AMINTIRI DESPRE VIITOR-ROMÂNIA DE MÂINE , RrOMANIKA BABANA
Vrei să reacționezi la acest mesaj? Creați un cont în câteva clicuri sau conectați-vă pentru a continua.

DE CE NU EXISTĂ NICIO LEGATURĂ ÎNTRE NAZISM ȘI ISLAM

In jos

DE CE NU EXISTĂ NICIO LEGATURĂ ÎNTRE NAZISM ȘI ISLAM Empty DE CE NU EXISTĂ NICIO LEGATURĂ ÎNTRE NAZISM ȘI ISLAM

Mesaj Scris de ce e val ca valul trece la data de Dum Noi 29, 2015 11:32 am


Ce s-ar întâmpla dacă am citi că nu nazismul a fost de vină pentru monstruoasele crime petrecute într-o anumită perioadă istorică? Ce ar spune cei mai mulți dacă ar afla din partea unui foarte cunoscut “specialist” în cercetarea nazismului, că masacrul de atunci s-a datorat nazificării radicalismului tinerilor germani și nu genei radicale a nazismului? Întrebările rămân valabile și pentru ideologia comunistă. Cu siguranță că, în cazul nazismului, n-ar înghiți nimeni aberația asta monstruoasă. În cel al comunismului nu risc să fac un pronostic, pentru că acesta are asigurată, după cum bine știm, imunitatea ideologică … ca Islamul. Comunismul, se spune, nu a avut nicio vină, doar unii, care l-au interpretat greșit și au ucis o sută de milioane de oameni în numele lui, sunt vinovați.
 
Acum, se spune, nici Islamul nu este vinovat pentru crimele comise în numele său, ci ucigașii care îl interpretează greșit. Cei care și-au “islamizat radicalismul”. Cei care se “revoltă personal”, fără ca asta să aibă vreo legătură cu Islamul.
Oliver Roy – “unul dintre cei mai cunoscuți specialiști în cercetarea islamului” – a publicat recent un text în organul de propagandă islamo-socialistă, “Le Monde”. În cuprinsul lui, autorul afirmă, referindu-se la “revolta personală” (sic) a tinerilor musulmani francezi, că “avem de-a face cu o islamizare a radicalismului și nu cu o radicalizare a Islamului.”! Așadar, opinia “specialistului” în Islam coincide cu aceea a islamo-socialiștilor de rând, care nu știu nimic despre Islam: Islamul rămâne veșnic nevinovat și pașnic. La fel și comunismul.
“Analiza explozivă” a lui Oliver Roy cuprinde destule inepții, dar am să mai citez doar una dintre ele: “Rupți de familie, tinerii jihadiști sunt rupți si de comunitatea musulmană…Nimeni nu este interesat de teologie. Niciunul n-a militat în vreo mișcare politică, nici măcar în cele pro-palestiniene…niciunul n-a făcut studii religioase, niciunul nu este interesat de teologia jihadului sau de natura Statului Islamic. Se radicalizează în jurul unui mic grup de amici, în cartier, în pușcărie, la sălile de sport…”
Așadar, trebuie reținut: dintre toți tinerii musulmani radicali, “nimeni” și “niciunul”…! Prin urmare, nu au nicio legătură cu Islamul!
Pentru Roy nu contează că întreaga familie a “rebelului” Mohamed Merah, cel atât de bine văzut de vecinii și prietenii din “comunitatea musulmană” în care trăia, a luat calea jihadului sirian după ce tânărul ce se “revoltase personal” a fost împușcat de forțele speciale. Nu conteaza nici că frații Cherif și Said Kouachi, cei care au mitraliat întreaga redacție a lui Charlie Hebdo, nu au învățat să facă ce au făcut prin cartier sau în sălile de sport, ci stând așezati pe nisipul deșertului yemenit în jurul unuia dintre marii erudiți ai islamismului, un doctrinar și un strateg al jihadului modern, Anwar Al – Awlaki. Fiul profesorului universitar yemenit, la rândul său profesor universitar la universitatea din Sana’a, Anwar Al – Awlaki – cel mai vestit conducător al Al-Qaeda după Osama bin Laden – le predica în mediul on-line,înainte de a fi ucis de o dronă americană,  zecilor de mii de tineri adepți răspândiți în întreaga lume ce-l ascultau cu o venerație fanatică: “Mă rog ca Allah să distrugă America și pe toți aliații săi…Vom instaura legea lui Allah pe Pământ cu ascuțisul sabiei, indiferent dacă maselor le place sau nu.”
Pentru ca islamo-socialistul Oliver Roy să-i considere “soldați ai Islamului” pe tinerii revoltați ai periferiilor franceze, ce omoară fără discriminare în strigăte de Allah Akbar, aceștia ar trebui să facă dovada că i-au studiat pe marii teologi și filozofi ai Islamului radical, de la Ahmad ibn Hanbal si Ibn Taymyya la  Al-Wahhab si Sayyd Qutb! Si pentru că mulți dintre ei nu pot face dovada asta, nu sunt soldații jihadului islamic, ci doar niște tineri rebeli! Adică, nu sunt „creieri”și nici „săbii”.
Morten Storm, vestitul islamist danez ajuns în cele din urmă agent și informator pentru trei servicii de informații occidentale, scria în autobiografia sa despre una din vizitele făcute în taberele Al-Qaeda din Yemen: “Am fost surprins de contrastul dintre flăcăii de la țară simpli și needucați adunati aici și acest cărturar al islamismului (Anwar Al-Awlaki), un filozof care devenise îndrumătorul spiritual al jihadului.” Cu siguranță că Oliver Roy nu i-ar considera nici pe tinerii musulmani yemeniți, “simpli și needucați”, niște soldați ai Islamului, ci ar găsi și aici altceva de spus.
Însă, bineînțeles, cei 150 000 de membri ai celebrelor divizii Waffen SS vor rămâne veșnic soldații nazismului și ai lui Hitler, și vor fi mereu condamnați pentru asta. Unii chiar și la 90 de ani, pentru că au îmbrăcat uniforma cu cap de mort la 17. Și asta din cauză că toți, dar absolut toți, erau licentiați în Nietzsche și Heidegger și știau Mein Kampf pe de rost. Și au ucis, au incendiat, au jefuit, au violat și au masacrat pentru că făcuseră studii aprofundate în domeniul ideologiei naziste și erau extrem de interesați de originile nazismului și ale statului nazist. Pentru că au fost nu numai creierul nazismului, dar și săbiile lui. Pentru că erau niște intelectuali de marcă, niste ideologi fanatici, cu care tinerii musulmani francezi sau belgieni, yemeniți sau…nu mai contează, cei ce își “islamizează radicalismul” și se “revoltă personal”, nu au nicio legătură. Pentru că nazismul e una și islamul e cu totul altceva. Cel puțin, așa susțin „specialiștii” socialiști.
ce e val ca valul trece
ce e val ca valul trece

Mesaje : 139
Data de înscriere : 11/07/2013

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum