HOLOCAUSTUL ESTE O MINCIUNA! ASTA SUSTIN MULTI ISTORICI SI CERCETATORI! CINE ISI PERMITE SA INVESTIGHEZE ASTA ESTE IMEDIAT ETICHETAT CA „ANTI-SEMIT”! ISTORICUL DAVID IRVING VA PREZINTA CELE 66 DE ARGUMENTE ADRESATE ADEPTILOR CARE CRED IN EXISTENTA HOLO,,,

In jos

CARE - HOLOCAUSTUL ESTE O MINCIUNA! ASTA SUSTIN MULTI ISTORICI SI CERCETATORI! CINE ISI PERMITE SA INVESTIGHEZE ASTA ESTE IMEDIAT ETICHETAT CA „ANTI-SEMIT”! ISTORICUL DAVID IRVING VA PREZINTA CELE 66 DE ARGUMENTE ADRESATE ADEPTILOR CARE CRED IN EXISTENTA HOLO,,, Empty HOLOCAUSTUL ESTE O MINCIUNA! ASTA SUSTIN MULTI ISTORICI SI CERCETATORI! CINE ISI PERMITE SA INVESTIGHEZE ASTA ESTE IMEDIAT ETICHETAT CA „ANTI-SEMIT”! ISTORICUL DAVID IRVING VA PREZINTA CELE 66 DE ARGUMENTE ADRESATE ADEPTILOR CARE CRED IN EXISTENTA HOLO,,,

Mesaj Scris de ion_pribeagu la data de Mier Aug 05, 2015 1:17 am

http://socialmediaromania.linure.com/holocaustul-este-o-minciuna/

HOLOCAUSTUL ESTE O MINCIUNA! ASTA SUSTIN MULTI ISTORICI SI


CERCETATORI! CINE ISI PERMITE SA INVESTIGHEZE ASTA ESTE IMEDIAT


ETICHETAT CA „ANTI-SEMIT”! ISTORICUL DAVID IRVING VA PREZINTA CELE 66


DE ARGUMENTE ADRESATE ADEPTILOR CARE CRED IN EXISTENTA HOLOCAUSTULUI!


 

CARE - HOLOCAUSTUL ESTE O MINCIUNA! ASTA SUSTIN MULTI ISTORICI SI CERCETATORI! CINE ISI PERMITE SA INVESTIGHEZE ASTA ESTE IMEDIAT ETICHETAT CA „ANTI-SEMIT”! ISTORICUL DAVID IRVING VA PREZINTA CELE 66 DE ARGUMENTE ADRESATE ADEPTILOR CARE CRED IN EXISTENTA HOLO,,, Cartoon-Alice-In-Lampshade-Land-618
Holocaustul este o minciuna! Asta sustin multi istorici si cercetatori
 
 
Vedeţi mai jos un film documentar făcut de un evreu. Un film care DEMONSTREAZĂ cu probe şi mărturii că toată povestea cu holocaustul evreilor în timpul celui de-al doilea război mondial este o poveste inventată, o minciună! Camera de gazare de la Auschwitz este o minciună! E vorba de un adăpost antiaerian care a fost reconstruit după război de către sovietici pentru a arăta ca o „cameră de gazare”! „Săpunul” făcut din evrei este un alt basm recunoscut deja de unii adepţi ai holocaustului, la fel şi multe alte texte menite să îndobitocească lumea cu teoria falsă a holocaustului.
CARE - HOLOCAUSTUL ESTE O MINCIUNA! ASTA SUSTIN MULTI ISTORICI SI CERCETATORI! CINE ISI PERMITE SA INVESTIGHEZE ASTA ESTE IMEDIAT ETICHETAT CA „ANTI-SEMIT”! ISTORICUL DAVID IRVING VA PREZINTA CELE 66 DE ARGUMENTE ADRESATE ADEPTILOR CARE CRED IN EXISTENTA HOLO,,, HHXfrontcoverfinal
CARE - HOLOCAUSTUL ESTE O MINCIUNA! ASTA SUSTIN MULTI ISTORICI SI CERCETATORI! CINE ISI PERMITE SA INVESTIGHEZE ASTA ESTE IMEDIAT ETICHETAT CA „ANTI-SEMIT”! ISTORICUL DAVID IRVING VA PREZINTA CELE 66 DE ARGUMENTE ADRESATE ADEPTILOR CARE CRED IN EXISTENTA HOLO,,, Article-2224830-0400258C0000044D-699_306x423
Istoricul David Irving, negationist al Holocaustului, arestat in urma scrierii acestei carti „Hitler Wars”, dar eliberat deoarece se provocase un scandal urias cu privire la libertatea de exprimare ce i-a fost incalcata!
În replică, ne sunt prezentate IMAGINI DE LA AUSCHWITZ care DEMONSTREAZĂ fără nici un dubiu că persoanele închise acolo au avut un Teatru propriu în care desfăşurau spectacole artistice şi chiar o piscină în aer liber unde se puteau îmbăia în voie sau puteau organiza întreceri sportive! De asemenea, tot la Auschwitz există o clădire imensă destinată deparazitării hainelor cu celebrul gaz „Zicklon B”, destinaţie recunoscută oficial, dar neinclusă în circuitul turistic (pentru ca nu trebuie sa vedeti mai mult decat vor ei) pentru cei care vizitează chiar şi azi lagărul.
Urmăriţi serialul şi vedeţi cu ochii voştri cum se falsifică istoria! (Cornel SABOU)
In grecia un lider nationalist sustine ca „holocaustul este o mare minciuna si ca nu a existat asa-ceva”, un articol ce-l preiau de pe site-ul frontpress.ro[1]:
După ce partidul naţionalist Zorii Aurii a şocat întreaga Europă obţinând 21 de mandate în parlamentul de la Atena, acum a reuşit să atragă critici dure din partea guvernului în funcţie negând Holocaustul.
“Nu au existat camere de gazare. Este o minciună”, a spus duminică Nikolaos Mihaloliakos, liderul formaţiunii radicale, în cadrul unui interviu acordat postului de televiziune Mega. Deasemenea el a mai contestat şi cifra oficială de 6 milioane de evrei ucişi înaintea şi în timpul celui de al doilea război mondial, care ar fi “exagerată”. În plus acesta a mai declarat că în lagărele de concentrare au murit “multe persoane, de diferite naţionalităţi, la fel cum mulţi japonezi au murit în lagărele americane”.
Imediat guvernul grec şi organizaţiile evreieşti au condamnat opiniile exprimate de  Mihaloliakos. “Alegerea nostalgicilor nazişti în parlament constituie o lovitură pentru democraţie. Este o insultă la adresa istoriei Greciei”, se arată într-un comunicat al comunităţii evreieşti.
“Condamn categoric asemenea opinii care distorsionează istoria şi aduc ofense milioanelor de victime ale Holocaustului”, a declarat luni şi Pantelis Kapsis, purtător de cuvânt al guvernului.
Negarea variantei oficiale a istoriei Holocaustului sau punerea sub semnul întrebării, chiar şi în scopul cercetării istorice, a unor aspecte legate de acest eveniment constituie o faptă pedepsită penal, uneori cu ani grei de închisoare, în mai multe ţări din Uniunea Europeană, inclusiv în Grecia sau România.”
Anul trecut guvernul Iranul a declarat public ca „holocaustul e o mare minciuna”, articol preluat de pe site-ulhotnews.ro[2]:
„Purtatorul de cuvant al guvernului iranian a caracterizat marti Holocaustul drept „o mare minciuna” creata pentru a amplasa un stat inamic islamului in Orientul Mijlociu, relateaza agentia de stat IRNA, citata de breitbart.com.
„Holocaustul este un concept care provine dintr-o mare minciuna, ce a avut drept scop impunerea unui regim fara nicio radacina in mijlocul lumii islamice”, a declarat Gholam Hossein Elham, intr-o conferinta dedicata situatiei din Gaza.
Declaratia oficialului iranian nu este prima incercare a republicii islamice de a pune sub semnul intrebarii masacrul evreilor din timpul celui de-al doilea Razboi Mondial.
Iranul nu recunoaste Israelul si, de la alegerea sa, in 2005, presedintele Mahmoud Ahmadinejad si-a atras condamnarea comunitatii internationale dupa ce a declarat in repetate randuri ca statul evreu este condamnat sa dispara.
La sfarsitul lui 2005, Ahmadinejad a numit Holocaustul drept un „mit”. Declaratia sa a fost urmata de o conferinta organizata in Tehran, in 2006, care i-a reunit pe principalii exponenti ai negarii Holocaustului si pe revizionisti.
Tot in acel an, un cotidian de larga circulatie a lansat un controversat concurs de desene animate cu aceasta tema.
Organizatia Natiunilor Unite a desemnat data de 27 ianuarie drept Ziua internationala de comemorare a Holocaustului, marcand astfel data in care trupele sovietice au eliberat cel mai mare lagar naizst de concentrare, Auschwitz-Birkenau, din Polonia.”
In Romania exista un profesor de istorie, negationist public si foarte vehemente in persoana lui Ion Coja, care a fost etichetat in multe feluri de liderii evrei, ca si-a permis sa demaste o escrocherie, site-ul sau estewww.ioncoja.ro unde acesta isi publica studiile istorice si cercetarile vis-a-vis de aceasta escrocherie cum o si denumeste.
Citez un mic articol din multitudinea sa de articole, dar si faptul ca el nu a patit nimic pana acum, ceea ce demonstreaza ca daca ai documentatie istorica vis-a-vis de acest subiect, esti foarte greu de combatut. Articolul il preiau de aici ioncoja.ro[3], intitulat„Fabrica de minciuni – Holocaustul”:
 

Un evreu sovietic neaga cu desavarsire holocaustul din Trasnistria, articol preluat de pe site-ulvox.publika.md[4]:
„Vasili Grossman a fost un corespondent sovietic de război, în al Doilea Război Mondial. A fost un corespondent de front mai onest, poate chiar onest. A fost de faţă, când în aprilie 1944, trupele sovietice intră în Odessa abandonată de armata română. Consemnează cu încântare imaginea unui oraş care s-a bucurat din plin de binefacerile unei ocupaţii militare civilizate.
La părăsirea Odessei şi, în general, a Ucrainei de sud-vest, pe care au avut-o în administraţie, românii nu au spart nici măcar un geam… Au lăsat totul în stare de funcţionare. Ne-au rămas de la acest Vasili  Grossman şi însemnări care nu au văzut lumina tiparului în presa militară sovietică. După câteva decenii, aceste notiţe au fost traduse şi publicate de doi americani, Antony Beenor şi Liuba Vinogradova, autorii cărţii A writer at war.Vasilii Grossman, Editura Vintage, 2005.
Despre această apariţie editorială ne-a scris dl Ion Ispas, român din America. Textul domniei sale l-am introdus pe site-ul meu. Revin asupra acestui text atât de important, pentru a detaşa în chenar însemnarea făcută de Vasili Grossman asupra represaliilor antievreieşti de la Odessa.
Îl citez, aşadar, pe evreul sovietic Vasili Grossman:
„Darea de seamă a secretarului OBCOM [Obcom, abreviere de la Oblastnoi comitet (Comitetul regional) – A.P.], Riasents: Domanevka a fost locul în care evreii au fost executaţi. Ei au fost duşi acolo de poliţia ucraineană. Şeful poliţiei din Domanevka a ucis el însuşi 12.000 de oameni. În noiembrie 1942, Antonescu a emis legi care dădeau drepturi evreilor. Execuţiile în masă care au avut loc în cursul anului 1942 au fost oprite. Şeful poliţiei din Domanevka şi opt din cei mai apropiaţi colaboratori au fost arestaţi de români, duşi la Tiraspol şi trimişi în judecată.
Crime a făcut şi procurorul public (din Domanevka), un jurist rus din Odessa, care ucidea opt sau nouă oameni pe zi ca să se distreze. Aceasta se numea pentru el „să mergem la împuşcat”. Ei ucideau oameni în grupuri separate (…)
Dar până a fost publicat ordinul lui Antonescu, doar 380 de evrei din Odessa au mai putut părăsi Domanevka şi patruzeci de copii care se aflau în creşă. Numărul total al evreilor din Odessa, executaţi în Domanevka, a fost de aproape 90.000 de oameni.
Cei care au supravieţuit au primit ajutor de la Comitetele evreieşti
din România”.
Citat memorabil, glorios pentru cauza adevărului. Glosăm pe marginea acestui citat următoarele întrebări:
1) De ce nu apare acest text în lucrările holocaustologilor? De ce nu a fost mediatizat şi comentat de angajaţii Institutului care cheltui banii publici ai românilor pentru cercetarea Holocaustului imaginar din Transnistria?
2) De ce în Raportul comisiei Wiesel nu apare nici o referinţă la procesul intentat de autorităţile româneşti din Transnistria criminalilor de la Domanevka? Cum s-a încheiat acest proces? Unde se află arhiva acestui proces?
3) Existau în Transnistria, sub ocupaţia românilor, creşe pentru copiii evrei?
De la acelaşi Vasili Grossman ne-a rămas şi explicaţia pentru crimele săvârşite împotriva evreilor din Ucraina: „În 1932, zece ani după războiul civil, campania dusă de Stalin împotriva chiaburilor şi pentru colectivizarea forţată a agriculturii a provocat o mare foamete şi moartea a şapte milioane de oameni (…)
Agenţii stalinişti au răspândit zvonul că evreii au fost de vină pentru această foamete. Acest factor ar putea explica mai târziu entuziasmul cu care ucrainenii i-au ajutat pe germani la masacrarea evreilor”.
Aşadar, „entuziasmul cu care ucrainenii i-au ajutat pe germani la masacrarea evreilor…” Acest evreu, Vasili Grossman, un evreu bine informat, nu spune niciun cuvânt despre români în relatarea sa, relatare produsă chiar în zilele imediat următoare evenimentelor la care se referă.             În schimb, după 60-70 de ani, evreii Radu Ioanid şi Jean Ancel, Lya Benjamin şi Andrei Oişteanu, alţi nemernici, printre care şi angajaţii români ai Institutului mai sus pomenit, inventează o vinovăţie a românilor: românii i-au omorât pe evreii ucraineni!
Românii au omorât zeci de mii de evrei ucraineni!
De ce această mistificare? Pentru că dacă spui adevărul despre acei evrei ucraineni, că au fost omorâţi de compatrioţii lor ucraineni, atunci trebuie să vorbeşti şi de cei şapte milioane de ucraineni, despre care toată lumea în Ucraina de azi ştie că au fost victimele politrucilor stalinişti, majoritar evrei!
Un basarabean care a făcut armata în Ucraina prin 1960, domnul Andrei Sofonea, povesteşte că localnicii, când aflau că este român, imediat comentau cu supărare şi indignare atitudinea armatei române care, în timpul ocupaţiei, i-a împiedicat pe ucraineni să-i ucidă pe evrei după pofta inimii lor.
Ceea ce mi-a confirmat spusele lui Simion Ghinea: în Transnistria satele în care au fost deportaţi evreii erau păzite nu ca să nu iasă evreii, ci ca să nu intre peste evrei ucrainenii, dornici de răzbunare!
Aşadar, dând vina pe români pentru evreii ucişi de ucraineni, banda de transnistrologi (evrei şi români) încearcă să evite un subiect extrem de dureros: cine sunt vinovaţii pentru moartea cumplită, prin inaniţie, a şapte milioane de oameni, de europeni, în plin secol al XX-lea, în timp de pace?
Nu cumva tot românii?!
NB! Dacă cifra de 6 milioane, a evreilor morţi în Holocaust este contestată, şi e contestată pe bună dreptate ca fiind exagerată (din fericire!), cifra de 7 milioane, de ucraineni, morţi din vina lui Stalin, adică a politrucilor acestuia, este o cifră încă necontestată, după ştiinţa mea. Din păcate este şi o cifră aproape deloc comentată.
Cu ce este mai valoros un evreu mort prin gazare decât un ucrainean mort prin înfometare?
Sinistră întrebare! Dar ne obligă să ne-o punem Radu Ioanid şi gaşca, în măsura în care au inventat, în ultimii ani, şi această teză ordinară: în Transnistria, românii au ucis zeci de mii de evrei ucraineni!
În contrast net cu aceste hecatombe consemnate de Vasili Grossman, dăm printre însemnările sale şi de următoarea apreciere: „Regimul de ocupaţie a Ucrainei de sud-vest sub români a fost aproape plăcut în comparaţie cu tratamentul german al populaţiei”.
Consemnare făcută la faţa locului, la puţină vreme după ce se încheiase „regimul de ocupaţie sub români”, când impresiile erau proaspete şi toată lumea cunoştea subiectul. Ca ziarist, corespondent de front, Vasile Grossman avea de unde să afle adevărul.
Editorii săi, publicându-i însemnările în Statele Unite, în cea de mai sus folosesc cuvântul gentle, tradus pe dl. Ion Ispas prin plăcut. Mai existau şi alte cuvinte româneşti echivalente pentru englezescul gentle, de la care cunoaştem cu toţii derivatul gentleman. Acesta să fi fost comportamentul românilor în Transnistria, al unor gentlemani?
Majoritatea surselor serioase, credibile, acreditează acest calificativ!
Interesant ar fi de văzut care a fost cuvântul rusesc folosit de Grossman. Iată o temă de cercetare pentru un holocaustolog autentic, specialist în ceva ce nu s-a întâmplat: holocaustul din Transnistria!
Căci nici cuvântul gentle, englezesc, nici cuvântul plăcut, românesc, nu se potrivesc cu imaginea curentă a Transnistriei anilor 1941-44, pusă în circulaţie de propaganda holocaustizantă, la Yad Vashem sau la monumentul Holocaustului din Bucureşti ori în alte temple ale minciunii.
În schimb, acest cuvânt, această apreciere dată de evreul Grossman situaţiei evreilor din Transnistria ocupată şi administrată de români se potriveşte cu cele spuse sau scrise despre Transnistria de alţi evrei.
Evrei serioşi, precum Wilhelm Filderman, Alexandru Şafran, Sigfried Jagerdorf, Leone Blum, Marius Mircu, Barbu Bronştein, Nicolae Minei-Grünberg, Mihail Bruhis, Moshe Carmilly Weinberger, Mizzi Locker, asupra cărora nu planează suspiciunile sau chiar dovezile de sperjur ori minciună, care dau prostul renume al unor Radu Ioanid, Sonia Palty etc. Dimpotrivă. Sunt evrei cu care orice evreu se poate lăuda în faţa oricui!
Cu alte cuvinte, prima consemnare despre Transnistria a ziaristului evreu Vasili Grossman, făcută imediat după încetarea ocupaţiei româneşti, afirmă foarte clar că dacă evreii au suferit în această regiune, nu au suferit din pricina românilor.
Au suferit evreii asupra cărora autoritatea ocupantului român era minimă: evreii localnici, evreii ucraineni. Ceilalţi evrei, evreii aduşi din România, aflaţi sub controlul strict al administraţiei româneşti, nu au suferit decât ca oameni, de boli şi de neputinţele vârstei, de ravagiile molimelor, care au lovit deopotrivă pe evrei şi români. Asta nu se poate numi nici genocid, nici holocaust!”
Si acum bomboana de pe tort ca sa-i spun asa, David Irving, un cunoscut negaţionist al Holocaustului, a câştigat în mod surprinzător un proces care viza anularea interdicţiei de intrare în Germania.
Istoricul britanic, în vârstă de 74 de ani, a câştigat notorietate scriind o serie de cărţi despre cel de al Treilea Reich şi negând varianta oficială cu privire la Holocaust, faptă pedepsită cu amenzi usturătoare şi chiar cu ani grei de puşcărie în majoritatea statelor europene, inclusiv în România. Iata articolul integral preluat de pe site-ulfrontpress.ro[5]:
„Un tribunal din Munchen l-a condamnat la plata unei amenzi penale în 1993 pentru “insultarea memoriei victimelor Holocaustului”, pentru că ar fi negat existenţa camerelor de gazare. Acesta declarase în faţa unui grup de naţionalişti germani că guvernul polonez a ridicat acele construcţii după cel de al doilea război mondial “pentru a le arăta turiştilor”. Din această cauză, tribunalul a decis şi interzicerea intrării în Germania pentru istoricul britanic.
Irving a dorit să călătorească anul trecut în Germania, dar autorităţile i-au spus că a rămas pe lista persoanelor indezirabile până în 2022. Vineria trecută însă, tot un tribunal din Munchen a respins această decizie, fiind invocat dreptul la liberă circulaţie în interiorul Uniunii Europene pentru cetăţenii statelor membre.
Cu toate acestea, istoricul nu poate intra încă în alte ţări precum Australia, Italia, Canada, Noua Zeelandă şi Africa de Sud. Este declarat “persona non grata” şi în Austria, unde în 2006 a fost şi condamnat la trei ani de închisoare pentru că ar fi negat Holocaustul în cadrul unui discurs rostit în 1989. După ce a stat o perioadă după gratii, a fost deportat în Marea Britanie. Interdicţia de intrare în Austria va expira în 2014.
În timpul procesului din Viena, David Irving a declarat în faţa instanţei că din 1989 şi până în 2006 convingerile sale în legătură cu camerele de gazare de la Auschwitz s-au schimbat şi că a ajuns să accepte ideea că a existat un plan de exterminare a evreilor din Europa.”
Esti obligat sa crezi in Holocaust in caz contrat esti bagat la puscarie ori ti se ingradesc niste drepturi, asta distrugand articolul 30 din Constitutia Romaniei care sustine ca nici o opinie daca e prezentata in mod decent nu poate fi oprita ori cenzurata.
Ordonanţa de urgenţă nr. 31 din 2002, care are ca obiect ”interzicerea organizaţiilor şi simbolurilor cu caracter fascist, rasist sau xenofob şi a promovării cultului persoanelor vinovate de săvârşirea unor infracţiuni contra păcii şi omenirii”, a fost introdusă de fostul premier social-democrat Adrian Năstase. Ordonanţa de urgenţă prevede la Articolul 6 că “negarea în public a holocaustului ori a efectelor acestuia constituie infracţiune şi se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 5 ani şi interzicerea unor drepturi”.
Acum masonul Nastase, isi petrece micul sejur in puscarie si sper sa ramana acolo foarte mult timp, preferabil cateva secole!
Ambasadorul Israelului in Romania cauta cu lupta negationisti ai Holocaustului pentru a-i constrange sa renunte la idee!
Eu stiu ca la liderii evrei, totul se dicteaza dupa Talmudul rasist, si eu ca orice om, sint ingrozit ca sint facut in toate felurile in Talmudul evreiesc, adica in Tanahul oral, ceea ce inseamna ca imi pot exprima opinia vis-a-vis de acesta.
Preiau articolul integral de pe evz.ro[6]:
„Autorităţile române trebuie să se asigure că programele educaţionale despre Holocaust sunt obligatorii, pentru că sunt încă persoane care neagă Holocaustul sau faptul că a avut loc în România, se arată în mesajul ambasadorului Israelului la Bucureşti, citit miercuri în plenul Senatului.
CARE - HOLOCAUSTUL ESTE O MINCIUNA! ASTA SUSTIN MULTI ISTORICI SI CERCETATORI! CINE ISI PERMITE SA INVESTIGHEZE ASTA ESTE IMEDIAT ETICHETAT CA „ANTI-SEMIT”! ISTORICUL DAVID IRVING VA PREZINTA CELE 66 DE ARGUMENTE ADRESATE ADEPTILOR CARE CRED IN EXISTENTA HOLO,,, Ben_Eliezer_online_8af05938f9
O reprezentată a Ambasadei Israelului la Bucureşti a citit mesajul ambasadorului Dan Ben-Eliezer, în şedinţa solemnă de comemorare a Holocaustului din România.
„România a făcut paşi importanţi în recunoaşterea Holocaustului, subliniind înţelegerea responsabilităţii societăţii româneşti privind istoria sa. Cu respect, aş dori să-mi exprim aprecierea faţă de Guvernul României pentru legislaţia împotriva negării Holocaustului, pentru poziţionarea împotriva declaraţiilor antisemite, pentru introducerea studiului Holocaustului în şcoli. Dar astăzi sunt încă oameni care, din ignoranţă sau maliţiozitate, neagă Holocaustul sau faptul că a avut loc în România. De aceea este foarte important ca autorităţile române să se asigure că programele educaţionale despre Holocaust sunt dezvoltate mai departe şi considerate obligatorii”, se arată în mesajul ambasadorului israelian.
Dan Ben-Eliezer s-a declarat convins că România şi Israelul vor continua să-şi unească forţele şi pentru educarea generaţiilor viitoare în spiritul toleranţei, relatează Agerpres.
„Este convingerea mea că ambele ţări, care au avut relaţii excelente şi cooperări strânse în diverse sectoare, vor continua să-şi unească forţele în educarea viitoarelor generaţii despre trecutul nostru în spiritul toleranţei, demnităţii umane şi păcii”, a subliniat diplomatul în mesajul său. În context, el a evidenţiat importanţa luptei împotriva antisemitismului, care, în opinia sa, mai poate fi încă simţit şi în prezent.
„Astăzi este o zi solemnă de comemorare a celor 6 milioane de evrei – bărbaţi, femei şi copii – care au pierit în Holocaust şi a sutelor de mii de evrei români care au fost spoliaţi de bunurile, drepturile şi de vieţile lor. (…) Antisemitismul mai poate încă fi simţit în zilele noastre moderne şi avem o obligaţie pentru viitor de a identifica, de a combate şi de a protesta faţă de rasism, xenofobie şi antisemitism, pentru a garanta că Holocaustul nu se va mai întâmpla niciodată. (…) Aceasta este o luptă dusă de Statul Israel şi de întreaga naţiune evreiască. Aceasta ar trebui să fie o luptă dusă de guverne şi de cetăţeni din întreaga lume”, consideră Dan Ben-Eliezer.”
Iata asadar, argumentele profesorului englez David Irving adresate adeptilor teoriei holocaustului:
„66 de intrebari si raspunsuri despre „Holocaust”
O perspectivă revizionistă
1. Ce dovezi exista că naziştii au ucis şase milioane de evrei ?Nici una ! Nu există decât marturii post-belice, majoritatea ale unor „supravieţuitori” individuali. Aceste mărturii sunt contradictorii, şi foarte puţine pretind că au luat cunoştinţă
despre „gazări”. Nu există documente ale epocii, nici probe materiale: grămezi
de cenuşa, crematorii capabile să ardă milioane de cadavre, „săpun uman”, sau statistici demografice credibile.
2. Ce dovezi există că naziştii nu au ucis şase milioane de evrei ?
P r o b e juridice amănunţite,probe demografice,analitice şi compar a t i ve demonstrează imposibilitatea unei asemenea cifre. Mult-trâmbiţata cifră de „şase milioane” este o exagerare iresponsabilă.
3. A declarat în scris Simon Wiesenthal că „nu a existat nici un lagăr de exterminare pe pământ german” ?
Da. Faimosul « vânător de nazişti » a scris acest lucru în Stars and Stripes, 24 ianuarie, 1993. El a pretins atunci că „gazarea” evreilor a avut loc doar în Polonia.
4. Dacă Dachau era în Germania,şi până şi Wiesenthal a spus că acesta nu era un lagăr de exterminare,de ce atât de mulţi veterani americani spun că Dachau era un lagăr de exterminare ?
După ce Aliaţii au cucerit Dachau,mai mulţi soldaţi americani au fost lăsaţi în lagăr şi li s-a arătat o încapere presupusă a fi o „cameră de gazare”. Massmedia
a continuat să susţină, fals , dar pe scară largă, că Dachau a fost un lagăr al „gazării”.
5. Dar lagărul de la Auschwitz ?
Există vreo dovadă potrivit căreia camerele de gazare au fost folosite pentru uciderea oamenilor ?Nu. Auschwitz, capturat de sovietici,a fost modificat după război, iar una dintre încăperi a fost reconstruită pentru a arăta ca o „cameră de gazare”. Potrivit celui mai mare specialist american în proiectarea şi construcţia
camerelor de gazare, Fred Leuchter, cel care a examinat presupusele instalaţii
de gazare de la Auschwitz, este o absurditate să pretinzi că au fost, sau ar fi putut fi folosite pentru execuţii în masa.
6. Dacă Auschwitz nu a fost un „lagăr al morţii”,care a fost adevăratul său scop ?
A fost un centru de detenţie şi parte a unui complex manufacturier pe scară largă.
Aici se producea combustibil sintetic iar deţinuţii erau folosiţi ca forţă de muncă.
7. Cine a înfiinţat primele lagăre de concentrare ?
În timpul Războiului Burilor (1899-1902), britanicii au pus la punct ceea ce ei numeau „lagăre de concentrare” în Africa de Sud pentru a-i interna pe femeile
şi copiii afrikaaner. Circa 30.000 dintre ei au murit în aceste „gropi ale iadului” care erau la fel de teribile precum lagărele de concentrare germane din al II-lea Război Mondial.
8. Cum difereau lagărele de concentrare germane de lagărele americane de „relocare” în care cetăţenii americani de origine japoneză au fost internaţi în timpul celui de-al II-lea Război Mondial ?
Singura diferenţă constă în faptul că germanii internau persoane pe motivul unei reale sau suspectate ameninţări la adresa efortului de război, în timp ce administraţia lui Roosevelt interna în lagare doar pe motivul rasei.
9. De ce i-a internat statul german pe evrei în lagăre ?
Evreii au fost consideraţi ca o ameninţare la adresa securităţii naţionale.(Evreii întreţineau subversiunea comunistă). În orice caz, toţi cei care erau suspectaţi ca elemente de risc pentru siguranţa naţionala – nu doar evreii – erau pasibili de internare în lagăre.
10. Ce masuri ostile a luat evreimea mondială împotriva Germaniei,încă din1933?
În martie 1933, organizaţiile evreieşti internaţionale au declarat boicot internaţional asupra mărfurilor germane.
11. Au declarat evreii din toată lumea război Germaniei ?
Da. Presa din întreaga lume a consemnat acest lucru. Daily Express din 24 martie
1933, de exemplu, titra pe prima pagină „Judea Declares War on Germany”.
12. Acest lucru se întâmpla înainte sau după toata povestea cu „lagărele morţii” ?
Cu mulţi ani înainte. Toată povestea cu „lagărele morţii” a început în anii 1941-42.
13. Care a fost primul stat care a practicat bombardarea în masă a civililor?
Marea Britanie – în 11 mai 1940.
14. Câte camere de gazare pentru execuţii existau la Auschwitz?
Nici una .
15. Câţi evrei trăiau în zonele care au intrat sub control german în timpul razboiului ?
Nu am putut regasi cifra exacta, aparuta intr-un almanah evreiesc publicat in SUA in anul 1943
16. Dacă evreii din Europa nu au fost exterminaţi de nazişti, ce s-a întâmplat, totuşi cu ei ?
După război, în Europa continuau să trăiască milioane de evrei.Sute de mii (probabil pâna la cifra de un milion şi jumătate) au murit de diverse cauze în timpul războiului. Alţii au emigrat în Palestina, în Statele Unite sau în alte ţări. Totuşi, mai mulţi evrei au părăsit Europa după război.
17. Câţi evrei au fugit sau au fost evacuaţi în Uniunea Sovietică?
Mai mult de două milioane în 1941-1942, iar astfel aceştia nu s-au aflat niciodată sub control german.
18. Câţi evrei au emigrat din Europa în preajma războiului, sustrăgându-se astfel persecuţiilor germane ?
Circa un milion (cifra în care nu sunt incluşi cei absorbiţi de Uniunea Sovietică).
19. Dacă Auschwitz nu a fost un lagăr de exterminare, de ce comandantul acestuia, Rudolf Hess a depus mărturie că s-au exterminat evrei aici ?
Deoarece, după cum s-a demonstrat mai târziu, fusese torturat de Poliţia Militară britanică.
20. Există probe care să ateste faptul că americanii, britanicii şi sovieticii torturau sistematic prizonierii germani pentru a obţine „mărturii” care urmau să fie folosite în procesul de la Nurnberg ?
Da. Tortura a fost folosită în mod sistematic pentru obţinerea unor „probe” frauduloase în cadrul infamantului proces de la Nurnberg, precum şi în alte procese ale aşa-ziselor „crime de război”.
21. Ce beneficii aduce astăzi evreilor povestea Holocaustului ?
Asigură protecţia evreilor ca grup împotriva oricărei critici. Ca un fel de religie laică, asigură o legătura emoţională între evrei şi liderii lor. E o unealtă puternică a campaniilor evreieşti de colectare de fonduri, şi e folosită pentru a justifica ajutorul american către Israel.
22. Care este beneficiul statului Israel ?
Justifică miliardele de dolari pe care Germania le-a plătit ca „daune” Israelului şi supravieţuitorilor individuali.
23. Cum este folosită povestea Holocaustului de mulţi oameni ai bisericii creştine?
Holocaustul este amintit pentru a justifica definiţia evreilor din vechiul Testament,ca un sacru şi etern persecutat „popor ales”.
24. Care este beneficiul comuniştilor ?
Se distrage atenţia de la de la propaganda sovietică şi de la atrocităţile comise înainte, în timpul, şi după razboi.
25. Care este beneficiul Marii Britanii ?
Cam acelaşi cu al sovieticilor.
26. Există vreo probă că Hitler a ordonat exterminarea în masă a evreilor?
Nu.
27. Ce tip de gaz era folosit în lagarele de concentrare?
Gaz hidrocianic din „Zyklon B”, un pesticid comercial care era folosit pe scară largă în întreaga Europa.
28. Pentru ce scopuri era fabricat „ZyklonB”?
Acesta era un pesticid cu care se afumau hainele şi încaperile pentru a ucide ploşniţele purtătoare de tifos.
29. Era acest produs eficient pentru exterminarea în masa ?
Nu. Dacă naziştii ar fi dorit să utilizeze gaze otrăvitoare pentru exterminare,erau disponibile produse mult mai eficiente. Zyklon B este un produs cu acţiune lentă.
30. Cât timp durează ventilarea unui spaţiu în care s-a folosit Zyklon B?
In mod normal, circa 20 de ore.Întreaga procedură este foarte complicată şi periculoasă. Trebuie utilizate măşti de gaze şi folosit un personal specializat.
31. Höss, comandantul de la Auschwitz spunea că oamenii lui intrau în „camerele de gazare” pentru a scoate cadavrele, la doar zece minute dupa ce victimele mureau .Cum se poate explica asta ? Nu se poate explica. Dacă ar fi făcut asta, ar fi avut aceeaşi soarta ca şi victimele „gazării”.
32. Höss a mai declarat în „mărturia” sa că oamenii săi evacuau cadavrele din „camerele de gazare” la zece minute după moartea lor, în timp ce fumau. Gazul hidrocianic nu este exploziv? Da. Mărturia lui Höss este, evident,falsă.
33. Care erau procedurile prin care se presupune ca naziştii exterminau evreii? Poveştile variază de la turnarea canistrelor de gaz în încăperi aglomerate prin găurile din tavan sau prin duşuri, până la „camere de aburi” sau „maşini de electrocutare”. Se presupune că au fost ucişi milioane de oameni astfel…
34. Cum era posibil ca un program de exterminare în masa sa fie ţinut secret faţa de cei programaţi la exterminare? Nu putea fi ţinut secret. Adevărul este că nu au existat gazări în masă. Povestea exterminaţionistă îşi are originea în propaganda de război.
35. Dacă evrei programaţi să fie executaţi cunoşteau ce soartă le era rezervată, de ce nu au opus rezistenţă ? N-au opus rezistenţă deoarece nu credeau că există vreo intenţie de a fi ucişi.
36. Cam câţi evrei au murit în lagărele de concentrare ?
Estimări competente dau cifre între 300.000 şi 500.000.
37. Cum au murit aceştia ?
Mulţi dintre ei au murit din cauza epidemiei de tifos care a răvăşit Europa în timpul războiului, precum şi de foame şi lipsa asistenţei medicale în ultimele luni ale conflictului, când practic toate drumurile şi căile de acces au fost bombardate
de Aliaţi.
38. Ce este tifosul?
Această boala apare de regulă atunci când mulţi oameni sunt strânşi laolaltă în condiţii sanitare precare. Tifosul este purtat de păduchi care infestează părul şi hainele. În mod ironic, dacă germanii ar fi folosit mai mult Zyklon B, ar fi putut supravieţui mai mulţi evrei…
39. Care e diferenţa dintre şase milioane şi 300 de mii de evrei morţi în cel de al II-lea Război Mondial ?
5.700.000.
40. Unii supravieţuitori evrei ai „lagărelor de exterminare” susţin că au văzut cu ochii lor cum cadavrele erau îndesate în cuptoare şi arse. Cât combustibil e necesar pentru aşa ceva ?
Mult mai mult decât ar fi putut să-şi permită germanii, mai ales în condiţiile crizei de combustibil din timpul războiului.

ion_pribeagu

Mesaje : 174
Data de înscriere : 15/02/2013

Sus In jos

CARE - HOLOCAUSTUL ESTE O MINCIUNA! ASTA SUSTIN MULTI ISTORICI SI CERCETATORI! CINE ISI PERMITE SA INVESTIGHEZE ASTA ESTE IMEDIAT ETICHETAT CA „ANTI-SEMIT”! ISTORICUL DAVID IRVING VA PREZINTA CELE 66 DE ARGUMENTE ADRESATE ADEPTILOR CARE CRED IN EXISTENTA HOLO,,, Empty continuare

Mesaj Scris de ion_pribeagu la data de Mier Aug 05, 2015 1:18 am

41. Pot fi arse cadavrele în cuptoare ?
Nu. Este imposibil ca nişte trupuri umane sa fie consumate de flăcări în această manieră din cauza lipsei de oxigen.
42. Istoricii Holocaustului pretind că naziştii puteau arde complet cadavrele în circa zece minute. Cât durează incinerarea unui cadavru,conform specialiştilor ?
Aproximativ o oră şi jumătate,altfel oasele mai mari ramân intacte.
43. De ce lagărele germane dispuneau de crematorii ?
Pentru a rezolva eficient şi igienic problema cadavrelor celor care mureau.
44. Presupunând că toate crematoriile din toate lagărele din teritoriile controlate de germani ar fi lucrat la 100% din capacitatea lor, care ar fi numărul maxim de cadavre care ar fi putut fi incinerate în întreaga perioadă în care crematoriile au funcţionat ?
Circa 430 600.
45. Cuptoarele crematoriilor pot fi folosite 24 de ore din 24 ?
Nu. 12 ore ar fi o estimare generoasă.Cuptoarele trebuie curăţate temeinic,în mod regulat, atunci când sunt folosite intensiv.
46. Câtă cenuşă rămâne dintr-un trup incinerat ?
Cam câtă ar umple o cutie de pantofi.
47. Dacă într-adevar au fost incinerate de către nazişti şase milioane de cadavre, ce s-a întâmplat cu atâta cenuşa ?
Asta ramâne să fie „explicat”.Şase milioane de cadavre ar fi produs tone de cenuşă, cu toate acestea nu există dovezi că ar fi existat depozite vreundeva…
48. Fotografiile aeriene de recunoaştere luate de către Aliaţi la Auschwitz (exact în perioada în care se presupune că se atinsese apogeul activităţii „camerelor de gazare” şi al crematoriilor) prezintă dovezi ale exterminării ?
Nu. De fapt în fotografii nu se vede nici fumul care se presupune că ar fi învăluit lagărul, nici cuptoare deschise în care ar fi fost arse cadavre.
49. Care era de fapt esenţa „legilor de la Nurnberg” din 1935 ?
Interziceau căsătoria şi relaţiile sexuale dintre germani şi evrei, ceva similar legilor existente astăzi în Israel.
50. Exista precedente americane pentru „legile de la Nurnberg”?
Cu ani înaintea celui de-al III-lea Reich majoritatea statelor americane au adoptat legi care interziceau căsătoria între persoanele de rase diferite.
51. Ce a raportat Crucea Roşie Internaţională în legatura cu chestiunea Holocaustului ?
Un raport oficial asupra vizitei unei delegaţii CRI la Auschwitz în septembrie 1944 releva faptul că deţinuţilor le era permis să primească pachete şi că zvonurile privind „camerele de gazare” nu erau verificabile.
52. Care era rolul Vaticanului în perioada în care se presupune că şase milioane de evrei erau exterminaţi ?
Dacă ar fi existat un program de exterminare, Vaticanul ar fi fost în măsura să o ştie. Dar pentru că nu a fost vorba de aşa ceva, Vaticanul nu avea motiv să protesteze şi nu a facuto.
53. Ce dovezi există că Hitler ştia despre un program de exterminare a evreilor în plină derulare ?
Nici una !
54. Au colaborat naziştii şi sioniştii ?
În 1933, guvernul hitlerist a semnat cu sioniştii un pact care permitea evreilor din Germania să emigreze în Palestina, luându-şi şi o mare parte din avere cu ei.
55. Cum a murit Anne Frank ?
După ce a supravieţuit internării la Auschwitz, ea a murit de tifos în lagărul de la Bergen-Belsen, la doar câteva saptamâni de la terminarea razboiului.
56. Jurnalul Annei Frank este original ?
Probele aduse de Dr. Robert Faurisson demonstrează că acest jurnal este o mistificare.
57. Dar ce se întâmplă cu cunoscutele fotografii sau filme făcute după eliberarea lagărelor, arătând grămezi de cadavre emaciate? Sunt ele trucate ?
Fotografiile pot fi trucate, dar e mult mai simplu să le adaugi anumite comentarii… Grămezile de cadavre emaciate nu înseamnă automat că aceşti oameni fuseseră gazaţi sau înfometaţi deliberat. De fapt, au fost victime ale tragicelor epidemii şi a lipsei de hrană care devastau lagărele spre sfârşitul
războiului.
58. Care este originea termenului de „genocid”?
O carte publicată în 1944 de către Raphael Lemkin, un evreu polonez.
59. Filme precum „Lista lui Schindler” sau „Aripile războiului” pot fi considerate documentare ?
Nu. Asemenea filme sunt dramatizări de ficţiune foarte vag inspirate de istorie. Din păcate, prea mulţi oameni le acceptă ca pe nişte reprezentări istorice fidele.
60. Câte cărţi care resping anumite aspecte ale poveştii standard despre Holocaust au fost publicate ?
Duzini ! Unele sunt în curs de apariţie.
61. Ce s-a întâmplat atunci când Institutul de Revizuire a Istoriei a oferit 50.000 de dolari oricui poate dovedi că au fost gazaţi evrei la Auschwitz ?
Nici o probă nu a fost depusă pentru revendicarea recompensei, dar Institutul a fost acţionat în justiţie de fostul deţinut la Auschwitz Mel Mermerstein, care a cerut 17 milioane de dolari daune deoarece recompensă oferită l-a făcut să-şi piardă somnul iar afacerile sale au avut de suferit din cauza acestei „negări defăimătoare a unor fapte stabilite”
63. Ce s-a întâmplat cu istoricii revizionişti care au pus la îndoială povestea Holocaustului ?
Au fost subiectul unor campanii calomnioase, şi-au pierdut poziţiile academice,
au fost supuşi unor violenţe fizice.
64. A avut de suferit Institutul de Revizuire a Istoriei ca urmare a eforturilor sale de a lupta pentru libertatea de expresie şi libertatea academică ?
IHR a fost ţinta a trei atentate cu bombe, şi a fost complet distrus în 4 iulie 1984, într-un atac criminal. Au fost primite numeroase ameninţări telefonice cu moartea. Mass-media manifestă ostilitate faţa de IHR.
65. De ce se face atât de puţină publicitate vederilor revizioniste ?
Deoarece Establishment-ul nu doreşte nici o luare în discuţie a diverselor aspecte ale poveştii Holocaustului.
66. De unde pot obţine mai multe informaţii despre „faţa nevazută” a legendei Holocaustului, precum şi despre alte aspecte ale revizionismului istoric în privinţa celui de-al II-lea Război Mondial ?
The Institute for Historical Review,PO Box2739, Newport Beach, CA 92659, ofera o gamă variată de cărţi, casete şi videocasete pe teme istorice semnificative.”
Am scris si eu niste articole despre acest holocaust si vreau sa le prezint aici:
Este nebunie pe strazile din Germania si Franta, inca de la inceputul lunii februarie 2014, deoarece nationalistii protesteaza vehement, cu o voce extrem de dura impotriva mafiei bancherilor evrei, dar si impotriva masoneriei. Acestia au realizat pericolul urias ce il prezinta iudeo-masoneria. Nu este vorba de simpli evrei, care n-au nicio vina, nu, ci vorbim aici de niste oligarhi, care se ascund in spatele cuvantului protector numit “antisemitism”, iar istoria evreilor si genetica medicala ne demonstreaza ca EVREII NU SINT SEMITI.
CARE - HOLOCAUSTUL ESTE O MINCIUNA! ASTA SUSTIN MULTI ISTORICI SI CERCETATORI! CINE ISI PERMITE SA INVESTIGHEZE ASTA ESTE IMEDIAT ETICHETAT CA „ANTI-SEMIT”! ISTORICUL DAVID IRVING VA PREZINTA CELE 66 DE ARGUMENTE ADRESATE ADEPTILOR CARE CRED IN EXISTENTA HOLO,,, U8o1
Citez dintr-un articol publicat pe blog-ul deveghepatriei.wordpress.com:
“Mizerabila presa din Romania, finantata din umbra de gruparile mafioto-masonice din Romania, nu scoate un sunet pe marginea acestui subiect, baga capul in pamant . Ei au mentalitate de slugi umile: “Tara noastra este o biata colonie, suntem vinovati de un holocaust inventat, nu trebuie sa iesim din cuvantul homosexualilor pedofili de la Bruxelles”.
Europenii nu vor sa mai acccepte dictatura bancherilor evrei si spurcatei masonerii, s-au saturat oamenii de ce experimente sinistre s-au facut pe continentul european: zeci de milioane de imigranti non-europeni, mizerie, decadenta moarala, droguri, legalizarea pedofiliei in unele tari, radicalismul fundamentalism islamic, pur siu simplu nu se mai poate continua in situatia actuala!
Priviti ce se petrece in Germania: peste 15.000 de tineri nationalisti au iesit pe strazi!
 
Generatia tanara, asa cum suntem si noi, nu vrea sa mai accepte toate porcariile impuse cu forta de masonerie si statul Israel, prin bancherii sionisti: “Nu aveti voie sa va iubiti tara, sunteti vinovati de holocaust, trebuie sa acceptati dictatura bimoetrica, trebuie sa accepti zeci si sute de milioane de imigranti, trebuie s afiti sclavi supusi si umili! Doar statul Israel, are voie sa fie nationalist si sa discute pe fata despre puritatea sangelui evreiesc”. Doamne Fereste, dar ce ne-am nascut sclavii khazarilor din Israel si masonilor scelerati din Europa?! Europenii sunt cu sutele de mii pe strazi si va vedeti ce revolte izbunesc cat de curand impotriva masoneriei si bancherilor sionisti…”[1]
Paranoia sionista numita holocaust, este o chestiune fantasmagorica, iar istoricul David Irving, a argumentat, ca si negationist, faptul ca Hitler, nu avea cum, tehnic, sa ucida 6 milioane de evrei, cand in toata Europa erau doar 3 milioane, conform statisticilor din acea vreme.
Mai multe puteti sa cititi cele 66 de argumente ale negationistului David Irving, care neaga holocaustul, sustinand ca este o “manipulare sionista” -> http://www.fara-secrete.ro/holocaustul-este-o-minciuna-asta-sustin-multi-istorici-si-cercetatori.
Sa nu uitam ca David Irving, in urma scrierii cartii “Razboiul lui Hitler” (Hitler Wars), a fost imediat arestat, dar eliberat de catre mafia evreiasca, deoarece s-a produs un scandal international cu privire la libertatea de exprimare, care in cel mai flagrant mod i-a fost incalcata.
Germania Nazista, am explicat intr-un articol pe larg, ca aceasta a fost provocata de catre mafia evreiasca, inca din anul 1933, de cand Hitler a ajuns la putere, dar Hitler era pasnic. In vara anului 1939, Polonia sprijinita de mafia evreiasca, incepuse o campanie de ucidere in masa a cetatenilor germani. Pe unde ii prindeau pe acolo ii impuscau, din aceasta cauza a intervenit rapid Germania la 1 septembrie 1939, cand au atacat Polonia, la Danzing! De la finele celui de-al doilea razboi mondial, pana in prezent, mafia evreiasca a jefuit Germania de peste 100 de miliarde de euro. Nu degeaba, evreul Norman Finkelstein, numeste asta o “industrie a holocaustului”, in cartea cu numele “Industria Holocaustului”.
CARE - HOLOCAUSTUL ESTE O MINCIUNA! ASTA SUSTIN MULTI ISTORICI SI CERCETATORI! CINE ISI PERMITE SA INVESTIGHEZE ASTA ESTE IMEDIAT ETICHETAT CA „ANTI-SEMIT”! ISTORICUL DAVID IRVING VA PREZINTA CELE 66 DE ARGUMENTE ADRESATE ADEPTILOR CARE CRED IN EXISTENTA HOLO,,, Judea%20declares%20war%20-800px
Pentru a evita orice fel de sionist paranoic care ar putea aparea pe aici, doresc, sa fac un scurt istoric cu privire la cat de periculoasa este mafia evreiasca.
Rasism evreiesc – fiul premierului israelian Benjamin Netanyahu a deranjat evreii talmudisti prin faptul ca e indragostit de o norvegianca ce nu e evreica! Majoritatea evreilor sint deranjati total de relatia de dragoste dintre un evreu si o femeie care nu e evreica! Rasismul talmudistilor evrei a atins cote paroxistice! Sa mai zica cineva ca majoritatea evreilor n-ar fi rasisti!
Eu am scris constant pe acest site despre legea talmudica a evreilor care este de un rasism incredibil. Daca liderul comunitatii evreiesti din Romania, rabinul-sef, Shlomo Sorin, spunea ca noi conspirationistii “interpretam gresit acele versete din Talmud si ca tragem concluzii gresite”, sint curios oare ce va zice in acest caz incredibil? Stiti va zice? O sa bage capul in pamant precum strutul.
CARE - HOLOCAUSTUL ESTE O MINCIUNA! ASTA SUSTIN MULTI ISTORICI SI CERCETATORI! CINE ISI PERMITE SA INVESTIGHEZE ASTA ESTE IMEDIAT ETICHETAT CA „ANTI-SEMIT”! ISTORICUL DAVID IRVING VA PREZINTA CELE 66 DE ARGUMENTE ADRESATE ADEPTILOR CARE CRED IN EXISTENTA HOLO,,, Deranj-mare-in-israel-fiul-premierului-se-iubeste-cu-o-norvegianca-e-ca-si-cum-ar-scuipa-pe-mormintele-stramosilor-18472477-300x199
Prezint o stire de pe site-ul jurnalul.ro, din data de 28 ianuarie 2014, in care se scrie despre faptul ca fiul premierului israelian, Benjamin Netanyahu, este indragostit lulea de o norvegianca:
CARE - HOLOCAUSTUL ESTE O MINCIUNA! ASTA SUSTIN MULTI ISTORICI SI CERCETATORI! CINE ISI PERMITE SA INVESTIGHEZE ASTA ESTE IMEDIAT ETICHETAT CA „ANTI-SEMIT”! ISTORICUL DAVID IRVING VA PREZINTA CELE 66 DE ARGUMENTE ADRESATE ADEPTILOR CARE CRED IN EXISTENTA HOLO,,, Anti-zionism+is+not+anti-semitism+why+is+this+so+hard+to+understand
Deranj mare în Israel. Fiul premierului se iubeşte cu o norvegiancă: “E ca şi cum ar scuipa pe mormintele strămoşilor”
Vestea că Yair Netanyahu, fiul premierului Benjamin Netanyahu, este implicat într-o relaţie cu o norvegiancă a dat naştere unui veritabil scandal în Israel, prim-ministrul şi fiul său fiind atacaţi atât de ultraortodocşii din partidul de opoziţie Shas, cât şi de rude şi organizaţii ale societăţii civile.
Hagai Ben-Artzi, unchiul lui Yair Netanyahu, s-a arătat din cale afară de jignit de faptul că nepotul său are o relaţie cu o femeie care nu este evreică, scrie publicaţia Times of Israel.
“Este ca şi cum ar scuipa pe mormintele bunicului şi a bunicii sale”, a declarat acesta într-un interviu pentru site-ul ultraortodox Kikar HaShabbat.
Ştirea că Yair Netanyahu, de 23 de ani, este implicat într-o relaţie cu norvegianca Sandra Leikanger, de 25 de ani, a apărut prima dată în ziarul norvegian Dagen. Cei doi s-ar fi întâlnit la Centrul Interdisciplinar din Herzliya, unde ambii sunt studenţi.
Premierul Benjamin Netanyahu ar fi vorbit la rândul său de relaţie cu premierul norvegian Erna Solberg, căreia i-a spus, cu ocazia Forumului Economic Mondial de la Davos, că fiul său şi Leikanger sunt iubiţi de mai multe luni.
Hagai Ben-Artzi, care este fratele Sarei Netanyahu, soţia premierului, i-a cerut nepotului său să termine imediat relaţia, pe care o consideră o ameninţare la adresa identităţii evreieşti.
“Este oribil, pur şi simplu oribil. Şi mai este şi fiul premierului. Astfel de lucruri au fost mereu o ameninţare la adresa identităţii evreieşti”, a spus Hagai Ben-Artzi.
Întrebat ce ar face dacă Yair s-a căsători cu norvegianca, acesta a continuat în aceeaşi manieră.
“M-aş băga în pământ, nu ştiu ce aş face. Aş ieşi pe stradă şi mi-aş smulge părul din cap. La fel ar fi făcut şi bunicul său, dacă ar fi trăit”.
Potrivit Times of Israel, Hagai Ben-Artzi nu este în relaţii bune cu Sara Netanyahu, mama lui Yair.
Hagai Ben-Artzi nu este singurul care contestă relaţia fiului premierului cu o non-evreică.
Preşedintele partidului ultraortodox Shas, Aryeh Deri, a declarat la rândul său că este datoria lui Yair să lupte împotriva “asimilării” renunţând la relaţia cu norvegianca şi găsind o parteneră evreică.
“Dacă, Doamne fereşte, este adevărat, atunci vai nouă, vai nouă”, a declarat Deri la postul de radio Kol Barama.
Acesta a adăugat că relaţia lui Yair nu este o chestiune care ţine strict de de viaţa lui privată, dat fiind că el este “un simbol al evreilor”.
“Cunosc oameni care au investit zeci de milioane de dolari, poate mai mult, ca să lupte împotriva asimilării”, a spus Aryeh Deri.
Pe de altă parte, rabinul Amnon Bazak, un respectat teolog din Israel, s-a arătat mai tolerant.
“Nu are rost să-l criticăm pe Benjamin Netanyahu din cauza relaţiei fiului său cu o norvegiancă. De parcă părinţii şi-ar putea controla copiii când aceştia au peste 20 de ani…”, a spus rabinul, adăugând, însă, că speră ca norvegianca să se convertească la religia mozaică în cazul unei căsătorii.
Totuşi, organizaţia Lehava, al cărei scop este prevenirea căsătoriilor evreilor cu non-evrei, a făcut apel la premier să “prevină continuarea acestei relaţii”.
“Nepoţii tăi, după cum ştii, nu vor fi evrei”, l-a avertizat directorul Lehava, Bentzi Gopshtain, pe Netanyahu, într-o postare pe Facebook. Poziţia ultraortodocşilor a fost contrată, în schimb, de fostul ministru al Educaţiei, Yossi Sarid, membru al partidului secular Meretz.
“Este o chestiune care ţine de viaţa privată. Reacţiile care apar acum nu sunt drepte. Dar nu te poţi aştepta la dreptate din partea acestor oameni. Nu le plac non-evreii. Nu le plac evreii non-ortodocşi. Se poartă cum se poartă toţi fanaticii din lume”, a spus acesta.
Scandalul pe marginea relaţiei lui Yair Netanyahu reflectă însă o schimbare a societăţii israeliene, spune sociologul Noah Slepkov.
Acesta zice că până acum căsătoriile mixte au fost o problemă doar pentru comunităţile evreieşti din afara Israelului, în special în SUA, unde jumătate dintre evrei se căsătoresc cu non-evrei. În Israel, însă, până acum nu a fost cazul, dat fiind că evreii şi arabii din zonă nu au deloc relaţii cordiale.
Acest lucru începe să se schimbe, însă, spune Slepkov, din cauza străinilor care vin la muncă în Israel, a evreilor care studiază în alte ţări şi a globalizării, în general.
“Este o tendinţă care abia începe”, spune sociologul care crede că acuzele aduse fiului premierului nu fac decât să arate că Israelul este o naţiune din ce în ce mai izolată.
“Suntem prea nesiguri pe noi. Oamenii trebuie să realizeze că a avea un procent mic de populaţie care se căsătoreşte cu membrii altor comunităţi nu o să ne facă rău”, a mai spus acesta.
Yair este fiul făcut de Benjamin Netanyahu cu cea de-a treia sa soţie, Sara. Benjamin Netanyahu însuşi a fost căsătorit cu o non-evreică, Fleur Cates, între 1981 şi 1984.
Norvegianca Sandra Leikanger face parte dintr-o familie de luterani evanghelici.
Benjamin Netanyahu nu a făcut nicio declaraţie oficială pe această temă.”[1]
Comunismul – creatia bancherilor evrei pentru a subjuga si controla cat mai mult libertatea oamenilor!

Zeci de milioane de oameni omorati in crimele bolsevismului si peste doua milioane in Romania!

Uniunea Fascista Europeana a refuzat condamnarea crimelor comunismului deoarece comunismul a fost fondat de marii bancheri evrei!

Cine sustine asta e considerat imediat “antisemit”, desi evreii nu sint semiti ci khazari!

La data de 25 noiembrie 2013, Israelul a fost gasit vinovat pentru crime de razboi si crime impotriva umanitatii, dar si genocid, dupa ocupatia agresiva care a facut-o in Palestina, Israel nefiind pedepsit pentru aceste atrocitati de catre ONU, pentru ca stim ca ONU, a fost creat tocmai de ei. Insa au reusit sa-i condamne pe liderii israelieni o instanta judecatoreasca “Kuala Lumpur” din Malaezia.
 
Efram Zuroff – directorul centrului Simon Wiesenthal din Israel spune ca nu se pot compara crimele comunismului cu cele ale nazismului, caci comunistii i-au eliberat pe evrei!

INCREDIBIL CAT TUPEU ARE ACEST KHAZAR CARE SE CREDE SEMIT!

O parte a comunitatii evreiesti, prin vocea directorului centrului Simon Wiesenthal din Israel, Efraim Zuroff, spun ca nu se pot compara crimele impotriva evreilor cu cele comise sub regimurile comuniste pentru ca rusii au fost cei care i-au eliberat pe evreii din lagare si fara Rusia probabil ca Germania Nazista nu ar fi fost invinsa.
Deci tocmai acest evreu ipocrit, Zuroff, a luat apararea rusilor sai khazari si nu ia in seama cei peste 10 milioane de morti.
Ariel Sharon – criminalul de razboi, fost premier al Israelului a fost un rasist si xenofob, care s-a implicat masiv in crimele de razboi din Palestina! Acum majoritatea oamenilor naivi il vor plange dupa ce a murit! Evreii din Palestina se bucura dupa moartea acestui criminal de razboi!
La data de 11 ianuarie 2014, evreul khazar, fost premier al Israelului, care si-a aratat nu de putine ori rasismul in public, a incetat din viata, asta dupa ce starea sa s-a agravat. Acest personaj nefast al istoriei moderne, ca de altfel toti liderii evrei s-a implicat in razboiul criminal pentru ocuparea si distrugerea Palestinei, respectiv a palestinienilor care sint tot evrei.
 
Ariel Sharon a murit, sambata, la varsta de 85 de ani, dupa ce se afla in coma de opt ani.

Presa din Israel scrie ca in ultimele 48 de ore, starea de sanatate a fostului premier evreu  s-a agravat, astfel ca acesta se afla aproape de moarte. Ariel Sharon intrase in coma in 2006.

Reprezentantii spitalului in care se afla Sharon au spus, joi, ca starea sa de sanatate s-a deteriorat accentuat in ultimele ore. De asemenea, membrii familiei sale se stransesera deja in jurul sau.
La inceputul anului, medicii spuneau ca fostul prim-ministru al Israelului isi traieste “ultimele sale zile”, starea sa critica de sanatate deteriorandu-se si mai mult. Pe langa scaderea functionarii mai multor organe, printre care si rinichii, Sharon suferea si de o infectie a sangelui.
Ariel Sharon a murit la Centrul Medical Shaba din afara orasului Tel Aviv. Reprezentantii unitatii sanitare urmeaza sa emita un comunicat de presa.
Ariel Sharon a fost cel de-al 11-lea premier israelian si general in armata care a comis crime impotriva Palestinei. A fost premier al Israelului in perioada 2001 – 2006.”[1]
Pe internet exista si o pagina de facebook, creata de o comunitate evreiasca din Palestina care se ocupa special de expunerea crimelor statului Israel impotriva Palestinei. Iata pagina ->https://www.facebook.com/Exposing.Israeli.Crimes
CARE - HOLOCAUSTUL ESTE O MINCIUNA! ASTA SUSTIN MULTI ISTORICI SI CERCETATORI! CINE ISI PERMITE SA INVESTIGHEZE ASTA ESTE IMEDIAT ETICHETAT CA „ANTI-SEMIT”! ISTORICUL DAVID IRVING VA PREZINTA CELE 66 DE ARGUMENTE ADRESATE ADEPTILOR CARE CRED IN EXISTENTA HOLO,,, Sharon
Liderii palestienieni reactioneaza dupa moartea lui Sharon: “un criminal de razboi care s-a sustras  justitiei internationale”
Citez de pe site-ul de stiri hotnews.ro cum liderii palestinieni terorizati de mafia evreiasca incep sa-l si acuze deja pe Sharon, la scurt timp dupa moartea sa:
Liderii palestinieni l-au calificat pe fostul premier israelian Ariel Sharon, decedat sambata, drept un “criminal”, deplangand faptul ca acesta nu a fost adus in fata justitiei internationale, scrie AFP.
“Sharon a fost un criminal, responsabil de asasinarea lui Yasser Arafat, iar noi am sperat ca va comparea in fata Curtii penale internationale (CPI) ca fiind criminal de razboi”, a declarat pentru AFP Jibril Rajoub, un inalt responsabil al Fatah, miscarea fondata de liderul istoric palestinian.
Intr-un comunicat, Sami Abou Zouhri, un purtator de cuvant al organizatiei Hamas, la putere in Fasia Gaza, a calificat moartea lui Sharon drept “un exemplu pentru toti tiranii”.
“Poporul nostru traieste un moment istoric odata cu disparitia acestui criminal care avea mainile pline de sangele palestinienilor si a liderilor lor”, a declarat purtatorul de cuvant al miscarii islamiste, al carei fondator, seicul Ahmed Yassin, a fost asasinat in 2004 de catre armata israeliana, la ordinul lui Sharon.”[2]
Rasismul si xenofobia – traditie evreiasca mostenita de la reptilianul zeu Iehova!
Liderii mafiei evreiesti nu se sfiesc niciodata sa ne arate ura lor fata de alti semeni ai lor pe care ii eticheteaza drept “goyimi” sau “ne-evrei”. Pentru mine, o astfel de afirmatie teribila nu este ceva nou si nu ma impresioneaza mai ales ca vine din partea unui lider evrei, pentru ca, asa cum am spus si-n titlul articolului, acestia au legea lor talmudica de un rasism greu de inchipuit pentru orice om cu minte rationala. Bineinteles, ca nu toti evreii sint de acord cu acest extremism si chiar acestia sar la gatul liderilor lor evrei si o sa vedeti in continuare un evreu demn pentru curajul sau.
 
Am scris un articol la data de 9 ianuarie 2014, in care expuneam cat se poate de direct, clar si precis, chiar si pentru cei mai sceptici dintre cititori, cum un Rabin care este si Ministru Adjunct al comunitatii religioase din Israel sustinea direct in fata presei ca:
“homosexualii evrei au sufletele mai mari decat goimii ne-evrei.”
El aici a vrut sa loveasca in special pe cetatenii palestinieni, insa a lovit si pe ceilalti cetateni care sint ne-evrei, pentru ca nu este singurul cu astfel de citate rasiste talmudice. Multi dintre liderii evrei, de-a lungul anilor si-au exprimat fara echivoc rasismul fara a fi macar sanctionati. Ei au fost insa sanctionati si urecheati doar de conspirationisti, bloggeri, adica cei care lucreaza in mass-media alternativa, adica cea libera.
Evreii nu sint semiti – lexiconurile de istorie universala si genetica medicala demonstreaza asta!
Oricine va incerca sa critice pe liderii evrei conducatori ai planetei vor fi etichetati ca “antisemiti”!

Cui ii foloseste de fapt antisemitismul si ce inseamna antisemitism si cine sint evreii ca “rasa”!

Aflati in acest articol!

Scriitorul şi cercetătorul evreu Alfred M. Lilenthal a scris:
„Nu există nici un antropolog reputat care să nu fie de acord că ideea de rasă evreiască este o prostie la fel de mare ca şi ideea de rasă ariană… Ştiinţa antropologică divide umanitatea în numai trei rase recognoscibile: rasa neagră, cea mongoloidă sau orientală şi cea caucaziană sau albă (deşi unii vorbesc şi de o a patra rasă, cea australoidă)… Membrii Credinţei evreieşti se regăsesc în toate cele trei rase şi în subdiviziunile lor”.
Nasul coroiat considerat atât de „evreiesc” este o trăsătură genetică întâlnită în sudul Rusiei şi în Caucaz, nicidecum în Israel. În anul 740 e.n., un popor numit khazar a trecut în masă la iudaism. Iată ce scrie Koestler în această direcţie:
„Khazarii nu au venit din Iordania, ci de pe Volga. Ei nu au venit din Canaan, ci din Caucaz. Din punct de vedere genetic, ei sunt mai înrudiţi cu hunii, uigarii şi maghiarii decât cu sămânţa lui Avraam, Isaac şi Iacov. Istoria imperiului khazar, care iese treptat la iveală, începe să semene tot mai mult cu cea mai crudă festă pe care ne-a jucat-o vreodată istoria”.
Dezorientati? Lasati-ma sa clarific lucrurile.
Sa lamurim intai cativa termeni pe care lumea ii vehiculeaza zilnic. Cine sint de fapt semitii? Conform foarte conservatorului si avazatului “Oxford Universal Dictionary” (Enciclopedia Oxford):
“termenul de “semit” a fost utilizat intaia oara in 1875 si desemneaza o persoana care apartine rasei umane si care include aproape toate popoarele care, in Geneza 10 (Vechiul Testament) sint urmasele lui “Sem” fiul lui Noe (Enoh) si care au ca limba materna o limba semitica – de aici acazii, fenicienii, ebraicii, aramenii, arabii, asirienii…”[1]
In Lexiconul Langer de istorie universala se spune ca:
“ar trebui luata mereu in considerare raportarea termenului de “semit” nu doar la un singur popor, ci la o serie de popoare a caror limba materna este semitica”[2]
Ei bine, amatorul va spune:
“Iata, avem ebraici si semiti.”
Corect ebraicii sint semiti, dar se pune intrebarea, ce au ebraicii in comun cu evreii?

Asa cum veti vedea imediat, evreii moderni n-au NIMIC comun cu ebraicii.
Dezorientati? Lasati-ma sa clarific lucrurile.
Sa lamurim intai cativa termeni pe care lumea ii vehiculeaza zilnic. Cine sint de fapt semitii? Conform foarte conservatorului si avazatului “Oxford Universal Dictionary” (Enciclopedia Oxford):
“termenul de “semit” a fost utilizat intaia oara in 1875 si desemneaza o persoana care apartine rasei umane si care include aproape toate popoarele care, in Geneza 10 (Vechiul Testament) sint urmasele lui “Sem” fiul lui Noe (Enoh) si care au ca limba materna o limba semitica – de aici acazii, fenicienii, ebraicii, aramenii, arabii, asirienii…”[1]
In Lexiconul Langer de istorie universala se spune ca:
“ar trebui luata mereu in considerare raportarea termenului de “semit” nu doar la un singur popor, ci la o serie de popoare a caror limba materna este semitica”[2]
Ei bine, amatorul va spune:
“Iata, avem ebraici si semiti.”
Corect ebraicii sint semiti, dar se pune intrebarea, ce au ebraicii in comun cu evreii?
Asa cum veti vedea imediat, evreii moderni n-au NIMIC comun cu ebraicii.
Sa analizam impreuna istoria. Cine sint ebraicii?
Ebraicii nu-si au originea in Chaldeea, asa cum s-a sustinut adeseori in mod eronat. Dimpotriva, ei au venit ca straini in Chaldeea, unde au fost tratati si alungati ca atare de catre localnici.
Tara de origine a ebraicilor este descrisa in cartea I a lui Moise capitolul 10, versetul 30, ca fiind teritoriul intins de la Messa pana la Saphar, muntele dinspre iesire (ceea ce inseamna “muntele de est” de Ebal), deci spatiul de la Punt-Usal-Saba (Saba), in punctul cel mai sudic al Peninsulei Arabice.
“Salasurile lor se intindeau de la Mesa spre Sefar, pana la Muntele Rasaritului”[3]
Asa cum ati citit deja, in Vechiul Testament, Sem este numit fiul lui Noe(h) (Enoh), ceea ce este insa gresit. Acest lucru fusese stabilit, pentru ca Neemia si Ezra (scribul ezdra) au luat poeziile si legendele vechiului Babilon, mai intai le-au copiat si pe urma le-au falsificat dupa nevoile lor. (Asa cum au facut si cu povestirea regelui Sargon I, pe care au integrat-o povestii lui Moise, dar care insa avea in realitate o cu totul alta istorie. In afara de asta Moise a trait circa 2.300 de ani dupa Sargon I)
In fapt, ebraicii provin din acea zona geografica pe care ne-o indica si Vechiul Testament in carte I lui Moise, capitolul 10, versetul 30, si anume din partea cea mai ingusta a Marii Rosii, foarte la sud, la poalele muntelui Ebal. Din diferitele triburi, acolo s-a format un nou neam. Capetenia acestui neam era respinsa de tribul raiosilor al carei nume era Abil Habr. Dupa acest Abil Habr, noul trib s-a numit in curand al “habritilor”, din care mai tarziu s-a format denumirea de “ebraici”. Exclusii altor triburi s-au alaturat curand acestui nou trib al lui Abil Habr, precum si alti fosti sclavi si sclave. Astfel s-a format un nou popor de sine statator.
Pe tarm, Abil Habr a construit o fortareata si a cucerit repede insula Bara (Perim) aflata vis-a-vis, care apartinea de marele regat egiptean. Abil Habr s-a unit acolo cu triburile etiopiene ale amharilor si ale chabililor. Alaturi de ele, Abil Habr a invadat tinutul maurilor pana la lacul Ungan Ungan (actuala Uganda), cucerindu-l in intregime. Aici si-a creat regatul si aici s-a format adevaratul popor al ebraicilor. De atunci, mijlocul acestei tari a capatat denumirea de “Habr”, dupa Abil Habr.
Dat fiind faptul ca Abil Habr a facut poligamia lege, deoarece multe femei erau intretinute in acelasi timp, din toate aceste feluri de oameni care-i erau supusi a reiesit un popor cu adevarat nou.
Ajuns la maturitate, Abil Habr a fost lovit de o grea boala sexuala. In acea vreme era cunoscut un batran vrajitor din tribul genitilor din tinutul Sina (sau Sinai). Fiindca se spunea despre acesta ca infaptuia minuni prin jertfe sangeroase catre un zeu salbatic, l-a chemat si Abil Habr la el. Acest preot a adus ebraicilor ritul circumciziei si pe zeul sangelui si al razbunarii Iaho/Iahve/El Shaddai. Acest reptilian Yahwe i s-a aratat mai tarziu lui Avraam, urmasul lui Abil Habr, rostind cuvintele “Ani ha El Shaddai” (“Eu sint El Shaddai”), cerand multe sacrificii de sange si incheind contractul cu ebraicii (legatura de sange ebraica). Abil Habr isi extindea insa teritoriul stapanit si pregatea un razboi impotriva tarii Habas, al carei imparat era insa unrudit cu faraonul, cerandu-le astfel ajutorul egiptenilor. Faraonul care era pe atunci Sesostris I a trimis o flota si o armata, pregatindu-le ebraicilor o infrangere distrugatoare. Razboinicii faraonului au ocupat si fortareata Har Habr (Harar) si si-au infrant dusmanul pe deplin.
Analiza scrierilor din Talmud! Atentie veti fi socati!
Talmudul despre devenirea de om si alegerea evreilor:
“Intai a fost creata tara Israelului si abia apoi restul lumii. Tara Israelului este stropita cu apa de ploaie, restul lumii cu ramasite.” (Taanit 101)
“Lumea a fost creata numai pentru evrei. Desi e totul limpede, acest lucru trebuie analizat si savurat.” (Zerror Hammor Cracovia 1595, cap.149, col.4)
“Cum lumea nu poate exista fara vanturi, tot asa nu poate sa existe si fara evrei.” (Taanid 3 b, Aboda Zara 10 b)
“Fiecare (evreu) in parte trebuie sa-si spuna: lumea a fost creata pentru mine.” (Sanhedrin 37 a)
“Numai evreii sint oameni, ne-evreii nu sint oameni, ci animale.” (“Goyim” inseamna “bovine umane”, singular “Goy”). (Kerithuth 6 b, pag. 78, Jebhammoth 61 a)
“Voi israelitii sinteti numiti oameni, in timp ce popoarele lumii nu merita numele de “oameni” ci pe acela de animale.” (Talmudul de la Babilon, Scriptura Baba Metzia, Foaia 114, Coloana 2)
“Copii si urmasii unui strain sint asemenea cresterii de animale.” (Talmudul de la Babilon, Scriptura Yebamoth, Foaia 94, Coloana 2)
“Ne-evreii au fost creati pentru a le servi evreilor drept sclavi.”(Midrasch Talpioth 225)
“Ne-evreii trebuie nimiciti mai cu sarg decat porcii bolnavi” (Orach Chaiim 57, 6 a)
“Relatiile sexuale cu ne-evreii sint ca relatiile sexuale intretinute cu animalele” (Kethuboth 3 b)
“Rata nasterilor la ne-evrei trebuie scazuta considerabil.” (Zohar II, 4 b)
“Asa cum se inlocuiesc vacile si magarii pierduti, tot asa sa se inlocuiasca si ne-evreii care au murit.” (Iore Dea 337, 1)
“A-i da o palma unui israelian este ca si cum i-ai dat o palma lui Dumnezeu.” (Sanhedrin 58 b)
“Cel care pastreaza viata unui suflet de evreu este asemeni celui care pastreaza viata intregii lumi.” (Sanhedrin 37 b)
“Circumcizia este importanta. Daca n-ar fi ea, lumea n-ar putea exista.” (Schabbat I/37 b)
“Toti evreii sint copii de imparat.” (figureaza identic in doua locuri din Talmud II/1/76 a, II/1/128 a)
“Dumnezeu (Iahve) nu se supara niciodata pe evrei, ci numai pe ne-evrei.” (Talmud IV/8/4 a)
“Dupa Talmud, evreii ii sint mai dragi lui Dumnezeu decat ingerii.” (Talmud V/3/91 b)
“Dumnezeu (Iahve) nu-si lasa Maiestatea sa sa traiasca decat printre evreii lui.” (Talmud I/1/7 a)
“Omul (evreu) trebuie sa rosteasca zilnic trei binecuvantari, anume, ca Iahve sa nu-l prefaca intr-o Goy, intr-o muiere sau intr-un nestiutor.” (Talmud V/2/43 b +44 a)
“ORIUNDE S-AR ASEZA, EVREII TREBUIE SA DEVINA STAPANI, IAR CATA VREME NU DETIN STAPANIREA NEINGRADITA, EI TREBUIE SA SE SIMTA PRIGONITI SI CONDAMNATI, CHIAR DACA DOMINA DEJA CATEVA POPOARE; ATATA TIMP CAT EI NU LE STAPANESC PE TOATE, TREBUIE SA STRIGE NEINCETAT! CE CHIN, CE RUSINE!” (Talmudul de la Babilon, Sanhedrin 104 a, Coloana 1)
“Eu (Iahve) te fac pe tine (poporul evreu) originea tuturor popoarelor, te fac alesul dintre popoare, te fac stapanitorul peste popoare, te fac alesul dintre popoare, te fac stapanitorul peste popoare, te fac iubita dintre popoare, te fac cel mai bun dintre popoare, te fac confidentul intre popoare.” (Schabbat 105 a)
Talmudul despre femei (misoginism la apogeu!)
“Ce este o prostituata? O femeie oarecare, care nu este evreica.” (Eben-Ha-Eser, 6 si Cool
“Fata de ne-evrei, evreii nu comit adulter… Condamnabil pentru un evreu este numai adulterul comis fata de semenul sa, adica fata de sotia evreului. Nevasta ne-evreului nu se pune la socoteala.” (Talmud IV/4/52 b)
“Pentru ne-evrei (Goyim), sotiile nu exista, ele nu sint cu adevarat nevestele lor.” (Talmud IV/4/81 + 82ab)
Talmudul despre afacerile evreiesti (Aveti grija cu ce persoane faceti afaceri!!!):
“Voi ati facut din mine (Iahve) singurul stapan al lumii, de aceea va voi face si eu pe voi (evreii) singurii stapanitori ai lumii.”
“Cine vrea sa fie intelept, sa se ocupe cu afaceri banoase, caci nu exista principiu mai puternic in Tora, caci ele sint ca un izvor nesecat.” (Talmud IV/3/173 b)
“Evreii trebuie sa incerce mereu sa-i insele pe ne-evrei.” (Zohar I, 168 a)
“Fa comert cu ne-evreii atunci cand trebuie sa plateasca bani.” (Abhodah Zorah 2 a T)
“Proprietatea ne-evreului apartine evreului care o revendica primul.” (Babba Bathra 54 b)
“Cand doi evrei au inselat un ne-evreu, trebuie sa imparta castigul.” (Choschen Ilam 183, 7)
“Orice evreu poate sa distruga un ne-evreu prin minciuna si sperjururi.” (Babha Kama 113 a)
“Bunurile Goyim-ilor sint asemeni desertului fara stapan, iar cel ce pune stapanire pe ele, le-a meritat.” (Talmudul IV/2/54 b)
“E permis unui evreu sa profite de nedumerirea unui ne-evreu si sa-l insele.” (Talmud IV/1/113 b)
“De la ne-evreu se poate lua camata.” (Talmud IV/2/70 b)
Despre “Mesia” reptilianul evreilor:
“Indata ce vine Mesia, toti devin sclavii evreilor.” (Erubin 43 b)
“Mesia le va da evreilor stapanirea intregii lumi. Lor li se vor supune toate popoarele.” (Talmudul de la Babilon, Scriptura Schahh, Pagina 120, Coloana 1)
“Mesia le va da evreilor sceptrul peste lume si toate popoarele ii vor sluji si toate natiile pamantului li se vor supune.” (Talmud II si Foaia 89 si 99 a, Coloana 1)
Scriptura lui Pesachim din Talmud sustine apoi ca in vremea lui Mesia:
“…evreii vor devenii nemasurat de bogati si toate averile popoarelor le vor cadea in maini.” (Talmudul de la Babilon, Scriptura Pesachim, Foaia 118 b)
Jalquit Simeoni afirma ca in interpretarea sa a Talmudului ca in timpurile lui Mesia:
“Fiecare evreu va avea 2.800 de servitori.” (Jalquit Simeoni, foaia 56 si Bachai, Foaia 168)
Si Abarbanel, unul dintre cei mai buni cunoscatori ai Bibliei si Talmudului ne asigura ca:
“Vremurile lui Mesia vor fi precedate de un mare razboi, in care vor murii doua treimi din oamenire.” (Abarbanel, Masmia Jesua, Foaia 49 a)
Sa ne analizam putin dupa lectura acestor citate. Ce declanseaza ele in noi? Cine este acest Iahve-El-Shaddai, daca nu chiar reptilian despre care vorbim aici? Cum poate un popor sa numeasca asa-ceva “sfanta scriptura”? Va spun sincer ca aceste lucruri m-au scos din tatani cand le-am citit prima data. Lucrurile sint exprimate la fel ca atunci si in Talmudul de astazi. Si acum se practica aceleasi lucruri ca si atunci. Intrbare: Mai exista astazi cineva care se orienteaza dupa aceste scripturi, ca atunci?
Ca “talmudistii” sint pe deplin constienti de continutul “sfintei” lor carti o demonstreaza faptul ca e interzisa traducerea fidela a Talmudului in limbile-Goy.
Sa revenim insa pe pamant. Bineinteles ca Talmudul nu este format numai din asemenea texte. Asemenea fragmente constituie insa resorturile Talmudului si implicit ale talmudistilor.
Ne intereseaza pe aceasta tema fierbinte nu cei care NU se tin de predicile enumerate mai sus, ci aceia care sint convinsi ca lucrurile stau astfel si care trebuie sa se ghideze in activitatea lor zilnica dupa aceste fragmente din Talmud.
De asemenea, nu ne intereseaza sa stim daca negustorul evreu din capatul strazii crede sau nu in aceste lucruri, ci care este situatia proprietarului unui concern bancar sau al unui post de televiziune etc.
Consider ca va puteti inchipui care pot fi urmarile faptului ca un grup de popoare, care cred in asemenea rautati si mai sint si mandre de asta, detin mass-media si cele mai mari sisteme bancare din lume! Acestea vor fi recunoscute dupa roadele lor! Priviti ce a facut Hollywood-ul in lume prin filmele sale horror si cu violenta si veti vedea roadele acestor activitati. De ce-ar produce un om cu capul limpede un film horror? Ce motiv il determina?
Si cum ramane cu roadele bancilor?
“Dati-mi controlul asupra unei monede nationale si mi-e indiferent cine face legile in acea tara!” (Amschel Maywer Rothschild (1783-1812)

In Decembrie 2012, genetica mondiala demonstra ca 90% dintre evreii de astazi NU SINT SEMITI, ci arieni caucazieni (evrei khazari ashkenazi), iar doar 10% sint sefrazi (o mica ramura cu genealogie semita, adica araba). Mai multe puteti citii aici ->http://www.fara-secrete.ro/genetica-medicala-demonstreaza-oficial-ca-doar-10-din-evrei-au-legatura-cu-anticii-semiti-iar-restul-90-sint-caucazieni-atunci-ce-inseamna-antisemitismul-oare-o-afacere.
Un evreu curajos explica tuturor oamenilor cat de rasista este legea evreiasca, bazata pe Talmud!
Israel Shahak, un supravieţuitor al lagărului de concentrare de la Belsen, este unul din puţinii oameni din rândurile celor care se pretind evrei, care a avut curajul să demaşte public Talmudul. În cartea sa, “Istoria evreilor, religia evreilor”, Shahak denunţă nivelul incredibil de rasism pe care este bazată legea „evreiască” (în realitate levită sau a Frăţiei). El povesteşte că în aspectul să extremist, reprezentat de rabinii ortodocşi moderni, această credinţă consideră o ofensă religioasă salvarea vieţii unui păgân, cu excepţia situaţiei în care evreii ar suferi consecinţe neplăcute dacă nu ar proceda astfel.
Perceperea de dobânzi la împrumuturile acordate unui alt evreu este nepermisă; în schimb, unui ne-evreu trebuie să i se perceapă o dobândă oricât de mare. Talmudul le cere evreilor să rostească un blestem ori de câte ori trec pe lângă un cimitir păgân, iar dacă trec pe lângă o clădire păgână, să se roage lui Dumnezeu să o distrugă. Evreilor li se interzice să fure unul de la altul, dar legea nu se aplică şi în cazul păgânilor. Există rugăciuni evreieşti care îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru că nu i-a făcut păgâni pe evrei, şi altele care cer moartea imediată a creştinilor.
Un evreu religios nu are dreptul să bea dintr-o sticlă de vin, dacă aceasta a fost atinsă de un ne-evreu după ce a fost deschisă. După ce a primit premiul Nobel pentru literatură, scriitorul evreu Agnon a spus la postul de radio al Israelului:
„Nu am uitat că ne este interzis să le mulţumim păgânilor, dar acum am un motiv special: aceştia i-au acordat premiul lor unui evreu”.
Acestea sunt legile sistemului de credinţe numit „evreu”, cel care se plânge tot timpul şi care condamnă rasismul împotriva evreilor! Însuşi sistemul lor de convingeri este bazat pe rasismul cel mai extrem care a fost întâlnit vreodată pe pământ. Şi totuşi, ei nu se sfiesc să strige: „Antisemiţii!” împotriva tuturor cercetătorilor care se apropie prea mult de adevărul referitor la conspiraţia globală. Benjamin Freedman, un evreu care îi cunoştea pe sioniştii de rang înalt (sionist provine de la „cel care practică cultul soarelui”) din anii 30-40, a afirmat că expresia „anti-semitism” ar trebui eliminată din limba engleză. Iată ce a spus el:
„La ora actuală, antisemitismul nu serveşte decât unui singur scop: el este folosit ca o sperietoare. Atunci când evreii simt că cineva se opune adevăratelor lor obiective, ei îşi discreditează victimele numindu-le antisemite pe toate canalele pe care le au la dispoziţie şi care se află sub controlul lor”.
Comunismul este un sistem totalitar ale caror baze au fost puse de catre liderii bancheri evrei si anume: Marx, Troski, Lenin, Stalin. Toti acestia sint de origine evreiasca si au facut cele mai mari crime impotriva umanitatii, iar Uniunea Fascista Europeana, a refuzat sa condamne crimele comunismului desi ele depasesc 10 milioane de morti.
La data de 25 Noiembrie 2013, Israelul a fost condamnat de catre tribunalul “Kuala Lumpur” din Malaezia, pentru crime de razboi, crime impotriva umanitatii si genocid pentru tot ce au facut ei in timpul ocupatiei din Palestina, pe care o continua si astazi.
Rabinul-sef al comunitatii evreiesti din Romania, Shlomo Sorin Rosen, suparat pe cei care scot textele rasiste din Talmud sustinand ca “aceste texte sint false”!
Am scris la data de 18 Octombrie 2013, un articol cu privire la o persoana care detine functia de rabin-sef al comunitatii evreiesti din Romania si care in cadrul unui interviu in mass-media, declara ca acele texte din Talmud “erau valabile doar pentru acele vremuri de demult apuse, nu si astazi”. Presupun ca o sa citeasca acest articol cu privire la declaratiile rasiste ale fratelui sau khazar, iar cand va mai incerca sa minta cu nerusinare sustinand ca “acele texte talmudice erau valabile doar pentru acele vremuri antice”, atunci ii voi da peste nas cu aceste afirmatii rasiste si xenofobe ale acestui rabin, ministru-adjunct, din cadrul acestui articol.
Mai multe despre elucubratiile rabinului-sef, Shlomo Sorin Rosen, expuse cu ardoare in cadrul unui interviu puteti sa cititi aici -> http://www.fara-secrete.ro/rabinul-sef-shlomo-sorin-rosen-suparat-pe-cei-care-scot-textele-rasiste-din-talmud-sustinand-ca-aceste-texte-sint-false.
 

ion_pribeagu

Mesaje : 174
Data de înscriere : 15/02/2013

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum