AMINTIRI DESPRE VIITOR-ROMÂNIA DE MÂINE , RrOMANIKA BABANA
Vrei să reacționezi la acest mesaj? Creați un cont în câteva clicuri sau conectați-vă pentru a continua.

Iohannis în DELIR după eșecul la summitul NATO

In jos

Iohannis în DELIR după eșecul la summitul NATO Empty Iohannis în DELIR după eșecul la summitul NATO

Mesaj Scris de Admin la data de Lun Iul 11, 2016 1:01 am

Iohannis în DELIR după eșecul la summitul NATO 59d02c6ba88da8138606bc7585e2ef3d
Președintele Klaus Iohannis a afirmat că deciziile Summit-ului NATO de la Varşovia, care s-a încheiat sâmbătă, confirmă faptul că România îşi intră în rolul de actor regional important după ce, în primii ani după aderarea la această organizaţie, a acţionat ca ”un musafir cu oarece obligaţii”, transmite news.ro.

Declarațiiel lui Iohannis sunt halucinante deoarece România nu a obținut nimic din ce și-a propus la summitul de la Varșovia.

”În primii ani am acţionat ca un fel de musafir cu oarece obligaţii. Am intrat şi ne-am conformat, am făcut ce ni s-a spus. Ceea ce fost corect (…) Mulţi ani am stat într-o postură de stat aliat ce primeşte securitate. În ultima vreme, România a avut parte de o dezvoltare pozitivă, benefică românilor. În domeniul securităţii au apărut ambiţii mai mari decât de a fi un executant. Astfel România îşi intră în rolul natural de actor important regional. Noi vrem să beneficiem de securitate, dar avem ambiţia de a fi şi un actor, vrem să proiectăm în regiune securitate şi stabilitate. Putem face acest lucru şi îl vom face. Aliaţii au recunoscut că am trecut la următorul nivel şi ne-au dat două unităţi NATO, dintre care una este de importanţă regională”, a declarat Klaus Iohannis la finele Summit-ului.
Iohannis a menţionat şi asistenţa oferită de România unor state vecine. Astfel, armata Moldovei primeşte consiliere din partea românească, iar România coordonează eforturile NATO de întărire a securităţii cibernetice a Ucrainei şi asigură asistenţă sanitară răniţilor ucraineni în conflictul din Donbass. ”A apărut zilele acestea o iniţiativă foarte bună din partea Slovaciei ce vizează îndepărtarea proiectilelor neexplodate din Ucraina, periculoase pentru civili, mai ales pentru copii. Noi ne-am alăturat acestei iniţiative”, a mai spus Iohannis.
Sursa: Flux24.ro
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 8622
Data de înscriere : 05/11/2012

https://amintiridespreviitor.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum