AMINTIRI DESPRE VIITOR-ROMÂNIA DE MÂINE , RrOMANIKA BABANA
Vrei să reacționezi la acest mesaj? Creați un cont în câteva clicuri sau conectați-vă pentru a continua.

Ţara din capul lui Ponta

In jos

Ţara din capul lui Ponta Empty Ţara din capul lui Ponta

Mesaj Scris de ce e val ca valul trece la data de Sam Iun 06, 2015 2:35 am


A crezut cineva că Ponta îşi va da demisia, cel puţin acum, înainte ca România să fie tratată ca un bolnav de scarlatină, condusă fiind de cabinetul unui prim-ministru urmărit penal?! Dacă, da, acela a fost un tip normal! Dar despre ce normalitate se poate vorbi în România condusă de PSD? De câte ori a fost „normală” România pesedist-pedeseristă? Oameni normali, Ponta, guvernul şi majoritatea sa n-au reprezentat şi nu vor reprezenta, vreodată, democraţia, coerent! Se vor preface că o fac doar în funcţie de propriile interese. Au apreciat actul de justiţie exclusiv în cazul în care acesta i-a vizat pe inamicii politici sau pe „amicii” deveniţi indezirabili – vezi baronii PSD, prea tari în clonţ. Câtă vreme a acţionat în cazul celor care făceau opoziţie, făţiş, „onor” guvernului.
Executivul condus de Victor Ponta a adus la un loc, cu bună ştiinţă, prieteni cu probleme în justiţie, probabil în ideea de a-i proteja de „braţul lung al legii”. Se dovedeşte că n-a reuşit, cei mai mulţi dintre ei fiind astăzi urmăriţi de DNA. Ceea ce ne-a făcut să înţelegem că mai importantă decât o guvernare solidă şi benefică pentru ţară – cu investiţii şi alte cele - a fost protecţia faţă de prieteni şi foşti colaboratori; vezi acuzaţia de conflict de interese adusă de DNA în cazul numirii în executiv a lui Dan Şova, un om absolut depăşit de toate problemele pe care ar fi trebuit să le rezolve.
Majoritatea parlamentară a PSD a miruit, „justiţiară”, în faţa Justiţiei îndreptăţite, protejându-şi, penibil, elementele cu „potenţial periculos de martor”, din clica de partid.
Premierul, urmărit penal, de astăzi, conjurat de grupurile sale de interese, politice şi economice, a refuzat ferm să-şi dea demisia, la cererea preşedintelui Iohannis, precum şi la cererea neauzită a propriei sale demintăţi umane, conform promisiunii făcute românilor, cu doar trei luni în urmă, potrivit căreia îşi va da demisia dacă, împotriva sa, va fi declanşată urmărirea penală.
Sigur că această declanşare pică prost. Tocmai acum, la câteva zile de când majoritatea pesedistă, sătulă de justiţie, a declanşat „jihadul” împotriva acesteia şi a actelor sale – speculând erori importante, ce-i drept, ale unor înalţi magistraţi, considerate ca atare de oameni din sistem. Tocmai acum, când parlamentarii majoritari se pregăteau să consacre noi „zile negre ale săptămânii”, prin amendarea, schimbarea şi transformarea abia încheiatelor coduri penale. În sfârşit, tocmai acum, când majoritarii în funcţie luptă cu toate armele din dotare împotriva „justiţiei tupeiste”, spre a-şi croi drum liber, fără deranj din partea DNA, către alegerile de anul viitor.   
La urma urmei, am putea să-i cerem demisia, fiecare dintre noi, premierului Victor Ponta. Şi n-ar fi exclus să o primim - „în falş” -, cu toţii, de vreme ce domnia sa lucrează totul copy-paste. După cum spune DNA, chiar şi facturile...
ce e val ca valul trece
ce e val ca valul trece

Mesaje : 139
Data de înscriere : 11/07/2013

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum