Opoziția doarme ca boul la curul vacii :Ce se întâmplă în tabăra Opoziției?

In jos

Opoziția doarme ca boul la curul vacii :Ce se întâmplă în tabăra Opoziției? Empty Opoziția doarme ca boul la curul vacii :Ce se întâmplă în tabăra Opoziției?

Mesaj Scris de Admin la data de Dum Mai 27, 2018 12:36 am

Opoziția doarme ca boul la curul vacii :Ce se întâmplă în tabăra Opoziției?
PSD a intrat în fibrilație numai la gândul că cele câteva migrări izolate către partidul PRO ROMÂNIA al d-lor Victor Ponta și Daniel Constantin s-ar putea transforma în hemoragie.
Tună și fulgeră în consecință toți vectorii de imagine ai partidului, dar și domnii Paul Stănescu și Marian Oprișan, ca și doamna fostă secretară Carmen Dan.Plus coristele Firea, Rovana și scandalagiul format la școala vadimistă Codrin Șetfanăescu. Adică persoane al căror principal atu nu este tocmai oratoria.
A sărit ca ars însuși dl. Liviu Dragnea care i-a caracterizat, fără a-i numi de-a dreptul, drept șobolani pe domnii Victor Ponta și Mihai Tudose. Mai mai să credem că președintele PSD ar avea lecturi proaspete, deși mă îndoiesc că le-ar fi citit vreodată, din Hamlet și dinScrisoarea pierdută. În realitate, cred că PSD nu se află pentru moment în primejdie. Dragnea deține controlul, are la dispoziția sa încă funcții, dregătorii pe care mai poate, la o adică, să le negocieze, Ponta nu are să dea la schimb nimic, nici măcar un gram în plus de moralitate. Este însă în bagajul genetic al partidelor de esență comunistoidă, iar PSD face parte dintre acestea, să se teamă de schisme, sciziuni și deviaționism, așa că zilele acestea pretinșii social-democrați români nu fac decât să își exhibe moștenirea leninisto-stalinisto-ceaușistă.
Până la urmă nu ceea ce se întâmplă la PSD ar trebui să dea dureri de cap oamenilor cinstiți din România. Îngrijorător este însă ceea ce se petrece în tabăra Opoziției. Unde nimic nu se leagă, nimic nu prinde real contur, unde orgoliile individuale și de partid sunt mai presus de interesul țării, unde mai nimeni nu se gândește la alianțe pre-electorale, singurele de natură să învingă PSD. Dl. Ludovic Orban a refuzat nu mai departe decât vinerea trecută o ofertă în acest sens venită din partea d-lui Traian Băsescu. Iată însă că la numai o zi după pe fostul președinte al României aflat în vizită la Baia Mare îl ia gura pe dinainte, lansează fitile și îi poftește pe foștii pedeliști să abandoneze partidul condus de dl. Orban și să se înscrie în PMP. Cine să mai creadă în bunele intenții și loialitatea d-lui Băsescu care una spune, alta fumează?
Sondajul CURS pe care, de altminteri, l-am comentat în două editoriale anterioare, nu a provocat, așa cum ne-am fi așteptat, frisoane pe spinările celor care conduc astăzi PNL, PMP sau USR.
Grav este că PNL căruia i-a fost spulberată amăgirea că ar crește vertiginos în sondaje în detrimentul PSD și care, dacă e să dăm crezare celor de la CURS, de abia dacă atinge 22% dintre sufragiile votanților se pierde în acțiuni minore. La un an de la așa-numitul „Congres al ultimei șanse”, partidul nu și-a regăsit ritmul, nu și-a definit esența acțiunii politice, iar noul lider, dl. Ludovic Orban, nu pare a fi mai mult decât o nouă Alină Gorghiu în pantaloni. La capătul unor dezbateri tensionate care nu anunță nimic bun, săptămâna trecută peneliștii au decis mai de voie, mai de nevoie să-și asume acțiunea aventuristă a plângerii/denunțului penal (cred că nici dl. Orban însuși nu știe tocmai bine pe ce document anume și-a pus semnătura) depus de președintele partidului pe numele doamnei Viorica Vasilica Dăncilă, acuzată nici mai mult, nici mai puțin decât de înaltă trădare. Dincolo de IQ redus și constantă situare în zona ridicolului, de supușenie absolută față de dl. Dragnea, agramatului, precar școlitului premier al României, neputându-i –se pune în cârcă decât un eventual abuz în serviciu.
Veștile care vin din teritoriu privind acțiunea sau, mai corect spus, non-acțiunea liberală nu sunt tocmai bune. Se aude că săbiile s-ar ascuți, că s-ar urzi comploturi, mai ceva ca în Iulius Caesar, că oameni pretins onorabili s-ar gândi să dea curs invitației de a participa la un puci menit să-l scoată definitiv din joc pe greu digerabilul Ludovic Orban. Și pe cine vor pune liberalii în loc? Iar pe doamna Gorghiu? Pe doamna Turcan? Pe dl. Bușoi. Se sparie gândul!
Text apărut concomitent pe site-ul contributors. ro și pe blogurile adevărul.ro
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 8316
Data de înscriere : 05/11/2012

http://amintiridespreviitor.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum