VIDEO Cele 4 minute care i-ar putea incrimina pe Dragnea și Dăncilă în Dosarul Ambasada

In jos

CARE - VIDEO Cele 4 minute care i-ar putea incrimina pe Dragnea și Dăncilă în Dosarul Ambasada Empty VIDEO Cele 4 minute care i-ar putea incrimina pe Dragnea și Dăncilă în Dosarul Ambasada

Mesaj Scris de Admin la data de Joi Mai 24, 2018 11:34 pm


Cele 4 minute care i-ar putea incrimina pe Dragnea și Dăncilă în Dosarul Ambasada. Sunt afirmațiile lui Dragnea făcute în emisiunea lui Gâdea, în 19 aprilie. Ulterior a spus numai minciuni. Dacă nu va șterge nimeni înregistrarea, va fi clar pentru toată lumea cine a luat hotărârea de a muta ambasada de la Tel-Aviv la Ierusalim...
De la minutul 45:
 Dragnea: „Eu am spus că și România trebuie să își mute ambasada la Ierusalim, după decizia SUA. Am fost sunat și din SUA, și din Israel. Guvernul a adoptat un memorandum prin care se decide începerea procedurilor pentru mutarea efectivă a ambasadei de la Tel Aviv la Ierusalim.
Poate părea puțin important, dar are o valoare simbolică uriașă, pentru un stat care are o influență nemaipomenit de mare în lume, în care sunt peste 500.000 de români, are o valoare foarte mare pentru administrația americană.
Mutarea ambasadei poate și cred că va aduce niște beneficii foarte mari pentru Romania. Am auzit tot felul de speculații, unele de inspirație rusească, altele securistoide, noi ne prefacem că avem ambasada la Tel Aviv, dar personalul diplomatic face naveta la Ierusalim. Toată activitatea se desfășoară la Ierusalim, e vorba și de o abordare pragmatică. Așa cum avem dreptul să stabilim unde avem capitala, așa are si Israelul dreptul să-și stabilească capitala. Este această decizie luată, o susțin și încep procedurile.”
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 5666
Data de înscriere : 05/11/2012

Vezi profilul utilizatorului http://amintiridespreviitor.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum