Suspendarea Președintelui. Maimuța a decis, tribul se bucură, unii își cântă partitura.

In jos

Suspendarea Președintelui.  Maimuța a decis, tribul se bucură, unii își cântă partitura.  Empty Suspendarea Președintelui. Maimuța a decis, tribul se bucură, unii își cântă partitura.

Mesaj Scris de Admin la data de Mar Apr 17, 2018 12:35 am

Suspendarea Președintelui. 


Maimuța a decis, tribul se bucură, unii își cântă partitura. 


Am atras atenția de mult timp că strategia Securității, cea care a creat majoritatea politicienilor români, este aceea de a politiza până la identificare problema Statului Paralel: cine este împotriva lui Koveși este pro PSD, ALDE, cine este pentru, trebuie să fie musai pro PNL, USR, PMP. Aici a vrut Securitatea să aducă dezbaterea: să transforme o realitate cruntă într-o dezbatere pur politică de pro și contra PSD; iar acest lucru l-a făcut cu sprijinul politicienilor din opoziție, în mod special. Am scris de multe ori că mulți politicienii români ori sunt securiști, ori sunt controlați de Securitate, din cel puțin trei motive: ori sunt proști și sunt Creați de Securitate, ori sunt la mâna Securității, ori, pur și simplu, sunt Securiști ordinari. 
Suntem în țara în care adevărul umblă cu capul spart și maimuțele se scălâmbăie în politică, dorind să primească banana în plus drept recompensă. 
Indiferent ce ar face Koveși, cohortele de politicieni-maimuțe-securistoide vor ieși și o vor apăra. Dacă ea va decide să facă "ceva" pe capul românilor, ceea și face, vor ieși "marii bărbați" politici ai țării și o vor apăra, făcând pe deștepții la televizor. 
Klauss Werner Iohannis a luat o decizie politică, sfidând o realitate înfiorătoare și călcând în picioare nu numai Constituția, ci și bunul simț. Orice om cât de cât citov la cap știa că Koveși trebuie schimbată. Maimuța controlată cu pușcăria lui Carmen Iohannis, dar și a lui, a preferat " să o joace" politic. Și a jucat-o, încălcându-și principala atribuție constituțională: Aceea de a fi președinte. A preferat să execute un ordin. 
Cel puțin contradictorie este și determinarea lui Traian Băsescu de a apăra Statul Paralel: după ce "cel mai bun produs politic" al său, după cum zicea chiar el, Elena Udrea, terorizată de un Sistem Opresiv pe care l-a devoalat, a cerut azil politic într-o altă țară, chiar din Cauza Sistemului Securist și a Statului Paralel care acum vor să o execute pentru că a arătat acest Sistem în totă goliciunea lui. Elena Udrea a avut curajul pentru prima dată să vorbească despre acest Sistem Ticălos, creat chiar sub Traian Băsescu în perioada cât a fost președinte, motiv pentru care a fost încarcerată de două ori, demonizată, expusă oprobriului public, iar acum Traian Băsescu ne spune peste cum trebuie păstrată în funcție Koveși, unul dintre cei doi capi ai Statului Paralel. 
Mare dovadă de "bărbăție" politică. 
"Jenant", vorba sa. 
In orice țară normală, Laura Codruța Koveși ar fi trebuit să fie demult dată afară, și fără raportul lui Tudorel Toader. Pur și simplu ministrul cerea revocarea din funcție, iar Președintele o revoca, după ce a călcat în picioare România. Asta nu înseamnâ că președintele este un executant, ci că așa funcționează relația constituțională între guvern și Preșidinție pe această temă. Președintele a decis însă să încalce Constituția și să o păstreze pe Koveși, motiv pentru care ar trebui suspendat și demis prin referendum. Klaus Werner Iohannis nu mai este președintele nimănui: este un executant umil, ca și mulți alții, al cui ordonă, ori Securitatea, ori Străinătatea ori amândouă la un loc.
Nu trebuie așteptată nici o decizie a Curții Constituționale, ci, pentru că a încălcat grav Constituția și pentru că servește alte interese decât cele ale Statului Român, Președintele trebuie Suspendat. Altfel, România se va transforma în Planeta Maimuțelor în care unii politicieni, doar pentru o banană în plus, sunt în stare de orice doar pentru a-și salva pielea.
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 8329
Data de înscriere : 05/11/2012

http://amintiridespreviitor.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum