Dragnea si Danileţ cel isteţ -LE: AM SESIZAT EU INSUMI C.S.M SI INSPECTIA JUDICIARA.

In jos

Dragnea si Danileţ cel isteţ -LE: AM SESIZAT EU INSUMI C.S.M SI INSPECTIA JUDICIARA.  Empty Dragnea si Danileţ cel isteţ -LE: AM SESIZAT EU INSUMI C.S.M SI INSPECTIA JUDICIARA.

Mesaj Scris de Admin la data de Joi Iul 12, 2018 8:53 am

LE: AM SESIZAT EU INSUMI C.S.M SI INSPECTIA JUDICIARA.
Dragnea, aseară: ”Este un ofițer ()... care este militar (...) și care mi-a zis că a participat la niște discuții cu anumiți șefi din niște instituții care spuneau că a fost aranjat un judecător din complet, dar se lucrează în continuare.”
Sunt două aspecte aici:
1. Primul aspect, grav: întâlnirea dintre Președintele Camerei Deputaților cu un ofițer activ al serviciilor de informații pentru a discuta de un caz privind maimulte persoane fizice aflat pe rolul instanței supreme. Când a avut loc? Unde? În ce temei legal? Cine a mai fost de față? Care sunt instituțiile unde se discuta acest caz? De ce participa un ofițer de informații la acea întâlnire? Ce scop avea acea întâlnire? Aici ar trebui să intervină CSM pentru a atrage atenția asupra instituțiilor statului în legătură cu implicarea voluntară a unor ofițeri în discuții și analize despre justiție.
2. Al doilea aspect, mult mai grav: declarația cum că unul dintre judecătorii cauzei ar fi fost influențat în soluția sa. În aceste condiții, Inspecția Judiciară trebuie să se sesizeze imediat: să îl audieze ca martor pe Liviu Dragnea pentru a indica numele ofițerului de informații, acesta din urmă să fie audiat ca martor pentru a indica numele celui care a făcut influența și asupra cui, iar judecătorul în cauză și restul membrilor din complet să fie audiați. Dacă totul a fost o minciună, trebuie ca CSM să iasă public să arate acest lucru, iar independența completului de judecată și reputația profesională a fiecărui membru al completului să fie apărate! Dacă cele relatate sunt reale, să înceapă de urgență procedurile judiciare: penale, împotriva celor care au făcut instigare la abuz în serviciu (sau șantaj ori poate dare de mită); disciplinare sau chiar penale, dacă există magistrați influențați.
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 5703
Data de înscriere : 05/11/2012

Vezi profilul utilizatorului http://amintiridespreviitor.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum