P.S.Daddy, joc de glezna intre Washington si Moscova . Dar, orice-ar face, Dragnea nu exista pentru SUA…

In jos

face - P.S.Daddy, joc de glezna intre Washington si Moscova . Dar, orice-ar face, Dragnea nu exista pentru SUA… Empty P.S.Daddy, joc de glezna intre Washington si Moscova . Dar, orice-ar face, Dragnea nu exista pentru SUA…

Mesaj Scris de Admin la data de Joi Mai 17, 2018 6:42 am

Consilierul prezidențial pentru politică externă Bogdan Aurescu a efectuat miercuri, 16 mai 2018, o vizită de lucru la Washington DC. Programul a cuprins o întrevedere cu Wess Mitchell, asistent al secretarului de stat al SUA pentru afaceri europene și eurasiatice, o masă rotundă organizată de think-tank-ul Atlantic Council cu tema ,,The Three Seas Initiative: Priorities and Concrete Deliverables of the Bucharest Summit”, precum și un seminar cu companiile din cadrul AMRO (American Romanian Business Council) pe tema stimulării participării companiilor americane la Summit-ul Inițiativei celor Trei Mări pe care România îl va găzdui în luna septembrie. 
La toate momentele vizitei a participat ambasadorul României în SUA, George Cristian Maior. 
Întrevederea cu Wess Mitchell a prilejuit o discuție aprofundată despre Parteneriatul Strategic dintre România şi SUA, obiectivele României pentru Summit-ul NATO din luna iulie și stadiul pregătirilor, precum și rezultatele concrete preconizate pentru Summit-ul Inițiativei celor 3 Mări din luna septembrie, de la București. 
Bogdan Aurescu a amintit întrevederea deosebit de fructuoasă dintre Președintele Klaus Iohannis și Președintele Donald Trump, care s-a desfășurat la 9 iunie 2017 la Washington, și care a conferit Parteneriatului Strategic dintre România și SUA mai multă substanță și robustețe, reprezentând un puternic imbold politic pentru dinamizarea dialogului bilateral în domenii-cheie precum securitatea și apărarea, economia, comerțul și schimburile culturale. În acest sens a subliniat necesitatea dezvoltării tuturor acestor domenii, prin dialogul strategic bilateral pe temele de interes comun. 
Pe agenda discuțiilor s-au aflat și prioritățile pentru Summit-ul NATO din iulie, care se va desfășura la Bruxelles. 
Consilierul prezidențial Bogdan Aurescu a prezentat obiectivele pe care țara noastră le urmărește cu prilejul Summit-ului aliat din luna iulie, care, în viziunea României, este necesar sa continue întărirea dimensiunii de apărare și descurajare a NATO, inclusiv în regiunea Mării Negre, în partea sudica a Flancului Estic. În acest sens a pledat pentru acordarea unei atenții sporite situației de securitate de la Marea Neagră în cadrul pregătirii Summit-ului. 
O atenţie specială a fost acordată obiectivului întăririi cooperării economice la nivel bilateral și regional. În acest context, consilierul prezidențial Bogdan Aurescu a informat în legătură cu stadiul pregătirilor pentru Summit-ul Inițiativei celor Trei Mări, care va fi organizat de România în perioada 17-18 septembrie 2018, la București, dezideratul fiind de a trece într-o nouă fază a Inițiativei, cea a rezultatelor concrete. A evidențiat că Inițiativa are rolul de a contribui inclusiv la consolidarea relaţiei transatlantice, prezența economică a SUA în regiune reprezentând un catalizator suplimentar în acest sens. A încurajat, în același timp, o reprezentare cât mai consistentă din partea mediului de afaceri american la Forumul de Afaceri al Inițiativei celor Trei Mări, care se va desfășura în paralel cu Summit-ul, care este de natura sa aducă beneficii în plan regional, dar și în relațiile economice româno-americane. 
Wess Mitchell a exprimat aprecierea pentru soliditatea Parteneriatului Strategic cu România, care este aliat de încredere al SUA. 
Cele două dezbateri pe tema Inițiativei celor Trei Mări au oferit oportunitatea prezentării de către consilierul prezidențial Bogdan Aurescu a viziunii României și a rezultatelor concrete care sunt urmărite cu prilejul celui de al treilea Summit al Inițiativei celor Trei Mări care va fi găzduit de către Președintele Klaus Iohannis.
În cadrul discuțiilor, consilierul prezidențial a prezentat obiectivele și pilonii principali ai acestei Inițiative, care include 12 state membre ale Uniunii Europene din regiunea cuprinsă între mările Baltică, Adriatică și Neagră, și care vizează deopotrivă trei aspecte - dezvoltarea economică, coeziunea europeană și legăturile transatlantice.
Bogdan Aurescu a arătat că, cu prilejul Summit-ului, va fi organizat și primul Forum de Afaceri al Inițiativei celor Trei Mări (I3M), care reprezintă un angajament inclus în Declarația Summit-ului Inițiativei celor Trei Mări de la Varșovia, din iulie 2017. La Forumul de Afaceri sunt așteptați aproximativ 500-600 de participanți, oficiali și reprezentanți ai mediului privat și ai societății civile din cele 12 țări ale I3M, din celelalte state membre UE, din SUA, ai instituțiilor financiare internaționale și europene, din Balcanii de Vest, R. Moldova, Ucraina, Georgia, Turcia. A arătat că Forumul va servi ca platformă pentru contacte directe între oameni de afaceri, oficiali guvernamentali relevanți din aceste țări și alți actori economici, în vederea identificării de noi perspective de afaceri/investiții.
,,Aș dori să evidențiez că implicarea SUA în Inițiativa celor Trei Mări este esențială pentru succesul acesteia, reprezentând o abordare coerentă a angajamentului SUA față de securitatea și prosperitatea regiunii noastre. Consolidarea legăturilor economice și a interconexiunilor în interiorul regiunii celor Trei Mări, precum și între această regiune ca întreg și SUA va aduce, totodată, o valoare adăugată pentru parteneriatul strategic UE-SUA”, a declarat consilierul prezidențial Bogdan Aurescu cu acest prilej.
Consilierul prezidențial a mai subliniat că unul dintre rezultatele concrete care ar urma să fie livrate de Summit-ul de la București, astfel cum au fost convenite de statele participante, ar putea fi elaborarea și susținerea politică a unei liste scurte de proiecte majore de interconectare, pe deplin compatibile cu politicile Uniunii Europene, în cele trei domenii prioritare ale Inițiativei - transport, energie, digital.
2. In timpul asta, Mike Pompeo, ex-director CIA , actualul sef al Departamentului de Stat, o trimitea intr-o vizita la Bucuresti pe  d-na Elisabeth Millard, asistentul-adjunct al domnului Wess Mitchell, seful Biroului Secretariatului de Stat pentru Afaceri in zona Europa si Eurasia care, atentie mare, spune asa

  • …noi ne uitam la Romania ca la o tara care are rezultate pozitive in ce priveste lupta impotriva coruptiei, dar si in ce priveste independenta magistratilor (…) suntem foarte atenti la orice incercare care ar putea pune in pericol aceste rezultate pozitive. Acesta e modul in care ne raportam la acest subiect. Mesajul meu este ca vom continua sa lucram impreuna si vom fi foarte atenti la orice tentativa de a pune in pericol realizarile de pana acum

  • Decizia presedintelui Donald Trump de a muta ambasada SUA la Ierusalim este una care are legatura cu situatia din teren, dar nu are impact asupra niciunei rezolutii finale. Guvernul meu lucreaza din greu la elaborarea unui plan de pace pentru Orientul Apropiat, iar ceea ce doreste Romania sau orice alta tara sa faca in aceasta privinta depinde exclusiv de decizia fiecareia


Dar, in acelasi timp, ce-mi facea dom’Dorneanu Valer, garantat by PSD, mare sef al maretei Curti Constitutionale  ?

  • Stire : „Presedintele Curtii Constitutionale, Valer Dorneau, participa la Forumul Juridic International de la Sankt Petersburg, Rusia, un eveniment organizat cu sprijinul Ministerului rus al Justitiei si al Kremlinuluidesi Ministerul roman de Externe i-a recomandat sa nu mearga. Explicatia lui Dorneanu: isi luase deja biletele. ”
    Daca mai citim si stirea ca omul se afla acolo alaturi de un penal,tacamul e complet.

Nu as avea decat trei remarci scurte si fara echivoc pentru toate cele de mai sus
– singurul partener viabil de dialog pentru SUA ramane Presedintele Romaniei, indiferent cati clabuci ar produce inculpatul penal daddy Liviu. Daca gaseste careva o singura referire la Dragnea  sau vreo intalnire a lui cu cineva, sa mi-o semnaleze
– mesajul pe care-l trimit SUA e clarissim : suntem/sunteti aliati de nadejade, asta nu inseamna ca nu aveti suveranitatea deciziei. De asemenea, brasoavele lui daddy despre supararea Americii referitoare la Ierusalim sunt demontate, nimanui nu ii pasa si nu da doi bani pe ce face/spune PSDaddy ca sa nu mai vorbim ca nici macar nu il viziteaza, din curtoazie.
– nu in ultimul rand, actiunea de-a dreptul socanta a lui Dorneanu Valer, care , atentie , chiar sfatuit de MAE sa evite Rusia, isi-a pus palma-n cur si a mers in excursie la o paranghelie sponsorizata de Putin si Gazprom e mai mult decat relevanta pentru gandirea politrucilor PSD.
Ma-ntorc si intreb doar atat : chiar aveti impresia ca Mike Pompeo, ex-CIA, nu stie cu precizie cate carii are daddy, pe care parte i se scoala dimineata langa juna blonda si de cine e sponsorizat ? Chiar credeti ca rapoartele pe care le primeste ( si apoi le trimite la Washington ) US Embassy nu specifica in amanuntime in folosul cui lucreaza PSD in timp ce mimeaza euro-atlantismul ?
Sa fim seriosi: singurul partener viabil pentru SUA ramane presedintele Iohannis. Si asta nu o pot schimba 1001 de catei propagandisti, fie ei chirieaci, ciuvicisau alte specii, care latra furiosi , bine indopati de oscioarele fermei de porci,din Teleorman…


Ultima editare efectuata de catre Admin in Vin Mai 18, 2018 2:48 am, editata de 1 ori
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 8329
Data de înscriere : 05/11/2012

http://amintiridespreviitor.forumgratuit.ro

Sus In jos

face - P.S.Daddy, joc de glezna intre Washington si Moscova . Dar, orice-ar face, Dragnea nu exista pentru SUA… Empty Ilany Schwartz pe FB

Mesaj Scris de Admin la data de Vin Mai 18, 2018 2:21 am

In semn de multumire si apreciere, pentru faptul ca Romania n-a dat nici un punct Israelului la EuroTembelvision, nu vrea sa -si mute pseudo- Ambasada Romana la Jerusalem, si sustinerea neconditionata a fictiunii Balestiniene, Israelul a semnat un contract cu compania ROMAERO .Pe baza acestui acord, Israel va vinde Romaniei tehnologii si licente, de-a fabrica vestitul IRON DOME si alte mijloace de tehnologie avansata de aparare, precum si rachete Samson teleghidate, sau rachete tactice perfectionate, de tipul SPYKE.Dupa cum imi inchipui (parere personala) Romania isi va acoperi cheltuielile de sute de milioane de dolari , transmitand mai departe aceste tehnologii avansate, catre prietenii lor dragi din tarile arabe si de ce nu ..chiar si Rusiei.
Vom trai si vom .....pați !
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 8329
Data de înscriere : 05/11/2012

http://amintiridespreviitor.forumgratuit.ro

Sus In jos

face - P.S.Daddy, joc de glezna intre Washington si Moscova . Dar, orice-ar face, Dragnea nu exista pentru SUA… Empty BOMBA dimineții! Contract DUBIOS cu o firmă din Israel pentru Armata Română! Amănunte care dau de gândit...

Mesaj Scris de Admin la data de Vin Mai 18, 2018 2:54 am


Firma israeliană Rafael Advanced Defense Systems a semnat joi, la Bucureşti, un acord de cooperare cu Romaero care va permite în premieră exportul sistemelor de interceptare a rachetelor Iron Dome (Cupola de Fier), anunţă presa din Israel, preluată de Agerpres. Informaţia a fost făcută publică de compania israeliană, în timp ce partea română nu a comunicat evenimentul până la ora redactării acestei ştiri, dezvăluie G4Media.ro.
Nu e clar nici dacă acest acord se înscrie în vreuna dintre marile linii de înzestrare a Armatei române, dat fiind că sistemul de interceptare a rachetelor cu rază scurtă este special creat pentru situaţia particulară a Israelului, în timp ce România nu are provocări similare în proximitate.
Reamintim că în ultimele luni au avut loc contacte susţinute între guvern, preşedintele PSD, Liviu Dragnea, şi oficiali israelieni. Totuşi, după niciuna dintre aceste întâlniri nu a fost comunicată intenţia României de a cumpăra acest tip de armament din Israel.
Acordul, a cărui valoare nu a fost precizată, prevede şi dezvoltarea unei versiuni navale a sistemului Iron Dome de apărare împotriva rachetelor cu rază scurtă de acţiune, a sistemului de telecomandă pentru armament Samson şi a rachetelor tactice Spike, scrie publicaţia online Times of Israel, citând o declaraţie a companiei israeliene.
Sistemul Iron Dome permite interceptarea rachetelor trase asupra teritoriului israelian din teritoriile învecinate.
Romaero este o companie cu capital majoritar de stat, condusă de Remus Vulpescu.
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 8329
Data de înscriere : 05/11/2012

http://amintiridespreviitor.forumgratuit.ro

Sus In jos

face - P.S.Daddy, joc de glezna intre Washington si Moscova . Dar, orice-ar face, Dragnea nu exista pentru SUA… Empty Re: P.S.Daddy, joc de glezna intre Washington si Moscova . Dar, orice-ar face, Dragnea nu exista pentru SUA…

Mesaj Scris de Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum