această închipuită nu a ales-o nimeni să reprezinte România în afara țării. Și nici pe superiorul și colegul ei de căpiță.

In jos

Romania - această închipuită nu a ales-o nimeni să reprezinte România în afara țării. Și nici pe superiorul și colegul ei de căpiță.  Empty această închipuită nu a ales-o nimeni să reprezinte România în afara țării. Și nici pe superiorul și colegul ei de căpiță.

Mesaj Scris de Admin la data de Joi Apr 26, 2018 10:08 pm

(@Darie, care este)
După mintea mea creață, treaba e așa: pe această închipuită nu a ales-o nimeni să reprezinte România în afara țării. Și nici pe superiorul și colegul ei de căpiță. Și atunci? Și atunci ne uităm ca proștii cum șase milioane de români au votat o persoană anume să reprezinte România în afara țării și cum alții reprezintă de fapt țara prin tupeu și prin trei milioane de voturi inconștiente, indirecte și în nici un caz acordate pentru politica externă a României. Cred că orice om care judecă la rece, imparțial, crede cu tărie că Ierusalimul ar trebui să fie capitala Israelului. Da, numai că pe Pământ sunt aproape două miliarde de oameni care au o altă părere și o altă importanță geopolitică. E o pălărie cam mare pentru România! De ce, atunci, să riști punerea României într-o situație penibilă, afișind-o cu pălăria căzută peste ochi și peste nas, dând indicații din mâini și din picioare unor țări ca Germania și Franța? Greșit! Bineînțeles, greșelile nu vor fi plătite de o proastă de la Videle, sau de un cleptoman-grandoman de la Alexandria.
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 5699
Data de înscriere : 05/11/2012

Vezi profilul utilizatorului http://amintiridespreviitor.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum