Greco – văr bun cu Olaf și nepot de-ai lui Soroș

In jos

Greco – văr bun cu Olaf și nepot de-ai lui Soroș

Mesaj Scris de Admin la data de Joi Apr 12, 2018 1:32 am

Ca să nu-și scrântească duduia Vasilica-Viorica neuronii făcuți cu placa și platinați citindu-l în engleză și nici să fie nevoită poligloaba Olguța să ni-l traducă după modelul ”marș du tramvai” și să ne scrântească neuronii la toți, Grupul de State Împotriva Corupției din Consiliul Europei (GRECO) s-a milostivit și ne-a trimis raportul realizat de experții europeni tradus direct în română. Lucrurile sunt clare, avertismentul fără perdea: dacă drăguții de parlamentari de meserie auto, moto, velo din șparlamentul României vor continua să masacreze justiția, țara noastră ar fi bine să-și facă bagajele și să pună pe ea ceva mai gros, căci pleacă din Europa și se duce direct în Rusia.
Situația e gravidă și prezintă umflături, ca să zic așa, dar nu vă faceți iluzii că PSDragnea și guvernul său nu va găsi o soluție să iasă din clinci. Pregătiți-vă deja să aflați, de la lătrăii lui Ghiță și Voiculescu, că raportul reprezintă o încălcare gravă a suveranității României, asta dacă nu cumva nu iese Slugărel Toader mai devreme și le explică lobotomizaților care încă mai votează cu PSD/ALDE că raportul este un succes total, l-a citit el și nu mai trebuie să-l citească și ei, e de bine, laudă guvernul. Nu contează că raportul spune adevărul, anume că România e o țară pe cale să fie încălecată total de clica mafiotă instalată la putere, după modelul maghiar. Contează că propaganda pesedistă îl va demoniza total și să nu vă mirați când îi veți auzi pe șoșonari, asistați social, domnii respectabili care-și așteaptă indemnizația copiilor la 11 dimineața prin cârciumi, bugetari cu lefuri grase și alți votanți tradiționali ai PSD rățoindu-se: ”Dar cine, bă, e Grecu ăsta să ne zică nouă ce fel de justiție să avem? Adică nu e de ajuns c-a venit suedezul de Olaf, acuma trebuie să vină și Grecu? ‘r-ați ai dreaqu de grecotei cu nas subțire, cu rasdaqu vostru cu tot!” Nu m-ar mira să aud de la zvonerii și răspândacii pesediști din spațiul real și din cel virtual că Greco e văr cu Olaf și nepot al lui Soroș și de-aia se bagă atât pe justiția noastră, fiindcă vrea să ne fure țărișoara, cu petrol, gaze, fete zgubilitice și murrus dacicus cu tot!
Dar problema nu e ce face Europa pentru noi și nici ce face propaganda sclaveților lui Dragnea contra Europei. Problema e ce facem noi, ăștia câți om mai fi de ne mai pasă dacă trăim într-o țară modernă, europeană, unde există justiție sau într-o gubernie medievală unde hoții au drepturi, iar oamenii cinstiți doar îndatoriri. E vremea să ne ridicăm iar, ca în iarna trecută, căci e clar că pe mafioții de la putere îi doare fix în cot de dojenile Europei și chiar și-ar dori să scape odată de o Uniune Europeană care tot insistă ca hoții să  nu mai stea la guvernare, ci să plece la închisoare. Poate să scrie GRECO zece rapoarte, o sută de rapoarte, până nu vom fi noi sute de mii în stradă, bandiții nu se vor speria, ci vor folosi, cel mult, vrafurile de foi cu care îi bombardează Uniunea Europeanăpe post de hârtie igienică. Bine, pentru niște țărani cocliți care au plecat de la cocean și s-au urcat direct în Merțan asta e o mare evoluție
avatar
Admin
Admin

Mesaje : 5423
Data de înscriere : 05/11/2012

Vezi profilul utilizatorului http://amintiridespreviitor.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum