cum a convins Dragnea o națiune să se întoarcă la urne…

In jos

Dragnea - cum a convins Dragnea o națiune să se întoarcă la urne… Empty cum a convins Dragnea o națiune să se întoarcă la urne…

Mesaj Scris de Admin la data de Lun Iun 11, 2018 12:13 pm

Dragnea
Retorica PSD din ultimii doi ani de zile începuse, de ceva vreme, să miroase a rânced. Mirosul acela dulce acrișor de câine mort și umflat de soare. Îl știți, cel puțin o dată v-a întors stomacul pe dos.Tot de ceva vreme, incapabil de „respirația” națională a liderilor autentici, „respirație” promisă de ai lui consilieri plătiți regește din fonduri de nimeni știute, Dragnea s-a sufocat în propria lui vomă.A insultat segmente întregi de profesioniști, a bălăngănit celebrul lui program de guvernare pe la toate televiziunile aservite, a vizitat Vrancea, Mehedinți, Vaslui, Tel Aviv, dar o viză decentă pentru locurile în care bunul simț este scluptat pe blazoanele națiunilor în care oamenii sunt respectati și nu doar numărați…nu a primit.Ieri, Dragnea a spus public că Statul paralel, această entitate ciudată care face un calvar viața poporului pe care el își închipui că-l conduce, a fost finanțat de către NATO și EU. Buboiul a plesnit, urmează infecția!
Dragnea - cum a convins Dragnea o națiune să se întoarcă la urne… Liviu-dragnea
Românii, și mă refer la cei relevanți pentru susținerea pe care Dragnea vrea să ne arate nouă că o are, sunt analfabeți, incapabili să priceapă ce-i cu această lumea, unde începe și unde se termină ea.România rurală este medievală, semianalfabetă, ușor de încolonat în spatele unor sloganuri naționaliste putrezite de vreme. Săraci și proști, așa cum le spunea Brâncuși prin anii `50, românii la care fac referire sunt cel mai rău lucru care se poate întâmpla acestei țări, acum, în an de Centenar.Oricum, am citit ca trăsnit declarația acestui individ care, începând de astăzi devine extrem de periculos. Pentru valorile în care eu cred, pentru viitorul țării în care m-am născut și în care, nu știu pentru câtă vreme, încă locuiesc.Am văzut sâmbătă cum sunt oamenii care sprijină acest punct de vedere. Punctul de vedere al lui Dragnea. Am văzut prea multă precaritate culturală, prea mulți oameni băuți, fără minte, abrutizați de propria lor agonie spirituală. Am văzut prea multe suflete ratate, zădărnicie, neant, lipsă de noimă și, cu voia voastră, prea multă lipsă de carte.Pentru mine, mitingul de sâmbătă înseamnă, înainte de toate, un final. Și, în egală măsură, un nou început. Finalul dictaturii prostiei despre care tot scriu de peste jumătate de an, în fiecare săptămână. Și un nou început pentru o națiune care, știu sigur, după ziua de sâmbătă a decis să-și asume România.Mie nu mi-ar fi trecut prin minte această idee genială! Cum poți convinge un electorat inert, cu inteligență medie și peste, să se întoarcă, după atâția și atâția ani, la urne???Aduni cât poți de mult din electoratul lui Dragnea, în centrul țării, în fața Guvernului și transmiți în direct sinistrul!Și, gata!
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 5666
Data de înscriere : 05/11/2012

Vezi profilul utilizatorului http://amintiridespreviitor.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum