DELIRIUM PESEDENSIS

In jos

DELIRIUM PESEDENSIS Empty DELIRIUM PESEDENSIS

Mesaj Scris de Admin la data de Vin Iun 29, 2018 12:18 pm

https://www.facebook.com/Crimele-Mafiei-Globaliste-1712634798966034/


DELIRIUM PESEDENSIS 36327590_2165161203713389_9200691246572503040_o
La ce rezistaţi, mă?
România s-a transformat într-un paradis al multinaţionalelor care controlează industria, agricultura, transporturile, construcţiile, comerţul, sectorul financiar-bancar şi care îşi promovează reglementări legale în interes propriu, cu sprijinul ambasadelor străine care cenzurează și controlează Guvernul României pentru a le satisface interesele lor economice profitabile.
Ambasadele occidentale străine protejează șefi de parchete și procurori, le oferă medalii și cununițe de „angajați” cuminți. Președintele României Klaus Johannis care este comandantul suprem al serviciilor secrete ca să-și păstreze puterea are nevoie de binecuvântarea marilor puteri străine și a aliaților din NATO și UE. Ca să obțină binecuvântarea Bruxellului sau Washington-ului, președintele prin mecanismele servicilor secrete trebuie să le apere interesele economice multinaționalelor de cele mai multe ori în dauna capitalului autohton și ale românilor: austriecii primesc petrolul și dreptul de a defrișa pădurile, americanii ne vând armament din greu, olandezii primesc portul Constanța, englezii au băncile și minele, iar italienii pământurile agricole etc. Astfel se explică economic de ce angajații la multinaționale nu ies niciodată în stradă pentru proiecte românești: de ce se taie pădurile, de ce pământul se vinde la străini, de ce minele ajung la companii străine sau de ce multinaționalele nu plătesc impozite pe profit și pleacă cu banii peste hotare. Aici este cheia din România!
„Tinerii liberi și frumoși” nu primesc ordinul pe unitate să protesteze față de puteri străine și a multinaționalelor străine din țara noastră. Medalierea unor ofițeri superiori și șefi de procuratură de către ambasadele unor mari puteri occidentale a fost răsplata unor servicii care nu au legătură cu interesul național și cu suveranitatea națională, ci cu subordonarea economiei și societății românești către interese ale unor capitale de super-puteri, ca Washington, Londra, Paris sau Berlin.
Aceste multinaționale sunt scutite de impozite, au privilegii economice și scot profituri exorbitante din țara noastră. Profiturile, pe care firmele străine le obțin cu ajutorul filialelor din România, multinaționalele scot bani de la aceste subsidiare, practicând transfer care de cele mai multe ori sunt extrem de mari. Bugetul Statului Român este păgubit, an de an, de existenţa unor companii care raportează pierderi uriaşe.
Capitalul românesc e ucis din fașă, cu oblăduirea ambasadelor occidentale, care urmăresc feroce intereslele firmelor economice din țările pe care le reprezintă. România are nevoie de unitate nu de dezbinarea indusă de interesele unor ambasade sau centre de putere occidentale. Toate aceste conexiuni globale au dus la moartea capitalului național și la o Românie polarizată, care a devenit o posibilă victimă a unei geopolitici în mișcare, mai ales atunci când președintele uită că rolul său constituțional este mediator între puterile statului, nu instigator.
România devine tot mai mult o dictatură militarizată. România a ajuns o țară în care votul românilor nu mai e relevant. România a ajuns o țară în care este obedientă ambasadelor străine, intereselor multinaționalelor străine.
De la alegerile trucate din 2004, la referendumul invalidat la comanda SUA din 2012 românii s-au obișnuit să nu mai conteze voința lor electorală, ci doar forța brută impusă de serviciile secrete și interesele străine care conduc de fapt România de azi, ca pe o colonie.
Din punct de vedere al militarizării, România se aseamnănă tot mai mult cu o republică bananieră latino-americană în care „caudillo” conduce discreționar și brutal societatea și poporul folosindu-se de serviciile secrete și instrumentele de forță care controlează Justiția împotriva suveranității și independenței poporului român.
Încet și sigur serviciile secrete prin dorința a unei dictaturi militarizate impun agenda corporațiilor peste voința electorală a românilor. Un „tânăr liber și frumos” a venit public la televizor cu un mesaj halucinant: „Am un mesaj pentru domnul Klaus Iohannis. E timpul să preia ţara împreună cu Armata.” Declarația surprinde esența regimului militarizat din România de azi, în care nu vocea poporului a alegerilor contează, ci voința câtorva generali secreți care și-au impus o marionetă la Cotroceni pe post de „comandant suprem”.
Absolut niciodată nu am văzut „tineri liberi și frumoși” contrazicându-l pe președintele în funcție, că ar fi el Iohannis sau Băsescu. România nu este un stat democratic, abuzurile de forță din ultimii ani au dovedit-o, ci e reprezentată un regim de dictatură militarizată, care s-a pus în slujba unor interese multinaționale străine. Situația gravă se aseamănă cu dictaturile militare latino-americane din anii 1970, care erau susținute și încurajate de SUA, tocmai că le servea interesele și blocau brutal prin sânge influența puterii rivale din războiul rece. Lupta împotriva corupției e de fapt pretext pentru instaurarea dictatului.
Cine va salva România?
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 8316
Data de înscriere : 05/11/2012

http://amintiridespreviitor.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum