Citește și nu te îndigna….țugulane

In jos

Citește și nu te îndigna….țugulane Empty Citește și nu te îndigna….țugulane

Mesaj Scris de Admin la data de Mier Apr 04, 2018 4:42 am

Dacă o ținem tot așa cu indiferența și lașitatea cît de curînd România o să fie prima și unica țară din lume în care o să fie o ilegalitate să nu ai măcar un an de pușcărie.
Este incredibilă tenacitatea clasei cleptocrate coborîtă peste țara asta imediat după Marea Păcăleală din 22 Decembrie 1989 în a modifica toate legile firești, logice și normale în care un infractor (ori mai mulți) dovedit vinovat pentru încălcarea legi să fie exonerat în diferite moduri pentru faptele sale. Mai avem puțin și le ridicăm statui prin piețe lui Adrian Năstase, Voiculescu, Nicolae ori Vanghelie…..asistăm ca niște vite idioate cum toate aceste strădanii ale cleptocraților capătă sens și formă….nu ne mai atinge nimic, nivelul nostru de a percepe realitatea, logica și normalul cotidian este extrem de mic, ba chiar inexistent….Nu mai avem reacți, suntem niște paraziți captivi într-un stat ce ne devorează la propriu fără să ne opunem. Revolta, protestul ori nesupunerea civică ar trebui să fie comune fiecărui individ care respiră în țara asta, care se bate cu pumnul în piept că iubește România și pe români însă nu, noi alegem să denigrăm pe cei care nu se supun logici infractorilor care ne sunt stăpîni,alegem să îi disprețuim ironizăm ori chiar să îi urîm pentru capacitatea lor de revoltă, ne mulțumim să avem o unică prioritate și anume Sfîntul Maț….după, nimic nu mai contează.
Ne lăsăm viețile și viitorul copiilor pe mîinile unor papugii parveniți ce ne dovedesc zilnic că nu competența, cinstea, inteligența, respectul față de om și lege sunt cele care îi fac să merite locul pe care îl ocupă în societate ci lipsa crasă a lor.
Într-o societate cît de cît normală ei și lucrurile pe care le fac erau utopii care dacă chiar se făptuiau societatea și legile le pedepseau rapid și exemplar.
Sunt curios care sunt visele și năzuințele unui popor condus de asfel de ființe?
Ce poate să-și dorească aceste generații nefericite care sunt captive unui sistem anacronic și profund ticălos cu individul ordinar?
Ce viitor pot avea țîncii cu muci la nas într-o țară care le refuză sistematic egalitatea de șanse și dreptul la o justiție dreaptă aplicabilă tuturor și nu aleatoriu după cum o dictează interesele de moment a unor grupuri ori indivizi, indivizi care îi vor tot mai idioți, tîmpiți ori proști pentru a putea să fie o nouă masă captivă care să legitimeze prin vot cleptocrația viitoare…..Știu, sunt conștient că lucrurile nu au să rămînă la infinit așa… cineva, cîndva o să se revolte însă pînă atunci nu este păcat de timpul pierdut……Viața este scurtă țugulanilor și pînă la proba contrarie o alta nu mai avem, nu este păcat să o trăim în patru labe, cu „ea” în dos și cu sufletul în Rai, pupînd de mama dracului papucii unor ticăloși pentru un ciolan și o strachină de fasole în piață publică?
Atît de puțin cîntărește viața noastră de o dăm pe un blid de mîncăre și un ciolan de ros…..atît de puțin?
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 5703
Data de înscriere : 05/11/2012

Vezi profilul utilizatorului http://amintiridespreviitor.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum