Vişan zice furios că Băsescu-i căcăcios - NU-I FRUMOS

In jos

Vişan zice furios că Băsescu-i căcăcios - NU-I FRUMOS Empty Vişan zice furios că Băsescu-i căcăcios - NU-I FRUMOS

Mesaj Scris de Admin la data de Dum Mai 27, 2018 10:42 am

Traian Băsescu s-a dezlănțuit duminică seara la adresa șefei DNA în contextul înregistrărilor difuzate de România TV, fostul președinte susținând că Laura Codruța Kovesi trebuie „arestată pe loc”, „încătușată” și „trimisă la beci, acolo unde a trimis atâția oameni nevinovați”. (Cotidianul) 
Traian Băsescu 19 Iunie 2017
"Revocarea lui Koveși ar fi o greșeală pentru că Președintele( Iohannis) ar fi pus într-o situație delicată (sau dificilă) în fața cancelariilor care mai cred în ea(?!?!!) Trebuie să-și ducă mandatul până la capăt!" 
Traian Băsescu 27 mai 2018, adică acum, tot la RTV. 
Dumneavoastră mai înțelegeți ceva?
Rar mi-a fost dat să văd o mai mare inconsecvență, indiferent de cine era liderul politic...
Înțeleg că acum nu mai trebuie schimbată ptr că l-ar pune pe Iohannis într-o situație "delicată" ( sau dificilă) în cancelariile occidentale. Deci:
Koveși nu trebuie schimbată pentru că-i deranjăm confortul lui Iohannis!!! Adică, orice-ar fi făcut Koveși, pe Traian Băsescu îl preocupă confortul domnului Iohannis(?!?!?!) 
Dacă nu ar puți de la o poștă, aș zice că-i altceva...
 
 
Iunie 2012-Iunie 2018, același scenariu, întors pe dos.
În 2012 foarte multă lume s-a întrebat cum de a fost posibilă suspendarea în Parlament a lui Traian Băsescu....
Înainte cu două luni, înainte de alegerile locale, am sunat și am spus că există un plan extrem de bine pus la punct pentru suspendarea președintelui. Eram secretar general al grupului PD-L din Camera Deputaților și apropiat de unii din autorii planului, știam clar, cu evidențe, nume și prenume, ce va urma. Am avansat inclusiv o listă cu numele tuturor, repet, tuturor celor din PD-L, dar și dintre aliați, care vor vota pentru suspendare. S-a confirmat integral. Se poate verifica, convorbirea telefonică a fost înregistrată automat, dacă nu cumva a fost ștearsă, dar sigur Plăvanul nu are nici un interes să verifice. Mai mult, am fost în zilele premergătoare suspendării în biroul Robertei Anastase, președinta Camerei Deputaților, pe care am rugat-o să nu convoace a doua zi, la cererea PSD-PNL, ședințele reunite ale Camerei și Senatului în ședință Extraordinară pe "discutarea unor probleme economice" pentru că intenția este să-l suspende pe Traian Băsescu. Mi-a răspuns că Blaga a fost de acord și chiar a propus convocarea. 
Atunci i-am spus pentru prima dată Robertei că Blaga este parte a planului; bineînțeles că nu m-a crezut, a mers pe mâna lui Blaga, care se înțelesese cu PNL-ul și PSD-ul. Ulterior, în discuțiile cu Vasile Blaga în care-i ceream să convingă vreun deputat PD-L-UNPR care voia să voteze suspendarea, Blaga făcea balet, la unele discuții participând direct. 
Cine a făcut acest scenariu și care era scopul lui?
Atunci, recunosc, nu am știut toată amploarea. 
Cine a câștigat? Să vedem întâi cine a pierdut:
A pierdut USL-ul pentru că nu a reușit să-l demită pe Traian Băsescu.
A pierdut Traian Băsescu, care a fost obligat să facă apel public să nu vină lumea la vot. 
A pierdut Dragnea, care s-a ales cu o condamnare cu suspendare.
A pierdut deci toată lumea? In nici un caz. 
A fost un câștigător: Statul Ascuns, Sistemul, Statul Paralel, Securitatea sau echipa Maior-Coldea, cei care organizaseră de fapt scenariul, după cum am aflat mai târziu. Din echipă mai făceau parte și Blaga, și Oprea. Care a fost de fapt jocul? 
Relativ simplu, preluarea totală, inclusiv în zona preșidinției, a puterii, prin lipsirea de forță a președintelui Băsescu. A fost momentul când mandatul lui Traian Băsescu practic s-a încheiat, iar SRI-DNA au preluat controlul asupra întregii Societăți:
Guvernul, prin Ponta
Parlamentul, prin Ponta
Justiția, prin Koveși și Livia Stanciu
Influențarea deciziilor președintelui, prin dezinformare și informare trunchiată, sau analize direcționate, prin echipa Maior-Coldea-Omul cu Păstrăvi. 
Din acel moment până azi, Statul Paralel-Securitatea a influențat toate deciziile majore:
Arestările, începând cu fratele președintelui, Cocoș, Bica, Udrea, și introducerea Inchiziției Anticorupție în România.
Numirea lui Iohannis ca Președinte
Subordonarea Parlamentului și a guvernului.
Demisia lui Ponta, numirea lui Cioloș, guvernele de Securiști. 
Zilele acestea asistăm la același plan, în oglindă însă, favorizat și de greșelile incredibile din partid ale lui Dragnea: Planul Distrugerii PSD și numirii unui
Guvern Tehnocrat II; 
Dacă atunci au fost folosiți Blaga și Oprea, acum este folosit Ponta, care, aparent, până în 2014, era beneficiar. 
Ținta? Căderea guvernului Dăncilă și înlocuirea lui cu un guvern de tehnocrați, nu un guvern PSD-ALDE fără oamenii lui Dragnea, cum le promite Ponta. 
Artizanii? Fix aceiași, fără Blaga, dar în roluri diferite:
Maior- Oprea-Ponta( beneficiar aparent, ca și atunci, de fapt "iepure") 
Coldea, azi în calitate de consultant al lui Dragnea, de fapt "calul troian" trimis de Maior pentru a influența deciziile lui Dragnea. 
Pretextul: nu unul lipsit de adevăr: Dictatura lui Dragnea din partid.
Câștigător? Statul Paralel,ascuns, sau Securitatea. Scopul:
1) Blocarea Legilor Justiției și a modificării codului Penal
2) Recâștigarea de către Securitate a poziției pierdute în urma scandalurilor
3) Blocarea Referendumului Coaliției pentru Familie, dar mai ales,
4) Continuarea transformării României în Colonie, blocarea mutării ambasadei Israelulu și reîntoarcerea la influența lui Merkel, nu a lui Trump, în România.
Perdant? 
PSD, care va pierde guvernarea până cel puțin în 2024, dacă va mai rezista până atunci. Dragnea, care va fi condamnat cu executare, cel puțin în ultima instanță, dacă nu și poimâine.
Cine poate opri acest plan?
Paradoxal, Dragnea, dacă se va întoarce cu fața la partid.
O va face?
Rămâne de văzut...

Pericolul Românesc al Statului Mafiot. 
Eșecul măreței "Lupte Anticorupție" din România este mai mult decât evident. Așa cum am spus de mai multe ori Corupția este o realitate ( nu o catastrofă, nu o "racilă") a tuturor societăților, în toate timpurile, mai ales în cele în curs de modernizare. Pentru a o combate, societățile moderne au identificat măsuri Anticorupție, care încep de la o analiză serioasă, modificarea legilor legate de banii publici, Prevenție, educație, etc. Când o societate trece de la socialism la capitalism, de la totalitarism la democrație, în procesul acumulării de capital de către viitorii capitaliști, corupția înflorește; după aceea capitalismul își vede de dezvoltarea lui.
In România, Politicul a preluat Anticorupția și a transformat-o în luptă împotriva adversarilor politici, transformând justiția în măciucă.
După aceea, un serviciu secret al preluat Lupta, transformând justiția într-o mafie și creînd Poliția Politică. 
Practic ne-am întors cu mult timp în urmă de 1989, ne-am întors în anii '50. Democrația a fost transformată în Dictatura Instituțiilor de forță, iar Statul a devenit unul mafiot. Potențialul Capitalism Românesc a fost transformat în ocuparea de către Capitalul Străin a României.
In Europa, a apărut o dictatură în interiorul unei potențiale democrații. Cum a fost posibil? Cu sprijinul Occidentului. A fost un plan? Sigur, pentru că occidentalii mai făcuseră asta; în Chile, Argentina, Uruguay și în multe alte țări, iar politologii, inclusiv consultanți ai Instituțiilor Occidentale, i-au avertizat din timp la ce va duce apariția PNA, DNA, și Lupta Anticorupție. Europa se trezește și vede că a creat o dictatură, a îngenunchiat o democrație în formare, iar acum are o mare problemă: O dictatură a instituțiilor de forță, militare până la urmă, chiar în interiorul Uniunii Europene, devine un pericol chiar pentru Uniunea Europeană. Mai mult, sentimentele antieuropene și antiamericane au crescut permanent, direct proporțional cu abuzurile Poliție Politice. 
La început timid, prin vocea ambasadorului Germaniei, publicații din Germania și alte state europene, SUA, iar acum din ce în ce mai apăsat, europenii arată ceea ce ar pute fi denumit Pericolul Românesc. 
Articolul din presa britanică, este încâ un exemplu că Laura Codruța Koveși și Sistemul Mafiot se apropie de ziua socotelilor:
"Analist, pentru Telegraph: România a coborât la nivelul unui «Stat Mafiot», cu procurori anticorupţie corupţi. De câte ori se încearcă înlăturarea din funcţie a lui Kovesi, SUA intervine
de: Mircea Olteanu
Damien Phillips, un analist privind relaţiile internaţionale, scrie într-un material pentru cotidianul The Telegraph că tentativele americane de a planifica eforturile anticorupţie din Europa de Est au eşuat răsunător în România, iar Rusia lui Vladimir Putin este principala beneficiară a eşecului. Analistul mai afirmă că procurorul şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi, a "subminat în mod fatal statul de drept".
Damien Phillips, un analist privind relaţiile internaţionale, scrie într-un material pentru cotidianul The Telegraph că tentativele americane de a planifica eforturile anticorupţie din Europa de Est au eşuat răsunător în România, iar Rusia lui Vladimir Putin este principala beneficiară a eşecului. Analistul mai afirmă că procurorul şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi, a "subminat în mod fatal statul de drept".
"Copilul de pe poster ales de (SUA, n.red.) pentru a gestiona problema corupţiei în această ţară, Laura Kovesi, este acum implicată aproape zilnic în scandaluri, iar alianţa ei necurată cu serviciile secrete corupte din România, care recunosc că privesc justiţia ca pe un «câmp tactic de intervenţie», a subminat în mod fatal statul de drept", susţine analistul.
"Ori de câte ori se încearcă înlăturarea din funcţie a lui Kovesi, SUA intervine în susţinerea procurorului stalinist aflat sub asediu", afirmă Damien Phillips în materialul intitulat "Marea Britanie după Brexit trebuie să îndrăznească să fie diferită şi să-şi găsească din nou vocea".
Analistul mai afirmă că SUA şi UE "au implementat politici de securitate în Europa Centrala şi de Est care pot cu uşurinţă să cadă pradă unor consecinţe nedorite, să creeze un «efect de recul», şi pe termen lung servesc intereselor Rusiei lui Putin. Tentativele SUA de a plănui în mod central eforturile anticorupţie din Europa de Est, pentru ajuta la întărirea obiectivelor sale de apărare şi securitate, se întorc acum împotriva lor într-un mod spectaculos în România".
"Fără să dea dovadă de gândire critică, UE şi-a pus toată greutatea în sprijinul planului american, în pofida relatărilor din mass-media care relevă înrăutăţirea crizei pe prima pagină în România, zilnic, în ultimii patru ani. Între timp, România a coborât la nivelul unui «Stat Mafiot», cu procurori anticorupţie corupţi, ce închid disidenţii şi un serviciu de informaţii scăpat de sub control, acum mai puternic decât Parlamentul ales al ţării", mai spune analistul.
"Cererile de extrădare sunt frecvent lansate de ţări corupte, cu judecători maleabili şi folosite ca o unealtă de represiune, precum Rusia care-şi vizează inamicii din Europa cu Interpol Red Notices, prin interpuşi ca Bulgaria şi România, care-şi urmăreşte disidenţii prin Mandatul European de Arestare", mai susţine Damien Phillips pentru The Telegraph.
"Conştientizarea faptului că acest lucru este parţial rezultatul intervenţionismului stângaci al SUA şi UE, şi că Parlamentul României este în incapacitatea de înfrânge aceste agenţii necinstite, a condus la o predictibilă ascensiune a naţionalismului. Sentimentele anti-occidentale se intensifică pe măsură ce apar noi revelaţii şi este clar că vecina Rusia profită enorm", se mai arată în materialul The Telegraph.
"Serviciile de informaţii ale lui Putin sunt deja implicate în «măsuri active» maligne în toată Europa – în mod particular, şi-au extins tentaculele naţionalismului reacţionar peste fostele sfere de influenţă din Europa de Est – şi, cu Turcia lui Erdogan, care devine din ce în ce mai pro-rusă, Ungaria care se îndreaptă spre autoritarism şi Polonia, care în mod sistematic îşi subminează statul de drept, UE şi SUA nu-şi permit mişcări greşite. Încrederea în statul de drept, democraţia parlamentară şi în instituţiile cheie ale societăţii civile sunt erodate în şir de-a lungul întregului continent", mai afirmă analistul."
( Sursa: Ziarul Financiar)
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 5699
Data de înscriere : 05/11/2012

Vezi profilul utilizatorului http://amintiridespreviitor.forumgratuit.ro

Sus In jos

Vişan zice furios că Băsescu-i căcăcios - NU-I FRUMOS Empty pe site

Mesaj Scris de Admin la data de Dum Mai 27, 2018 10:44 am

Admin
Admin
Admin

Mesaje : 5699
Data de înscriere : 05/11/2012

Vezi profilul utilizatorului http://amintiridespreviitor.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum