AMINTIRI DESPRE VIITOR-ROMÂNIA DE MÂINE , RrOMANIKA BABANA
Vrei să reacționezi la acest mesaj? Creați un cont în câteva clicuri sau conectați-vă pentru a continua.

Mă p... pe mine de râs :Black Cube şi sfârşitul conspiraţiei concertate contra DNA

In jos

Mă p... pe mine de râs :Black Cube şi sfârşitul conspiraţiei concertate contra DNA Empty Mă p... pe mine de râs :Black Cube şi sfârşitul conspiraţiei concertate contra DNA

Mesaj Scris de Admin la data de Mier Oct 26, 2016 12:55 am

Scapă cine poate acum. Dacă mai poate. Scandalul Black Cube reprezintă finalul probabil al conspiraţiei concertate de unii oameni de afaceri şi politicieni veroşi contra instituţiilor anticorupţie din România. Prin „instituţii anticorupţie” ne referim aici la DNA şi la instituţiile cu rol indirect (Poliţie, Vamă, ministere, Fisc etc.) în coroborarea informaţiilor necesare instrumentării dosarelor de către procurori.
Această postare este la categoria „CORUPŢIE” pentru că miza finală a ei este exact aceasta, chiar dacă ancheta nu este făcută de DNA; ci de DIICOT. Există o singură problemă: documentul citat este publicat în selecţie, nu integral, de către EvZ. El poate există. Interpretarea lui poate că este eronată.

Ce i-ar fi spus lui Dan Zorella ofiţerul de Poliţie însărcinat cu interogarea sa

L-am văzut pe cel susmenţionat în faţa mea şi te-am informat că sunt inspector de poliţie cu datele menţionate mai sus. Te anchetez cu suspiciunea de aderare şi constituire a unui grup infracţional.
Hărţuire, comiterea de infracţiuni informatice, care include dereglare/perturbare calculator, accesul la material de pe calculator în mod ilegal pentru a săvîrşi o altă infracţiune, în scopul de a vătăma un funcţionar public din România, toate acestea în cadrul unei comisii rogatorii.

Dan Zorella, şeful Black Cube: Geclowitz şi Weiner sunt oamenii noştri

Sunt interesat să dau contextul despre mine şi despre tot acest eveniment, numele meu este Dan Zorella, am 33 de ani, un titlu de licenţă în economie de la Tehnion cu menţiune de excelenţă şi am titlul de masterat în managementul afacerilor de la Universitatea Tel Aviv cu menţiunea excelenţă.
Specializare în finanţe şi Comportament Organizaţional. Eu am înfiinţat societatea BC Strategy Ltd. şi numele mărcii „Black Cube”, împreună cu asociatul meu Avi Yanus, în martie 2011. Am început cu un număr de angajaţi 4-5 angajaţi, astăzi sîntem aproape 100 de angajaţi.
Eu sînt directorul general Black Cube şi responsabil cu relaţiile cu clienţii şi acţiunile de informații. Asociatul meu, Avi Yanus, este responsabil cu partea financiară. Lucrăm în toată lumea în peste 50 de state. Vorbitori de multe limbi în firmă.
Clar. În acest moment, Black Cube este o societate comercială care trebuie să dispară. În orice caz nu mai poate fi folosită pentru operaţiuni speciale private. E compromisă.
Î: Îi cunoşti pe inculpaţii Ron Weiner şi David Geclowicz?
R: Da desigur, sînt angajaţi ai firmei Black Cube. Ron lucrează la firma israeliană, el este fostă persoană din forţele de informaţii israeliene şi este programator. David este angajat de firma britanică. El este un băiat inteligent care lucrează la filiala din Londra. Deoarece am deschis infrastructura pentru înfiinţarea unei filiale în Paris, David trebuia să fie reprezentantul nostru în Paris.

Daniel Dragomir contactează Black Cube în numele Sistemului Ticăloşit din România

Î: Ai fost în România în cursul 2015-2016? Detaliază perioadele în care ai fost în România şi care au fost scopurile călătoriei şi acestor vizite?
R: Am primit o adresă din partea unei persoane pe nume Daniel Dragomir, la sfîrşitul lui ianuarie 2016. Precizez că în anul 2015 nu am fost în România. Daniel m-a abordat despre un proiect foarte important şi sensibil în România.
Daniel m-a abordat printr-un tînăr israelian pe nume Gidi Zelivansky, ca intermediar, care s-a adresat pentru a trimite un client. Nu-l cunosc dinainte de acesta.
Daniel mi-a spus că există o problemă importantă pe care este interesat să o cercetăm în România în legătură cu DNA. Este vorba de iniţialele autorităţii anticorupţie.
Iar apoi Gidi mi-a explicat că Daniel este un oficial din serviciile secrete române. Şi am înţeles că nu doreşte să vorbească prea mult la telefon şi cere să-l întîlnim pe Daniel în Bucureşti.
Este foarte ciudat. Se poate pune problema credibilităţii şi veridicităţii interogatoriului. Aşadar, un tip, X, contactează o mare agenţie privată de informaţii, Black Cube. Aceasta, cum se spune, pune botul cu o viteză uimitoare.
Acceptă fie şi să se întâlnească numai cu un necunoscut, intermediar, pentru a spiona autoritatea anticorupţie a unui stat. Cât de prost să fii, să conduci Black Cube şi să comiţi o asemenea eroare?

Şeful Black Cube ar fi crezut că discută cu un oficial SRI

Î: Ţi s-a părut că Gidi cunoştea detalii?
R: Doar titlul cercetării – a verifica informaţii legate de suspiciuni de corupţie în organizaţia D.N.A., şi în special faţă de şefa D.N.A.-ului. Am înţeles că într-adevăr Daniel este un oficial. De aceea, am ales să iau cu mine la această misiune pe Udi Levi, care este fost oficial din organizaţiile serviciilor de informaţii din Israel şi este consultant pentru dezvoltarea afacerilor în firmă, a lucrat aproape de Meir Dagan aproximativ 25 de ani, şi ne ajută în domeniile de găsire a clienţilor noi sau îl iau la întîlniri cu clienţii, întîlniri la care el poate să contribuie din experienţa sa din trecut. Udi Levi a fost de acord să călătorească cu mine.
Deja aceasta face parte din structura de argumentaţie a celor ce instrumentează lucrurile din partea Sistemului Ticăloşit. Vezi, Doamne, bietul Dan Zorella s-a lăsat păcălit că Daniel Dragomir e oficial SRI.

Black Cube în România, filme proaste cu James Bond

Dan Zorella ajunge în Bucureşti dimineaţa. A mers la Sheraton Hotel. I-auzi brâul, trece râul:
Specific că Daniel a luat legătură cu mine pe căi precaute, potrivit modurilor de acţionare din lumea informaţiilor, printr-un telefon celular care a conţinut o aplicaţie care se numeşte silent phone, printr-un program de mesagerie care se numeşte wickr. Avantajul acestor programe este că mesajele se şterg, iar telefoanele sînt mai securizate, la întrebarea ta. Este vorba despre programe gratuite care se pot descărca de pe app store.
Ceva pute. Aceşti ofiţeri de informaţii sunt proşti ca noaptea care a uitat că a răsărit soarele. Cum să fii de acord, tu, mare grangure, să vii la Sheraton şi să fii contactat printr-o aplicaţie de anonimizare a conversaţiilor ce este gratuită, în appstore?
Pe ambele programe avea aceeaşi poreclă: johndoe500 ca nume de utilizator pe ambele aplicaţii. Daniel mi-a scris, ne întîlnim la Hilton – la English Bar la Hilton. Din cîte reţin în jur de 12:30/13:00 cu aproximaţie. Mă vei recunoaşte voi avea un măr şi un ziar pe masă. Şi într-adevăr astfel l-am recunoscut.
Incredibil. Un măr şi un ziar pe masă. Parcă suntem în „Pistruiatul”. English Bar, Hilton. Când lucram la Mediafax, pe Calea Victoriei, mă duceam des acolo. Aveau o cafea delicioasă cu guler de frişcă.
La două magazine după Hilton, mi-am luat şi acumulatori GP pentru reportofon. Dacă în jurul Codruţei Kovesi a fost pusă la punct o conspiraţie pentru compromitere, aceasta a fost foarte prost gândită. Oare cum se explică faptul că Mosadul are oameni atât de proşti?

Black Cube şi prostia ca artă a informaţiilor

Ne gândim inclusiv la faptul că, din momentul în care Daniel Dragomir a contactat prin Gidi Zelivansky Black Cube, un alt mecanism ar fi fost declanşat. E o posibilă explicaţie. Un mecanism de autodetonare a operaţiunii.
Nici o astfel de agenţie privată de informaţii nu lucrează complet de capul ei. E greu de crezut că Stratfor nu mai are nici o legătură informativă cu CIA. La fel, e greu de crezut că Black Cube nu e cumva sub controlul Mossad.
Măcar pentru că e sub controlul legal al Statului Evreu. Există o sumedenie de agenţii private care aparţin, de-a dreptul, serviciilor secrete. Ele fac uneori „treaba murdară” pe care nu o poate face serviciul.

Specimen de discuţie posibilă

Aşadar, scenariu posibil: Black Cube e contactată de un individ, care susţine că e oficial SRI. El afirmă că vrea să angajeze firma pentru o acţiune informativă contra Laurei Codruţa Kovesi, şefa instituţiei anticorupţie din România. Zorella de la Black Cube, fost ofiţer la Aman, anunţă Mossadul, prin fostul ei şef, Meir Dagan, pensionat:
Zorella: Salut, vezi că ne-a contactat un fazan din România care zice că e oficial SRI şi că ei o anchetează pe şefa lor anticorupţie.
Meir Dagan: Ai, să mori tu! Şi cum fuşi contactat?
Zorella: Prin Gidi. Ăla care face comisioane pentru diverşi.
Dagan: A, da? Haha. Gidi. M-am întâlnit acum trei luni cu el la Copenhaga. Mai are gagica aia blondă cu cracii până-n gât? Stai să discut cu SRI.
Peste 30 de minute:
Dagan: Auzi, ăla al tău din România e crocodil înaripat. L-au dat afară românii.
Zorella: Daniel Dragomir?
Dagan: Chiar el. Haha.
Zorella: Iacă, bine că ţi-am zis. Ce facem în continuare?
Dagan: Vei desfiinţa Black Cube. Vorbeşte cu Udi. Faci o operaţiune cumplit de neprofesionistă în România, despre care oricum autorităţile române ştiu tot, că le spun eu. Ăia care au plătit Black Cube pentru porcăria asta vor fi prinşi. Sunt anchetaţi de structura lor anticorupţie. Trebuie să-i ajutăm, suntem în relaţii excelente cu românii. Tinerii debutanţi de la tine prinşi în asta vor primi cu suspendare.
Zorella: Şi cu Black Cube ce facem?
Dagan: Îi schimbăm numele, avem…
Zorella: … sunt vreo zece variante de rezervă pregătite, ştiu, ţin minte instructajul. Bine, aşa rămâne, te salut, Meir.

Cancer şi servicii

În toată această poveste, nu se leagă un singur lucru: de ce a murit puţin de cancer generalizat Meir Dagan exact după asta? Trebuia să fie un simplu balet pe poante. Singurii ce urmau să-şi prindă degeţelele erau crocodilii înaripaţi din România.
Are cumva moartea şefului Mossad câteva zile mai târziu după aceste evenimente vreo legătură cu acest scandal? Dacă da, înseamnă că în joc mai sunt implicaţi şi alţii la fel de meseriaşi ca Mossad, care supravegheau dansul acesta din umbră.
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 8602
Data de înscriere : 05/11/2012

https://amintiridespreviitor.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum