oha e prost ori e prost ?

In jos

oha e prost ori e prost ? Empty oha e prost ori e prost ?

Mesaj Scris de Admin la data de Joi Iul 19, 2018 8:00 am

Suntem într-o situație delicată, și asta numai și numai din cauza modului în care Coaliția majoritară a știut să legifereze într-un mod lipsit de transparență” spune Președintele României, Klaus Iohannis, referindu-se la faimoasele legi ale justiției și anunțându-ne că va promulga una dintre acestea, pentru că a epuizat toate căile de atac.
Formulare cel puțin curioasă, dacă e să mă întrebați pe mine. Cum adică „mod lipsit de transparență”?!? Ce vede domnul președinte că ar fi neclar, opac, invizibil în modul de legiferare al actualei majorități parlamentare? Care majoritate nu este doar „Coaliția”, ci și udemeriștii și minoritarii în naționalități, care sunt la fel de transparenți privind modul în care legiferează ei legile justiției.
Poate de la Palatul Cotroceni nu s-a văzut, dar de aici, din public, eu am văzut cu deplină transparență că legiferarea a fost una condusă de infractori cu acte în regulă, de inculpați, de impostori în materia dreptului, precum și de derbedei politici notorii. Iar acolo unde nu am văzut, că nu m-am uitat, au venit vocile publice din majoritatea parlamentară și mi-au strigat în ureche modul în care legiferează ei: împotriva unei fantome, căreia ei îi zic statulparalel, dar și împotriva celor care protestează în stradă, precum și împotriva Președintelui României, și împotriva Europei Unite, și împotriva Statelor Unite ale Americii, deoarece toți ăștia sunt dușmanii românilor care i-au votat pe ei, majoritarii, în Parlamentul României.
Ce poate fi mai limpede, mai transparent decât asta? Păi, ar mai fi și atitudinile capilor politici ai majorității parlamentare! Care au răspuns întrebării de ce nu legiferează ei pentru cetățeanul român dar și european cu explicația că ei fac așa cum au chef, deoarece pot! Și pot deoarece au fost aleși în Parlament de cei care i-au votat!
Iar, dacă modul de legiferare a fost într-adevăr ne-transparent, privit dinspre Președintele României, măcar rezultatul acestui mod de legiferare este foarte evident pentru absolut toată lumea: legile votate și răs-votate sunt neîndoielnic proaste. Iar chestia asta se vede chiar și de la Strasbourg, unde își are sediul Comisia de la Veneția, care este cel mai priceput for în materia legiferării și constituționalității.Așa că nu văd în ce situație delicată se află președintele Klaus Iohannis, de ar trebui să meargă pe vârfuri în exercitarea atribuțiilor sale consituționale.
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 8316
Data de înscriere : 05/11/2012

http://amintiridespreviitor.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum