de toato pula ...O NUNTA , EI SI ?

In jos

de toato pula ...O  NUNTA , EI SI ? Empty de toato pula ...O NUNTA , EI SI ?

Mesaj Scris de Admin la data de Dum Mai 20, 2018 11:57 pm

de toato pula ...O  NUNTA , EI SI ? Landscape-1489072039-william-kate-royal-wedding
Nu e din cauză că aș avea ceva cu bârfa ieftină. Am înțeles rolul bârfei în dezvoltarea umană. Așa suntem noi maimuțe și ca maimuțe avem nevoie de conformare socială. Nu putem doar să ne scobim în cur. Trebuie să întrebăm și maimuța de pe creanga ailaltă cum se scobește în cur, să discutăm avantaje și dezavantaje la diferențele de tehnică, apoi să stabilim o metodă comună și unanim acceptată de scobit în cur, să înființăm poliția scobitului în cur și să omorâm orice maimuță nu se scobește în cur conform normelor noastre.
Asta e natura umană.
Și înțeleg că cu globalizarea asta nu mai poate țața Safta să stea cu țața Floarea pe malu’ șanțului, să crape semințe de bostan și să discute despre vecina de peste drum care s-a vopsit roșie în cap și poartă pantaloni duminica deci probabil e curvă. Că țața Safta și Floarea locuiesc la distanță mare acum și nu mai au vecini comuni. Cel mai apropiat numitor comun pe care se poate bârfi sunt personajele mondene globale.
Lumea s-a mărit dar creierul de maimuță a rămas la fel de mic. Chiar înțeleg. Și chiar nu am o problemă cu asta, chiar dacă nu e cu nimic superior uitatul la nunți regale uitatului la nunți de țigani pe facebook live.
Și eu tot bârfă fac. Doar că bârfesc bârfitorii și cumva trag niște concluzii amuzante. Tot aia e.
Da. Știu că asta e de la nunta ailaltă cu ălalalt și ailaltă da’ e minim 80% același căcat și trebuie să fii handicapat mintal să vezi vreo diferență sesizabilă sau căcat
Problema mea e cu oamenii faimoși care nu fac nimic. Și nu, nu zic că ar trebui să-i urmăriți pe laureați la nobel și căcaturi. Urmăriți orice om vreți voi, da’ să fie un om care face chestii.
Kanye West cu Kim Kardashian, spre exemplu, orice părere ai avea despre ce fac, măcar fac chestii. FAC CHESTII. Florin Salam FACE CHESTII.
Dar prințul cumîlcheamă și Mungo Merkel aia ce pula calului au făcut de merită să te uiți spre ei? Singurul lucru interesant pe care l-au făcut cu viața lor e că s-au născut bogați. Și atât. Ăsta e singurul lor talent. I-au fătat mamele lor respective pe mormanul cu bani.
Hai să aplaudăm, ca plebe jenantă ce suntem și să ne imaginăm în cap ce frumos ar fi să fim și noi născuți bogați. Să sperăm cu colțul sufletului, uitându-ne la cât de distinși sunt ăștia că peste 100 de generații și străstrăstrăspermatozoizii noștri vor fi nobili. Să visăm cu ochii deschiși, ca oițele, la un viitor în care nu ne tragem din țărani și naștem țărani pentru eternitate.
Să trăim visul de bogătași de la distanță, uitându-ne cu jind și invidie la bogătași. Ia uite-i, sunt într-un fel ca noi! Parcă dacă te uiți adânc îți poți și imagina cum se simte să fii bogat!
MARȘ ÎN PULA MEA, SERIOS NU VĂ E SCÂRBĂ DE PROPRIA PERSOANĂ CÂND GÂNDIȚI AȘA?
Sunt ca noi o pulă! Tac-su lu ăla când pleacă undeva își ia trenul personal unde are vagon personal căcăștoare, că nu se poate căca decât în căcăștoarea proprie.
Asta e LITERALMENTE definiția plebei. Alde gură cască care se adună să caște gura la nobili și să aplaude.
Fix ăștia care s-au născut bogați și mor bogați fără să facă absolut nimic sunt dușmanii noștri.
Și nu o zic gen Marx așa, că ar trebui să intrăm peste ei cu torțele și să le confiscăm tot. Nu-s extremist.
Da’ măcar să-i dăm în pula mea și să nu-i mai băgăm în seamă când fac parade de-astea de țopăit în fața plebii ca să se simtă plebea parte din bogăția lor cumva, de la distanță. Mă doare în pulă cine a venit și cum a fost îmbrăcat. Mi se pare datoria mea de nebogat să mă doară fix în pulă de ce se întâmplă cu bogătași. Să stea dracu’ în lumea lor de bogătași și să ne lase în pace. Mai ales ăștia care NU AU FĂCUT ABSOLUT NIMIC ÎN AFARĂ DE A SE NAȘTE BOGAȚI.
Să te uiți la bogătași cum fac căcaturi de bogătași și să aplauzi e ca și cum te-ai uita aplaudând la unu cum o fute pe nevastă-ta. Nu neaparat nevastă-ta da’ o gagică de care-ți place și cumva ăla s-a născut cu dreptul de a o lua la futut când vrea el că așa e el și tu na, dacă ești romantic și o convingi, muncești, tragi tare, poți să dai și tu o bucă acolo. Dacă nu e ocupată cu el.
N-a fost om cu peste 500 de followeri pe tot internetul care să nu aibă o glumiță scremută despre nunta regală. Au sărit cu toții în subiect ca proasta la pulă. Și m-am uitat cu profundă scârbă. Dar cel mai cu scârbă m-am uitat la ăsta.
de toato pula ...O  NUNTA , EI SI ? Snorr
Zici că e ăla din nuvela aia sau ce plm era care învățase doar lecția despre castravete la biologie și orice îl întreba profa el răspundea doar despre castravete. Așa e când ai o idee fixă care ți-a luat mințile. Orice lucru din jur e legat de ideea ta fixă.
Uitați cum reușește să lege tangențial subiectul zilei de un căcat de doctrină de spălat pe creier cu care trebuie să toace el oamenii indiferent de ce se întâmplă și cât de puțină legătură are cu faptul că nimănui nu ar trebui să îi pese de suferința animalelor ia mai dă-le-n pula mea și pe ele și pe bogătași cu zâmbete scatofage și cuțofilii anonimi de pretutindeni și rasa mamii lor lăsați-mă-n pace cu căcaturile voastre terminaților


Admin
Admin
Admin

Mesaje : 8316
Data de înscriere : 05/11/2012

http://amintiridespreviitor.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum