Nu chiar totul este cușer….. mon cher.

In jos

este - Nu chiar totul este cușer….. mon cher. Empty Nu chiar totul este cușer….. mon cher.

Mesaj Scris de Admin la data de Lun Mai 21, 2018 10:41 pm

Este incredibil cum inconștiența criminală a unor politicieni poate da foc unei planete. Nu este destulă pălălaia de pe coclaurile lor, ei țin morțiș să aprindă tot pămîntul.Ne oferă de 70 de ani o rețetă unică în lume, rețetă care le oferă dispensă la crimă tot invocînd lupta contra terorismului.
Mă așteptam ca un popor care a suferit atît de mult în istoria sa să fi tras învățămintele trebuincioase, ca acele suferințe să nu se mai repete, nici cu el dar nici cu alte popoare….nu poți invoca la nesfîrșit suferințele trecute să-ți justifici prezentul. Evreul nu este nici mai ticălos și nici mai criminal decît alte nații, însă de la el te aștepți să dețină o cantitatea de empatie pe cap de individ mai mare decît la restul lumii.
Să fie clar, nu sunt partizanul nici uneia dintre părți….doar urăsc violența și pe cei care o folosesc justificînd masacrele asupra civililor cu diferite pretexte tot mai labile și cinice….iubesc Israelul atunci cînd nu ucide, nu limitează drepturile și libertățile altor popoare la lucruri perfect legitime lor.
Nu sunt și nici nu am să fiu partizanul urii, violenței și a conflictelor mai ales a acelor conflicte care au ca bază diferende de religie, sex, rasă, orientare sexuală ori cine știe ce alt lucru ne mai întărîtă unii împotriva altora. Urăsc maniacii rasiști care se cred superiori doar pentru simplul motiv că arată, vorbesc și se comportă altfel decît o minoritate anume. Nici o ființă umană nu are dreptul de a se considera superioară o alteia, nici o ființă umană nu are dreptul de a contesta drepturi și libertăți comune lui o alteia, invocand ori nu o sumedenie de motive care de care mai cinice și ilogice.
Indiferent că ești Israel, Palestina, US ori Rusia ai dreptul și obligația de a respecta drepturile fundamentale și universale care aparțin fără îndoială ființei umane….Ca stat, ca nație și ca indivizi, nu avem voie să ne îndoim că ființa de lîngă noi nu are dreptul la aceleași drepturi și libertăți ca și noi.
Acuzînd azi pe cineva de terorism se permit o sumedenie de ilegalități și crime. Indiferent că vorbim de Europa, US, Israel ori cine știe ce alte coclauri, dacă dorești să scapi de un grup care „deranjează” îi aplici eticheta de TERORISM și gata, ai cadrul legal pentru a ucide, a limita drepturi și libertăți .
Statul Israel „confundă” premeditat civilii cu Hamas….mereu justifică acțiunile sîngeroase contra civililor palestinieni cu lupta contra terorismului. Așa poți ucide la infinit pe cine vrei….azi sunt palestinienii mîine ungurii, românii ori italienii, americanii ori rușii….
Violența naște violență…..să nu te aștepți la iubire eternă și pace de la părinții copilei de numai opt luni care a murit acum cîteva zile…..să nu te mire fanatismul, ura și dorința de răzbunare a celor pe care îi calci în picioare sistematic de 70 de ani. Atîta timp cît tu tratezi ca pe niște animale, un popor pe care lai lăsat fără țară…. o să ai din partea lui doar ură și nimic mai mult.
Statul Israel mutilează evident și brutal faptele încercînd mereu să sensibilizeze opinia publică cu victimele atacurilor teroriste, manipulînd o cauză ne oferă de ani buni doar o parte din efect.
Dacă te contrezi cu ei ești automat catalogat ca partizan al cauzei palestiniene, al terorismului, antisemit ori prost sadea…..avem o știre despre un eveniment care a născut niște proteste, protestatarii, ne place ori nu, au fost căsăpiți la propriu. Că printre ei se aflau și provocatori este cu certitudine adevărat…..peste tot unde sunt astfel de proteste se află și astfel de elemente. Cunosc cazuri autohtone unde chiar jandarmeria are infiltrati printre protestatari, provocatori….de ce nu pot crede că și acolo lucrurile sunt asemănătoare?
Țin minte prin anii ’90 cum poliția din România incendia autobuze și instituții publice, devasta magazine și agresa cetățeni ca să-și justifice folosirea forței și a armamentului din dotare.
Ce este cert aici este că există victime, victime din partea unei populații civile…..este o crimă să pui față-n față un soldat și un civil….cum tot o crimă este să indoctrinezi un amețit pe care să îl dotezi cu o centură cu dinamită și să îl trimiți slobod în lume.
David și Goliat… numai că de data asta David se închină unui alt zeu și este în altă tabără……
Cred ca nu e om sanatos mintal care sa nu se ingrozeasca de cinismul politicienilor statului evreu si de cruzimea soldatilor armatei israeliene . Pentru a intelege mai bine care sunt cauzele acestui comportament barbar, rasist si extremist, care au radacini adanci, sa facem apel la cateva pasaje din cartea evreului Israel Shahak, Povara a trei milenii de istorie si religie iudaica, Editura SAMIZDAT, capitolul Omor si Genocid, pag. 114-116, 119-120 :
Conform religiei iudaice, uciderea unui evreu este o crima capitala si unul dintre cele trei pacate de neiertat (alaturi de idolatrie si adulter). Tribunalele religioase si autoritatile laice evreiesti au ordinul de a pedepsi orice ucigas al unui evreu, chiar dincolo de atributiile lor obisnuite. Cu toate acestea, evreul care provoaca indirect moartea unui alt evreu nu este vinovat, din punct de vedere al legii talmudice, decat de un “pacat impootriva legilor Cerului”, putand fi pedepsit numai de Dumnezeu, si nu de om.
Lucrurile stau cu totul altfel daca victima este un gentil. Evreul care omoara premeditat un gentil nu este vinovat decat de un pacat impotriva legilor Cerului si nu poate fi pedepsit de un tribuinal . Cat despre cazul in care ar fi cauza indirecta a mortii unui genti, acest lucru nu constituie deloc un pacat . Astfel, unul dintre cei mai de seama comentatori ai Shulhan’Arukh explica faptul ca, fiind vorba de un gentil, “nu trebuie sa ridici mana pentru a-l vatama, dar poate fi vatamat indirect, de exemplu luandu- scara daca a cazut intr-o groapa ; aici nu exista nici o interdictie, pentru ca vatamarea nu s-a comis in mod direct . Totusi, chiar acest comentariu insista asupra faptului ca un act care provoaca imediat moartea unui gentil este interzis, daca acest act risca sa starneasca ura impotriva evreilor .
Ucigasul gentil care cade sub jurisdictie evreiasca trebuie sa fie executat, fie ca este sau nu evreu. Cu toate acestea, daca victima este un gentil, iar asasinul s-a convertit la iudaism, el nu este pedepsit”
Toate acestea au un raport direct si practic cu realitatile statului Israel. Desi codul penal israelian nu face distinctie intre evreu si gentil, rabinii ortodocsi fac aceasta deosebire, fiindca ei se inspira din Halakha, sistemul de legi al iudaismului clasic, ori de cate ori dau sfaturi credinciosilor – in special celor care isi fac serviciul in armata.
Pentru ca cea mai severa interdictie de a omori un gentil se aplica numai “gentililor cu care noi [evreii] nu suntem in razboi”, numerosi comentatori rabinici din trecut au ajuns la concluzia ca, in timp de razboi, toti gentilii apartinand unei populatii inamice pot si trebuie sa fie omorati. Din 1973, aceasta “doctrina” este raspandita in mod public, in special in randurile militarilor israelieni religiosi.
Prima data, acest indemn oficial apare intr-o brosura editata de Comandamentul Regiunii de Centru al armatei israeliene, al carui domeniu de actiune cuprinde Cisiordania. In aceasta carticica, marele rabin al corpului de armata scrie:
“Daca in cursul unui razboi, sau in timpul unei urmariri sau al unui raid, fortele noastre se gasesc in fata unor civili, dupa Halakha, pot si chiar trebuie sa fie ucisi […]. In nici un caz nu trebuie sa avem incredere intr-un arab, chiar daca are un aer civilizat […]. In razboi, cand trupele noastre se angajeaza intr-un asalt final, Halakha le permite si chiar le ordona sa-i omoare si pe civilii buni, adica pe aceia care se prezinta ca atare
Este evident ca aceasta doctrina Halakha asupra omorului este complet opusa, in principiu, nu numai dreptului penal israelian, ci si – asa cum fac aluzie scrisorile – regulamentelor militare oficiale.
In practica, acest lucru nu impiedica doctrina sa exercite o anumita influenta asupra aplicarii justitiei, mai ales de catre autoritatile militare. Fapt este ca, de fiecare data cand, intr-un context militar sau paramilitar, (unii) evrei au ucis cu premeditare arabi necombatanti – inclusiv in cazul unor masacre ca acelea de Kafr Qasim din 1956-, ucigasii fie nu au fost deranjati, fie au fost condamnati la pedepse simbolice, fie au obtinut enorme reduceri de pedeapsa, diminuata la mai nimic.
PS-rog pe toți cei „șocați” pe vorbele de mai sus să fie mai moderați în amenințări și înjurături, nu sunt antisemit, rasist ori cine știe ce altă născocire ticăloasă sunt doar un om mereu uimit în fața urii, crimei și minciunii, atît și nimic mai mult.
Așa cum voi reclamați cu insistență partea voastră de adevăr așa și alții sunt liberi să aleagă același mod de a vedea lucrurile…….nimeni nu este mai presus decît cel de lîngă el, nici chiar el…. sionul.
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 5666
Data de înscriere : 05/11/2012

Vezi profilul utilizatorului http://amintiridespreviitor.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum