Momente ȘOCANTE la Guvern! Dăncilă își depusese demisia și Dragnea s-a dus și a rupt personal documentul! Amănunte CUTREMURĂTOARE!

In jos

Dragnea - Momente ȘOCANTE la Guvern! Dăncilă își depusese demisia și Dragnea s-a dus și a rupt personal documentul! Amănunte CUTREMURĂTOARE! Empty Momente ȘOCANTE la Guvern! Dăncilă își depusese demisia și Dragnea s-a dus și a rupt personal documentul! Amănunte CUTREMURĂTOARE!

Mesaj Scris de Admin la data de Vin Mai 18, 2018 2:45 am

Momente șocante la Guvern! Dăncilă își depusese demisia și Dragnea s-a dus și a rupt personal documentul! Amănunte cutremurătoare! Totul s-a întâmplat în jurul orei 19.00, când Dragnea a fost sunat de Anca Alexandrescu.
UPDATE/Dragnea a confirmat la RTV că a fost la Guvern și a vorbit cu Dăncilă!
Care i-a spus, disperată, că Viorica Dăncilă și-a scris demisia și vrea s-o depună la secretariatul general al Guvernului. Și că vrea să-l sune pe președinte. Că este închisă în birou. Dragnea s-a repezit val-vârtej la sediul Guvernului. Conform sursei noastre a reușit s-o facă pe Dăncilă să renunțe la demisie, promițându-i că n-o să se întâmple nimic. Chiar a rupt documentul scris și, atenție, înregistrat deja de Dăncilă!
Sursa noastră mai spune că Dăncilă i-a spus lui Dragnea că va demisiona imediat după ce procurorii ar decide să ceară cercetarea sa. Iar Dragnea i-a spus că nu se va ajunge acolo, că dacă va fi nevoie, o să-l suspende pe Iohannis!
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 8329
Data de înscriere : 05/11/2012

http://amintiridespreviitor.forumgratuit.ro

Sus In jos

Dragnea - Momente ȘOCANTE la Guvern! Dăncilă își depusese demisia și Dragnea s-a dus și a rupt personal documentul! Amănunte CUTREMURĂTOARE! Empty Iar a scăpat Livache cireada de vaci în lanu de marijuana.

Mesaj Scris de Admin la data de Vin Mai 18, 2018 2:47 am

Carmen Dan: “E clar că am ajuns într-un moment în care nivelul de compromis pe care din păcate îl forţează preşedintele României arată, iată, încă o dată, că ne întoarcem într-un moment în care anomalii de tip 'modus operandi' sunt, de fapt, cele care conduc fără echivoc România!”
Iar a scăpat Livache cireada de vaci în lanu de marijuana.
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 8329
Data de înscriere : 05/11/2012

http://amintiridespreviitor.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum