Băsescu vrea să-i dea lumină lui Ludovic ORGAN , CARE -i supranumit SICĂ MANDOLINĂ

In jos

CARE - Băsescu vrea să-i dea lumină lui Ludovic ORGAN , CARE -i supranumit SICĂ MANDOLINĂ Empty Băsescu vrea să-i dea lumină lui Ludovic ORGAN , CARE -i supranumit SICĂ MANDOLINĂ

Mesaj Scris de Admin la data de Vin Mai 18, 2018 2:08 am

CARE - Băsescu vrea să-i dea lumină lui Ludovic ORGAN , CARE -i supranumit SICĂ MANDOLINĂ 32376759_374881022999299_3535114382209974272_n
Traian Băsescu ieșire EXPLOZIVĂ: Sică, ce-o fi în capul tău? Este un DEZASTRU total
https://www.stiripesurse.ro/traian-basescu-iesire-exploziva--sica--ce-o-fi-in-capul-tau--este-un-dezastru-total_1265858.html
Fostul președinte Traian Băsescu susține că plângerea penală depusă de Ludovic Orban împotriva premierului Viorica Dăncilă este un dezastru diplomatic fără precedent. Băsescu consideră că DIICOT și Klaus Iohannis nu se vor implica în acest război.
”Sică, ce-o fi în capul tău ?
Animat de gânduri de mărire bazată pe slugărnicie faţă de Preşedintelui Iohannis, Sică Mandolină a decis să facă o plângere penală premierului Viorica Vasilica Dăncilă - altă slugă incompetentă şi agramată - pentru înaltă trădare, urmare a vizitei Docilei în Israel.
Orict de mult m-aş strădui, nu reuşesc să apropii această vizită de ideea de înaltă trădare. Cu certitudine însă a fost un act de sfidare a Preşedintelui României, de încălcare a procedurilor interne în luarea deciziilor de politică externă importante şi nu în ultimul rând, de nesimţire a tandemului Docila – Daddy în relaţia cu Preşedintele României. Cu alte cuvinte o încălcare a principiului colaborării loiale între instituţii, dar, nimic penal.
Ludovic Orban, tu pricepi care sunt efectele internaţionale pentru PNL, când în calitatea ta de preşedinte al partidului acuzi de înaltă trădare Premierul şi Preşedintele Camerei Deputaţilor pentru că s-au întâlnit cu Preşedintele şi Premierul Statului Israel, indiferent ce subiecte de interes bilateral au discutat ?
Dacă în prostia ta nu pricepi, îţi spun eu Sică : DEZASTRU DIPLOMATIC
Sunt convins că nici DIICOT şi nici Preşedintele Iohannis nu vor intra în acest joc imaginat de mintea rătăcită a bietului Sică Mandolină.
Altfel, Preşedintele României are toată libertatea să ceară demisia Docilei de trei ori pe zi. Poate până la urmă „distinsa” va prcepe că are pălăria căzută pe ochi”, scrie Traian Băsescu.
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 8316
Data de înscriere : 05/11/2012

http://amintiridespreviitor.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum