Guvernul "prestează" în beneficiul baronilor. DNA mai are pe rol o "Belina". Una mult mai gravă

In jos

Guvernul "prestează" în beneficiul baronilor. DNA mai are pe rol o "Belina". Una mult mai gravă Empty Guvernul "prestează" în beneficiul baronilor. DNA mai are pe rol o "Belina". Una mult mai gravă

Mesaj Scris de Admin la data de Mar Mar 27, 2018 11:47 pm

Avem dovada că Direcția Națională Anticorupție are în lucru un nou caz Belina! Procurorii anticorupție investighează modul în care Guvernul Grindeanu a dat o hotărâre, prin fals și uz de fals, în scopul accesării a mai mult de un miliard de euro bani europeni. Consiliul Județean Tulcea a falsificat o hotărâre de guvern prin care baronii de Tulcea au declarat în fals că statul e proprietar pe drumuri și diguri private.
Ministerul Fondurilor Europene a suspendat orice proiect derulat pe baza falsurilor din hotărârea de guvern. Guvernul României  nu a declanșat însă niciun control pentru a verifica cum s-a putut aproba o HG plină de falsuri folosite apoi pentru exproprieri abuzive, fără temei legal, chiar de Consiliul Județean!
Cei peste un miliard de euro vor fi alocați la Tulcea pentru implementarea proiectului European ITI Delta Dunării. Suma fabuloasă se află sub ghidonajul „baronului” Teodorescu (Horia Teodorescu – președintele Consiliuilui Județean Tulcea – n.n.) prin intermediul unui ONG (o agenție de dezvoltare intercomunitară) denumită ADI ITI Deltă Dunării. Prin acest ONG de interes public, condus de oamenii baronului Teodorescu, vor fi derulate proiectele europene alocate dezvoltării Deltei, fapt remarcat și de Silviu Mănăstire, în „Dosar de politician”.
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 5666
Data de înscriere : 05/11/2012

Vezi profilul utilizatorului http://amintiridespreviitor.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum