AMINTIRI DESPRE VIITOR-ROMÂNIA DE MÂINE , RrOMANIKA BABANA
Vrei să reacționezi la acest mesaj? Creați un cont în câteva clicuri sau conectați-vă pentru a continua.

Sport FM Atenție, se redeschid ușile. Alea cu zăbrele. Urmează Dragnea și Blaga, cu peron pe ambele părți

In jos

       Sport FM Atenție, se redeschid ușile. Alea cu zăbrele. Urmează Dragnea și Blaga, cu peron pe ambele părți Empty Sport FM Atenție, se redeschid ușile. Alea cu zăbrele. Urmează Dragnea și Blaga, cu peron pe ambele părți

Mesaj Scris de dya la data de Joi Mai 21, 2015 11:49 pm

● Cam pe săptămîna viitoare, așa, din ochi, estimăm că niște discuții foarte indecente ne vor gîdila urechile. Nu va fi vorba despre sex, ci despre ceva mult mai porcos: bani. Milioane. De euro. Șpagă. Cam vreo trei milioane și jumătate. De la Niculae „gaz ieftin“ spre Bica „terenuri scumpe“, via Dragnea „morții vii care votează“. Cel mai indecent e că discuțiile vor veni de la DNA și cele mai multe sînt ambientale, ceea ce înseamnă că Bica și Dragnea s-au văzut ca să numere bani din gură.
● Tot luna asta va pușca, cum ar zice bi- horeanul Vasile Blaga, și Dosarul „EADS“. Tot la DNA, firește. Da’ va pușca atît de tare, că pînă și căprarul fost PDL se va speria și va scuipa în sîn, apoi va linge vîrful creionului și va scrie. Tot la DNA, firește. După care nu va fi mut ca o le- bădă, vorba ăluilalt Blaga, poetul, ci va cînta dizarmonic, precum aceeași pasăre, a sfîrșit.
(Zvonurile KMKZ complete – în revista Kamikaze, dacă vă abonați)
___
___
___
___

dya

Mesaje : 13
Data de înscriere : 15/02/2013

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum