ALERTA TIMPURIE DE CUTREMUR POLITIC ”Liviu Dragnea nici nu știi cât de mic începi să fii… September 11 ·-GEORGE RONCEA

In jos

ALERTA TIMPURIE DE CUTREMUR POLITIC ”Liviu Dragnea nici nu știi cât de mic începi să fii… September 11 ·-GEORGE RONCEA Empty ALERTA TIMPURIE DE CUTREMUR POLITIC ”Liviu Dragnea nici nu știi cât de mic începi să fii… September 11 ·-GEORGE RONCEA

Mesaj Scris de Admin la data de Mar Noi 06, 2018 3:20 am

 ALERTA TIMPURIE DE CUTREMUR POLITIC ”Liviu Dragnea nici nu știi cât de mic începi să fii… September 11 ·-GEORGE RONCEA 45463036_2004295826302577_5627879622872924160_o.jpg?_nc_cat=107&_nc_ht=scontent.fomr1-1
diferența dintre masele de așa zișii jurnaliști urechiști și însumi io, jurnalist prooroc al Mamei Omida, adevăratu Oracol de Dămăroaia - ei anunță știrile după ce sunt anunțați că se întâmplă evenimentele și primesc valize de la localnici din Teleorman, eu anunț evenimentele cu mult înainte de a deveni știri, respectiv valize ALERTA TIMPURIE DE CUTREMUR POLITIC ”Liviu Dragnea nici nu știi cât de mic începi să fii… September 11 ·-GEORGE RONCEA C:\Users\BLK\AppData\Local\Temp\msohtmlclip1\01\clip_image002Smile
Reiau articolul din 11 septembrie, când anunțam că Dragnea va fi belit de Ilici și ștoarfa lui Ilici, Corina Crețu, adusă din cur cu satelitu bruxellez, va fi lansată pe firmamentu dâmbovițean. Boșorogu de șandrama bolșevică, adevăratul mascul Alfa al PSD, încă face agenda politică a României după cum vrea mușchii săi de cârpă kaghebistă...
.


”Liviu Dragnea nici nu știi cât de mic începi să fii…
September 11 ·
.ALERTA TIMPURIE DE CUTREMUR POLITIC ”Liviu Dragnea nici nu știi cât de mic începi să fii… September 11 ·-GEORGE RONCEA 45565601_307273286771722_395490398320984064_n.jpg?_nc_cat=101&_nc_ht=scontent.ftsr1-1
Mulți l-au uitat pe cel mai puternic om al PSD-ului din epoca sa de maximă forță, terminat de Iliescu, cu mânuța lui Hrebenciuc și Băse, cel care i-a și trimis celebrul firman cu formula criptică: "Adriane, nici nu stii cat de mic incepi sa fii". A existat o grupare bine conspirată, coordonată de Hrebenciuc și patronată de la distanță de Ion Iliescu, ce a lucrat la greu pentru nimicirea lui Năstase, care acumulase puteri absolute la vremea aceea, până a călcat pe un bec. Am cunoscut unii dintre membrii acelei mici grupări, nici acum nu pot fi deconspirați, deși nu sunt vizibil activi politic, cu excepția unuia singur dintre ei, un vizitator bine primit la Ambasada SUA, unde mulți se îmbulzeau în acele trecute dimineți cețoase ale Epocii Năstase, deși se servea o cafea lungă americană ff proastă.
Pentru marele public mega starul Adrian Năstase - apărea la toate posturile tv în primele cinci știri din șase - a căzut din copac din senin, prea puțini au știut că s-a curentat de la un bec, becu lui Ilici. Pe lângă Năstase, ca amploare și nivel cognitiv Dragnea este un pigmeu, un amărât de porcar, ridicat de ciuf din porcăria sa teleormăneană de barosanu Năstase, deși venise la pachet la PSD de la PDL, trimis de Băse, cu doar 18 primării, un mizilic pe lângă miile de primării controlate de PSD la vremea aceea.
Beizadeaua de milițian avea ce-i drept un pedigrii mai aparte, era nepotul unui general sovietic, Marin Dragnea, apreciat de Ion Iliescu și pus șef peste veterani, deși era doar un nenorocit de trădător de țară, - a făcut parte din Divizia lui Ana Pauker, ce a avut o contribuție esențială în comunizarea Armatei Române, decorat de URSS și Rusia. Așchia nu sare departe, dar și când sare prea sus riscă să se ardă de la filamentul becului.
Pe undeva porcarul de Teleorman începe să-mi devină simpatic, cam ca un personaj caragialesc relativ abject pe cale să devină unul tragic - abjecția rămâne. Nu credeam să ajung vreodată să scriu asta, dar na, am scris, și nu mi-a venit pe chelie așa din senin ci de când ”niște oameni celebri în lume”, ca Ion Ilici Iliescu, Măgureanu și Voiculescu au pus mână de la mână pentru a ridica piatra spre belirea porcarului ce s-a suit ca scroafa în copac.
PSD este grup infracțional de crimă organizată creat pe structură de rețea moscovită, la ei nimeni nu încalcă Omerta fără voie de sus.
Când deodată, ca la un semn, copiluții generalilor lui Ilici și Măgureanu încep să cârâie, e semn că-i bai.
Firea a crescut în poala a doi generali de frunte, parteneri vechi și șogori, Voiculescu și Izărescu, tăticu lui Băse, că el l-a confirmat pe poziția de ”negociator” cu Banca Mondială și i-a dat consemn să belească Petromul, să termine agricultura și zootehnia cu programul ASAL și să ardă băncile și alte acareturi ce le trebuiau celor de ”afară”.
Firea nu e de capul ei, ea este doar o purtătoare de cuvânt.
I se rupe ei la cusătură că ”Dragnea nu vine cu un proiect viabil pentru amnistie şi graţiere, ci cu unul contestabil - o Ordonanţă de Urgenţă care nu ar fi corectă juridic, ca apoi lumea să iasă în stradă şi Europa să ne pună la colț” – cum a zis ea recent. Fix în vârfu flocilor o arde pe ea de Europa.
Ponta, sărmanul, adus la ”rivoluție” de mânuță de generalul GRU Ştefan Kostyal, ajuns mai apoi cerșetor pe străzile Parisului, o vreme, până l-a găsit ”cine trebuie”, preluat apoi de Nasty Boy și structurile aferente, este acum relansat cu tamburina în piața publică cu o organizație ce-i aparține lui Măgureanu.
Iar ”noul” său proiect de renuvelare a pesedeului, cu el la mantinelă desigur, intitulat pompos ”plan pentru salvarea României” – știm prea bine de unde ne vine tema cu ”salvarea”, de la ”Salvatorul” genuine, mega tătuca Ilici – include ca element cheie ”un Executiv care să redea stabilitate şi predictibilitate României” – ”cu o propunere concretă şi pozitivă de Prim Ministru (de exemplu Corina Creţu, Ecaterina Andronescu sau Mihai Tudose). Toți cei trei numiți de Ponta fac parte din seria de pitici și zdrențe din grădina lui Ion.
Iar faptul că Ponta începe să scoată de la teșcherea poze compromițătoare cu Dragnea și capii SRI, simultan cu sifonări grele de-ale Gabrielei Firea din interiorul PSD, arată că s-a primit voie de Sus, pentru atacul final la maimuțoiul de Teleorman – care nici el nu se lasă cu una cu două, dar e din ce în ce mai tras la față și mai nervos în ieșirile publice.
Dragnea a fost propulsat în poziția de secretar general al USL, creația lui Voiculescu, de Ion Iliescu, tipul era asertiv și umil la vremea aceea, înca mai puțea a pedelist, voma lui Băse. L-a săpat pe Gioană, l-a săpat pe Ponta, cu voie de la Stăpânire. Știe bine cum vine treaba cu săpatul de la temelie.
În urmă cu câteva luni, în februarie, Ion Iliescu a lansat un atac neaşteptat la adresa lui Liviu Dragnea, pe tema scandalului privind Serviciul de Protecție și Pază. Iliescu a spus atunci că dacă anumiți actori politici suspectează că SPP face jocuri politice – vezi Liviu Dragnea -, atunci pot acționa instituțional, nu prin intermediul declarațiilor de presă. Iliescu mai arăta că o trecere a SPP în subordinea Ministerului de Interne nu ar face decât să arunce o umbră de suspiciune asupra politizării serviciului.
Marota lui Dragnea – încălecarea SPP, s-a sfârșit rapid în coadă de pește. ”Astfel de situații, care nu servesc interesului public, nu contribuie la creșterea încrederii în instituții și în lege,” scria cu mânuța sa Ion Iliescu, pe blogul personal, unde nu mai avea de multă vreme postări - se vede treaba că-l preocupa grozav chestiunea încrederii în lege, el fiind inculpat pentru crime deosebit de grave.
Evident generalul Pahonțu, printre cei mai abili și longevivi șefi de structură, nu avea nevoie de ajutorul lui Ion Iliescu, ca să iasă din clinciul cu porcarul, dar Ilici s-a folosit de ocazie pentru a-l plesni peste bot pe Dragnea, cu mantă.
Ieșirea abruptă a lui Ion Iliescu nu a fost intens comentată, la vremea aceea, deși ar fi meritat un mai mare interes având în vedere critica deschisă la adresa șefului PSD, partid pe care de fapt îl reprezintă Ilici, în calitate de fondator și președinte de onoare. Nu doar de onoare după cum se vede, când vrea lasă onoarea deoparte și revine la butoane.
Nici Dragnea n-a lăsat fără răspuns ieșirea lui Ilici, la numai o lună după mesajul blogerului Ion Iliescu, la congresul PSD, nici Ilici nici Adrian Năstase nu au mai primit invitaţii deși potrivit cutumei sacrosante, foştii lideri ai grupului de crimă organizată erau, de fiecare dată, puşi la loc de cinste în congresele PSD, cum le stă bine Nașilor din Mafie.
În urma Congresului PSD Liviu Dragnea și-a asigurat toate pârghiile din partid și Executiv, iar marii analiști ai neamului au comentat că după acest moment cheie, ”președintele partidului nu va mai avea niciun fel de scuză în privința unui posibil eșec al programului de guvernare, adică școli, spitale, autostrăzi”- ca și când vreodată preocuparea principală a lui Dragnea ar fi avut cea mai mică tangență cu școlile, spitalele, autostrăzile și nu cu dosarele.
După cum se vede merge perfect programul de guvernare.
Întrebat despre decizia de a nu-i invita pe foştii preşedinți PSD la congres, Liviu Dragnea a evitat să dea un răspuns, cu stilul său evaziv consacrat, învățat de la Ilici, de la care a prins multe, dar mai are încă și mai multe de învățat. Ion Iliescu nu este genul de om care să nu ducă la capăt o răzbunare, dacă i-a trebuit jumătate de secol ca să pritocească uciderea familiei sale adoptive, că era practic înfiat de Ceaușescu, în cazul lui Dragnea, mă îndoiesc că va aștepta atât.
Deschiderea unui front mai larg de atac la adresa fostului său pupil, este un semn că lui Dragnea i se pregătește soarta lui Năstase, pe care tot Ion Iliescu l-a înfundat, când a călcat pe bec.
Pe ce bec o fi călcat Dragnea e greu de aflat acum, dar cu siguranță vom vedea curând dacă porcarul este mai isteț decât anticarul Năstase, unul dintre cei mai bogați români, cu o avere de peste două miliarde de euro, și cu certitudine unul dintre cei mai inteligenți pesediști, căruia i s-a refuzat definitiv revenirea la butoane, în pofida tuturor diligențelor mai mult sau mai puțin obscure, așa de tare a călcat pe becu ăla, care naiba o fi el.
.
Articol comandat de Decebal-Calin Stiurca, patron de presă liberă și libertină Smile
.
păcat de Dragnea, începuse să-mi fie tare simpatic, nimeni niciodată n-a făcut mai mult rău PSD-ului ALERTA TIMPURIE DE CUTREMUR POLITIC ”Liviu Dragnea nici nu știi cât de mic începi să fii… September 11 ·-GEORGE RONCEA C:\Users\BLK\AppData\Local\Temp\msohtmlclip1\01\clip_image002Smile...încă puțin dacă mai stătea, până să intervină Ilici personal, lichida de tot jucăria criminalului cu sânge pe mâni...
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 5703
Data de înscriere : 05/11/2012

Vezi profilul utilizatorului http://amintiridespreviitor.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum