Paviana şi băşinile coclite ale madamei Alina Mungiu LIPPIDI

In jos

Paviana şi băşinile coclite ale madamei Alina Mungiu LIPPIDI Empty Paviana şi băşinile coclite ale madamei Alina Mungiu LIPPIDI

Mesaj Scris de Admin la data de Sam Mai 26, 2018 4:32 am

Auzi Miţo ? Nişte moftangii şi maţe fripte , soro , parol
 

  1.    „Mie nu-mi place cum este înjurată doamna Dăncilă, am mai spus şi spun, bărbaţii nu sunt înjuraţi ca femeile atunci când obţin poziţii şi cei care se simt mândri că se simt superiori ei. Sunt în realitate nişte mizerabili, ăsta-i adevărul. Nu i-am auzit vorbind cu curaj în timpul lui Năstase! Nu auzeai pe niciunul piuind pe aici, iar eu nu puteam să apar la nicio televiziune pentru că, vorba aceea, făceam mare scandal. Acuma, astăzi, sunt toţi extraordinar de bravi, toţi ştiu limba română mai mult ca ea. Dacă m-aş pune eu pe ei cu limba lor română, ar fi toţi în aceeaşi poziţie faţă de mine cum sunt ei faţă de ea. Atunci când se creează haită contra cuiva să nu facem parte din haita asta”, 

  2.  „Să nu ne mai legăm de fleacuri: de cum vorbeşte lumea, de cum se coafează lumea… Mai ales, legaţi-vă de bărbaţi dacă sunteţi sunteţi aşa bărbaţi”


comentarii delicioase 
"Dacă m-aş pune eu pe ei cu limba lor română, ar fi toţi în aceeaşi poziţie faţă de mine cum sunt ei faţă de ea." Stai asa, sa descifram ce-a vrut sa zica tanti. Daca Mungiu se pune pe noi cu Limba Romana (sau cu curul cât o Raba -n.m,), noi am fi fata de Mungiu cum suntem noi fata de Dancila. Pai noi ziceai ca suntem superiori fata de Dancila. Daca te pui pe noi cu Limba Romana, noi am fi fata de tine cum suntem fara de Dancila? O fi vrut saraca, dar n-o fi stiut cum, sa zica poate ca "Daca m-as pune eu pe ei cu limba lor romana, ar fi toti in aceeasi pozitie fata de mine CUM E DANCILA FATA DE EI" (pe pozitie inferioara). Asta ti-e limba cu care te lauzi ca ne-ai fi superioara? Limba-n care nici nu esti in stare sa-ti exprimi corect si inteligibil ideile? Femeia asta-i Sefa Societatii Academice din Romania? E ciudat cum vii sa te dai mare cu abilitatile tale de comunicare si strecori astfel de gafe-n inima laudelor. Penibil e putin spus. Also, are cineva idee de ce femeia asta-i oblojita la grumaz intotdeauna cand apare-n poze?
Citeste mai mult: adev.ro/p9bya8
 
Madama soțietară țivilă din Berlin și proasta de la Videle
https://politicata.wordpress.com/2018/05/26/madama-sotietara-tivila-din-berlin-si-proasta-de-la-videle/
„Mie nu-mi place cum este înjurată doamna Dăncilă, am mai spus şi spun, bărbaţii nu sunt înjuraţi ca femeile atunci când obţin poziţii şi cei care se simt mândri că se simt superiori ei ( ?! sic ) sunt în realitate nişte mizerabili, ăsta-i adevărul. Nu i-am auzit vorbind cu curaj în timpul lui Năstase ! Nu auzeai pe niciunul piuind pe aici, iar eu nu puteam să apar la nicio televiziune pentru că, vorba aceea, făceam mare scandal. Acuma, astăzi, sunt toţi extraordinar de bravi, toţi ştiu limba română mai mult ca ea(…) „
Acuma, daca ar fi sa ne luam dupa unii, madama sotietara tivila Mungiu-ex-Pippidi e un fel de pusculita care suge fonduri serioase din toate partile. Dar despre asa ceva ar trebui sa se ocupe alte organe ale statului. Totusi, sa ajungi la asemenea gen de aberatii emanate live la TVR , cu Jeguț Sărmălache în România lui 9 , e nitelus cam mult
Nu inteleg de fel : de ce oricine ar  califica-o pe țața Veoreca ca fiind o analfabetă s-ar califică la „mizerabil”. E ceva fals in afirmatia respectiva  ?
Deci aceasta coană mare ( ba chiar enormă, ar putea zice unii rauvoitori ) ar trebui sa isi noteze ca

  1. Pe Nastase l-a legat cine trebuie si asta nu a avut nicio legatură cu actiunile ei care , in mod interesant, intre timp a si schimbat taberele.

  2. Cum dreptul la opinie e ( incă ) sfant , cred ca am dreptul să cred ( cercetati DEX pentru verb ) că Vasilica Viorica e o #analfabeta, la fel de tare si clar  la fel cum cred că , de la distanță, pozele unora arata o caricatura de Pollock : „Cârnat pus la afumat în ghips”

  3. Și dacă treburile astea mă califica drept #mizerabil pentru analfabetele funcționale și fanele lor , o să mă simt chiar foarte, foarte bine.


Hai auvidărzen și-un praz verde, de Teleorman
 
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 5666
Data de înscriere : 05/11/2012

Vezi profilul utilizatorului http://amintiridespreviitor.forumgratuit.ro

Sus In jos

Paviana şi băşinile coclite ale madamei Alina Mungiu LIPPIDI Empty pe site

Mesaj Scris de Admin la data de Sam Mai 26, 2018 4:41 am

Admin
Admin
Admin

Mesaje : 5666
Data de înscriere : 05/11/2012

Vezi profilul utilizatorului http://amintiridespreviitor.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum