Referendumul și eșecul politic al lui Dragnea

In jos

Referendumul și eșecul politic al lui Dragnea Empty Referendumul și eșecul politic al lui Dragnea

Mesaj Scris de Admin la data de Lun Oct 08, 2018 11:29 pm

Nevalidarea Referendumului în urma căruia ar fi urmat să fie modificată Constituția spre a se da o altă definiție, altminteri perfect inutilă, nedreaptă și neacoperită în realitate, conceptului de familie a însemnat o catastrofă atât pentru Coaliția pentru Familie, pentru ierarhii BOR,i pentru șefii cultelor neoprotestante, cât și pentru clasa politică. Ai cărei lideri, cu notabila excepție a celor ai USR, s-au dedat unui rușinos și laș joc de-a alba-neagra, nepoziționându-se nici în car, nici în căruța, așa încât să poată spune că au partea lor de contribuție, indiferent de rezultatul consultării populare.
Însă cea mai usturătoare notă de plată pentru eșecul Referendumului se va emite pe adresa din Bulevardul Kiseleff 10, acolo unde își are sediul PSD. Partid care își vede acum spulberate iluziile, care începând de luni încolo nu mai are nici cel mai firav argument pentru a susține că ar avea sprijinul populației pentru toate ticăloșiile sale căci ceea ce s-a petrecut în zilele de 6 și 7 octombrie anulează, deocamdată doar la nivel simbolic, rezultatele alegerilor din data de 11 decembrie 2016.
Românii au dovedit că nu iubesc guvernul Dăncilă. În nici doi ani, PSD și-a consumat întreaga credibilitate politică și aceasta în pofida acțiunilor lui continue de cumpărare a conștiinței electoratului. În mai puțin de doi ani, PSD a ajuns în situația de a nu putea mobiliza nici măcar 4 milioane de oameni din case spre a-i da necesarul vot de încredere care, în viziunea lui Liviu Nicolae Dragnea&co, ar fi urmat să fie succesul Referendumului.
PSD construise planuri din cuțite și pahare, se gândise că, odată trecut hopul Referendumului pe care s-a dat de ceasul morții să-l confiște, va putea să treacă fără probleme și în disprețul opozanților, al celor care rezistă, nu al Opoziției parlamentare care, în marea ei, majoritate și-a mai probat o dată incapacitatea, oportunismul, modificările la legile justiției, legea amnistiei și grațierii și să pregătească ieșirea României din UE.
Referendumul a fost pentru infractorul Liviu Nicolae Dragnea paiul de care se agață cu disperare înecatul, însă degeaba. S-a dovedit că dl. Liviu Dragnea nu mai are influență asupra populației, că Dragnea cel de acum nu reprezintă decât fantoma celui care în seara zilei de 11 decembrie 2016 își proclama semeț victoria în alegeri.
Însă încă și mai îngrijorător pentru numitul Dragnea Nicolae Liviu este faptul că se vede deja cu ochiul liber că nu mai controlează deloc partidul. Ceea ce s-a întâmplat la sfârșitul săptămânii reprezintă mult mai mult decât benignele scrisori, indiferent că este vorba despre cea a doamnei Ecaterina Andronescu ori despre cea a rebelilor, în frunte cu Gabriela Firea, Paul Stănescu, Adrian Țuțuianu.
Eșecul Referendumului reprezintă o adevărată și izbutită moțiune de cenzură, înseamnă refuzul de a mai vedea și auzi ce mai spune Dragnea. Gata! Prea mult Dragnea, ne-am săturat de Dragnea și de minciunile livrate de acesta și de partidul lui seară de seară direct sau prin intermediari de televiziunile aservite, indiferent că ele se cheamă România tv, Antena 3 sau TVR 1.
Este de așteptat ca mișcările anti-Dragnea din PSD să se amplifice după ceea ce s-a petrecut în week end. Este cum nu se poate mai posibil ca disidenții din partid să revină întăriți în scenă. Armistițiul din PSD din zilele referendumului a luat sfârșit, iar muniția este de data aceasta preponderent de partea puciștilor.
Numai că nu ajunge. Pentru România, o eventuală schimbare de personal la nivelul conducerii PSD nu are prea mare valoare. PSD în totalitatea lui este putred, expirat, anti-european, incapabil de auto-reformare. Înlăturarea lui de la putere însă nu oricum, ci prin alegeri democratice se impune cu necesitate.
Sunt însă pregătite pentru aceasta partidele din opoziție? Ceea ce s-a petrecut în preajma și în zilele referendumului ridică mari semne de întrebare.
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 5703
Data de înscriere : 05/11/2012

Vezi profilul utilizatorului http://amintiridespreviitor.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum