Dumitru Cornel Vilcu si nazismul evreiesc. Cateva intrebari pentru Mitica, conducerea Universitatii Babes Bolyai si Institutul Elie Wiesel

In jos

Dumitru Cornel Vilcu si nazismul evreiesc. Cateva intrebari pentru Mitica, conducerea Universitatii Babes Bolyai si Institutul Elie Wiesel

Mesaj Scris de Admin la data de Joi Sept 03, 2015 9:43 am


Dumitru Cornel Vilcu, lector la Universitatea Babes Bolyai, autor in Observator Cultural si pe site-urile ActiveWatchMilitia Spirituala si Criticatac, unul dintre liderii grupului (gruparii?) Tinerii Maniosi, grup comunist din Cluj (asta:http://inliniedreapta.net/terorismul-comunist-al-weather-underground-promovat-la-cluj/ ), distribuie pe facebook propaganda teroristilor din Hamas si a stangii radicale, din care face parte. Studentii lui si cele peste 3000 de contacte de pe facebook afla cu aceasta ocazie ca Israelul e un fel de Germanie nazista. Pentru ca altfel nu ii iese comparatia, ignora in totalitate sutele de rachete lansate de Hamas asupra civililor din Israel, inainte ca acesta sa reactioneze in vreun fel (detalii). Chiar daca Mitica nu are nici un fel de dubii („All good, except the question mark.”), pentru el e clar ca sionismul e noul nazism, eu raman nelamurit.

Cateva intrebari pentru Mitica:
1. Cate rachete lansau pe zi/luna/an evreii din Auschwitz in capul civililor germani?
2. Aveau evreii din lagare o Cartă care declara ca principalul lor scop era distrugerea Germaniei si exterminarea germanilor? (cititi The Hamas Charter)
3. Cati copii evrei erau folositi, in lagarele de exterminare naziste, de evrei, ca scuturi umane?(scuturi umane)
4. Cate atentate sinucigase au organizat evreii din lagare impotriva civililor germani?
5. „Noi iubim moartea mai mult decat iubiti voi viata” ([url=https://www.google.com/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=we love death more than you love]sursa[/url]) | Cati dintre liderii evreilor din lagarele de exterminare naziste declarau asta, zilnic, la televiziunile lor, din lagar?
6. Din cele aproape 2 milioane de locuitori din Gaza, 1200 sunt milionari (sursa).  Intrebare: Cati milionari, care traiau in palate cu garzi personale de corp si masini germane existau in Auschwitz?
Alta intrebare pentru Mitica:
Esti constient de faptul ca, prin opozitia ta la exploatarea gazelor de sist in Romania, (aici), faci lobby pentru Gazprom si Putin? (aici)
Intrebare pentru conducerea Universitatii Babes Bolyai si pentru Institutul Elie Wiesel :
Lector universitar?
O ultima intrebare pentru Mitica:
Daca israelienii sunt nazisti, astia ce sunt, evrei?
update, ian 2015
discutie interesanta cu Michael Shafir si altii:
avatar
Admin
Admin

Mesaje : 5336
Data de înscriere : 05/11/2012

Vezi profilul utilizatorului http://amintiridespreviitor.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum