De ce avem nevoie de Dragnea?

In jos

De ce avem nevoie de Dragnea?  Empty De ce avem nevoie de Dragnea?

Mesaj Scris de Admin la data de Dum Sept 23, 2018 8:06 pm

lol! lol! lol! lol! lol!
Ați remarcat, cu siguranță, că în clipele astrale ale istoriei acestei țări, mereu a apărut un lider charismatic la momentul potrivit. Când dacii  leneveau, beți morți și cu ogoarele nelucrate, a apărut un Deceneu care le-a tăiat via. Când moldovenii se încăierau cu muntenii și ardelenii, a apărut Mihai Viteazul și i-a unit. Când românii o frecau balcanic pe dudă și se beșteleau ca la ușa cortului unii pe alții, a apărut Carol I și i-a băgat în câmpul muncii. Astăzi, România avea nevoie mai mult ca niciodată de prezența unui om care să-i scoată pe români din starea lor de beleuzeală și sictir, care i-a cuprins în anii trecuți de la Revoluție. Și astfel a apărut, de pe frumoasele, dar amărăștencele plaiuri teleormănene, Liviu Dragnea. Un Om cu O mare, care, de unul singur, a reușit imposibilul: să facă din sute de mii de oameni total neimplicați civic, total nepăsători față de cine și cum îi conduce, o națiune de cetățeni. Mulți dintre oamenii aceștia n-au fost în viața lor la vot, pentru că nu i-a interesat. A fost suficient să apară El, miraculosul Liviu Dragnea, pentru ca acum ei să meargă să voteze și când sunt alegeri pentru comitetul de locatari. Mulți dintre oamenii aceștia nu știau legile, n-aveau habar de Constituție, pentru că, de asemenea, nu i-a interesat subiectul și considerau că există în Parlament oameni plătiți să se ocupe de legi. Astăzi, aceiași oameni nu doar că învață legile, dar stau și cu ochii ca pe butelie pe cei ce vor să le modifice prin ordonanțe de urgențe.
Ce-am fi fost noi, dragi români, fără Liviu Dragnea, acest Bruce Willis de Saelele, greu de ucis și imposibil de demis? Un popor dezbinat, care mergea, de la 9 la 5 la muncă, pe urmă venea acasă și se uita la televizor, înjura guvernul că-i mai ia niște bani la impozit, se culca, și o lua iar de la capăt a doua zi. Și ce suntem acum? Un neam unit, conștient de forța lui, care abia așteaptă să meargă la vot și să dea PSD-ului cea mai frumoasă și mai artistică mxxe care s-a putut da vreodată! Nici Iliescu n-a reușit, cu mineriadele lui cu tot, să facă din români un popor cu atâta simț civic cum a reușit Dragnea. Astăzi, datorită lui Dragnea, tinerii care s-au pișat pe el de vot știu că nu mai au dreptul să facă vreodată greșeala asta capitală. Datorită lui, multe persoane care au votat cu PSD, crezând că PSD va construi, așa cum i-a păcălit, spitale, școli, autostrăzi și grădinițe, și nu va scoate din pușcării violatori și tâlhari, s-au trezit din visele lucide induse de lingăii de la Antena 3 și România TV și văd realitatea, așa cum e. Datorită lui, până și elevii de primară sau gimnaziu au ajuns să se salute (i-am auzit eu!) cu deja tradiționalul „Mxxe PSD!” și să învețe că doar dacă sunt uniți vor fi tari și, atunci când vor crește, nimeni dintre deținătorii vremelnici ai puterii nu va putea ignora voința lor de cetățeni liberi.
Din aceste motive, avem azi mai mult ca niciodată nevoie de Liviu Dragnea. Ceaușescu a ieșit ca prostul din viață și din funcție, fără să reușească să distrugă PCR. Acum însă nădăjduiesc să le dea pronia divină mintea cea de pe urmă slugoilor din CPEX și să-l păstreze în fruntea partidului pe cariat, până la distrugerea totală! Doar el poate reuși să distrugă PSD. Nu Firea, nu Bădălău și ceilalți băbălăi cu față umană. Dacă vin coțohârlele și tractoriștii din rândul doi la putere, PSD e salvat. Dăcât Dragnea, ca să zic așa, e garanția că acest partid nociv pentru România va dispărea definitiv și fără să lase urmași, cum a lăsat partidul comunist. Așa că binecuvântat fie pântecele care te-a purtat, Liviu Dragnea, binecuvântată fie Bombonica care te-a suportat, binecuvântată fie chiar și Irinuca care (știu, e cacofonie, dar așa îmi sună relația voastră) te pupă  pe dințișorii certați cu periuța de dinți încă din Cretacic! Ar trebui să-ți ridicăm statui în toată țara, Liviu Dragnea. Dacă nu erai tu, am fi fost o țară bananieră, sluga rușilor, o țară de sclavi obedienți și nu de oameni mândri, care abia așteaptă să scape la următoarele alegeri, pentru totdeauna, de scursorile și zoaiele proțăpite în fruntea României. Da, Flaușatule, ai reușit să intri în istorie, și sunt convins că în viitor poza ta cu dinți de greblă va deschide toate manualele de istorie, iar sub ea se va scrie: ”El este omul care a făcut din România o țară liberă și democratică, iar din români o Națiune mândră, care nu acceptă niciun jug. Vrednic este!”
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 5703
Data de înscriere : 05/11/2012

Vezi profilul utilizatorului http://amintiridespreviitor.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum