Gabriel Oprea, detalii PICANTE din interiorul grupului „Noi suntem Statul!”

In jos

Gabriel Oprea, detalii PICANTE din interiorul grupului „Noi suntem Statul!” Empty Gabriel Oprea, detalii PICANTE din interiorul grupului „Noi suntem Statul!”

Mesaj Scris de Admin la data de Joi Mai 31, 2018 4:21 am

Gabriel Oprea, detalii PICANTE din interiorul grupului „Noi suntem Statul!”
Dezvăluirile făcute de jurnalistul Dan Andronic în EvZ continuă să fie confirmate și relatate cu detalii picante chiar de către participanții enumerați în serialul „Noi suntem Statul!”.

Gabriel Oprea, fostul ministru al Apărării și unul dintre liderii grupului de temut denumit „Noi suntem Statul!”, a oferit detalii despre întâlnirile la K2, sala de protocol a SRI. Citește: Gabriel Oprea, implicat într-un proiect de ANVERGURĂ. Totul a fost stabilit la un BOTEZ.
„Ne întâlneam la K2. K2 este sala de protocol al SRI. T 14 era un fel de club, e mult spus. Erau acolo două terenuri de tenis și o sală de mese. Am jucat tenis acolo. Era ziua lui Maior, de exemplu. Veneau oamenii din sistem, se mânca, se bea câte ceva și se spunea „la mulți ani”. Era o petrece între oameni in diferite funcții, asta se face în toate instituțiile. Erau discuții omenesti, și despre copii, și despre familie, poate și despre politică. Eu nu am auzit despre arestări la mesele la care eu am participat”, a povestit Oprea pentru stiripesurse.ro.
Reticent inițial în a confirma dezvăluirile făcute de Dan Andronic, fostul ministru și-a schimbat poziția și a explicat care erau relațiile în interiorul grupului. Gabriel Oprea a declarat că a jucat tenis cu Maior, dar și cu Dâncu. Întrebat care era cel mai bun jucător, fostul vicepremier a răspuns: „Dâncu juca bine. L-am văzut jucând tenis pe domnul Dragnea, dar nu am jucat cu el. Eu cu Liviu am fost colegi, amici, când mi-a cerut ajutorul i l-am acordat. N-am pescuit”.
În acest context, fostul vicepremier și ministru de Interne, Gabriel Oprea, a explicat că, în anul 2015, Liviu Dragnea a fost cel care a venit la el și i-a cerut sprijinul, în cursa cu Valeriu Zgonea. Oprea a spus că i-a acordat sprijinul lui Dragnea prin intermediul prietenilor pe care îi avea în PSD.
”Mă cunosc cu Codrin Ștefănescu, suntem prieteni buni, cu bune și cu rele (...) El îmi tot zicea: Dragnea, Dragnea, Dragnea. Nu m-ați auzit de multe ori vorbind despre situații politice. El mi-a zis: domnule Oprea, vă rog să mă ajutați că vreau să câștig președinția PSD. În 2015, în competiția lor internă, m-a sunat domnul Dragnea și a venit aici, la mine acasă. El mi-a spus că vrea să fie public sprijinul meu și mi-a zis să bem o bere în fața jurnaliștilor.
Aveam și eu rolul meu. Eram lider al UNPR, vicepremier, am și eu foarte mulți prieteni în PSD, cum ar fi Oprișan, dar și alții și fiecare dintre prietenii mei dacă vorbeau cu alți prieteni, asta era.
Nu vreau să discut mai multe. El mi-a cerut ajutorul, eu i l-am oferit pentru că îl cunoșteam pe domnul Dragnea. Să știți că domnul Dragnea este un politician foarte abil”, a declarat Gabriel Oprea.
Oprea a explicat pentru prima oară, din postura de gazdă a întâlnirii din sufragerie înainte de alegerile din 2009, ce s-a petrecut la acea întrunire. Astfel, Oprea a confirmat, la distanță de șase luni, dezvăluirile făcute de EvZ prin jurnalistul Dan Andronic. 
”Cu Maior eram prieten, îl cunoșteam foarte bine. Am lucrat împreună în Guvernul Năstase, apoi am fost împreună în Parlament. Eram prieteni, întotdeauna am considerat că am o relație de prietenie cu domnul Maior.
Era o zi specială, era 6 decembrie și toți românii așteptau să vadă cine va fi președintele României. Cu toții stăteam și ne uitam să vedem și cu o zi sau două înainte i-am întrebat pe acei oameni: nu veniți la mine? L-am chemat pe Onțanu, pe Dâncu, că era în București, l-am chemat pe Maior, pe prieteneul meu Andronic. Eu știam că lui Maior îi plac micii de la Cocoșatu și m-am dus de am luat mici. Era și ziua lui Onțanu, l-am felicitat, i-am făcut urările normale pentru un asftfel de moment. A fost o situație normală.
Au fost niște discuții normale, am discutat politică, am jucat table. Eu eram gazdă, soția aducea băuturile, mâncarea. La un moment dat ne-am împărțit și pe bisericuțe, dar noi discutam politică, cum discutau toți românii în seara de 6 decembrie. A fost un episod normal, dar care s-a speculat foarte intens politic”, a declarat Gabriel Oprea
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 5699
Data de înscriere : 05/11/2012

Vezi profilul utilizatorului http://amintiridespreviitor.forumgratuit.ro

Sus In jos

Gabriel Oprea, detalii PICANTE din interiorul grupului „Noi suntem Statul!” Empty pe site

Mesaj Scris de Admin la data de Joi Mai 31, 2018 4:22 am

Admin
Admin
Admin

Mesaje : 5699
Data de înscriere : 05/11/2012

Vezi profilul utilizatorului http://amintiridespreviitor.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum