AMINTIRI DESPRE VIITOR-ROMÂNIA DE MÂINE , RrOMANIKA BABANA
Vrei să reacționezi la acest mesaj? Creați un cont în câteva clicuri sau conectați-vă pentru a continua.

PAPA RECITĂ SHAHADA ȘI CÂNTĂ INTERNAȚIONALA

In jos

PAPA RECITĂ SHAHADA ȘI CÂNTĂ INTERNAȚIONALA Empty PAPA RECITĂ SHAHADA ȘI CÂNTĂ INTERNAȚIONALA

Mesaj Scris de Admin la data de Mar Dec 01, 2015 9:42 am


Tovarășul Francisc, islamo-marxistul de la Vatican, n-a scăpat nici de data asta prilejul să spele cu limba botforii Islamului, stropiți de sângele ultimelor atentate islamiste. În avionul care-l aducea din turneul african, imamul marxist a dat de înțeles ziariștilor care-l însoțeau, că islamul mai e cum mai e, dar catolicismul… haram este. “Fundamentalismul este o boală a tuturor religiilor începând cu catolicismul, care nu a avut numai sfinți.” – a predicat el.
Începând cu catolicismul ! Așadar, când vine vorba de masacrele provocate azi de fundamentalism, se știe: se fac cu kalașnikovul într-o mână și cu Crucea în cealaltă! Și asta o insinuează subliminal chiar ăla de-o face acum pe Papa! Că, de când la Vatican e mai cool să intri nu cu Biblia în mână, ci cu Coranul sub braț, unu’, ecologist de felul lui, joacă rolul Papei apărând climatul și Islamul, în loc să-i apere pe credincioși și credința creștină.
Vazându-l încurcat în vălurile străvezii ale fecioarelor din paradisul Profetului, un ziarist a încercat să-l coboare cu picioarele pe pământ și i-a cerut părerea despre atentatele din 13 noiembrie de la Paris. Venerabilul mullah nu s-a lăsat dus cu preșu’, nici atras în capcana deviaționismului xenofob, și a insistat că nu Islamul, ci catolicismul ar trebui luat în vizor, pentru că: “Noi, catolicii, am avut și mai avem încă mulți fundamentaliști. Ei cred că se află în posesia adevărului absolut și fac mult rău murdărindu-i pe ceilalți cu defăimările lor. Spun asta pentru că este Biserica mea”!
Era Biserica lui Dumnezeu, dar a “naționalizat-o” marxistul ăsta, care n-ar spune niciodată așa ceva despre Islam chiar dacă, din voia lui Allah, s-ar topi calotele glaciare și s-ar dubla gaura din stratul de ozon.
Spunând asta, ullema Francisc le-a bătut obrazul islamofobilor catolici, care în loc să întoarcă și obrazul celălalt, atunci când primesc câte o directa wahhabită sau salafistă în falcă, se apucă să cârtească împotriva islamului, pe la căpătâiele celor uciși de acesta. Și nu este corect politic să tulburi priveghiul, că te afurisește ideologul de la Vatican.
Privind prin hublou către Mecca, mullahul a mai adăugat: “Și dacă acești fundamentaliști catolici încă se exprimă, deasemenea se știe că ei au lăsat urme însângerate în istorie…Catherine de Medicis n-a fost o Sfânta” a spus el referindu-se la acea regină a Franței care a ordonat masacrul din noaptea Sfântului Bartolomeu, din urmă cu 4 secole și jumătate. Nici Al – Qaradawi, la Al Jazeera, n-ar fi spus-o mai bine!
A ajuns Sfântul Scaun, madrassa! Că numai așa îmi pot explica acest pasaj din fatwa imamului în sutană, care îndeamnă istoria să judece Statul Islamic pentru ce face azi, pentru că el este prea ocupat să-i dea vot de blam în Biroul Politic  lui Catherine de Medicis, pentru ce a făcut aia acum o juma’ de mileniu! De parcă în ianuarie sau pe 13 noiembrie 2015, la Paris, nu jihadiștii Islamului i-au împușcat pe francezi, ci catolicii i-au masacrat pe hughenoți! De parcă nu ăia îmbrăcați în djellabale negre îi răstignesc pe kuffarii din Orient, de Ramadan, ci islamofobii în odăjdii și cu cruci la gât le ard pe rug, de Crăciun, pe “oițele” Profetului!
Se spunea cu ani în urmă, că progresiștii nu vor fi mulțumiți până ce pe tronul Papei nu se va așeza o negresă atee, lesbiană și cocainomană. Utopie? Deocamdată avem un papa marxist, ecologist și pro-islam. Dar stați să vedeți când, la Vatican, messa va începe cu Shahada și se va termina cu toți cântând cu pumnul strâns și ridicat în sus, Internaționala, dirijați de un papă încins cu o centură explozivă.
 
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 8622
Data de înscriere : 05/11/2012

https://amintiridespreviitor.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum