Ce mama dracului caută fostul aghiotant al lui Dragnea în Israel?

In jos

Dragnea - Ce mama dracului caută fostul aghiotant al lui Dragnea în Israel?  Empty Ce mama dracului caută fostul aghiotant al lui Dragnea în Israel?

Mesaj Scris de Admin la data de Lun Apr 23, 2018 8:49 am

Ce mama dracului cauCe e mama dracului caută fostul aghiotant al lui Dragnea în Israel? Ovidiu Voicu, observații acide despre vizita oficială a fostului aghiotant a lui Dragnea în Israel, semnalează G4Media.ro.

”Dl. Mlădinoiu, secretar de stat la Secretariatul General al Guvernului, se află în vizită oficială în Israel. E posibil ca și dna. Dăncilă să se alăture însoțitorilor dlui. Mlădinoiu. Nu, nu am greșit ierarhia. Dl. Mlădinoiu are un traseu de carieră interesant. În 2005, după ce a absolvit liceul militar și academia militară (studii de licență), a lucrat câțiva ani în Armată: inițial la o unitate de pregătire, apoi la una specializată în culegere de informații despre inamic”, scrie Ovidiu Voicu pe Facebook. Voicu este Director Executiv la Centrul pentru Inovare Publică. mama .
Dl. Mlădinoiu, secretar de stat la Secretariatul General al Guvernului, se află în vizită oficială în Israel. E posibil ca și dna. Dăncilă să se alăture însoțitorilor dlui. Mlădinoiu. Nu, nu am greșit ierarhia.
Dl. Mlădinoiu are un traseu de carieră interesant. În 2005, după ce a absolvit liceul militar și academia militară (studii de licență), a lucrat câțiva ani în Armată: inițial la o unitate de pregătire, apoi la una specializată în culegere de informații despre inamic.
În 2008, dl. Mlădinoiu a trecut la MAI, dar nu oriunde, ci la controversata unitatea „Acvila”, creată în 2003 ca unitate de elită anti-tero, direct în subordinea ministrului de interne. Adică unul din nenumăratele servicii „secrete” din România. În 2009, Acvila a fost desființată prin absorbție în Jandarmerie, în mijlocul unui scandal privind deturnarea de fonduri de către conducerea unității de elită.
Dl. Mlădinoiu s-a transferat la SPP, ocupându-se deci de paza demnitarilor. În 2012, s-a întâmplat evenimentul care i-a schimbat viața: a fost desemnat aghiotantul ministrului Liviu Dragnea. Gurile rele spun că fidelitatea față de demnitar a fost atât de mare încât a ajuns în conflict cu conducerea SPP.
Cert e că în 2015, dl. Mlădinoiu a plecat din SPP, devenind... consilier parlamentar la cabinetul dlui. Dragnea. În paralel, actualul secretar de stat a lucrat și ca asistent manager la Grand Siloz SRL, conform declarației de avere. Presa zice că această firmă ar fi de fapt o subsidiară a vestitei TelDrum.
În 2017, a fost numit pentru secretar de stat la SGG, post pe care l-a părăsit pentru o scurtă perioadă în timpul „rebeliunii Grindeanu”, revenind în mandatul Tudose și rămas neatins după înscăunarea dnei. Dăncilă.
Eliberat de constrângerile vieții militare, dl. Mlădinoiu și-a dezvoltat și profilul de om de afaceri, fiind acționar la două firme, alături de dl. Valentin Dragnea (nu e coincidență de nume), conform relatărilor de presă. În declarația de interese a dlui. Mlădinoiu mai apare doar una singură, una care vinde pantofi de lux.
Astăzi, dl. Mlădinoiu conduce delegația României în Israel, având pe agendă, printre altele, discuția despre mutarea ambasadei la Ierusalim. E posibil ca și dna. Dăncilă să se alăture în suita dlui. Mlădinoiu în zilele următoare.
P.S. Nu există nicăieri la Guvern informația oficială că dl. Mlădinoiu este în Israel, nici că dna. Dăncilă ar urma să plece mâine. Dar găsim pe pagina Camerei Deputaților, în stenograma BP, solicitarea deputatului reprezentând minoritatea evreiască, să i se aprobe să-l însoțească pe dl. Mlădinoiu. Nu pe dna. Dăncilă, ci pe dl. Mlădinoiu.
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 8329
Data de înscriere : 05/11/2012

http://amintiridespreviitor.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum