Ei – și bogați, și achitați, noi – și furați, și cu anii luați

In jos

  Ei – și bogați, și achitați, noi – și furați, și cu anii luați Empty Ei – și bogați, și achitați, noi – și furați, și cu anii luați

Mesaj Scris de Admin la data de Mier Mai 23, 2018 3:04 am

După ce-au zbierat ani întregi împotriva „statului paralel”, care bagă la pușcărie politicieni nevinovați, mafioților de partid și de stat – penali nu pot să le zic, că mă amendează Consiliul Discriminării – o să le vină foarte greu să le explice pitecantropilor care au pus ștampila pe ei cum stă treaba cu „justiția coruptă.” Până și badea Gheorghe și țața Frosa, care au două clase și au votat tot timpul pe fasole, zahăr și ulei, cu cine-a vrut dom primar, tot își vor pune întrebarea firească: păi dacă justiția e coruptă și bagă la pușcărie pe oricine vrea Iohannis, Soroș și francmasonii, adică pe domnul Tăriceanu și tovarășul Dragnea, de ce tocmai Tăriceanu a fost scos basma curată, iar Dragnea se pregătește să fie, pentru că îl va judeca același complet?
Oricât ar părea de curios, achitările astea au și o parte bună: desființează toată propaganda făcută de lingăii latrinelor lui Ghiță și Voiculescu: cum să-l mai creadă lumea pe unul ca Tăriceanu bâzâind pe la televizor că e persecutat politic, când uite că tocmai judecătorii despre care spunea că execută ordinele serviciilor secrete și ale statului paralel îi dau drumul? N-o să spună toți că și Tăriceanu face parte din statul paralel, de vreme ce iată-l achitat, în loc să fie vârât la pușcărie, cum s-a tot văitat că va fi?
Și totuși, trebuie să admitem că am pierdut o bătălie. Prin achitările pe bandă rulantă, instanțele de judecată din România ne dau de înțeles că au capitulat. S-au săturat să se tot opună presiunilor și la o adică probabil s-or gândi și bieții judecători: dacă-l condamn eu pe unul ca Dragnea sau ca Tăriceanu, sigur se va găsi un coleg mai binevoitor care să-l achite la recurs și să se umple de bani, iar eu pățesc precum Camelia Bogdan, hărțuit și dat afară din sistemul judiciar pentru că m-am pus cu cine nu trebuia. Așa că, vorba suedezului: cui prodest? Lor, judecătorilor, în niciun caz. Ei o vor duce oricum bine într-o Românie tot mai săracă, vor fi poate ultimele rămășițe ale unei clase de mijloc aflată acum în plină disoluție – căci jumătate din ea a plecat deja în străinătate, iar cealaltă se pregătește să plece.
Trebuie să înțelegem că mai mult nu se poate face. Ei vor rămâne și bogați, și achitați, iar de banii pe care i-au furat de la noi nu se va mai atinge nimeni. Vor rămâne cu ei, cu vilele, iahturile, belinele, fortalezele lor cu tot. Iar noi vom rămâne și furați, și cu anii din viață luați de acest sistem nociv. Singura șansă de a pune măcar capăt furtului, pentru că de recuperarea banilor și anilor pe care ticăloșii ni i-au luat nici nu se mai pune problema, este ca la anul și în 2020 să mergem la vot și să-i măturăm pentru totdeauna de la putere. Și apoi să reconstruim România de la zero sau chiar de la minus, după cum se-arată lucrurile. Desigur, cu condiția ca atunci România să mai existe încă în manualele de geografie și să nu fi fost deja înlocuită, prin ordonanță de urgență semnată cu degetul mare de Veorica, de Teleormania.
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 6031
Data de înscriere : 05/11/2012

Vezi profilul utilizatorului http://amintiridespreviitor.forumgratuit.ro

Sus In jos

  Ei – și bogați, și achitați, noi – și furați, și cu anii luați Empty pe site

Mesaj Scris de Admin la data de Mier Mai 23, 2018 3:05 am

Admin
Admin
Admin

Mesaje : 6031
Data de înscriere : 05/11/2012

Vezi profilul utilizatorului http://amintiridespreviitor.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum