Țoapa-i sapă lui Liviu groapa

In jos

Țoapa-i sapă lui Liviu groapa

Mesaj Scris de Admin la data de Mar Apr 24, 2018 4:10 am

Fiindcă e mai cu obraz subțire, așa, președintele s-a abținut zilele astea să-și spună părerea despre premiera care nu-i răspunde la telefon cu orele, dânsa fiind femeie – deși gurile rele ar afirma că e mai curând femelă, abia a coborât din pom și nu știe să folosească unelte mai inteligente decât ea. În schimb, doamna Firea n-are nicio greață să-și spună părerea despre președinte, ba chiar să-l ia la mișto, pentru că poate. Nici n-apucase Iohannis să dea o tură cu bicla prin Herăstrău și să se exprime și el, în calitate de cetățean-biciclist al urbei lui Bucur, că primăreasa generală i-a și sărit la beregată. Că e ipocrit și merge cu bicicleta doar așa, de ochii presei, nu ca ea cu Pandelică, pentru sănătate, că el a fost primar la Sibiu, oraș mic, nu la ditamai metropola sudistă, că dacă vrea ea îi cedează bucuroasă locul, dar numai dacă acceptă să facă shimb de blow-job-uri… pardon, am vrut să scriu „schimb de joburi” (cred că e de la auto-correct),  adicătelea să devină el primar, iar ea președinte.
Om educat, președintele n-a mai stat să se uite în gura mahalagioaicei, chiar dacă ar fi avut multe de spus. De pildă, putea să-i spună Firei că o merge ea cu Pandelică pe bicicletă, dar nu prin București, să ia la naretă toate noxele cazanelor de import, cu numere de Bulgaria, ci prin pădure, la Voluntari, la iarbă verde, aer curat. Sau să-i spună că nu el a promis bucureștenilor, acum doi ani, că în șase luni vor avea un trafic minunat, ci ea, cu gurița ei cu buze subțiri, de femeie cumsecade. Ori cel puțin să-i fi zis de la obraz că schimb de joburi nu are cum să facă, dar, dacă vrea și e tot gospodină cum o știe el, ar putea s-o angajeze la Cotroceni menajeră, călcătoareasă, femeie de serviciu sau responsabilă cu ștersul prafului – că la cât e de praf la asta sigur se pricepe.
Însă, tot uitându-ne noi la cum își pune Țoapa poalele-n cap față de Iohannis, am neglijat un amănunt esențial: că sceneta asta din care doar clondirul cu mastică prima și sulemeneala cu chinoroz mai lipseau ca să-l facă pe nenea Iancu gelos, nu a fost gândită de Firea ca un mod de a-și arăta colții la președinte. Nu pe Iohannis l-a avut ea în vizor.  A fost un fel de bate șaua să priceapa iapa, în cazul de față șaua fiind Iohannis, iar iapa – Dragnea. Da, pentru că toată această manifestare de țopism nu i-a fost dedicată lui Iohannis, ci lui Dragnea. Pe el a vrut Țoapa Supremă să-l avertizeze că visează să schimbe primăria cu președinția, lui a vrut să-i dea, de fapt, pe la nas, cu amenințarea că ea va fi catindata Partidului în 2019, pentru că e mai iubită decât el, e mai tare-n clanță decât el și o să fie și mai liberă decât el. Și, nu în ultimul rând, e și mai ortodoxă decât el, că a avut doi soți, în vreme ce Dragnea n-a avut decât o soață. Așa că nu știu voi ce-o să faceți, dar eu mi-am luat deja popcornul, sucul și masca de gaze și o să aștept deznodământul duelului Gaby-Daddy, căci primărița a dat deja semnalul: în PSD urmează o păruială în toată Firea!
avatar
Admin
Admin

Mesaje : 5423
Data de înscriere : 05/11/2012

Vezi profilul utilizatorului http://amintiridespreviitor.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum