Dragnea nu-şi dă seama că este un PSIHOPAT care omoară o ţară pentru că în jurul lui nu este nimeni care să-i spună STOP (BĂSESCU)

In jos

CARE - Dragnea nu-şi dă seama că este un PSIHOPAT care omoară o ţară pentru că în jurul lui nu este nimeni care să-i spună STOP (BĂSESCU) Empty Dragnea nu-şi dă seama că este un PSIHOPAT care omoară o ţară pentru că în jurul lui nu este nimeni care să-i spună STOP (BĂSESCU)

Mesaj Scris de Admin la data de Dum Iun 24, 2018 7:29 am

Fostul președinte Traian Băsescu lansează un mesaj extrem de dur la adresa lui Liviu Dragnea în contextul condamnării liderului PSD la trei ani și șase luni de închisoare cu executare, în primă instanță, în dosarul angajărilor fictive de al DGASPC Teleorman. 
Băsescu susține, nici mai mult, nici mai puțin, că Dragnea este ”un psihopat” „care omoară o ţară pentru că în jurul lui nu este nimeni care să-i spună STOP”. 
”Oare cum am ajuns aici ?
România stat membru NATO şi UE se află la mâna şi mintea unui psihopat incult, dar avid de putere . 
Un psihopat care, fără ruşine, cumpără cu bani publici bugetari, pensionari şi asistaţi sociali ;
Un psihopat care a capturat pur şi simplu cel mai mare partid socialist din Europa ;
Un psihopat care a subjugat o majoritate parlamentară ce reacţionează cu slugărnicie la toate „pohtele” lui ;
Un psihopat care a impus un program de guvernare ce a făcut pulbere echilibrele macro-economice ale ţării ;
Un psihopat care ameninţă public că va distruge „statul paralel” când de fapt el vrea aducerea tuturor instituţiilor statului la cheremul lui ;
Un psihopat care a schimbat patru premieri (Ponta, Grindeanu, Tudose şi Dăncilă) până a găsit unul şi incompetent slugoi (primilor trei le lipsea doar ultima calitate).
Un psihopat care stă la putere pentru că a avut abilitatea să se înconjoare de o cohortă de slugi printre care şi „liberalul roşu”, care îl susţine necondiţionat de dragul puterii şi în dispreţul interesului ţării .
Eu cred că în intimitatea lui Dragnea se crede ori Ceauşescu, ori Napoleon. Nu-şi dă seama că este un psihopat care omoară o ţară pentru că în jurul lui nu este nimeni care să-i spună STOP.
Oare cum am ajuns aici ? 
PS – Chireac, Dăncilă,Gâdea, Carmen Dan, Abraham,Rovana,Hadăr, Roşca, Mihaiu,Bolcaş, Badea, Buşcu, A3, etc., băgaţi mare cu linsul lui Daddy ca să-i agravaţi boala”, a scris Traian Băsescu pe Facebook. 
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 5666
Data de înscriere : 05/11/2012

Vezi profilul utilizatorului http://amintiridespreviitor.forumgratuit.ro

Sus In jos

CARE - Dragnea nu-şi dă seama că este un PSIHOPAT care omoară o ţară pentru că în jurul lui nu este nimeni care să-i spună STOP (BĂSESCU) Empty Dragnea, făcut franjuri de un celebru psihiatru! „Atâtea greșeli, domnule Dragnea, atâtea greșeli…

Mesaj Scris de Admin la data de Dum Iun 24, 2018 7:42 am


„Atâtea greșeli, domnule Dragnea, atâtea greșeli…
Sunteți deja în ziua de ieri. Am să vă explic, în trei pași ușori:
1. Sunteți slab. Un om puternic n-are nevoie de validare externă, de bodyguarzi, de aplauzele sicofanților, n-are nevoie de medalii gen ”garantul politic al programului de guvernare”, de congrese cu autocarul, de steaguri, propagandă, ”vreți să mai fiu președintele vostru” etc. E ca nevasta nesigură de căsnicie care-și tot întreabă bărbatul dacă o iubește și el zice ”da”. Și știm c-o înșeală. Frica vă trădează. Azi vă pupă. Mâine vă mănâncă de viu.
2. Sunteți urât. Până acum erați doar o întruchipare a României relativ pitorească unde călătorim în scop recreațional. Mai o roșie, un cartof, niște pepeni de la marginea drumului. România abundă în mustăcioși. Prezumția e că eram doar furați la cântar. Dar aveați un loc. Românii nu v-au iubit niciodată. Dar acum vă urăsc. Și nouă ne place să urâm. Urâm pasional, visceral, urâm cu sete. Urâm cu flegmă, cu spută, cu aer în plămâni. Și-acum sunteți așteptat la cotitură. Ce statul paralel? Stați să vedeți cum e statul capră.
3. Sunteți pe toate gardurile, rămas fără opțiuni. Hai să vedem, care e fantezia? Fantezia e că băgați tractorul în gard, modificați legile, vă curățați cazierul, mai pompați niște bani prin lazaretele de județ, mai un leuț la salariu și la pensie și gata, țup, mâine sunteți președinte? Oglindă, oglinjoară, cine e cel mai fără bască din țară? Problema, domnule Dragnea, e că n-aveți bască.
Aici e problema pe care o aveți, domnule Dragnea.
N-aveți bască. Atâtea greșeli…
CARE - Dragnea nu-şi dă seama că este un PSIHOPAT care omoară o ţară pentru că în jurul lui nu este nimeni care să-i spună STOP (BĂSESCU) Diaconu
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 5666
Data de înscriere : 05/11/2012

Vezi profilul utilizatorului http://amintiridespreviitor.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum