"Două lumi":

In jos

 "Două lumi": Empty "Două lumi":

Mesaj Scris de Admin la data de Dum Iun 10, 2018 11:34 am

 "Două lumi":
"Ieri, 9 iunie...
... a fost ziua în care partidul aflat la guvernare a organizat un protest în faţa propriului Guvern, lucru nemaivăzut într-o ţară civilizată. Un protest care să justifice hoţia, incompetenţa şi schilodenia morală a liderilor coaliţiei, invocând votul popular;
... a fost ziua în care un nou dictator şi-a arătat adevărata faţă iar gaşca de lideri PSD-ALDE a spus pe şleau ce îşi doreşte: puterea totală;
... a fost ziua în care mulţi dintre prietenii mei au plâns dezarmaţi în faţa unei feţe a României pe care mulţi dintre noi am ales să nu o mai vedem pentru o vreme; poate pentru prea multă vreme;
... a fost ziua în care toată presa internaţională a relatat evenimentul ca pe unul hilar şi premergător unei încercări de instaurare a unei dictaturi după modelul altor ţări de prin zonă; de la distanţă, lucrurile sunt atât de clare.
— Ce sper eu este că mulţi dintre noi am înţeles cât de mare este diferenţa dintre cele DOUĂ LUMI reprezentate de cei care au fost în Piaţa Victoriei din Februarie 2017 încoace, pe de-o parte şi cei care au fost acolo aseară pe de altă.
Sper că mai mulţi au înţeles ce ni se pregăteşte.
Şi sper că am înţeles că DACĂ NU NE ADUNĂM FORŢELE acum, dacă nu înţelegem că doar ÎMPREUNĂ şi doar ACUM putem să îi oprim, viitorul va arăta aşa cum a arătat Piaţa Victoriei aseară.
Viitorul ni-l construim singuri.
România nu a fost niciodată ţara pe care noi ne-am închipuit-o. Ăsta este adevărul. Avem şansa să o construim acum. Niciodată nu am fost mai mulţi. Niciodată nu am fost mai puternici. Think about it!
Acum ori niciodată!
Cel puţin nu generaţia noastră.
PS Tot ieri, 9 iunie, s-au împlinit 106 ani de la moartea lui Caragiale la Berlin. „Nu, dragul meu, nu. M-am exilat şi atîta tot. Aerul de aicea îmi prieşte, sunt mulţumit cu ai mei şi n-am ce căuta într-o ţară unde linguşirea şi hoţia sunt virtuţi, iară munca şi talentul vieţii demne de compătimit” - asta îi scria el prietenului Alexandru Vlahuţă.
Surse: Despre împlinirea a 106 ani de la moartea lui Caragiale am citit pe facebook, la Dilema Veche."
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 5666
Data de înscriere : 05/11/2012

Vezi profilul utilizatorului http://amintiridespreviitor.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum