Mutanții......

In jos

Mutanții...... Empty Mutanții......

Mesaj Scris de Admin la data de Mar Mai 01, 2018 7:38 am

În ambiția sa de a lua cu arcanul toate instituțiile, PSD a întins coarda atât de tare încât până și președintele Iohannis a observat că „PSD și-a făcut un hobby din a modifica tot ce funcționează“Mă rog, nu e hobby, ci chiar ocupația de bază. Acum a luat la modificat codurile penale, de unde dispar infracțiunile de mare corupție și mijloacele de a le depista. Vom trăi așadar într-o lume mai bună, fără trafic de influență, mită, arest preventiv, denunțuri, cătușe, înregistrări, declarații despre dosare.
 
Va fi liniște. Nu se va mai auzi decât glasul lui Dragnea: „Și mie cine-mi mai dă anii pierduți în procese?“. Ghinion! Singura care putea să-i dea câțiva ani era justiția. Dar gata, toți infractorii scapă. Urmează modificarea legilor siguranței naționale, de unde Tăriceanu vrea să-i ia lui Iohannis atribuțiile în numirea șefilor serviciilor secrete, lăsându-l în funcția goală - pentru a crea „un echilibru între puteri“. Adică să fie toate serviciile la PSD. Abia atunci își va găsi și Tăriceanu echilibrul. Acum e cam dezechilibrat - mai ales că Iohannis tocmai și-a exercitat atribuțiile respingând revocarea lui Kövesi. Tudorel, care stătea cocoțat pe Facebook așteptând refuzul, a și anunțat că „vom sesiza CCR întrucât „președintele nu are abilitarea legală și nici competențele funcționale de evaluare a procurorului șef al DNA.
 
Copiii spun lucruri trăsnite! Păi, dacă președintele n-avea abilitarea legală, îi mai trimitea Tudorel cererea? Cât privește „competențele funcționale de evaluare“, președintele stă totuși mai bine decât Dăncilă, căreia Tudorel i-a compus textul sesizării. Așa se și duc la CCR: sesizarea și Tudorel cu Dăncilă după el, ca vaca după vițel și oița după miel. De altfel, din cauza incompetențelor funcționale de care dispune din belșug, Dăncilă face numai munci necalificate: Dragnea a pus-o să mute Ambasada României de la Tel Aviv la Ierusalim pe șest, fără ca mutanții să-l anunțe pe Iohannis, care a aflat isprava dintr-o intervenție a lui Daddy la A3.
 
Președintele a sunat-o pe Dăncilă pentru explicații, dar tovarășa era la „simfonia lalelelor“ la Pitești și n-a răspuns: admira copiii aduși cu școala să defileze în fața ei - ca să vadă de mici unde ajungi dacă nu știi să numeri și să citești: premier la București. După simfonie, Dăncilă l-a sunat pe Iohannis cu care, cică, a avut „o discuție privată“. Înțelegem că n-a fost o simfonie, ci mai degrabă un marș. Bătălie în marș: guvernul a furat un miliard de euro din Pilonul II de pensii pe care Orlando vrea să-l facă „opțional“. Adică dispărut. Când Mișa anunțase desființarea Pilonului II, Orlando furioso criticase vehement mișelia pe care acum o susține, pretinzând că statul va investi banii confiscați în ceva rentabil. Mințindo furando: când a investit statul în ceva rentabil? Daddy va oferi însă un premiu de consolare electoratului: un miting „foarte mare“ al PSD pentru susținerea familiei tradiționale - care nu e amenințată de nimic în afara violențelor tatălui tradițional asupra soției și copiilor. De regulă, poliția tradițională nu intervine decât după crimă. Chiar și legea prevede că primul pumn în familie e permis. E pumnul tradițional. La fel e și primul pumn în gura justiției, presei și societății civile. Restul pumnilor și-i dau singure.
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 5666
Data de înscriere : 05/11/2012

Vezi profilul utilizatorului http://amintiridespreviitor.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum