Să nu fim slabi, Dragnea trebuie să plece împreună cu Dăncilă

In jos

Dragnea - Să nu fim slabi, Dragnea trebuie să plece împreună cu Dăncilă Empty Să nu fim slabi, Dragnea trebuie să plece împreună cu Dăncilă

Mesaj Scris de Admin la data de Lun Iun 25, 2018 7:00 am


Aparenta renunțare la o ipotetică ordonanță de urgență care să modifice legislația penală nu-l face pe Dragnea în vreun fel mai suportabil. Singura decizie corectă a șefului PSD acum este demisia de la șefia Camerei Deputaților și deșurubarea păpușii din cârpe de la GuvernUn țărănuș care a învățat că la București, când ajungi mare sculă, trebuie să porți costum i-a amenințat, săptămâna trecută, în termeni inacceptabili pentru o democrație, pe toți cei care îl consideră nepotrivit (politicos vorbind) să conducă treburile publice în stat.Gângăvind ceva despre "statul paralel" pe care-l va zdrobi el, acest Gheorghe de Teleorman în lupta cu balaurul penal, Dragnea s-a plasat în afara unui stat de drept. Adică în exteriorul acelui stat în care șeful unei camere legislative își vede de misiunea parlamentară și nu se poartă ca un lider de juntă militară care a luat puterea integrală în propriile mâini. Sluga lui de conjunctură, Codrin Ștefănescu, s-a bulbucat mai apoi la televizor, bălmăjind despre capătul capătului (după spumele care însoțeau mesajul, nu putem decât să presupunem că e vorba de capătul intestinului gros al bolului democratic pe care Ștefănescu l-a îngurgitat mai mult forțat, fără prea mare plăcere).Mai mult, oroare!, decerebrata de la Palatul Victoria și-a permis să facă analize juridice și să decidă că verdictul de condamnare în primă instanță a lui Dragnea e nedrept iar alte două valori neuronale ale PSD (Plumb și Vasilescu) au plâns și au invocat sângele în ecuația, altfel, banală a dosarului lui Dragnea: omul a instigat la furt și a fost condamnat pentru asta.Așadar, tabloul general arată că o cantitatea prea mare de fluide dinspre PSD a fost deversată înspre societate. Cu scopul, evident, ba de a ne îneca într-o mare imundă de bale, ba de a ne amenința că partidul-stat va depăși pragul vorbelor.Iar azi, după aceste episoade rușinoase, Liviu Dragnea ne anunță, ca un băiețandru care, cel mult, a spart un geam cu mingea, că nici nu vrea OUG să modifice legislația penal și nici nu mai e supărat pe "statul paralel", dar vrea, totuși, să modifice legislația, dar în ritm accelerat, în Parlament.Ar fi o greșeală uriașă să acceptăm această insolență a unui condamnat cu un picior în pușcărie. Acest mârlan care, sub presiune, a scuipat pe un verdict al unei instanțe și a amenințat voalat că are la dispoziție instituții publice cu care să contracareze acel verdict nu mai poate deține o funcție publică. Cum nici creatura vegetativă de la Guvern nu mai poate conduce Executivul, parodia a durat prea mult.
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 5666
Data de înscriere : 05/11/2012

Vezi profilul utilizatorului http://amintiridespreviitor.forumgratuit.ro

Sus In jos

Dragnea - Să nu fim slabi, Dragnea trebuie să plece împreună cu Dăncilă Empty PSDragnea şi tehnica golului strategic de informaţie

Mesaj Scris de Admin la data de Lun Iun 25, 2018 7:04 am

PSDragnea şi tehnica golului strategic de informaţie
/*/
PSDragnea se pregăteşte de un nou atac la statul de drept. Iar pentru că o va faace (şi gruparea nu este de capul ei) se manifestă opac, ca un grup mafiot.

Adică total netransparent, lucrând în vizuină, folosind lovituri piezişe, pe la spate, dezinformând mediul public cu bună-ştiinţă. Apoi lovind prin surprindere, în speranţa că nu va exista reacţie publică semnificativă, ci doar consternare.
Şi că opinia publică, pusă în faţa faptului împlinit, se va resemna şi va pleca fruntea în faţa masculului alfa al mafioţilor. Liviu Dragnea. Aşa şi acum, aşa şi atunci.

PSDragnea a mai făcut asta şi înainte de OUG 13

Să ne amintim. A fost Scandalul Bileţelului Roz, urmat de prima suspendare a şefului statului, complet nejustificată, fără nici un preambul. Apoi a doua suspendare, din nou fără vreun preambul. Pac-pac. Să ne amintim de marţea neagră, 10 decembrie 2013. La fel. Pe ascuns, subteran.
Protestele începuseră, în ultima decadă a lunii ianuarie 2017, când preşedintele Iohannis prinsese Cabinetul Grindeanu cu doi elefanţi în debara. Ţineţi minte, nu? Nu s-au liniştit. PSDragnea a minţit şi a dezinformat până în ultima secundă. Aşa face şi acum. Atunci, dacă mai ţinem minte, Liviu Dragnea, înainte de debutul şedinţei cu OUG 13, a spus că nu ştie nimic şi că el, personal, este împotrivă.
Apoi, a ieşit Florin Iordache şi a făcut anunţul său bâlbâit, isteric, cu a sa “altă întrebare”. Rezultatul? Furie populară, proteste masive. Protestele masive sau mai reduse ca dimensiuni nu au luat sfârşit de atunci cu adevărat niciodată.

PSDragnea continuă şi acum tentativele de răpunere a democraţiei

Ele continuă zilnic şi acum. Mafioţii ăştia continuă şi ei, zilnic, aceleaşi tentative de a răpune România pe altarul intereselor lor ticăloase, mafiote. Dacă nu vom fi atenţi, vor reuşi. Dacă vom fi atenţi, există posibilitatea să dea totuşi sulfuroasa până la urmă.
Personal, am încetat să mai cred că este posibil să scăpăm de mafioţii ăştia pe cale paşnică, dar nu trebuie niciodată să renunţi la încercarea oricărei posibilităţi ca lucrurile să se petreacă astfel. Trebuie să crezi în asta până în pânzele albe. Nu se poate altfel.
De ce nu mai cred totuşi într-o soluţie paşnică? Pentru că sunt motorizaţi de Moscova. Altfel nu se explică tupeul. Altfel nu se explică hiatusurile comportamentale, perioadele în care parcă sunt perplecşi, cretinoizi, handicapaţi, urmate de alte perioade în care, brusc, devin, inexplicabil, foarte rapizi în mişcări, extrem de bine documentaţi şi precişi în ceea ce fac.

Perplexitatea şi planul de pe raft

Singura explicaţie logică e că, atunci când sunt perplecşi, sunt aşa cum sunt ei, adică nişte simpli proşti. Iar atunci când devin brusc extrem de competenţi în destrucţie tocmai au primit planul de pe raft de la analiştii ruşi. Care nu trebuie să ne îndoim că ştiu meserie.
De când au scăpat de băierile ideologiei comuniste, au avut un răstimp de derută, s-au regrupat, iar acum sunt dezlănţuiţi. Revenind… Aşa fac şi acum cei din PSDragnea. Tudorel Gargamel zice că nu a auzit de povestea asta cu OUG şi că nu a discutat nimeni cu el. Hai, mă? Pe cine prostiţi? Tăriceanu o dă că el, personal, crede că trebuie dezbatere parlamentară.
Hai, mă? Pe cine prostiţi? Cseke Attila spune că UDMR se opune uneia sau mai multor OUG. Hai, mă? Pe cine prostiţi? Ideea este că Ludovic Orban ar putea totuşi să facă nişte chestii. Mă îndoiesc că va avea succes acum, dar merită încercat.

Un pas elegant, lateral

Să facă un pas lateral, aşa cum am explicat, şi să ofere şanse unei detronări in extremis a camarilei dragniene în curs de formare măcar acum, în buza prăpastiei ce deja se cască.
Măcar în numele, repet, acoperirii oricărei posibilităţi de a salvgarda un conflict româno-român, care se profilează tot mai clar. Pentru că, o mai spun încă o dată, spre asta ne îndreptăm: PSD este pe curs de coliziune cu România.
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 5666
Data de înscriere : 05/11/2012

Vezi profilul utilizatorului http://amintiridespreviitor.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum