Dragnea este un lider politic ”cu capul umflat”. Nu mai e în stare să gestioneze situația

In jos

Dragnea - Dragnea este un lider politic ”cu capul umflat”. Nu mai e în stare să gestioneze situația Empty Dragnea este un lider politic ”cu capul umflat”. Nu mai e în stare să gestioneze situația

Mesaj Scris de Admin la data de Mar Mai 01, 2018 5:40 am

Liviu Dragnea nu mai este capabil să gestioneze problemele pe care chiar el le-a declanșat, după toate minciunile pe care le-a servit colegilor de partid, aliaților și evident românilor. De fapt, o evaluare psihiatrică a șefului PSD ar putea ajunge la concluzii foarte clare în ceea ce-l privește pe acesta. De sfătuit, Dragnea se sfătuiește numai cu oameni interesați de propriul interes sau cu consilieri care au misiunea de a-l ajuta să păstreze puterea, nu de a rezolva, spre exemplu, problemele din economie.
Acesta este rezumatul situație lui Liviu Dragnea, în opinia consultantului politic Cozmin Gușă, care a vorbit pe larg despre aceste chestiuni duminică seară la Realitatea TV. 
”Eu m-aș considera prost dacă m-aș duce într-o situație de criză, într-o sală de operație, și să mă apuc să operez un pacient în baza faptului că pe vremuri am fost pe la ”Sanitarii pricepuți” și știu cum se spală o rană. Aș fi un prost în condițiile în care mi-aș asuma să salvez un pacient. Cei care își asumă să salveze pacientul numit România fără să fie calificați, pot să capete o etichetă de proști. Toate gesturile pe care ei le fac, nu vorbesc de alea interesate, vorbesc de cele clar administrative, pun în pericol un întreg sistem. Pacientul România e grav bolnav și nimeni se preocupă să îi prescrie tratamentul. Și la ce să ne așteptăm? La marea agitație care va începe”, a observat Gușă.
Consultantul a făcut și o listă a mincinilor pe care Dragnea le-a spus celor cu care a lucrat sau celor care au votat PSD. 
”Eu nu cred că el mai poate să fie suspectat de a fi normal în actele pe care le face. O să explic foarte clar pentru toată lumea. Acest om a ajuns în aceste poziții mințind și păcălind. Până când nu ajungi chiar la butoanele totale, chestiile astea mai pot fi trecute cu vederea. Când ajungi să conduci administrativ România, și are tendințe să o facă și în politica externă, toate astea se adună. Cei pe care i-ai mințit te presează, tu nu mai poți să fii stăpân, având un comportament de om disperat și în mod clar dezaxat. 
În 2016, el și-a mințit toți colaboratorii văzuți sau nevăzuți, promițând aceva și făcând după alegeri altceva. Putem să începem cu Vasile Dîncu, pe care din funcția de prim-ministru în guvernul Cioloș l-a amăgit spunându-i că o să-l pună prim-ministru sau vice prim-ministru. A trecut o perioadă de 4-5 luni în care Dîncu nu a vorbit cu nimeni, în baza faptului că a fost păcălit. O zonă de presiune majoră asupra lui Dragnea, iar dacă adăugăm ce se vede în spatele lui Dîncu, nu doar George Maior sau Florian Coldea, ci și multe alte lucruri, ne dăm seama cât de complicat este jocul lui Dragnea și cât de mare este presiunea pe el.
Și-a păcălit colegii de partid. Le-a spus ”votați, sprijiniți, că o să facem ceea ce trebuie. O să dăm repede ordonanță 
ordonanță pe legile justiției ca să scăpați cu toții”. În loc de asta, omul a acționat de unul singur. A încercat o salvare personală timp de un an de zile. Nu e reușit-o. Abia în acest an a început să colaboreze și să discute cu ei pentru o salvare de grup pe care ar vrea să o finalizeze în luna mai.
Aici putem pune și păcăleala majoră adresată românilor. Faptul că nu poate să iasă singur pe stradă, că în avion îi este greu, lumea se uită la el cu dispreț.
Cei doi prim miniștri cu care a avut tot felul de deal-uri, Grindeanu și Mihai Tudose, pe care i-a păcălit și i-a executat în momentul în care ceva din planul lui nu a fost respectat.
Minciuna majoră - faptul că el nu își asumă că conduce guvernul, deși asta face”, a observat consultantul politic.
Care este însă rezultatul acestor minciuni? 
”Tot acest șir de minciuni și complicități au ajuns să îl aducă în situația, cum zicem noi în Ardeal, că are capul umflat. Când are capul umflat? Atunci când creierul lui nu e în stare să administreze toate informațiile și atunci creierul se agită, se vascularizează și i se umflă capul. Nu ne referim că li se umflă capul unora care sunt în stare să gestioneze situațiile. El este un lider politic cu capul umflat în acest moment, care nu mai este în stare să gestioneze aceste lucruri. Cei care s-ar pricepe să îl expertizeze din punct de vedere psihiatric, ar avea niște concluzii extrem de clare”, a concluzionat Gușă.
Consultantul politic face o analiză sumbră pe tema oamenilor cu care se consultă Dragnea, fie ei consilieri de meserie sau colegi de partid sau chiar ziariști.
”Liviu Dragnea nu se mai sfătuiește cu nimeni din conducerea partidului. El răspunde unor cereri. Vine Oprișan să îi ceară ceva, îi acordă satisfacție. Vin Lia Olguța Vasilescu sau Gabriela Firea, le acordă satisfacție. Să nu vă închipuiți că cei din conducerea partidului vin cu idei sau proiecte. Acolo este genul ăsta de impunere. Singurii cu care el se sfătuiește sunt consultanții pe care îi are, consultanți de gherilă politică. Băieții din Israel, care îl sfătuiesc, vor să îl treacă râul. Ăsta este mandatul lor. Nu să guverneze România, ci să scape fără condamnări penale, să îl ajute să elimine cât mai mulți adversari din partid sau coaliție, ca să poată să se proiecteze ca un candidat la alegerile prezidențiale.
Sunt și fel de fel de jurnaliști sau oameni publici din România, care în urma faptului că sunt utili, fie îi fac jocul mediatic, fie îi spun fel de fel de mingicăreli, se îndestulează cu bani mulți în această perioadă, dar nici ei nu se gândesc să îl sfătuiască despre cum să conducă în România, ci doar despre cum să își asigure puterea în acest condiții extreme în statul român.
Nicunul nu se pricepe la economie și nici nu dorește să discute despre asta. Și nici Dragnea nu se pricepe. De-asta au și jucat dramoleta de a nu se prezenta la o discuție cu Mugur Isăprescu în fața președintelui Iohannis pentru că nu ar fi avut niciun contra-argument. Mai ales în fața lui Mugur Isărescu, dar și în fața lui Iohannis, care s-a pregătit discutând cu mulți specialiști”, a mai spus Cozmin Gușă.
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 8327
Data de înscriere : 05/11/2012

http://amintiridespreviitor.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum