AMINTIRI DESPRE VIITOR-ROMÂNIA DE MÂINE , RrOMANIKA BABANA
Vrei să reacționezi la acest mesaj? Creați un cont în câteva clicuri sau conectați-vă pentru a continua.

Laura target...(unde-i Florian să mă aresteze pentru antisemitism?)

In jos

Laura target...(unde-i Florian să mă aresteze pentru antisemitism?) Empty Laura target...(unde-i Florian să mă aresteze pentru antisemitism?)

Mesaj Scris de Admin la data de Mier Apr 06, 2016 2:29 am

Laura target...(unde-i Florian să mă aresteze pentru antisemitism?) 12919872_1099089143478033_2744617488193764561_n


Misiunile informative preced acțiunile operative - de ce vrea Mossad-ul să o termine pe Laura Codruța Kovesi? Legăturile mafioților evrei cercetați de DNA duc (și) către Moscova...
.
Cuilbul de viespii s-a activat. Reamintesc un articol scris de mine în urmă cu jumătate de an. Despre mafia evreiească și despre extraordinarul curaj al procurorilor DNA de a se lua de cea mai a dracului Mafie de pe Planetă, nu doar din România. 
”Se sparge Nucleul Mafiei Năstase - Ilici - Israel?
Aparent zilele astea a avut loc cea mai tare lovitură a DNA din ultimii ani, atac asupra nodului de Rețea ce unește mafia evreiească, clanurile țigănești și kaghebiștii din servicii – punctul de rupere, târfa lui Năstase și a Mafiei evreiești…”
.
Mafia a trecut la acțiune.
O echipă a Mossad mascată sub acoperirea unei firme de hackeri a trecut la acțiuni de supraveghere, penetrare a cercului de familie și de apropiați ai șefei DNA, Laura Codruța Kovesi, acțiuni de intimidare și amenințare a ”obiectivului” și a apropiaților săi. 
Operațiuni ce fac parte din First Level.
Când se ordonă o misiune cu certitudine se stabilește și un Plan Operațional, cu etape și parcurgere graduală.
Deocamdată s-a aplicat soft power - dar la cât de uriașe sunt interesele puse în joc și la ce oligarhi, moguli și criminali internaționali sunt implicați în Dosarul deschis de Laura Codruța Kovesi este de așteptat și urmarea.
.
Abia acum se developează un fapt cert - toate măscările și mizeriile aruncate în cârca șefei DNA de o Haită ce are la vîrf personaje dintre cele mai variate, de la Traian Băsescu la Elena Udrea, jigodiile de la Luju agenția infractorilor, plus ventilatoarele de rahat ale Antenelor care au tocat-o sistematic pe Laura Codruța Kovesi trebuiesc privite în cu totul alt cadru. Cel mai strident comportament și mai condamnabil, în opinia mea, aparține lui Traian Băsescu. Ale cărui legături cu mega mafioți evrei nu sunt deloc o taină, dimpotrivă s-a afișat cu ei și a lucrat direct cu ei. Vom mai vedea în perioada următoare ce surprize mai scot la iveală Panama Leaks și Dosarele DNA pe tema asta.
Deocamdată a intervenit DIICOT, care anchetează patru cetățeni israelieni cadre ale Mossad pentru spionarea comunicațiilor și tentative de compromitere a Laurei Codruța Kovesi, procurorul-șef al DNA.
Doi dintre suspecți, Dan Zorella și Avi Yanus, foști ofițeri de informații, sunt co-fondatori și directori executivi ai firmei israeliene de investigații private Black Cube, companie în care a activat Meir Dagan – fost director Mossad (spionajul israelian) în perioada 2002-2011, un dur.
Mafia se pare că are suport instituțional greu.
.
Scurt istoric - de la Ilici încoace
.
Mafia evreiească nu lucrează de azi de ieri în România și de la bun început a fost așezată pe poziții de către Moscova. Prima mișcare din decembrie 1989 i-a adus în prim plan pe artiștii dezinformării pe TVR din 89, Stark si Brates - cel care l-a indrodus opiniei publice pe Ion Iliescu, triumfător - omul providențial, cică, Salvatorul Național - apoi la braț cu Ilici au apărut Brucan și Petre Roman. Toți cei menționați fiind ruso-evrei aparținători pe linie de familie sau direct Serviciilor rusești sovietice. 
Au urmat un puhoi nesfarsit, Soros adus de braț de Ion Iliescu și Brucan, apoi apare pe lângă Petre Roman și tema aurului de la Roșia Montană, via Frank Timiș, rapid piata imobiliara din România a devenit monopolul unor firme evreiești și rusești, armamentul românesc este ciordit de gașca lui Shimon Nahor (fost Herşcovici) - viceamiral al armatei israeliene, care din 1993 a continuat în România traficul de armament, via general maior Florentin Popa de la comanda Direcţiei de Înzestrare a Armatei (poate îi revine o parte din memorie pe tema asta lui Florin Ghiulbenghian) după trecerea în adormire a reţelei Nasser a lui Măgureanu, alături de lt.col. Hary Ene de la SRI şi Kuki Borislavski - consilier al ministrului Apărării Victor Babiuc, cumnat al lui Petre Roman - cel care a dirijat minerii în facultatea de Drept să ne rupă nouă, golanilor legionari oasele că am îndrăznit să strigăm public în Piața Universității că Ilici și toată Haita sunt de la KGB.
Deficitul major de apărare al României pe direcția Est a fost generat de o afacere perfectată de însuşi şeful Directorarului de Securitate al Ministerului Apărării din Israel, Eliezer (Eli) Pincu, evreu născut la Galaţi, care a reușit desfiinţarea ultimelor două brigăzi de rachete operativ tactice cu rază medie de acţiune (ROT) tip SCUD, Volhov sau rachete AA tip Neva de la Tecuci şi Ineu, sute de rachete îmbunătăţite de specialiştii români şi capabile să poarte focoase nucleare sau chimice. 
Rachetele au fost cărăbănite în Israel, via portul Constanța gheșeftul a fost de vreun miliard jumate de dolari, iar lucrarea s-a avizat sub ministeriatul lui Gheorghe Tinca la Apărare și a lui Talpeș la SIE. Uite așa am rămas cu praștii, după cum se plângea Băsescu peste ani, cu lacrimi de crocodil, lui Gittenstein, bunul prieten al pămpălăului de Geonă, beizadeaua de general KGB crescut de Edgar Bronfman si Alfred Moses, cei care il numeau pe tatal lui Geoana generalul 2 la suta, deoarece isi tragea procentul din banii varsati de evrei catre Ceausescu, pentru a mijloci uschirea acestora la mai bine, la capitalism si papa bun, dupa ce tot neamurile lor au transformat Romania in lagar de concentrare, dupa 1945.
Miliardarul american Edgar Bronfman, conducea Wal-Mart Foundation, detinea Seagrams și Universal Pictures, Polygram Records - unul dintre cei mai bogați oameni din lume, iar în organizatia masonica strict evreiasca - B’nai B’ rith - Bronfman, alaturi de un alt apropiat al lui Geoana, Alfred Moses, fost sef al American Jewish Commitee avea o pozitie importanta ce a servit calității sale politice de sustinator al “democratilor” americani și al stângii laburiste israeliene și de asemene a condus multi ani “Congresului Mondial Evreiesc” pana in 2007, când a ajuns șef Ronald Lauder, patronul lui Adrian Sărbu, pușcăriașul care vroia să ne arunce balconul din Piața Universității în aer, cu dinamită cerută lui stănculescu de generalul Drăgoi de la SRI, tatăl lui Bogdan Drăgoi, tinerelul finanțist drag al lui Băsescu.
.
Odată cu Umil Constantinescu ne-a venit pe cap și Gruparea lui Arin Stănescu (alias Ariel Savel), „lichidatorul“ alături de Valeriu Stoica, lider al Partidului Liberal, si Ministru al Justitiei, apropiat al agentului israelieni, Alfred-Liviu Mandler. Echipajul de pradă a distrus o întreagă serie de bănci prin care au fost jefuiți sute de mii de cetățeni români: Bankcoop, Banca Internationala a Religiilor, Banca Albina, Banca de Investitii si Dezvoltare, Banca Fortuna si Dacia Felix, (a carei lichidare a fost oprita pentru a fi cedata apoi grupului israelian al lui Fredy Robinson, devenind Eurombank, preluata de Leumi Le).
Gruparea mafiotă nu s-a oprit aici ci s-a axat pe lichidarea unui vast patrimoniu industrial romanesc. 
Au fost rase si facute bucati toate marile repere economice romanesti, cladite de milioane de romani, sclavi. 
Cateva dintre intreprinderile mai cunoscute sunt: Siderca Calarasi, Doljchim Craiova, CUG Cluj-Napoca, Romline Constanta, Navrom Constanta, Dunacor Braila, Turnu SA Turnu Magurele, Mercur Oradea, Brafor Brasov, Sidermet Calan (Hunedoara), Tubinox Bucuresti, Ferom Tulcea, Comsuin Braila, Colorom Brasov, UMUC Bucuresti, IMUT Moreni, Metalurgica Aiud, Cesom Dej, Turol Oltenita, Ciprom Ploiesti, IMUM Medgidia, Solventul Timisoara, Rocar Bucuresti etc. plus societatile ne-privatizate din portofoliul AVAS, printre altele si RAFO Onesti sau Tractorul Brasov. 
Suma este mult mai mare, in 1989 Romania avea vreo 6000 de intreprinderi semnificative.
Acest patrimoniu industrial a intrat pe mana firmelor lichidatoare, in frunte cu cea condusa de Arin Stanescu, Moore Stephens RVA. 
Banii obtinuti la negru de firma RVA prin vanzarea pe nimic a activelor lichidate, in schimbul unor grase comisioane, erau luati de sotia lui Arin Stanescu, Liana Stanescu, precum si de fiica acestora, care faceau frecvente drumuri in Israel unde duceau o mare parte din bani. 
O alta pârghie importantă a lui Shavel era si Fanel Pavalache, consilier al secretarului guvernului lui Adrian Nastase. Stanescu/Shavel lua firma de lichidare judiciara a nevestei lui Pavalache ca partase la marile lichidari, chiar si la lichidarea Bancii Internationale a Religiilor.
Toate aceste personaje faceau parte din cercul de apropiati ai Elenei Udrea, cerc care-l mai include si pe Daniel Bartolomeu Finis, tot israelian si acesta, si ca si Eliahu Rasin – intimi ai lui Bittner, si mai ales pe Cozmin Gusa, un alt intim al lui Bittner, de pe vremea cand Gușă gravita pe langa Nastase si Duvăz. 
Gușa, „creatia” lui Mircea Popa, vechi agent al Moscovei și a găstii lui Iulian Vlad, copilu' de suflet al cadrului GRU Boris Golovin, este cel care a adus-o pe rîndunica - lastoșka pe rusește, adică zdreanță a serviciilor - de Udrea alaturi de el la PSD, de unde a plecat apoi la PNL, cand a devenit evident ca se contureaza un nou centru de putere politica, format insa din aceleasi cadre, doar cu uniformele schimbate, ori intoarse pe dos.
Ne-au mai venit pe cap Tom Lantoș, mereu agitat pe tema Polus Mall și a privatizărilor în beneficiul amicilor săi maghiari evrei, plus cu marele șmen al afacerii “Dracula-Bell Helicopters”, apoi și Phillip Bloom, arestat acu niște ani în State pentru mânării în Irak, plus un mai mic mossadist, Yoav Stern, sotul Oanei Cuzino, amic la catarama cu Viorel Hrebenciuc, plus agenții Levy Nissim și Uri Bidner, călare pe RAFO Onești și la braț cu miliardarul rus Mikhail Fridman, plus miliardarul Sammy Ofer, tatal afaceristului Eyal Ofer, fost șef al Serviciului Secret israelian Shin Beth, de origine din Romania, fost Horowitz, bun amic cu Mazăre, pe biștari grei desigur, plus Bittner la braț cu Udrea-Cocos alăturați echipajul mai vechi Phillipe Bloom - Bogdan Baltazar de la Secu - Videanu - Bodu.
Bloom cu sediul la Ministerul Transporturilor al lui Traian Băsescu a venit și cu prietenul său Fredy Robinson care a ajuns să deţină în România, printre altele, Cazinoul Vernescu, Eurom Bank – fosta Bancă. Dacia Felix – şi postul de televiziune Tele7ABC. 
Să nu-l uitîm și pe șmenarul duty-free-urilor Maximilian Katz, care o face acum pe deontologul luptător cu antisemitismul generat tot de gașca sa.
Bittner, sponsorul lui Adrian Năstase și starostele lui Oprea genralul ospătar pus la patru stele de Traian Băsescu, era din liga mare a oligarhilor evrei de origine rusa, cum ar fi Mikhail Fridman, al treilea om, ca bogatie, din spatiul ex-sovietic, cel care a preluat afacerile din Rusia ale lui Marck Rich, șeful lui Soros, si care a oferit mafiei rusesti culoarul de tranfer al bogatiilor URSS si al statelor ex-sovietice catre Israel.
Bittner nici el n-a venit singurel ci însoțit de Tonya Halpern, nascuta la Bucuresti, dar cu domiciliul in Tel Aviv, pe mână cu Eliahu Rasin, mai plevușcă, dar venit direct din Tel Aviv doar o cutie postala cipriotă, respectiv off-shore-ul Monilen Enterprises Ltd, pușculiță în care a băgat iute iute Hotelurile Opera si Central din Bucuresti, Hotelul Sinaia, Sitraco Center și alkte acareturi centrale, pe nimic, via PNT.
S-a mai adăugat tot via Tel Aviv multă altă plevușcă care a crescut, au devenit patroni de televiziuni, cum ar fi Elan Schwartzenberg, pe mână la B1 cu delicatul securist George Păunescu bunul amic al lui Arkadie Volski consilierul economic al lui Putin, dar și cu Sorin Ovidiu Vântu și Maricel Păcuraru, doi țigani strâns conectați via Galați la Vitalie Usturoi, un domn de la GRU, amicul lui Boris Golovin de la KGB, fratili lui Cozmin Gușă.
Plus, direct în politică au activat la vedere cadre Mossad cunoscute, de genul lui Tal Silberstein și Arthur Finkelstein, asociaţi cu Remus Truică în mai multe companii. ce au fost intimii și ai PSD și ai PNL și ai PDL, lucrând cu toată lumea și cu Tăriceanu și cu Băsescu. Influența politică nu le-a stricat, dimpotrivă au adus pentru companii din grupul militar israelian Kardan, creat de un fost șef din serviciile militare din Israel, proprietăție jefuite românilor de către tartorul fostelor întreprinderi de stat spoliate - Sorin Beraru Shmuel, cadru militar israelian. Acestuia i-au fost plasate prin bunăvoința lui Ion Iliescu, patronul total al PSD, și via FPS-ul controlat de Emil Dima, Întreprinderea Filatura Romaneasca de Bumbac, Fabrica de Chibrituri (București), Grupul Industrial Titan (București), Diham (spații comerciale in București), Criortex (Filatura de bumbac din Oradea) - zeci de intreprinderi au fost cumparate pe nimic de la FPS (actualul AVAS) și apoi inchise, utilajele au fost date pe mâna țiganilor, la fier vechi, spatiile golite au fost închiriate, s-au ridicat Mall-uri și complexe imobiliare. 
Acum, uriașul patrimoniu imobiliar al fugarului Beraru - s-a sustras justiției românești fugind în Israel, este controlat printr-o încrengătura de firme off-shore. 
Afacerile vechi s-au concentrat pe retrocedări fraduduloase, cum o arată și DNA-ul - se pare că Benny Steinmetz și Mafia sa evreiească vor mult pământ, multă pădure și dacă se poate tot patrimoniul așa zisei Case regale, evaluat la vreo 4 miliarde. 
Dar DNA-ul poate a uitat o altă afacere frauduloasă la fel de ticăloasă, o reiau io pe scurt aici, poate se sesizează Codruța 
emoticon smile

Este vorba de preluarea activelor Fondului Proprietatea de căte amicii unui fost ambasador american dar tare tare de tot prieten, tot cu oamenii rușiilor, gen Geoană, alde Gitenstein, care a venit cu niște "americani" get beget, alde Singer și Greenberg. Fond care controlează zone strategice din economia românească, zona energetică, pe care rușii au pus geana demult. 
"Activele cheie din portofoliu: centrala de cărbuni de la Turceni a CE Oltenia, centrala Hidroelectrica de la Porţile de Fier din Drobeta Turnu Severin, a treia cea mai mare hidrocentrală din Europa, reactoarele nucleare ale Nuclearelectrica de la Cernavodă, care împreună produc aproximativ 20% din totalul energiei consumate anual în România, Romgaz (producător de gaz) şi Transgaz (transportator de gaze) care operează în Mediaş, centrul industriei de gaze din România. 
Acest Fond și prietenii rusofilului Gitenstein, amploaiatul unui securist penal, Adamescu, pușcăriaș și el, influențează major piața energiei din România. Și nu doar piața energiei."
Doar în 2013 de exemplu, anul în care Mark Gitenstein a fost numit în conducerea Fondului Proprietatea, o mie de cesionari de drepturi litigioase aleși pe sprânceană au încasat despăgubiri de 1,5 mld. euro în timp ce zecile de mii de proprietari de drept aşteaptă compensațiile ce li se cuvin de ani și ani de zile. 
Familia mea se numără printre cele jefuite de comuniști. Evident n-am recuperat nimic, de niciun fel. Implicarea uneia ca Alina Bică, șefa DIICOT și a multor alți șmecheri legați strîns de servicii, Udrea, Niro, Secu etc în dosarele retrocedărilor pe sprânceană, la mișto, arată nivelul de top al corupției.
În ianuarie 2014 Mark Gitenstein a devenit consilierul special al Astra Asigurări, remunerat cu un salariu lunar de 100.000 de dolari, în subordinea infractorului Adamescu, ex secu, actual capitalist și patron de ziar al Tatianei Alina Muingiu Pippi, cea care ne dă lecții de sexualitate și deontologie, în timp ce-l mângâie duios pe târtiță pe nepoțelul Simion cu Harta Mică, de la Actiunea SIE 2012.
Că veni vorba de nepoței și Tatiana Muingiu, să nu-i uităm și pe nepoțeii lui Brucan, nu e vorba doar de Adrian Severin, iubitul lui activegaynews.ro și al lui Capsali, ci toată gasca de la GDS creata de Saul Bruckner și finantata de Soros in 1990, cu aport major în atacul pe aliniamentul cultural și identitar românesc, de la Gabriel Andreescu și copiluțul său Remus Cernea, la lingăul lui Ilici, Vladimir Tismăneanu, la tovarășul de conspirații KGB la Tescani al lui Ilici, Andrei Pleșu, cu amantele sale despletite, Gabriel Liiceanu și Horia-Roman Patapievici, cu Andrei Cornea, beizadeaua kominternistului Paul Cornea, Andrei Oișteanu (nepotul criminalului Leonte Rautu), Teodor Baconschi cu tăticu aninat prin preajam NKVD, Adrian Cioflancă, Adrian Cioroianu, Monica Macovei, Cristian Preda, Mircea Cărtarescu, Tatiana Alina Muingiu. Cu toții fie alogeni curați, adică evrei pur sânge, fie cu rude în Secu ori CEKA și NKVD - din vremea de aur a conducerii exclusiv evreiești ale acestor agenturi și instrumente ale morții.
Neamurile lor bolșevice au ucis au ucis au ucis iar acum ei ne dau ora exactă, ne spun ce avem voie să citim, să cântăm, ce tricouri să îmbrăcăm și ce cruci să ridicăm ori ba celor uciși de ei.
Poate părea umoristic, sau tragic, depinde, dar nepoțelul lui Ilici și băiețelul lui Adrian Năstase, Victoraș Ponta, penalul, a venit cu o idee mai tare decât toți șmenarii israelieni la un loc. Pur și simplu să punem o președintă evreică peste România, ca să nu ne mai chinuim atâta cu transferurile de bani cu valiza.
În 2010 prin luna mai, unii lideri ai P.S.D. avansau ideea ca româno-israelianca Avital să devină preşedintele României la alegerile din 2014, pe care o vedeau ca o „doamnă de fier de origine evreiască“, „o Margaret Thatcher a României, o mână de fier într-o mănuşă de catifea“.
Exact după o lună de când s-a discutat în „cercurile înalte“ ale P.S.D. această propunere, în iunie 2010, Victor Ponta, în calitate de şef al P.S.D. se întâlnea la New York cu madame Colette Avital, la întrunirea Consiliului Internaţionalei Socialiste, având o lungă discuţie cu aceasta (conform unui comunicat al P.S.D.), Colette Avital deţinând funcţia de secretar general al Partidului Muncii din Israel şi fiind o intimă a centrelor de putere ale lumii.
Interesul lui Ponta la Colette Avital era faptul că aceasta ar avea puternice legături la vârful administraţiei de la Casa Albă, fiind totodată, de câteva decenii, intima preşedintelui israelian Shimon Peres, iar scopul său era „să prezinte americanilor, prin intermediul israelienilor, planul său de revenire a P.S.D. la conducerea României“, dorindu-şi pentru el însuşi „funcţia de prim-ministru, pe care vrea să o ocupe în urma unor alegeri anticipate sau la termen” iar în schimb, ei, frații săi israelieni, să-și ia ce vor. 
Ceea ce au și făcut. 
Ajuns şef al Partidului Social Democrat din România, Victor Ponta a preluat şi toate conexiunile israeliene ale acestuia, construite de mentorul său politic, Adrian Năstase, conectat via Elan Schwartzenberg la premierul israelian, Bibi Netanyahu. O altă conexiune era cea cu oamenii miliardarului Mordechai (Motti) Zisser, un sionist care este principalul finanţator al Partidului Muncii din Israel şi care deţine în Bucureşti hotelul Radisson Blue (fostul Hotel Bucureşti), ca urmare a unei privatizări frauduloase (via PNTCD).
.
Și sub Umil Constantinescu și sub Băsescu mafia transpartinică și evreiească a prosperat, exact pe tiparul experimentat în Rusia, unde oligarhia evreiească din Cercul Elțîn s-a reconvertit în Cercul de putere al lui Putin. Legăturile - și combinațiunile de miliarde încep să iasă la vedere încet încet via Panama Leaks. 
Cu certitudine vor mai veni multe dezvăluiri și despre miliardarii moldoveni ai rușilor de la Chișinău, Boris Birnstein, Voronin, Plahotniuc, Sturza, Filat, care au jefuit și ei ei la greu tot amărâții de români, de data asta din Basarabia. 
Mafia lui Putin a învărtit zeci de miliarde în cea mai săracă țară a Europei, acolo unde beizadeau lui Plahotniuc, un pitic hidos și semicretin, ca și Sturza are limuzină de un milion de euro, din care-i scuipă în gură din mers pe români, ca și beizadelele de la noi ale unora ca Năstase, Cășuneanu, Vîntu ajunși miliardari penali tot pe rețeta ruso-evreiească. 
Mafia asta ruso-evreiească și-a tot făcut de cap în România adusă de Ilici inițial, așa cum în Moldova tartorul a fost Piotr Lucinschi, decorat cu Steaua României de Umil Constantinescu, tot evreu după mamă, născut la Tighina.
Mafioții introduși de cei doi președinți kaghebiști, și activiști de partid, cu aceeași școală de Partid, la Moscova, s-au tot tras unii pe alții, însă până la acest moment nimeni nu i-a dat peste degete. 
.
Poate începe totuși dekaghebizarea cu agentura evreiească de la noi. avem acum documente și wikileaks-uri ce arată că pentru un alde Kissinger ca și pentru mulți alții ca el cu două patrii cică - Israelul și SUA, mai exista o Patrie secretă în inimioara lor roșie, Rusia iar documentatia declasificata a CIA arată că dintotdeauna un mare numar de transfugi evrei de origine rusa care s-au naturalizat in Statele Unite au simtit dublu si monstruos, partea monstruoasă fiind dedicata mai ales Mamușka Rusia. 
Cam cum simte Iurie Roșca prin plămânii săi scindați, unul rusesc și altu nu se știe de care, după cum și-a descris el însuși hidoasa anatomie.
Pana si asa zisul echilibru al „terorii nucleare”invocat se datoreaza tot agenturii ruso-evreiesti ce a livrat Rusiei lui Stalin arma suprema, bomba atomica. 
Iar Mossadul, rezulta destul de clar in dezvaluirile singurului defector in viata (inca) din “onorabila” institutie, Victor Ostrovski, a lucrat deseori impotriva “colegilor” americani iar daca avem in vedere ca in Israel a doua limba vorbita este rusa sunt temeiuri pentru a aprecia ca o mare parte dintre activitatilor lobby-ului evreiesc din lume sunt controlate si dirijate de “fratii rusi”. 
Pe sectorul intelligence rusii au stat si stau inca la un nivel superior americanilor, reusind sa-i infiltreze pana in gat, cu ajutorul evreilor, la cele mai inalte niveluri, daca avem in vedere ca ștabi din CIA ca Ames ori Nicholson, plus sefi din sectoare operative cheie, orientate cica pe spatiul sovietic...erau de fapt agenti si cadre ce le apartineau tocmai sovieticilor. 
Este si una dintre explicatiile aparentei schizofrenii a politicii SUA, reliefata mai ales la clivajul dintre actiunile cu caracter geopolitic promovate de administratiile republicane si deteriorate apoi sau abandonate ori răsucite pe dos de catre administratiile democrate. Caricatura lui Soros, musulmanul komunist popolover Husseini Obama, cel care schuna pe lângă Putin să-l ajute să mai ocupe un mandat prezidențial, ca să facă praf America, este dovada.
.
Mă întreb și eu care sunt americanii ăștia de acum care au cerut-o pe Laura la butoane și o lasă să facă ce face - adică Dekaghebizare și Deratizare? Dacă o vor lăsa din brațe și îi vor suspenda protecția, cu certitudine Laura va avea parte de vreun accident regretabil. 
Dacă cei care o păzesc sunt ori ba și ei conserve în conservă vom vedea cât de curând.
.
Mai jos, lapidar și sec, elementele mandatului de arestare a câtorva dintre experții israelieni.
MANDAT DE ARESTARE PREVENTIVĂ NR.123 UP 
emis in ziua O3 luna 04 anul 2016 
JUDECATOR DE DREPTURI SI LIBERTATI BURLAN PUSCAȘ ELENA 
de la Tribunalul București Sectia I Penală 
Având in vedere incheierea din camera de consiliu din data de 03.04.2016, prin care s-a dispus arestarea preventiva a inculpatului GECLOWICZ DAVID, fiul lui Max si Rosette, născut 1a data de 18.07.1991, in Belgia, Ansvers, domiciliat in Marea Britanie, - detinator a1 pasaportului nr. eliberat de autoritătile belgiene. - in fapt, s-a retinut că pe parcursul lunii martie 2016, DAN ZORELLA si AVI YANUS (ale caror date complete de identicare nu au putut stabilite in acest moment), persoane care ocupau pozitii de conducere in cadrul unei ?rme israeliene, BLACKCUBE, cu puncte de lucru atat in Tel Aviv, Israel cat si in Londra/UK, impreuna cu mai. multi angajati ai frmei, printre care si inculpati, WEINER RON si GECLOWICZ DAVID, au initiat si constituit un grup infractional organizat in scopul comiterii mai multor infractiuni, respectiv infractiuni de hartuire si infractiuni informatice, constand in fapt in efectuarea de multiple apeluri telefonice cu caracter amenintator si hartuitor, producatoare de terneri, precum si atacuri de tip phishing, in vederea sustragerii credentialelor de acces si ulterior compromiterii de conturi de posta electronica, activitati urmate de violarea secretului corespondentei, copierea si transferul de date a continutului acestora. Mobilul intregii activitati infractionale a gruparii a constat in incercarea de compromitere a imaginii procuromlui șsef al Directiei Nationale Anticoruptie din România, prin incercarea ,,de a gasi activitati de coruptie”. 
În cadrul gruparii astfel constituite, WEINER RON avea un rol precis trasat de cei doi Iideri, respectiv inculpatul WEINER RON raspundea dc partea tehnico-informatica a activitatii, detinand cunostintele informatice necesare, ocupandu-se de atacurile de phishing si de compromiterea efectiva a conturilor the e-mail, in timp ce, in prealabil, inculpatul GECLOWICZ DAVID era cel care raspundea de contactarea telefonica a persoanelor din si anturajul persoanei vizate si de obtinerea datelor de Contact necesare, mai precis adresele exacte de e-mail, care in continuare formau tinta atacurilor informatice. 
Astfel, in concret, in perioada martie aprilie, in vederea compromiterii respectivelor adrese de posta electronica, din dispozitia acelorasi persoane din conducerea frmei israeliene si beneficiind de complicitatea inculpatului GECLOWICZ DAVID, coinculpatul WEINER RON a exercitat atacuri de tip phishing impotriva celor trei persoane, trimitandw le acestora anumite mesaje electronice inșelatoare care i-au determinat in final sa acceseze link-urile catre paginile false de phishing ce imitau platformele serviciilor de e-mail si sa introduca astfel credentialele de acces ale conturilor, respectiv user-ul si parola aferenta. 
În continuarea demersului infractional, inculpatul WEINER RON, introducand fără drept credentialele titularilor legitimi, a accesat in mod repetat si fara drept, (fara autorizarea și consimtamantul detinatorilor si utilizatorilor legitimi), respectiv prin incalcarea masurilor de securitate (id-uri si parolele de autentificare) casutele de e-mail [spatiul alocat de furnizorul de servicii conturilor clientilor), sisteme informatice apartinând unui numar de trei de persoane vatamate.
Dupa ce in prealabil autorul a accesat respectivele conturi on-line si a preluat controlul asupra acestora, a luat astfel cunostinta de informatiile si corespondenta privata stocate in cadrul respectivelor conturi compromise, date informatice pe care le-a copiat si le-a transferat in mod neautorizat in propriul sistem informatic, producandu-se in acest fel modicari inerente in continutul conturilor atacate. 
In drept, aceaste fapte intrunesc elementele constitutive ale infractiunilor: - constituirea unui infractional organizat, prevazut de art. 367 alin. 1, 3 Cod penal, pedepsită cu inchisoarea interzicerea unor drepturi - infractiunile de complicitate la acces ilegal la un sistem infomatic, prevăzută de art. 48 C.p. rap art. 360 alin. 1, 2, 3 Cod penal (trei infractiuni), pedepsita cu inchisoarea de la 2 la 7ani. 
- infractiunile de complicitate la transfer neautorizat de date informatice, prevazuta de art. 48 C.p. rap Ia art. 364 Cod penal (trei infractiuni), pedepsita cu inchisoarea.
Hai să vedem și noi niște agenți ai Mossadului la închisoare, în România. Dacă evenimentul va avea loc vreodată promit să mă ocup și eu mai îndeaproape de bozgorul Alexandru Florian, principalul vector al antisemitismului din România, că m-am săturat până peste cap de izbucnirile sale kominterniste inspirate de Moscova, generatoare de antisemitism.

Admin
Admin
Admin

Mesaje : 8696
Data de înscriere : 05/11/2012

https://amintiridespreviitor.forumgratuit.ro

Sus In jos

Laura target...(unde-i Florian să mă aresteze pentru antisemitism?) Empty Șefa DNA, SPIONATĂ de „Filiera Evreiască” prin FIRMA unui fost DIRECTOR Mossad!

Mesaj Scris de Admin la data de Mier Apr 06, 2016 2:37 am

RISE Project aruncă bomba! Șefa DNA a fost spionată de „Filiera Evreiască”! Patru cetățeni israelieni sunt anchetați de DIICOT pentru spionarea comunicațiilor și tentative de compromitere a Laurei Codruța Kovesi, procurorul-șef al DNA.
Doi dintre suspecți, Dan Zorella și Avi Yanus, foști ofițeri de informații, sunt co-fondatori și directori executivi ai firmei israeliene de investigații private Black Cube, companie în care a activat Meir Dagan – fost director Mossad (spionajul israelian) în perioada 2002-2011.
Potrivit procurorilor, aceștia împreună cu mai mulți angajați ai companiei Black Cube, printre care Ron Weiner și David Geclowicz, “au constituit un grup organizat în vederea comiterii mai multor infracțiuni de hărțuire și infracțiuni informatice constând în efectuarea de multiple apeluri cu caracter amenințător (…) precum și atacuri de tip phishing (înșelătorii electronice – n.n.) în vederea sustragerii credențialelor de acces și ulterior compromiterii conturilor de poștă electronică, activițăți urmate de violarea secretului corespondenței, copierea și transferul fără drept al conținututului acestuia”. 
Ultimii doi, Ron Weiner și David Geclowicz, au fost arestați deja în România. Weiner este cel care răspundea efectiv de partea informatică a operațiunii, susțin procurorii, în timp ce Geclowicz contacta persoane din anturajul și familia persoanei publice vizate – ambii fiind coordonați din centrala firmei pentru care lucrau. În acest caz, ținta era șefa DNA, Laura Codruța Kovesi.
Werner și Geclowicz și-au derulat acțiunile din teren pe parcursul lunii martie și în acest timp au spart trei dintre conturile de email ale apropiaților lui Kovesi.
Contactat de RISE Project, procurorul șef al DIICOT, Daniel Horodniceanu, a declarat că cercetările sunt în faza preliminară acum: ”La momentul acesta e clasificată toată verificarea. Este doar investigație, nu o cercetare penală ca atare. E destul de dificil să vă dau date din această cauză”. Șeful DIICOT a adăugat că anchetatorii din subordinea sa nu știu încă cine e beneficiarul activităților de spionaj, adică cine a angajat firma israeliană Black Cube. 
Având sucursale în Londra și Paris, Black Cube a fost fondată în 2010 în Tel Aviv de către cei doi foști ofițeri de informații israelieni, Dan Zorella și Avi Yanus. Compania oferă servicii juridice și de intelligence. Și-a câștigat renumele reprezentând în instanță afaceriști acuzați de infracțiuni economice, iar The Wall Street Journal nota în 2015 că angajații firmei au fost implicați în operațiuni private de contraspionaj cibernetic, infiltrându-se în rețele de hackeri.
Meir Dagan, fostul șef al Mossad între anii 2002 și 2011, a fost președintele de onoare al firmei până acum două săptămâni, când a murit (17 martie 2016). În afacere, activează mai mulți foști ofițeri de spionaj și contraspionaj din Israel.
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 8696
Data de înscriere : 05/11/2012

https://amintiridespreviitor.forumgratuit.ro

Sus In jos

Laura target...(unde-i Florian să mă aresteze pentru antisemitism?) Empty SCANDALUL SPIONILOR ISRAELIENI: O TELENOVELA PROASTA SI POSIBILELE EI DEDESUBTURI

Mesaj Scris de Admin la data de Mier Apr 06, 2016 3:21 am

În 2004, cînd reputatul strateg israelian de campanie Eyal Arad, fost consilier al lui Ariel Sharon, a acceptat să lucreze pentru Corneliu Vadim Tudor, trecînd inclusiv peste opoziția ministerului de externe de la Tel Aviv, românii au înțeles că banii nu au miros nici măcar în Țara Sfîntă. Urmărind cel mai proaspăt scandal care implică israelieni, e greu să nu te întrebi: cît costă să angajezi o firmă evreiească de prim rang ca să spioneze și să intimideze un demnitar român? Dar, mai ales, cît costă să angajezi o firmă israeliană de prim rang care să SIMULEZE că spionează un demnitar român, și să se lase prinsă ca o găină beată fix la momentul oportun? Deloc puțin, probabil, mai ales în al doilea caz.

O telenovelă proastă.
Cam așa se prezintă scandalul Kovesi-israelieni. Un scandal în care ditamai firma de superagenți ai Mossad (termenul de ”fost agent” e ușor nerealist în cazul serviciilor israeliene dar, în fine…) e angajată să spargă niște amărîte de mailuri și dă chix, iar victima se prinde și semnalează incidentul DIICOT.
România, să nu uităm, e țara care l-a dat pe Guccifer, cel care a spart mailurile lui George W.Bush, Hillary Clinton ori Colin Powel, fără să afle cineva că a făcut-o mai înainte de a pune, el însuși, pe net, conținutul mailurilor.
Zmeii Mossadului nu au reușit asta.
Măi să fie.
Pe urmă, aflăm de la șeful DIICOT că nu s-a declanșat nicio anchetă penală, că se fac doar cercetări preliminare, dar doi dintre agenți sunt deja arestați pentru 30 de zile.(??!!)

Nu e clar, deocamdată, care sunt resorturile autentice ale acestei povești.

Așa că nu ne permitem să furnizăm, la cald, mai mult decît o simplă ipoteză: și dacă scandalul spionajului a fost pus la cale mai din timp strict pentru eventualitatatea că președintele Iohannis refuză reinvestirea Laurei Kovesi la șefia DNA?

O decizie de care atîrnă multe, așa cum am mai scris, pentru că un nou mandat 2016-2019 deschide drum frumos candidaturii la președinție a lui Kovesi, la finalul acestuia.
Chestie care nu prea îi place actualului locatar de la Cotroceni, abia dedulcit la huzurul vieții de președinte.
Așa se explică și precipitarea misterioasă în desemnarea noului procuror general și a noului șef al DNA, ale căror mandate expiră abia în mai.
Numai că, dacă s-ar fi așteptat pînă în ultima clipă, iar Iohannis făcea nazuri, forțele din spatele lui Kovesi nu ar mai fi avut timp să reacționeze.
Așa, cu scrisorile de investire deja trimise încă de la finele lui martie, e timp berechet.
Scandalul spionilor israelieni, cum spuneam, e probabil să fi fost pregătit spre a fi lansat într-un moment cînd ar fi devenit clar, inclusiv pentru opinia publică, faptul că Iohannis tărăgănează în mod intenționat semnarea reinvestirii.
Odată declanșat, președintele intră într-un mare clinci de imagine, pentru că percepția ar fi că refuzul său în privința lui Kovesi ar avea legătură cu un lobby evreiesc – vezi miliardarul Benny Steinmetz, Tal Silberstein etc – și, mai ales, cu vizita cam ciudată făcută în martie în Israel, de pe urma căreia nu e clar cu ce s-a ales statul român.
O vizită marcată de gestul la fel de misterios al DNA de a cere arestarea unor nume grele de israelieni, în frunte cu cei sus pomeniți exact cînd Iohannis dădea mîna cu oficialii statului oriental.
O arestare la fel de misterios respinsă, ulterior, de ÎCCJ, după ce fusese aprobată de Curtea de apel Brașov.

Deocamdată, au trecut opt zile de cînd documentul de reinvestire stă degeaba pe masa președintelui, o perioadă suficient de lungă pentru a ridica semne de întrebare.

Cu toate acestea, e probabil că un alt eveniment a fost în măsură să precipite devoalarea ”pe surse” a scandalului de spionaj, și anume declarațiile incendiare ale procurorului general interimar, Bogdan Licu, privind redeschiderea dosarelor revoluției.
Declarații eclipsate de scandalul Panama, dar care merită toată atenția, pentru că reprezintă o lovitură cumplită expediată în bărbia fostului procuror general Laura Kovesi, cea sistematic trasă de urechi de Băsescu tocmai pentru dosarele respective.

Iată ce spunea Licu:

“Am dispus infirmarea rezoluţiei şi redeschiderea urmăririi penale, infirmarea fiind adoptată pe baza unor informaţii incomplet. În modul de desfăşurare a anchetei rezultă că nu a existat o preocupare pentru stabilirea aspectelor esenţiale pentru evenimentele din decembrie ’89”.
Totodată, procurorul general interimar a mai spus că deşi “procurorii au efectuat un număr mare de acte procedurale în cauză”, aceştia “nu au valorificat un număr mare de informaţii”.
“Nu au făcut niciun demers pentru desecretizarea documentelor privind audierile din comisia senatorială în condiţiile în care s-au efectuat mii de audieri în această comisie şi deşi SRI a a întocmit un document amplu, acesta nu se regăseşte în dosarul de urmărire penală şi nici nu rezultă că s-ar fi făcut vreun demers pentru obţinerea lui”, a mai spus procurorul general interimar.

Potrivit acestuia, cele mai multe dintre audierile care s-au făcut în acest dosar au fost “sintetice şi formale” iar “trăgătorii nu au fost identificaţi”. Totodată, el a mai spus că muniţia care s-a folosit nu a fost identificată şi nici armele cu care s-au tras.

“Modul în care s-a făcut ancheta nu corespunde normelor Curţii Europene a Drepturilor Omului” a mai declarat Licu. ” Urmează să se facă cercetări pentru genocid pentru că există indicii temeinice iar omorul şi omorul calificat au devenit imprescriptibile” a mai spus acesta, conform Mediafax.

Ați auzit bine: ancheta derulată inclusiv în cei șase ai de mandat ai Laurei Kovesi a încălcat pînă și normele CEDO.
Se poate și mai grav de atît?

Pentru gruparea Kovesi, declarațiile acuzatoare ale lui Licu au reprezentat nu doar semnalul că reinvestirea la DNA se cam tărăgănează la Cotroceni, dar chiar au început atacurile.

Operațiunea ”Spionii Mossadului”, menită să ducă la victimizarea puternică a șefei DNA a trebuit grăbită.
În zilele următoare, teza ”Kovesi – victimă a luptei anticorupție” va fi puternic rostogolită de acoperiții presei (vom afla, cred, inclusiv că se dădeau telefoane de amenințare de pe cartele prepaid), iar președintele Iohannis va fi constrîns să reacționeze într-un fel sau altul. Meciul e abia la prima repriză și se anunță foarte disputat. (Bogdan Tiberiu Iacob)
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 8696
Data de înscriere : 05/11/2012

https://amintiridespreviitor.forumgratuit.ro

Sus In jos

Laura target...(unde-i Florian să mă aresteze pentru antisemitism?) Empty Re: Laura target...(unde-i Florian să mă aresteze pentru antisemitism?)

Mesaj Scris de Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum