred sau Andi/Andy. Anamaria Prodan și maică-sa, cântăreața de muzică populară Ionela Prodan, sunt și ele evreice. Nu știu de ce-și scund identitatea, doar nu este o rușine, mai ales că ei susțin că sunt „poporul ales” de Dumnezeu!

  Multiculturalismul pesedist și regionalizarea, pierderea identității românești

Dragnea - Știri din România lui Klaus și a lui Dragnea Claudia-Mery-Simtion-300x213
Mulatra din fotografie se numește Claudia-Mery Simtion și este profesor de educație fizică. Nu a fost suficient pentru PSD Sibiu că a încoțopenit-o consilier local la Primăria Sibiu, dar au mai instalat-o și ca inspector general în fruntea Inspectoratului Școlar Județean Sibiu, singurul ei merit fiind culoarea!
Nu am cunoscut-o personal, dar îmi amintesc că la începutul anilor ’90, când, după modelul Germaniei, înnebuniseră toate televiziunile românești să aibă musai prezentatoare de știri negrese sau mulatre, un post sibian de televiziune a apelat la serviciile tinerei, pe atunci, Claudia-Mery Simtion. Era de o prostie crasă, efectiv nu era capabilă să citescă în mod cursiv știrile de pe hârtie!
Aceasta este discriminare pozitivă, fiindcă unii au avantaje doar fiindcă aparțin unor minorități (etnice, rasiale, sexuale)! Nu se mai ține cont de meritele reale: educație, inteligență, caracter, etc…
Aici regăsim unitate în cuget și simțiri a lui Iohannis cu Dragnea, orientarea lor spre minorități și ne reamintim de cei doi „corifei” și regionalizarea României. După regionalizare urmează federalizare și în final dezmembrare, secesiunea. Fotografie cu Iohannis și Dragnea, pe vremea când cei doi conduceau Comisia de Regionalizare a USL. Culmea, românul Dragnea zbiera mai tare pentru regionalizare, decât „sasul” Iohannis!
Dragnea - Știri din România lui Klaus și a lui Dragnea Iohannis-si-dragnea-300x161
Am tot spus că, la Sibiu, puternica iudeo-masonerie (cinci loji masonice în oraș!) a pus bazele unui poligon experimental al multiculturalismului și globalismului. Aici se află primar sas, și după plecarea lui Iohannis, rege țigan, dar a fost și împărat țigan, decedat recent. Ecumenismul are la Sibiu susținători chiar în rîndul preoților ortodocși, unul dintre aceștia fiind cunoscuta „vedetă” bisericească Constantin Necula, cel care sucește mințile tinerilor încercînd să pară nonconformist și care are misiunea de a dinamita biserica ortodoxă română prin implozie, din interior! „Preotul CONSTANTIN NECULA: Ardealul nu poate fi decat ecumenist. Eu sunt pe Rock FM cam patru ore pe zi. Ma linisteste. La primul concert rock voi fi si eu in sutana si cu crucea de gat” (https://saccsiv.wordpress.com/2015/12/09/video-preotul-constantin-necula-ardealul-nu-poate-fi-decat-ecumenist-eu-sunt-pe-rock-fm-cam-patru-ore-pe-zi-ma-linisteste-la-primul-concert-rock-voi-fi-si-eu-in-sutana-si-cu-crucea-de-gat/)
Chiar și Iohannis a spus că el este ecumenist, de aceea merge, împreună cu nevastă-sa, la slujbele de la biserica romano-catolică, deși el este protestant luteran – impunătoarea lor biserica se află la doar 100 de metri distanță! -, iar nevastă-sa este greco-catolică.
Sibiul nu este doar poligon de testare al globaslismului și multiculturalismului, ci și pepinieră de alogeni care ajung direct șefi. După Kovesi și Iohannis, hopa și ungurul Barna președinte la USR!

Păi, se putea să nu fie premiat și coruptul Klaus Werner Iohannis pentru lupta anticorupție, la fel ca și concitadina sa, Kovesi?

Dacă o să candideze și matahala multidecorată anticorupție la președinție, plăvanul ce va pune pe cântarul luptei anticorupție? Și cine s-a găsit să-l premieze? Taman suporterii lui nemți de la Fundația Hanns Seidel, una din trompetele agresive ale propagandei germane în lume: „Iohannis, premiat în Germania pentru lupta împotriva corupției” („Turnul sfatului”, publicație sibiană obedientă primăriei condusă de sași). Știrea este preluată de la publicația online a sașilor din Germania: https://www.siebenbuerger.de/zeitung/artikel/rumaenien/18682-klaus-johannis-erhaelt-franz-josef.html
Iată ce parteneri are Fundația Hans Seidel în România:  http://www.hss.ro/pages/parteneri și parteneriatele cu partidele politice ale fundațiilor germane: http://www.hss.ro/pages/fundatia/fundatiile-politice-in-germania
 Klaus Werner Iohannis este un alogen care nu are nimic în comun cu neamul românesc!
Iată ce a însemnat lupta strămoșilor noștri, apărători de neam și credință ortodoxă, în comparație cu străinii care ne conduc azi și trădătorii care-i susțin, cei care vor moschee la București și imigranți musulmani:
Capitulația de la 1460 semnată la Adrianopol între Vlad Voievod Țepeș si Mahomed II Cuceritorul:
Art. 10. Nici un otoman nu este autorizat să ducă cu el unul sau mai multi servitori născuti în Valahia, de orice sex ar fi ei; si nu va exista niciodată nici o moschee în nici o parte a teritoriului valah.
Capitulația de la 1511 între Bogdan cel Orb si Baiazid II:
Art. 8. Turcii nu vor putea avea, nici să cumpere, pământuri în Moldova; nu vor putea nici să construiască acolo moschee, nici să se stabilească acolo în vreun fel.
Capitulația de la 1529 între Petru Rareș si Soliman I Legislatorul:
Art. 6. Exercitarea cultului musulman este interzisă pe întregul teritoriu moldovenesc.
Art. 7. Nici un musulman nu va putea avea în Moldova, cu titlu de proprietate, nici pământ, nici casă, nici prăvălie; el nu va putea nici să stea în tară pentru afaceri negustoresti decât atâta timp cât va fi autorizat de către domn.
Iată cum se recrutează viitorii agenți de influență, cei care revin în țară la momentul oportun ca zombi cosmopoliți, cu creierele gata spălate și cu identitatea națională radiată, indivizi care apar după aceea direct în guverne antinaționale, dirijate din exterior, ca în cazul Guvernului Cioloș!
Sebastian Ghiță: „Sunt zeci de mii de români recrutați (de străinătate), iar principalele centre de recrutare sunt Universitatea Babeș Bolyai, Universitatea București și Universitatea din Iași.” Adaug și eu două centre de recrutare de la Sibiu: Universitatea Lucian Blaga și Universitatea Româno-Germană. Nu mai vorbesc de zecile de ong-uri soroșiste care au aceeași misiune de recrutare, pe lângă manipularea și îndobitocirea turmei care populează colonia. Plus fabrica de politruci globaliști SNSPA…

                              Iohannis a  participat la bilanțul SRI

Nici nu avea cum să lipsească, SRI fiind principala instituție de forță care îl susține. Practic, România este sub papucul trinomului celor trei alogeni, ei fiind cei care conduc colonia: Iohannis (sas, după unii khazar), SRI – Hellvig (khazar, neam turcic care a furat religia și identitatea evreilor) și DNA – Kovesi (rromă cu nume unguresc după soț, de care a divorțat, dar la numele lui nu a renunțat fiindcă s-a prins că în România este benefic să faci parte din minorități de orice natură și este recomandat să fii orice, numai român nu!). Vai de tine, Românie!
                                                                                                                        Marius Albin MARINESCU
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 8329
Data de înscriere : 05/11/2012

http://amintiridespreviitor.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum