Dragnea ne arată strategia de mâine ca să nu mai vedem sărăcia de azi

In jos

Dragnea - Dragnea ne arată strategia de mâine ca să nu mai vedem sărăcia de azi Empty Dragnea ne arată strategia de mâine ca să nu mai vedem sărăcia de azi

Mesaj Scris de Admin la data de Lun Apr 23, 2018 4:01 am


V-ați indignat peste măsură citind că primul pușcăriaș al țării vrea să facă o strategie de țară pe care toate guvernele vor fi obligate să o respecte ca pe literă de evanghelie? V-ați enervat că un corupt hoț, mârlan și depravat vrea să impună un program după care să fie obligați să trăiască și copiii și nepoții noștri? Înseamnă că v-ați dus după fentă, pentru că Dragnea asta a vrut: să vă distragă atenția. Îl doare pe el în fund de România și de anul 2040, el nu vrea să trăiască decât în Teleormania de anul ăsta, dar, pentru că românii deja se prinseseră că Flaușatul îi cam face la buzunare, Livache a apelat la o diversiune. A fost ca-n faza din filmul „Roșcovanul”, dacă vă mai amintiți, când puștiul îi arată unui „gras” o bicicletă galbenă pe cer, iar Lampă (Sebastian Papaiani) îi taie buzunarul fraierului cu o lamă și-i șutește portofelul. În cazul de față, Roșcovanul e mustăcios, grasul suntem noi, fraierii care mai muncesc, iar Lampă e tot Dragnea, în dublu rol, pentru că în filmul ăsta el nu doar că ne fraierește, dar ne și fură.
Prin anunțul cu strategia pentru 2040, șeful hoților din PSD urmărește însă două scopuri: nu doar să creeze un fals subiect de discuție și să distragă atenția de la felul cum el și bandiții din subordine măcelăresc, zilele astea justiția, ci și să mai păcălească niște babuini care nu s-au ars suficient în decembrie 2016. Pentru că am văzut: în doi ani de zile, PSD n-a făcut nimic din ce a promis, dar asta nu-l împiedică acum pe Dragnea să facă planuri și promisiuni pentru 20-40, cum ar zice proasta lui preferată. El vrea să ascundă sub preș sărăcia de azi, inflația, prețurile tot mai mari, salariile scăzute, haosul economic, țopăiala fiscală, tumbele și statul în cap pentru tutele de la guvernare, acoperind totul cu poleiala unui viitor strălucit.
De altfel, obiceiul ăsta de a face planul ca tiranul îl are orice dictator. Nu visa Hitler ”Reichul de o mie de ani”? Nu promitea Ceaușescu că în anul 2000, când nu vom mai fi copii, România o să ajungă pe cele mai înalte culmi ale comunismului? La fel și Dragnea visează că în 2040 România va fi complet teleormanizată. Ceea ce nu știe el, pentru că habar nu are de istorie, e că nu poți să fii un tiran adevărat, ca Hitler sau Ceaușescu, până nu faci și nițică pușcărie. Așa că, tovarășul Flaușatu, îți doresc sincer să devii dictator, cum îți place ție, și să faci planuri chiar și pentru România anului 2100, dar mai întâi bagă niște ani de pârnaie, că-i meriți pe deplin. Păi oi fi tu expert în hoții și cu masterat în ciordeală, dar chiar așa, vrei să arzi etapele din carieră?
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 8329
Data de înscriere : 05/11/2012

http://amintiridespreviitor.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum