ORESTE si NIPULICEA vor sa fută pitulicea:Scandal în direct: „Hai, plimbă ursu d-acia!”

In jos

ORESTE si NIPULICEA vor sa fută pitulicea:Scandal în direct: „Hai, plimbă ursu d-acia!” Empty ORESTE si NIPULICEA vor sa fută pitulicea:Scandal în direct: „Hai, plimbă ursu d-acia!”

Mesaj Scris de Admin la data de Sam Iun 09, 2018 1:58 am

Motivarea deciziei CCR privind revocarea Laurei Codr’a Kovesi a încins spiritele între invitații emisiunii” Dosar de politician” de la B1 TV.
Deputatul PSD Eugen Nicolicea a încercat joi seară să explice faptul că Iohannis trebuie să semneze revocarea lui Kovesi. Nu de aceeași părere a fost Oreste Teodorescu, cei doi având un dialog contondent.
Întrebat dacă Iohannis ar putea să semenze revocare lui Kovesi, de exemplu, peste un an, Nicolicea a răspuns: ”spuneți ca și cum prostiile enunțate de susținători (ai lui Iohannis) ar fi adevărate. Ascultați-mă, nu avem nevoie de prea multă știință juridică pentru a ne da seama că dacă spune ”la data publicării” e obligatorie, deci de azi, atunci de azi e obligatorie!”.
Oreste: Deci dumneavoastră spuneți că susținătorii lui Iohannis sunt proști, dumneavoastră care sunteți foarte inteligent. Dumneavoastră aveți proprietatea termenilor? Știm că sunteți cu gura mare, lăsați-mă să spun ceva!
Nicolicea: Tonul dumenavoastră arată că vă dați deștept!
Oreste: Voi, ăștia de la PSD, vreți să ne impuneți cu pumnul în gură orice! Hai, nu mai fiți mimoză, că nu va jignit nimeni. Am ce ton vreau! Vă întreb: a propune e totuna cu a decide? Fiți bărbat, nu jucați sceneta asta emoțională cu mine, că nu merge!
Nicolicea: Ca să ne respectăm, hai să ne respectăm! Face miștocăreală, habar nu are ce vorbește…
Oreste: Dumneavoastră sunteți genial, știe tot românul că sunteți perfect genial. În genialitatea dumneavoastră, aveți proprietatea termenului ”a propune” (ministrul Justiției -nr.)? Știți ce înseamnă ”a propune”? A propune nu e totuna cu a decide. Poate în PSD asta înseamnă, dar în limba română nu înseamnă asta.
Nicolicea: Despre ce vorbește aicea? Vă spun un articol să-l interpeteze și Oreste: ”de la data publicării e general obligatorie”. Asta însemană și pentru președinte și pentru Oreste. De la data publicării înseamnă azi, nu săptămâna viitoare. În genialitatea lu domnu Oreste, nu știe ce înseamnă ”de azi”
Oreste: ”Domnului Oreste”! Vorbiți gramatical corect, nu fiți analfabet. Dacă mă înjurați, înjurați-mă corect! Sau la facultatea aia la seral pe care ați făcut-o nu ați învățat limba română?
Nicolicea: Hai, plimbă ursu d-acia!
Oreste: D-acia? Alo, țăranu! Nu ”d-acia”, nu vorbești așa cu mine, că ne despart vreo patru biblioteci, țărane! Eu ți-am vorbit frumos și dumneata vorbești ca un birjar!
Nicolicea: Hai lasă prostiile!
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 8316
Data de înscriere : 05/11/2012

http://amintiridespreviitor.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum