Calendarul Spre Dezastru. Cât De Devastator Poate Fi Un Dragnea Rănit?

In jos

Dragnea - Calendarul Spre Dezastru. Cât De Devastator Poate Fi Un Dragnea Rănit? Empty Calendarul Spre Dezastru. Cât De Devastator Poate Fi Un Dragnea Rănit?

Mesaj Scris de Admin la data de Sam Iun 23, 2018 5:18 am

Dragnea - Calendarul Spre Dezastru. Cât De Devastator Poate Fi Un Dragnea Rănit? FB_IMG_1525807987223
Când suntem chemați în stradă pentru proteste împotriva asaltului PSD la adresa justiției și democrației nu facem un favor cuiva dacă mergem. În zona asta mai cerebrată a electoratului am depășit faza cu banii pe care i-ar primi participanții de la diferite organizații neguvernamentale finanțate de Soros. Cu așa ceva te duci în alb la mitingul PSD, dar nu poți veni în centrul Clujului, al Timișoarei, Sibiului sau Bucureștiului. Da, suntem chemați de cineva la astfel de mitinguri pentru că cineva trebuie să-și asume rolul de organizator. Trebuie să știm o oră, un loc, nu ieșim doar când auzim ceva la știri, ci ne informăm pe rețelele sociale și în media electronică când apar anunțuri despre ce, cum și când se întâmplă. Ieșim pentru noi, pentru viitorul nostru și al copiilor. Sună patetic? Poate, dar ăsta este adevărul.
Dragnea - Calendarul Spre Dezastru. Cât De Devastator Poate Fi Un Dragnea Rănit? Eugen-sasu-editorial
[url][/url]Nu ieșim acum, că avem pe cineva în vizită. Mi s-a întâmplat și mie. Nu ieșim mâine că am promis cuiva că mergem la o terasă. Și tot așa. Să ne spălăm de ce ne-ar apăsa pe suflet spunem că mai este timp, că va mai fi o altă ocazie. Că așa cum tâlharii ăștia mutilează democrația dospită greu de tot în România, la fel vor veni alte partide la guvernare și vor reface legile cum erau înainte de ce-au dat ei foc la țară. Am băga mâna în foc că la cum s-au comportat de mișelește n-au cum să mai câștige viitoarele alegeri. Așa vedem normalitatea, dar uneori nu e de ajuns. Poate că electoratul captiv al PSD este în scădere pe cale biologică, ieșirea populației pe piața externă a muncii mai deschide ochii și ălora de vedeau în PSD mama răniților și putem fi de acord că lui Dragnea i-ar fi greu să obțină pentru PSD o nouă majoritate parlamentară în mandatul 2020-2024.

Cu condiția să avem parte de alegeri libere. Prea puțini dintre cei care socot că mai e vreme, că va mai exista o ocazie pentru a le arăta mizerabililor ăstora puterea străzii, prea puțini iau în calcul ca frauda făcută de PSD prin toate instituțiile capturate, guvern, CCR, Avocatul Poporului se va extinde și la nivelul unui jaf prin Autoritatea Electorală Permanentă ori prin nesocotirea tuturor regulilor în secțiile de vot, mai ales de la sate. Un Dragnea rănit de o a doua condamnare nu mai are ce pierde. Dacă ei fac chestiuni pentru care-ți trebuie stomac să înghiți o broască, să schimbe Constituția printr-un CCR din vremea Anei Pauker, să dea o ordonanță de urgență pentru dezincriminarea infracțiunilor, să anihileze un președinte precum au făcut-o rușii cu regele Mihai la final de război, toate acestea în văzul Uniunii Europene și al emisarilor ei buimaci de atâta nesimțire, minciună și ipocrizie, de ce n-ar face ceva mult mai simplu? Să dea lovitura de grație democrației.
Așa ceva au mai făcut: furatul voturilor. Nici măcar nu trebuie să dea o lege strâmbă, neconformă cu standardele Uniunii Europene, să mintă vreun comisar de la Bruxelles, nu, totul e ca pe vremuri, o fac și gata. Nici nu poți să le dovedești furtul. Au totul, controlează țara, iar gura unui reprezentant ONG care monitorizează alegerile poate fi închisă cu o simplă trimitere la Soros sau Statul Paralel. Ai președinte al Camerei Deputaților un infractor condamnat definitiv pentru vicierea rezultatului unor alegeri. Pentru asta a fost condamnat Dragnea într-un prim dosar, pentru cine nu-și mai amintește. Te poți lăsa pe mâna unor alegeri prezumat libere organizate de un astfel de individ, condamnat apoi și pentru abuz în serviciu? Lăsăm să-și bată joc de țară, căci noi mai avem timp să reparăm după un city-break-ul plănuit weekendul ăsta? Stăm calmi la o terasă și așteptăm ca acest partid să se canibalizeze, eventual să vină Ponta înapoi, uitând de unde am plecat. Oameni buni, aici am ajuns? De aici vine salvarea României
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 5666
Data de înscriere : 05/11/2012

Vezi profilul utilizatorului http://amintiridespreviitor.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum