AMINTIRI DESPRE VIITOR-ROMÂNIA DE MÂINE , RrOMANIKA BABANA
Vrei să reacționezi la acest mesaj? Creați un cont în câteva clicuri sau conectați-vă pentru a continua.

(SPARTACUS REDIVIVUS ! ) A patra putoare în stat

In jos

 (SPARTACUS REDIVIVUS ! ) A patra putoare în stat Empty (SPARTACUS REDIVIVUS ! ) A patra putoare în stat

Mesaj Scris de Admin la data de Vin Iun 16, 2017 5:40 pm

Miercuri, 14 iunie: A patra putoare în stat
*În ziarul lui de suflet, Evenimentul Zilei, celebrul licențiat în pui vii și lanterne cu laser Ion Cristoiu dă frâu liber fanteziilor onanis… pardon, voiam să zic oniriste, și își imaginează un scenariu abracadabrant. Dovedind o imaginație de-a dreptul găgeștiană, Cristoiu vine și spune, în editorialul intitulat ”În Războiul împotriva lui Donald Trump, Presa americană folosește arme mediatice de distrugere în masă”, că vizita lui Iohannis în America – și mai ales conferința de presă comună cu președintele Americii – n-au fost decât un truc aranjat de echipa de comunicare de la Casa Albă, ca să-l mai scoată pe Trump din clenciul audierii fostului șef al FBI. Și că doar printr-un mare noroc s-a nimerit ca Iohannis să se afle pe-acolo, fiindcă, la cât era Trump de disperat, l-ar fi invitat și pe președintele din Tuvalu. Vă dați seama? Ni-l și imaginăm pe Trump văzându-l pe Klaus cum se fâțâia pe peluza Casei Albe și zicându-i: ”Coa, ia fii atent încoa! Organizez o conferință de presă, să nu mă mai frece presa ticăloșită la cap, te bagi și tu, my friend?” Și Iohannis, băiat salon, s-a băgat, doar nu era să refuze bunătate de gazdă. Alo, domnu Jack, ați dat-o pe Jack din ăla de contrabandă sau iar ați fumat iarbă proastă, de pe islazul din Găgești? La logica asta nu achiesează nici găina care face ouă, darămite aia care face pui și care e mai mult mai evoluată, cum ar veni. Păi, dacă voia să scape de haitele de hoitari de la CNN și New York Times, care abia așteaptă să-l sfâșie, Trump mai făcea conferință de presă, să-i sară ăia în cap? Că zărghit îl știam, dar nu și masochist! Plus de asta, din cauză că o fi băut, probabil, prin vreun studio de televiziune, apă după Olguța, Firuța sau alte românce mândre și verzi, Cristoiu strecoară în scenariul său și nițică ură antiimperialistă și antioccidentală, susținând că Iohannis ar fi fost măgar la faza cu alocarea de 2% din PIB pentru Apărare, din pricină că nu i-a întrebat pe români dacă sunt de acord să dea banii, căci sunt „bani în favoarea Americii”. Faptul că scutul de la Deveselu apără România și nu Texasul și nici Hawaii nu pare să-i spună nimic Maestrului. Și nici faptul că nu președintele împarte banii din PIB, ci guvernul, nu pare să-l deranjeze pe Cristoiu, care are o singură idee fixă și nu se sfiește s-o folosească: anume că Iohannis e sluga Occidentului și presa americană e o nenorocită care și-a propus să-l dea jos pe Trump cu orice preț. Aștept cu interes viitorul editorial al lui Cristoiu, în care acesta va pune, mucalit și înțelept cum numai el știe să o facă, întrebarea de baraj: ”Dar cine le-a dat jurnaliștilor de la conferința de presă microfoane, nu tot securiștii lui Coldea?”
*Și același ziar, care în curând cred că o să se numească ”Evenimentul Pilei”, nu pierde prilejul de a trage o limbuță discretă celei mai mari născătoare de pui vii din România, doamna Gabriela Firea, scriind admirativ despre sistemul video care urmează să fie implementat (probabil tot odată cu traficul ăla fluidizat în șase luni) de Primăria Capitalei: „BIG SISTER”. Vei fi VĂZUT și FILMAT pe stradă. Mii de CAMERE VIDEO puse de Firea în Capitală”. Spuneam admirativ pentru că, dacă ar fi pus Iohannis, Cioloș sau oricare alt ”vândut soroșist” camere video prin București, Evenimentul sigur ar fi urlat că ne răpesc masonii intimitatea. Așa, fiindcă inițiativa îi aparține noii prietene a domnului fost primar Băsescu, ziarul e tot o gudurătură, povestindu-ne, prin gura Primei Țoape a Orașului, ce frumos va arăta Bucureștiul, cum vor fi intersecțiile semaforizate și semafoarele sincronizate, în așa fel încât va fi plăcere să circuli prin Bucale. Când se vor întâmpla toate astea? Cum când? De hramul sfântului pe care prea dreptcredincioasa ortodoxă Firea îl venerează cel mai mult: Sfântu Așteaptă.
*Ca orice cotidian sportiv care se respectă, sport.ro nu se mulțumește doar să țină scoruri, să numere cornere și să prezinte scheme de joc, ci ne vorbește și despre culisele sportului – cu cine și-a mai pus-o Nadal, ce rasă de cățel și-a luat adevărata amantă a lui Messi sau când va deveni delicata Serena Williams tată. Printre altele, am citit și o știre la care am făcut ochii mari: ”Prețul plătit de Ronaldo pentru gemenii care ajung zilele acestea din SUA! Câți bani i-a dat mamei surogat”. Măi să fie, au început americanii să exporte gemeni, mi-am zis, îi pune cineva la poștă și Ronaldo vine, ridică coletul, vede să nu fie vreun geamăn ciobit sau crăpat și pe urmă pleacă acasă cu ei. De fapt, am citit pe urmă în text, gemenii nu au ajuns din SUA de capul lor, cu bagajele de cală, ci aduși de mama lor, pe care gurnaliștii însă n-au băgat-o în ecuație, că le strica titlul. Judecând după faptul că în curând Ronaldo s-ar putea să ajungă la mititica, pentru frauda de milioane de euroi dată Fiscului spaniol, mă aștept ca nu peste multă vreme să citesc pe site-ul mai sus menționat și un titlu pe măsură: ”Ronaldo, ce-ți mai place evaziunea! Fotbalistul, trimis după gratii, nu mai poate folosi mamele surogat. Borcea e decis să-l ajute!”.
*În România, nu doar oamenii cu ”-oiu” în coadă, gen Cristoiu, Tatoiu etc, se pricep la toate, ci și ăia cu ”-eac”, de exemplu domnul Bogdan Chirieac. Citat de site-ul dcnews.ro, acesta și-a dat și el cu părerea despre scandalul momentului, dintre Grindeanu și Dragnea. Cu o clarviziune uimitoare chiar și pentru o morsă competentă ca dumnealui, musiu Chirieac proclamă, indubitabil ca Pitia: ”Dacă conflictul se adâncește să știți că va fi o chestiune de ori Grindeanu, ori Dragnea. Dacă Dragnea apasă pedala să demisioneze Grindeanu, iar Grindeanu rămâne pe post, cel care pierde foarte mult politic este Dragnea. Dar dacă, după atac, Grindeanu rămâne pe loc, există riscul ca Liviu Dragnea să piardă partidul oricât ar fi de mare.” Carevasăzică, musiu Chirieac zice că ori să se revizuiască primește, dar să nu se schimbe nimic, ori să nu se revizuiască, de asemenea primește, dar să se schimbe pe ici, pe colo, și anume prin părțile esențiale – Grindeanu și ăla de la Justiție, care n-au culisat la poruncile lu Mustăciosu. Când am citit truismele ieftine ale lui Chirieac m-am gândit, involuntar, la Hagi, cu al său celebru dicton ”să fie bine ca să nu fie rău” și mi-am zis: grozav ar fi fost să avem la Națională un antrenor care le știe pe toate, ca Chirieac. Nu de alta, dar la câți dughini cunoaște, ăsta sigur duce la anul, la Cupa Mondială din Rusia nu doar Naționala de fotbal, ci România cu totul și-o lasă acolo!
Miercuri, 15 iunie: A patra putoare în stat
*Bătaia cu pumni în gură și genunchi în instalație încinsă azi-noapte în PSD a făcut presa să uite cu totul de Boureanu și să abordeze problema altor boureni care, beți criță sau mai puțin beți, continuă să se afle la volanul României și nu se lasă până n-o vâră în șanț. Conflictul a izbucnit atât de spontan încât multe ziare nici nu știu cum să se poziționeze, așa că iau păreri, deocamdată, de la ambele părți, și chibițează de pe margini, având grijă să dea titluri cât mai bombastice. Singurul care nu pare să aibă dubii e Evenimentul Zilei, care titrează: ”PSD SE RUPE? Jurnalistul Dan Andronic are informaţii istorice. Breaking news”. Carevasăzică, după ce a descoperit apa caldă, mersul pe jos și găina care-și alăptează puii cu Humana Forte, ziarul udrei mai face o descoperire senzațională: că Grindeanu nu pleacă din fruntea guvernului. ”Am informații clare că Premierul Grindeanu nu demisionează, iar de mâine-poimâine va primi sprijin instituțional! Se lansează colecția vara-toamnă De-NeA cu predominanță roșu PSD… Cred că se rupe și partidul.” Vai, ce noutăți senzaționale! Și cum încearcă Andronic s-o dea cotită, inoculând ideea că Grindeanu nu se lasă dus din fruntea bucatelor fiindcă ar avea sprijinul Codruței, căreia i s-a pus pata roșie pe PSD. Mă mir cum de nu i-a venit lui Andronic ideea să spună că Grindeanu e, de fapt, un tehnocrat soroșist sub acoperire, care a primit sarcina să destrame PSD. Stai liniștit, nenea Dane, și adu-ți aminte de spusele lui Ponta: ”Scapă cine poate!” Partidul ăsta nu destramă. Pesedeii care mai au ceva neuroni în cap și nu le-a luat puterea de tot mințile o să fugă din el chiar acum, iar în rest nu se rupe nimic, stai liniștit: tovii și toavele din preajma lui Dragnea o să meargă cu toții, uniți, la pușcărie!
*Și tot Evenimentul Zilei, intuind în rezistența lui Grindeanu un semn puternic de deviaționism de dreapta, începe să pună tunurile pe el, lăudându-i rivalii. Bunăoară, ziarul preia o declarație a Vulguței Vasilescu, dând următorul titlu: ”Olguța Vasilescu îl lovește decisiv pe Sorin Grindeanu”. Citind așa ceva, la ce te gândești? Că ministresa i-a dat șefului ei din guvern o perversă ca pe Târgu Ocna, lovindu-l sub centură, așa de tare că ăla nu s-a mai sculat (și când zic ăla mă gândesc la Grindeanu, nu la alte alea, să fie clar). De fapt, tot ce a făcut Olguța este să scrie, pe pagina ei de Facebook: ”Se pare că, dintre toți membrii guvernului, numai premierul nu știa că semestrial se face o evaluare a implementării programului de guvernare. Măcar de la tv ar fi aflat, din emisiunile în care a fost prezent Liviu Dragnea. Doar el credea că e pe viață în scaunul acela…” Așa e, Olguțo, Grindeanu e de vină, că nu s-a informat, altfel ar fi știut de acum o lună că e pe făraș. Dar, de, nu toată lumea poate să fie informată la zi, ca tine, sau să știe că nimeni nu stă pe viață pe un scaun. Uite, de pildă, pui cazul tău, Mulguțo: până acum câțiva ani pe scaun stătea Vadim, pe urmă a stat Ponta, acum stă Dragnea, mâine cine știe cine o să stea, numai tu, ambițioasă mică, nu te miști de lângă scaun, până nu găsești pixul ăla pe care l-a scăpat Tribunul prin ’90…
*Nu știu voi ce faceți, dar eu mă uit la Antena 3 doar când sunt alegeri și câștigă Iohannis, să văd moacele plouate ale ciucivilor și gâzilor de acolo în timp ce savurez berea și popcornul. De aceea, am fost foarte emoționat citind, pe site-ul dcnews.ro, un titlu incitant: ”Emisiunea lui Gâdea, ÎNTRERUPTĂ: De ce ne-ați sunat?”. Nu mi-a venit să cred și imediat m-am gândit: aoleo, să știi că, după Grindeanu și Tudorel, a trecut și CNA-ul de partea Poporului și a început să vadă derapajele din presă. Am dat click pe articol, nerăbdător să aflu cum i s-a stins lumina lui Gâdea în platou, dar, surpriză: emisiunea nu fusese întreruptă de niciun CNA, ci Codrin Ștefănescu intervenise telefonic ca să le strice bunătate de cină prezentatorilor și invitaților din platou, care tocmai profitau că la bufetul A3 se adusese rahat proaspăt.
*Deși, de obicei, totul îi pute și-l scârbește, Crucișătorul presei românești, CTP, a dovedit că poate fi și empatic și încă față de cine credeți? Față de Grindeanu, pe care din ”slugă incompetentă” nu l-a scos vreme de șase luni. Aseară, la Digi24, domnul Popescu a făcut ce-a făcut și prietenul dumisale bun, domnul Băsescu: l-a reevaluat pe Grindeanu, despre care a declarat, textual, că „dovedeşte o verticalitate şi o corectitudine în tot ce face şi spune incredibilă”. Maestre Cetepe, dar ăsta deja e coup de poudre, cum ar zice poligloaba Olguța în franceză! Ce verticalitate vizezi, neică? Dacă era vertical, Sorinel nu-i mânca din palmă lui Dragnea șase luni și nici nu stătea ca prostul să-și bată ăla rotula de el, ca să zic așa, să-i ia microfoanele din față, să nu-l lase să scoată un cuvințel și să-i dea doar pixul să se joace, la conferințele de presă! Zi mai bine că Grindeanu e o cutră unsă cu toate alifiile, un fel de Dinu Păturică varianta de mileniul III, care a înghițit toate flegmele când era mic și, când s-a văzut mare, a mușcat mâna care l-a hrănit cu grăunțe, cum o mușcase și pe a popii Ilie Sârbu, la Timiș.
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 8744
Data de înscriere : 05/11/2012

https://amintiridespreviitor.forumgratuit.ro

Sus In jos

 (SPARTACUS REDIVIVUS ! ) A patra putoare în stat Empty Vineri, 16 iunie: A patra putoare în stat

Mesaj Scris de Admin la data de Vin Iun 16, 2017 5:41 pm

*Dornic să-și impresioneze neapărat cititorii, ziarul Click titrează, cu litere de-o șchioapă: ”Reacție dură a lui Dacian Cioloș după circul din PSD cu demisia guvernului Grindeanu”. Vai, mi-am zis, să știi c-o înviat ardeleanul, o pus mâna pe cuțât și-o dat iama printre găștile alea mafiote din PSD, să scape țara de ele. Când colo, era doar un titlu la fonfleu, pentru că ”reacția dură” era, de fapt, un comunicat elegant, în care Cioloș îi dojenea, părintește, pe Dragnea și ciracii acestuia, fiindcă au promis vrute și nevrute alegătorilor și nu s-au ținut de cuvânt, ba acum se mai și încaieră, ca să arunce țara în criză. Daciane, nu așa se vorbește cu alde Dragnea și Grindeanu! Pe-ăștia dacă nu-i înjuri de licitații trucate, comisioane mascate și nu-i blestemi să se trezească în zori cu mascații la poarta vilei, nici nu te bagă în seamă. Data viitoare așa să faci, că asta vor românii: sânge pe pereți. Până atunci, eu aștept de la Click titlul ăla cu „Șocant! Fostul premier Cioloș și-a înființat, în sfârșit, partid” – dar sper să nu-l citesc totuși prin 2040…
*Și tot termenul ”dur” e folosit și de stiripesurse.ro, ceea ce mă face să cred că s-a dat ordin de zi pe unitate ca zilele astea, până-și iau Grindeanu și Dragnea reciproc beregata, să se folosească intensiv cuvântul respectiv: ”Olguța Vasilescu, CONTRE DURE cu un jurnalist în studioul Antena 3”. Bine, adevărul e că, atunci când te uiți la Olguța și îți amintești de trecutul ei năvalnic cu Tribunul, singurul cuvânt care îți vine în minte e ”contre”. Dar nu vă imaginați că fosta ministresă a Muncii și, probabil, viitoarea premieriță (sau cum s-o zice) a Nemuncii s-a apucat să-și pună contre cu jurnalistul prin platou. De fapt, cum se întâmplă mai mereu la Antena 3, totul a fost o armonie de-a dreptul yin-yang, că acolo nu se ceartă nimeni, niciodată, toți sunt în aceeași barcă și au aceeași părere. Singura divergență a fost legată de exprimarea nefericită a Olguței, care a spus despre Darius Vâlcov că e ”creier”. Când a auzit asta, ziaristului, în speță Corneliu Nistorescu, i s-a aprins beculețul ăla care-i dă alarma când se vorbește de PDL și omul și-a amintit că băiatul cu galerii de artă prin cimitire a fost, înainte să devină evaluatorul PSD, unul dintre oamenii de încredere ai lui Băsescu și normal că i-a sărit muștarul, dându-i Olguței replica: ”La cât creier au ceilalți din PSD, așa este”. Uitându-mă la ce se întâmplă în PSD, la câți yesmen-i slugarnici și lingăi sunt pe-acolo și la cum se duce naibii economia pe tobogan, odată cu leul, socot că domnul Nistorescu e într-o mare eroare: Cornele, de când știi tu că meduzele au creier?
*Pentru că a epuizat flegmele pe Halep și Naționala de fotbal, Banciu n-a mai avut cu ce să-i scuipe și pe pesediști, așa că a avut, în recentul scandal Dragnea-Grindeanu, o atitudine mult mai rezervată decât ar fi fost de așteptat. Nu știu ce anume l-o fi determinat să rămână calm – și-o fi luat omul pastilele la timp, de data asta – însă ipoteza cu care vine el mi se pare sau un efect secundar al medicației sau reacția la supradoză de sedative: Banciu susține, la B1, că scandalul din PSD s-a întâmplat din plictiseală: ”Atunci când deții toată puterea este foarte greu să o gestionezi minut cu minut pentru că nu ți se potrivește situația. Nici PSD-ul, cum nici USL-ul, la un moment dat, nu a fost capabil să gestioneze o situație care îl depășea ca rang și atunci sigur că s-a ajuns la acest conflict intern, unul care mocnea”, zice Banciu. Bun, și unde-i plictiseala de care vorbeai? Că nu l-am văzut nici pe Grindeanu să se plictisească de guvernare, nici pe Dragnea să se plictisească de libertate. Bine, o să aibă ei timp de plictis, nu-i vorbă: Grindeanu, când o să fie dat la o parte și trimis la pescuit sportiv, și Dragnea, când o să scrie ”Dicționar explicativ de ciordit artistic”, ca să scape mai repede din pușcărie.
*Pentru că i s-a părut prea banal să scrie despre un asemenea caz spectaculos fără să utilizeze și cuvinte șoc, un domn de la Adevărul dă următorul titlu: ”Filmarea păcătoasă pentru care un şef al Bisericii a purtat incognito microfoane sub sutană”. Cum, domle, să fie o filmare păcătoasă? Am citit Biblia din scoarță-n scoarță, cu tot cu cele zece porunci și n-am văzut pe nicăieri scris ”Să nu faci filmări păcătoase!” Dar e clar că, la cum se mișcă tehnologia asta, și Cartea Cărților trebuie updatată în vreun eBook sfințit, no? În fine, să revenim la subiect – cum e cu ”filmarea păcătoasă”, vă veți întreba, curioși? Ei bine, nu e vorba despre vreo orgie cu popi, cum poate unii ar crede, ci despre inițiativa unui înalt prelat moldovean, care a acceptat să-i lipească procurorii DNA microfoane pe corp, ca să-i dea în vileag pe niște preoți din subordine, ce voiau să-l șantajeze, cu niște filmări ”deocheate”, zice-se. Orice mă așteptam să găsesc la un popă – stomac fără limită de volum, buzunare fără fund, dar nu și aparatură de înregistrare. E clar că acum expresia bisericească ”a da ascultare” va căpăta alte conotații. Și mă gândesc că frumos ar fi și creștinește ca data viitoare când mergi la spovedanie la vreun robocop din ăsta în sutană, el să aibă bunul simț și să te avertizeze: ”Ai grijă ce te spovedești, că tot ce spui ar putea fi folosit împotriva ta”.
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 8744
Data de înscriere : 05/11/2012

https://amintiridespreviitor.forumgratuit.ro

Sus In jos

 (SPARTACUS REDIVIVUS ! ) A patra putoare în stat Empty Sâmbătă, 17 iunie: A patra putoare în stat

Mesaj Scris de Admin la data de Sam Iun 17, 2017 3:11 am

*În timp ce martirul Ghiță zace la sârbi, mâncând pâinea amară a exilului și bând șliboviță, de necaz c-a plecat ca prostul, fiindcă acum, uite, prindea și el un loc în cabinetul Ponta-Grindeanu, undeva pe la Telecomunicații măcar, angajații lui de la România TV nu mai au parte nici măcar de pâine amară. Pe luna asta, indiferent ce salarii aveau, au primit cu toții doar o mui… pardon, o mie de lei voiam să zic. Dar oamenii acceptă, ce să facă și încotro să se ducă, fiindcă nici la Antena 3 nu e mai bine, nu mai vorbim de B1 sau alte canale. Singura care pare să nu fi acceptat, fiindcă e sub demnitatea ei să meargă la casierie în zi de leafă și să încaseze mai puțin de patru zerouri, a fost celebra ziaristă Corina Drăgotescu. Aceasta a anunțat pe Facebook că a încetat colaborarea cu România TV și îi mulțumește lui Sebi, pentru că „e cel mai frumos proiect la care am participat”. Nu știm spre ce meleaguri o să se îndrepte acum doamna Corina; poate o să meargă iar în Statele Unite, ca acum cinci ani, când ne amenința că pleacă definitiv din țară, sau poate o să plece în Rusia, unde e nevoie mai mult ca oricând de propagandiști destoinici, dar eu regret sincer dispariția ei de pe micul ecran. E nedrept, băi, Sebi, s-o lași să plece așa pe biata femeie. La câte flegme și-a luat amărâta pe persoană fizică în ianuarie-februarie, când mințea cu tupeu chiar din mijlocul manifestanților, merita și ea mai mult, nu crezi? Oricum, stimată doamnă Corina, cred că v-ați grăbit plecând: e adevărat, nu mai sunt bani la RTV, dar de foame să știți că nu mureați: la ce situație e acum în PSD nu vă gândiți cât rahat ați fi avut de mâncat zilele astea?
*Fac ce fac ăștia de la Click și tot păcălesc lumea să le intre pe site. De pildă, taman acum, când actuala nevastă a lui Năstase, Brijita, se plânge că-i dă ăla la pifometru de nici nu mai are nevoie de botox să-și bage în buze, ia uitați ce titlu bagă ei: ”Amalia Năstase, dezvăluiri cutremurătoare: “Am mâncat bătaie de foarte multe ori!” Ei, ce se subînțelege de aici, ce sugerează perfizii de la ziar? Că Iliuță mână-iute-cum-te-prinde-cum-te-întreabă-de-sănătate, o cam altoia cu backhand-ul, fiindcă așa e el, iubăreț cu năbădăi. Dar nu, dacă veți citi textul veți vedea că nu fostul soț a bătut-o de nenumărate ori, ci foștii profesori din școala generală făcută pe timpul comunismului. Așa ca acum, ca să nu mai riște și fetele ei să-și ia bătaie la patru coaste, duduia Amalia le-a dat la școli particulare, unde, vorba aia, dai banul, treci anul și nici nu vii acasă cu ochiul vânăt că n-ai știut teorema lui Pitagora. Stimată doamnă Amalia, nu știu dac-ai auzit, dar între timp Ceaușescu a căzut, iar acum s-a schimbat calimera: de obicei azi, în România, elevii îi bat pe profesori de-i zvântă. Există și cazuri în care mai dau și profesorii, e drept, dar de cele mai mult ori asta se întâmplă ori pe la Cuca Măcăii, ori când sunt, bieții oameni, în legitimă apărare. Nu mai zic că dacă se pomenesc, mai târziu, mititelele, cu un bărbat mai iute la mânie, așa, ca domnul Ilie, și-ți reproșează ăla că nu le-ai pregătit cum trebuie pentru viață și nici măcar o palmă de soț iubitor nu știu să încaseze?
*Gurnalistul tabloid Dan Capatos se plânge că e persecutat de CNA, deși el n-a vrut să facă decât bine la oameni. Mai concret, Consiliul Audiovizualului a interzis posturilor TV să mai difuzeze imagini legate de celebra ”Denisa Manelista”, pe motiv că aceasta e grav bolnavă și e chiar de porc să facă toți hoitarii din presă bani pe seama suferinței sale. În replică, musiu Capatos spune că el n-a vrut decât să prezinte la televizor un medicament care i-ar fi fost util Denisei și a amenințat că la ultima emisiune pe care o va realiza (dă, Doamne!) va spune adevărul despre lingăii din CNA, mai ales că, afirmă el ”pe unii îi cunosc personal”. Da, Capatoase, știm, dujmanii-ți poartă pică că n-au valoarea ta și nici nu-i recomandă talentul, ca pe tine, ci familia. Dar și tu ți-ai găsit subiect, zău așa! Nu puteai, frate, să zici că Iohannis vinde copii, că Cioloș e fiul lui Soroș și vrea să vândă Ardealul, ori că manifestanții #Rezist sunt niște profitori, care și-au adus și peștele guppy în Piața Victoriei, doar-doar le-o da oculta mondială douăj de lei în plus la ziua de miting? Că, dacă spuneai toate mizeriile astea, cum o fac zilnic colegii tăi de la Antena 3, nu doar că nu-ți mai luat amenzi de la CNA, dar mâine-poimâine te vedeam și membru în Consiliu!
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 8744
Data de înscriere : 05/11/2012

https://amintiridespreviitor.forumgratuit.ro

Sus In jos

 (SPARTACUS REDIVIVUS ! ) A patra putoare în stat Empty Luni, 19 iunie: A patra putoare în stat

Mesaj Scris de Admin la data de Lun Iun 19, 2017 7:39 pm

*În întrecerea socialistă pe ramură intitulată ”Cine o doboară mai repede pe Luluța”, demarată între vidanjorii de la Antena 3, România TV și B1, băieții lui Ghiță lovesc năpraznic, prezentând ieri, în direct și la oră de vârf, niște înregistrări în care doamna Kovesi își îndemna subalternii să mai și muște, nu doar să latre la stele, ca să zic așa. Titlul face toți banii: ”ÎNREGISTRĂRI incredibile. Kovesi, către Uncheşelu: Ştiţi ce-mi doresc? Să ajungem la domnul premier”. Asta cam așa e, bă-băieții lui nenea Ghiță: înregistrările sunt incredibile, în sensul că nu-s deloc credibile. Ia mai ascultați voi banda o dată și-o să vedeți niște „ciupituri” pe ea pentru care, dacă ați fi făcut facultatea de Jurnalism, ați fi luat nota patru la seminarul de ”Tehnici de lucru în radio”. Păi așa se face, agaricilor? Dacă tot îi puneți ăleia cuvinte în gură, măcar nu mai repetați de trei ori o propoziție și faceți și voi frazele mai coerente, să priceapă și telespectatorii voștri, că n-au decât trei neuroni, săracii, nu-i duc sinapsele să facă legătura între cuvinte. Ce naiba, trebuie să vină Băsescu și să vă pleznească peste gură cu palma, pumnul, piciorul sau caraba prezidențială ca să învățați odată meserie, ageamiilor?
*Mirosind deja sânge proaspăt de Codruță, Evenimentul Zilei nu ratează ocazia să-i articuleze o scatoalcă șefei DNA și titrează: ”Ponta a TUNAT după transmisia INCENDIARĂ! ”Ținta lui Kovesi era Grindeanu. Eu am fost EXECUTAT”. Ce chestie formidabilă! Da’ uzurpator te-a mai făcut mămica ta, măi Viorele! După ce că vrei să-i tragi scaunul de sub fund lui Dragnea, acum ai ciordit și atribuțiile lui Zeus, te-ai apucat să tuni? Sau Zeus despre care se vorbește în titlu nu e ăla original, din Olimp, ci ăla fake, de la Cireșica, îl știi, prietenul tău de luptă contra Justiției? Cât despre ”execuție”, în locul tău mi-aș alege mai cu grijă cuvintele, nu de alta, dar, la cât ați enervat voi, cu hoțiile și măgăriile voastre, poporul ăsta răbdător, s-ar putea să vă încarce într-o zi pe toți într-un TAB și să vă bage hitul ăla celebru cu ”Fetițo, te-aș întreba, unde e Târgoviștea”.
*Nici B1 nu se potolește cu titlurile incendiare, ci scrie, cu litere mari, de Breaking News și cu toate semnele de mirare pe care le-au găsit gurnaliștii de acolo pe tastatură: ”ȘOC !!! A MURIT ÎN ÎNCHISOARE !!! ANUNȚUL TOCMAI A FOST FĂCUT !!! (FOTO). Taman când făceai, în gând, o trecere în revistă a penalilor aflați la această oră prin pușcăriile patriei și te întrebai dacă nu cumva o fi făcut Dom Profesor Voiculescu supradoză de limbi în fund sau domnul Cocoș indigestie de la atâta caviar, dai click pe știre și ce să vezi? Nu la noi crăpase vreun corupt, ci la ruși murise după gratii ”asasinul” jurnalistei  Anna Politkovskaia. Vai, ce surpriză! La ce condiții minunate au ăia prin pușcăriile rusești, te-ai fi așteptat ca asasinul, condamnat pe viață, să trăiască acolo cât țestoasa și când colo, el a dat colțul după doar câțiva ani de zarcă, din cauza unei boli de ficat, zice-se. Acum, una din două: ori s-or fi plictisit ciracii lui Putin să stea cu ochii pe el, să nu ciripească ăla numele adevăraților asasini, ori chiar o fi început să ciripească și bucătarii i-au scos bromura din ceai, ca să-i bage porție dublă de poloniu, să-l mai învioreze nițel la ficățel.
*În timp ce toate canalele de știri au plecat după fentă și discută acum aprins despre cum îi biciuia domina de Codruța, încălecându-i cu straponu’ pe bieții procurori, Realitatea TV rămâne la adevăratul subiect al zilei: moțiunea de cenzură. Doar că-l pune să vorbească pe analistul Cosmin Gușă, acest Nostrabanus al presei românești, care se apucă să abereze la greu. Fiindcă Maestrul Cristoiu era, probabil, prea ocupat să afle cine i-a dat lui Grindeanu stilou, să demită toate cozile de topor ale lui Dragnea din guvern, Gușă a preluat el misiunea de a scoate porumbei, panglici și alte alea, și a născocit un scenariu de-a dreptul SF. În opinia lui, moțiunea pică, Dragnea își dă demisia, Grindeanu preia partidul, rămâne și șef al guvernului, guvernarea merge bine, iar criza se încheie „în mod constructiv”. Mai rămânea să spună că PSD o să conducă țara până la adânci bătrâneți și să încalece pe-o șa și era basmul complet. Nene Gușă, matale știi, așa, cu mingea, dacă-mi permiți să mă exprim astfel, dar cine te-a păcălit că te pricepi și la politică? Când o să vezi tu un Ceaușescu cu mustață ca Dragnea că o să-și dea demisia din funcție, să mă anunți și pe mine, că tare-s curios. La câți lingăi sunt în PSD, chiar dacă pică moțiunea, Dragnea tot nu pică. Singura soluție prin care tovarășul cu castor sub nas poate fi scos din șefia PSD e să se miște judecătorii mai repede și să-l trimită să conducă celula de partid de la Rahova!
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 8744
Data de înscriere : 05/11/2012

https://amintiridespreviitor.forumgratuit.ro

Sus In jos

 (SPARTACUS REDIVIVUS ! ) A patra putoare în stat Empty Miercuri, 21 iunie: A patra putoare în stat

Mesaj Scris de Admin la data de Mier Iun 21, 2017 2:01 am


Ce îmi place mie la sicofanții de la Antena 3 e că mănâncă rahat nu doar de foame, din necesitatea fiziologică de a nu crăpa prin inaniție, ci și de plăcere. Să te uiți la anteniști în momente de cumpănă (gen victoria lui Băsescu, victoria lui Iohannis, căderea lui Ponta) face toți banii, pentru că nici la comediile cu Mr Bean și Benny Hill nu râzi ca atunci când vezi moacele plouate ale lui Gâdea, Ciuvică sau Dana Grecu. Conflictul din PSD i-a luat, ca de obicei, prin surprindere și în prima seară de ceartă dintre Dragnea și Grindeanu, Gâdea și ai lui nici n-au știut pe cine să mai scuipe, fiindcă nu primiseră instrucțiunile de la Dom Profesor. Abia de a doua zi li s-a spus cum să acționeze și au început să-l scuipe pe Grindeanu din toate pozițiile – păi cui voiați să țină partea un infractor condamnat, ca Varanul, decât tot unui infractor condamnat, ca Dragnea? În orele premergătoare votării moțiunii, gurnaliștii de la Halena 3 au dat-o nițel în wishful thinking și au titrat, pe site-ul lor: ”Guvernul a picat cu câteva ore înaintea moțiunii de cenzură! Site-ul”. Vai, câtă inteligență, cât umor, pun pariu că respectiva glumă de grădi a ieșit, ca Afrodita din spuma mării, din spumele pe care le face la gură Mirci Badea la ora asta. Vuvuzeilor, nu vă bucurați anticipat, fiindcă, oricum ați da-o și ori că pică guvernul ori că nu, idolul vostru de ocazie, Liviu Dragnea, tot la bulău ajunge și abia aștept să scrieți, peste două trei luni, un titlu tot așa cum numai voi știți: ”Dan Voiculescu este alături de Liviu Dragnea. Colegi de celulă”.
*Un fost antenist căruia nu i-a mai ajuns rahatul și a plecat la România TV, să facă acolo supradoză, este, de câtăva vreme, foarte dezamăgit. Mă refer la Victor Ciutacu care, după ce RTV a început să plătească doar câte o mie de lei angajaților, nu doar că nu mai are bani de rahat, dar nici măcar un moț mai acătării nu-și mai permite, săracul. Și probabil că Victoraș ar muri de foame, dacă n-ar avea suficientă ură, să se mai hrănească din ea. Uitând că a fost adunat de pe drumuri de Cristian Tudor Popescu și în loc să dea cu sapa pe șantierele patriei, ca ditamai inginerul, a devenit jurnalist la Adevărul, Ciutacu nu-și face de râs numele (ciutac = bou cu coarne foarte scurte, potrivit DEX) și-i trage o copită CTP-ului să vadă ăla stele verzi și alta nu. Într-un articol publicat pe blogul personal, fostul antenist îi reproșează ziaristului că „îmbătrânește urât”, după ce acesta a dat cu capul de toți pereții PSD-ul, cu tot cu Dragnea, Ponta și Grindeanu. Ciutacu scrie: ” Bătrânelule, unul dintre multele sfaturi bune pe care le-am primit de la tine cât mi-ai fost șef e să lucrez cu materialul clientului. Așa că, amintindu-mi de faimoasa întrebare pe care i-ai pus-o în scris lui Petre Roman, fac forward: PENTRU CE SAU PENTRU CÂT, DOMNULE POPESCU? P.S. Pe vremuri, dincolo de talent, logica și așezarea inginerească a discursului erau punctele tare forte. Nu ți-e rușine de tine?” Nu știu dacă CTP ar trebui să se simtă rușinat că are și el o părere, dar e clar că Ciutacu i-a respectat cu sfințenie sfatul și a lucrat, până acum, doar cu materialul clientului: până prin 2013 i-a albit, de-atâta pupat, curul lui Voiculescu, iar după 2013 a luat la lins popoul mai tânăr, mai fraged, mai tonificate, al lui Ghiță. Acuma, dacă Ghiță a fugit și bietul Ciutacu e în sevraj de trei luni, el ce vină are?
*Deși nu se amestecă în politică, de teamă să nu-i mănânce și pe ei porcii, băieții de la Libertatea nu se pot abține și publică o știre cu iz politic: ”Fiul lui Dragnea face furori când iese pe stradă. E unic în România ce are el.” Aoleo, te întrebi, dar ce-o avea taică așa unic? O fi furat scula lui Terente de la muzeu și și-o fi transplantat-o? Că tată pușcăriaș și mamă prăduitoare am văzut, au mulți, iar ”mamă vitregă” (cum e piți aia a lui Dragnea, de 24 de anișori) mai tânără decât copilul de asemenea am văzut, la Donald Trump Jr. Curios, intri pe text și afli că, de fapt, e vorba despre un bolid tunat ca-n filme, de 650 cai-putere, cu care beizadeaua lui Dragnea înnebunește sărăciile alea de fătuci din Teleorman. Hai, lasă, Dragneo Jr., că de-acum numai de lucruri unice în România o să ai parte. Mai așteaptă numai câteva luni și o să fii primul și singurul român care merge să-i ducă lui tac-so, la pușcărie, chiftele și portocale cu bolidul de curse!
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 8744
Data de înscriere : 05/11/2012

https://amintiridespreviitor.forumgratuit.ro

Sus In jos

 (SPARTACUS REDIVIVUS ! ) A patra putoare în stat Empty Joi, 22 iunie: A patra putoare în stat

Mesaj Scris de Admin la data de Mier Iun 21, 2017 11:11 pm

*Nu știu ce zi a fost ieri în calendarul ortodox, dar, judecând după ce titluri au dat unele site-uri în urma moțiunii, în calendarul pesedist pare să fi fost ziua preacurvioșilor Onanie Maronitul și Pramatie Limbă de Aur: lingăii din toate zările s-au unit, întrecându-se să aducă osanale liderului suprem, ieșit învingător în lupta cu agenturilii, într-un stil care m-a făcut să cred că m-am întors în timp, undeva prin 89. Pe site-ul dcnews.ro, renumitul părerolog și sondor Pieleapuțeanu sau ceva de genul ăsta – că mereu îmi scapă numele – anunță un ”rezultat-bombă” într-un sondaj făcut de firma lui, Avangarde. Mai concret, el susține că, după tot tămbălăul din PSD, după țigăneala dintre Dragnea, Ponta și Grindeanu și, mai ales, după măgăria supremă cu Ziua Maghiarilor, Partidul are tot 44% în intențiile de vot! Probabil că sondajul a fost făcut pe morții din Teleorman, singurii care sunt constanți în alegeri și pe care nu i-ar deranja dacă la poarta cimitirului ar scrie și ”Temetőben”. Și stați, că n-ați auzit tot: ”Rezultatul votului la moțiune este o victorie a spiritului de echipă al PSD, partid care se mobilizează și arată coerență internă în momente critice. Liviu Dragnea trebuie să propună o echipă ministerială alcătuită din elita de expertiză a partidului, pentru a putea convinge și pentru a realiza performanță la Palatul Victoria.” Alo, domnu părerolog, mai ușor cu limbile alea pe Dragnea, că-l sufocați! Dați doar câte un pupat pe fiecare bucă, s-ajungă la toată lumea, până-n fund, la doamna secretară de generală din Teleorman!
*Din aceeași categorie de lingăi fără saț fac parte și cei de la inpolitics.ro. Lăsând naibii echidistanța și deontologia, care sunt, ca și munca, doar pentru tractoare, gurnaliștii ăștia își dau arama pe față încă din titlu: ”VESTE MINUNATĂ DE LA CCR: DRAGNEA POATE FI PREMIER DUPĂ ALEGERILE DIN 2024”. Bă-băieți, dacă tot v-ați apucat de limbism viteză, aveți grijă că sportul ăsta e greu și necesită talent maxim și pregătire, nu e de ajuns să ai o limbă și s-o folosești. Concurența e mare în domeniu, pentru că acum toți limacșii se înghesuie să bălească pe flaușatul de Dragnea, cu tot cu sandalele lui. Ce titlu e ăsta, incapabililor? Trebuia să dați și voi unul în versuri și care să se potrivească perfect cu măreția acestui Mesia cu dinți galbeni trimis să ne mântuie… mă rog, să ne mântuiască pe toți. Ceva de genul ăsta: ”O, ce veste minunată, de la CCR se-arată: Azi a izbândit geniul mult iubit, dintr-un mic oraș, din Teleormănaș, cum au zis prorocii”.
*În vreme ce unii îl laudă pe Dragnea, alții rămân la obsesiile ”Mutu și Luluța”, după ce li s-a scos din creieraș cipul cu ”Jos Băsescu”. Bunăoară, Mirci Badea scrie, pe pagina de Facebook: ”Werner și Codruța au manipulat mulți oameni mai creduli, mai naivi și mai puțin exersați în ale cititului decât noi ceilalți. Asistații social „de dreapta” plus salariații băncilor străine au fost victimele manipulării unor oameni cu funcții în stat, provocând un prejudiciu de imagine uriaș României. Ordonanța 13 a fost foarte corectă. În seara asta dansez pe cadavrul #rezist.” Când v-am spus că băiatul ăsta trăiește într-o realitate paralelă, nu m-ați crezut. Carevasăzică, nu șeptelul cu trei neuroni pe care nu-l dezlipești nici cu șpaclul de pe Antena 3 e credul, naiv și puțin exersat în ale cititului, ci toată crema intelighenției românești, care a ieșit în stradă în toată țara, în ianuarie și februarie, să se opună scoaterii corupților de prin pușcării. Doamna Carmen Brumă, avem și noi o rugăminte: fiți soție iubitoare și dați-i lui Mircică pastilele la timp, că altfel o ia razna și iar vă treziți diseară că dansează în baie cu mâna dreaptă pe cadavrul ăla de-l are în chiloți!
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 8744
Data de înscriere : 05/11/2012

https://amintiridespreviitor.forumgratuit.ro

Sus In jos

 (SPARTACUS REDIVIVUS ! ) A patra putoare în stat Empty Vineri, 23 iunie: A patra putoare în stat

Mesaj Scris de Admin la data de Sam Iun 24, 2017 3:06 am

Într-o emisiune de la Antena 3, celebra femeie-komisar Dana Freaku sau, mă rog, Dana Grecu pentru prieteni, a declarat că a avut parte de o neașteptată întâlnire cu coșmarul vieții ei, Traian Băsescu. Deși, între timp, de când riscă să ajungă cu juma de familie la mititica,  fostul președinte a schimbat cu 180 de grade tabăra și zice și el, ca și Varanul, că justiția din România e de tot rahatul și ca atare nu mai e înjurat seară de seară la Halena 3, că ăia au mutat vidanja spre Iohannis, tot s-a trezit vechiul chef de harță în Dănuța: „L-am întrebat civilizat pe domnul președinte al României. I-am zis: ‘Domnule președinte’. Nu i-am spus ‘bă, mă’. L-am întrebat așa: ‘domnule președinte, credeți ca Liviu Dragnea o să facă pușcărie?’. S-a strâns așa și a zis: ‘eu nu vreau să vorbesc despre așa ceva. Nu îmi plac subiectele astea’. I-am spus: ‘adică nu mai știți cine face pușcărie în România? Parcă știați’. S-a întors cu spatele la mine și a zis: ‘Voi știți cine face pușcărie’. Adică noi, de la Antena 3, știm cine face pușcărie în țara asta. Și mi-a mai zis: ‘termină cu provocările. Ești măruntă’. Apoi a plecat.” Păi, bine, mă, Dănuțo, dacă și tu n-ai știut să pui problema? Vorbești de pușcărie în casa cercetatului penal? Pe de altă parte, cred că Băsescu s-a înșelat: cum adică să fie măruntă,  când, dacă-și ia Dana Grecu cizmele SS cu toc cui și-și mai încordează și pectoralii ăia fără pic de păr pe ei, Ciuvică, Badea, Gâdea și ceilalți tiriplici de la A3 par, prin comparație, niște pitici din ăia porno, de s-aruncă din Turnul Chindiei?
*Pentru că, probabil, abia zilele astea au aflat de unde se deschide un computer, niște gurnaliști de la Digi 24 nu au învățat să facă diferența dintre o sursă credibilă și o opinie de părerolog. Bunăoară, în loc să citeze vreun New York Times, vreun Le Figaro, hai, încă și un Daily Mail, ei s-apucă și traduc, cuvânt cu cuvânt, un articol de pe getpocket, adică o platformă unde oricine poate publica orice-i trece prin cap. Articolul tradus se intitulează ”De ce legumele și fructele organice sunt o pierdere de bani” și este scris de o duduie cu nume indian, care probabil are o afacere cu pesticide, ceva, mă gândesc, că prea dă-n castraveții bio. Alo, Digi24, se aude? Aveți grijă ce luați de pe getpocket, că ajungeți, naibii, să scrieți articole din teza de doctorat a lui Ponta sau Oprea și vă dau ăia în judecată pentru plagiat!
*Pentru că timpul nu mai are răbdare și s-ar putea să-l vedem în curând și pe marele deontolog Dan Andronic scriind cărți polițiste la Rahova, să-și ia zile de libertate, Evenimentul Zilei a trecut la atac la baionetă în lupta contra Luluței. I-auziți aici titlu de ziar quality: ”Luju ATACĂ la temelia Codruței Kovesi! Plângerea a fost transmisă la CSM”. Pentru cine nu știe, Luju e un site de zvoneri și răspândaci pe lângă care mincinosul ăla de Pinocchio chiar e mic copil, site care are un singur scop: să lovească în oricine se ia de penali și în principal de Dan Voiculescu (să trăiți Dom Profesor!). Despre Codruța știam de toate, dar că ar avea  temelie, cum scriu pârâcioșii ăștia mici, habar n-aveam. Personificarea e de-a dreptul absurdă, țugurlanilor, nu puteați să ziceți și voi ”atacă sub centură”, că era mai la obiect? Asta cu temelia mă face să cred că tocmai îi ridicați statuie Luluței, deși sigur n-aveați intenția asta. Mai ușor cu figurile de stil, nu de alta, dar, dacă vă mai fâțâiți mult pe lângă temelia lui Kovesi, s-ar putea să vă cadă statuia în cap și la ce bust are baschetbalista, afiș vă face!
*În Click am întâlnit un titlu de mi s-a ridicat nivelul colesterolului instantaneu citindu-l: ”Totul despre amanţii Elenei Ceauşescu! Legătura dintre ea şi Ion Iliescu”. Vai  de mine și de mine, mi-am zis, știam că Leana lui Briceag era rea de muscă, dar chiar așa… cu Ion Iliescu? N-avea și ea mândria ei, de-a ajuns să se încurce cu ăsta, mai ales că știa că Ilici, pe vremea aia, avea deja o relație de-a dreptul fetișistă cu tovarășul Nicolae Ceaușescu (mai precis îl pupa în fund non-stop pe acesta, pe la toate plenarele și congresele). Ei, și intru pe text și ce credeți? Leana n-a avut, de fapt, vreo legătură cu Ion Iliescu, cum spun mincinoșii de la Click, ci îi făcea ochi dulci unchiului lui Iliescu, Eftimie. Bă-băieți, decât să induceți lumea în eroare, mai bine vă documentați mai atent! Ia coborâți voi pe firul istoriei, că, la cât de antic e, sigur îi găsiți lui Iliescu vreun amantlâc cu Cleopatra, Eva lui Adam sau cu vreo femelă țăpănoasă de brontozaur!
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 8744
Data de înscriere : 05/11/2012

https://amintiridespreviitor.forumgratuit.ro

Sus In jos

 (SPARTACUS REDIVIVUS ! ) A patra putoare în stat Empty Vineri, 23 iunie: A patra putoare în stat

Mesaj Scris de Admin la data de Sam Iun 24, 2017 3:07 am

Într-o emisiune de la Antena 3, celebra femeie-komisar Dana Freaku sau, mă rog, Dana Grecu pentru prieteni, a declarat că a avut parte de o neașteptată întâlnire cu coșmarul vieții ei, Traian Băsescu. Deși, între timp, de când riscă să ajungă cu juma de familie la mititica,  fostul președinte a schimbat cu 180 de grade tabăra și zice și el, ca și Varanul, că justiția din România e de tot rahatul și ca atare nu mai e înjurat seară de seară la Halena 3, că ăia au mutat vidanja spre Iohannis, tot s-a trezit vechiul chef de harță în Dănuța: „L-am întrebat civilizat pe domnul președinte al României. I-am zis: ‘Domnule președinte’. Nu i-am spus ‘bă, mă’. L-am întrebat așa: ‘domnule președinte, credeți ca Liviu Dragnea o să facă pușcărie?’. S-a strâns așa și a zis: ‘eu nu vreau să vorbesc despre așa ceva. Nu îmi plac subiectele astea’. I-am spus: ‘adică nu mai știți cine face pușcărie în România? Parcă știați’. S-a întors cu spatele la mine și a zis: ‘Voi știți cine face pușcărie’. Adică noi, de la Antena 3, știm cine face pușcărie în țara asta. Și mi-a mai zis: ‘termină cu provocările. Ești măruntă’. Apoi a plecat.” Păi, bine, mă, Dănuțo, dacă și tu n-ai știut să pui problema? Vorbești de pușcărie în casa cercetatului penal? Pe de altă parte, cred că Băsescu s-a înșelat: cum adică să fie măruntă,  când, dacă-și ia Dana Grecu cizmele SS cu toc cui și-și mai încordează și pectoralii ăia fără pic de păr pe ei, Ciuvică, Badea, Gâdea și ceilalți tiriplici de la A3 par, prin comparație, niște pitici din ăia porno, de s-aruncă din Turnul Chindiei?
*Pentru că, probabil, abia zilele astea au aflat de unde se deschide un computer, niște gurnaliști de la Digi 24 nu au învățat să facă diferența dintre o sursă credibilă și o opinie de părerolog. Bunăoară, în loc să citeze vreun New York Times, vreun Le Figaro, hai, încă și un Daily Mail, ei s-apucă și traduc, cuvânt cu cuvânt, un articol de pe getpocket, adică o platformă unde oricine poate publica orice-i trece prin cap. Articolul tradus se intitulează ”De ce legumele și fructele organice sunt o pierdere de bani” și este scris de o duduie cu nume indian, care probabil are o afacere cu pesticide, ceva, mă gândesc, că prea dă-n castraveții bio. Alo, Digi24, se aude? Aveți grijă ce luați de pe getpocket, că ajungeți, naibii, să scrieți articole din teza de doctorat a lui Ponta sau Oprea și vă dau ăia în judecată pentru plagiat!
*Pentru că timpul nu mai are răbdare și s-ar putea să-l vedem în curând și pe marele deontolog Dan Andronic scriind cărți polițiste la Rahova, să-și ia zile de libertate, Evenimentul Zilei a trecut la atac la baionetă în lupta contra Luluței. I-auziți aici titlu de ziar quality: ”Luju ATACĂ la temelia Codruței Kovesi! Plângerea a fost transmisă la CSM”. Pentru cine nu știe, Luju e un site de zvoneri și răspândaci pe lângă care mincinosul ăla de Pinocchio chiar e mic copil, site care are un singur scop: să lovească în oricine se ia de penali și în principal de Dan Voiculescu (să trăiți Dom Profesor!). Despre Codruța știam de toate, dar că ar avea  temelie, cum scriu pârâcioșii ăștia mici, habar n-aveam. Personificarea e de-a dreptul absurdă, țugurlanilor, nu puteați să ziceți și voi ”atacă sub centură”, că era mai la obiect? Asta cu temelia mă face să cred că tocmai îi ridicați statuie Luluței, deși sigur n-aveați intenția asta. Mai ușor cu figurile de stil, nu de alta, dar, dacă vă mai fâțâiți mult pe lângă temelia lui Kovesi, s-ar putea să vă cadă statuia în cap și la ce bust are baschetbalista, afiș vă face!
*În Click am întâlnit un titlu de mi s-a ridicat nivelul colesterolului instantaneu citindu-l: ”Totul despre amanţii Elenei Ceauşescu! Legătura dintre ea şi Ion Iliescu”. Vai  de mine și de mine, mi-am zis, știam că Leana lui Briceag era rea de muscă, dar chiar așa… cu Ion Iliescu? N-avea și ea mândria ei, de-a ajuns să se încurce cu ăsta, mai ales că știa că Ilici, pe vremea aia, avea deja o relație de-a dreptul fetișistă cu tovarășul Nicolae Ceaușescu (mai precis îl pupa în fund non-stop pe acesta, pe la toate plenarele și congresele). Ei, și intru pe text și ce credeți? Leana n-a avut, de fapt, vreo legătură cu Ion Iliescu, cum spun mincinoșii de la Click, ci îi făcea ochi dulci unchiului lui Iliescu, Eftimie. Bă-băieți, decât să induceți lumea în eroare, mai bine vă documentați mai atent! Ia coborâți voi pe firul istoriei, că, la cât de antic e, sigur îi găsiți lui Iliescu vreun amantlâc cu Cleopatra, Eva lui Adam sau cu vreo femelă țăpănoasă de brontozaur!
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 8744
Data de înscriere : 05/11/2012

https://amintiridespreviitor.forumgratuit.ro

Sus In jos

 (SPARTACUS REDIVIVUS ! ) A patra putoare în stat Empty Sâmbătă, 24 iunie: A patra putoare în stat

Mesaj Scris de Admin la data de Sam Iun 24, 2017 3:10 am


*Deși Grindeanu i-a avertizat că și-ar putea lua adio de la guvernare după căderea lui, pesediștii se dovedesc, în continuare, maeștri la vândut pielea ursului din pădure, așa că au început deja să-și facă planuri pentru un nou guvern. Că ei visează cu ochii deschiși, uitând că visul lor roz s-ar putea transforma într-un coșmar, dacă vrea Iohannis, nu e de mirare. De mirare e cum abordează o anumită parte a presei situația. De pildă, Evenimentul Zilei nu mai stă să caute alea trei surse sigure, ci pune urechea la bârfe, zvonuri, șușanele și titrează: ”Surse: Lista scurtă de miniștri a PSD. Artileria grea a partidului intră în joc”. După care prezintă „o parte din cele mai recente pariuri din interiorul PSD”: premier Carmen Dan, Viorica Dăncilă sau Mihai Fifor, dezvoltare: Servila sau Țuțuianu, Transporturi: Bădălău, Justiție: Cazanciuc sau Șerban Nicolae, Muncă: Olguța. Bine, mă, dar noi facem presă pe bază de pariuri? Și ăștia sunt artileria grea a PSD? Artilerie grea e unul ca Năstase, specialist în tunuri de mare calibru sau Katiușa aia bătrână, dar încă funcțională, de Iliescu. Unde vedeți voi artilerie grea în lista asta, când toți, de la Carmen Dan și Țuțuianu, la Olguța și Șerban Nicolae, sunt numai petarde și pocnitori?
*Cei de la Realitatea.net vor să pară inteligenți, dar nu le iese din prima. Scriind despre lunetistul american care a ucis un luptător ISIS aflat la trei kilometri distanță, ei titrează: ”RECORD! Un sniper a atins cea mai îndepărtată țintă.Insurgentul vizat nici nu știa ce i se întâmplă”. Pe bune, nu știa? Ce titlu fenomenal! Dar nu mai bine rămâneați voi la primele două propoziții, în loc să mai inventați apa caldă într-a treia? Păi, nu-i normal, băi, țugurlanilor, că dacă-ți trage un lunetist un glonț în căpățână să nici nu visezi ce ți se întâmplă? Ăla ar mai lunetist dacă te-ar împușca de la un metru? Așa că ori de trage de la o sută de metri, ori de la trei kilometri, rămâi la fel de surprins – bine, nu pentru prea mult timp, ce-i drept. Dar voi nu vă speriați, ci scrieți, în continuare, liniștiți, că nu sunteți în primejdie: ca să vă zboare creierii, un lunetist ar trebui să vă găsească mai întâi căpățâna, și asta nu se vede nu doar cu luneta, ci nici cu microscopul!
*Pentru că e weekend și nu prea s-au copt multe știri, Adevărul publică și el ce poate, să umple ziarul. Mi-a atras atenția un titlu incitant: „Cum s-a răzbunat o şoferiţă din Gorj pe un „cocalar“ cu BMW care a şicanat-o în trafic”. Imediat m-am gândit că o să dau peste o știre cap-coadă, eventual însoțită de filmuleț, ca să vadă tot boborul cum își fac cocalarii cu bemveu de cap pe șoselele patriei. Și, când colo, ce credeți? Știrea nu era știre, ci preluarea unei postări de pe Facebook a unei dudui, ce pretindea că fusese șicanată în trafic de un guțan căruia îi fotografiase mașina. De fapt, asta era și „răzbunarea” din titlu – în caz că vă așteptați că duduia l-a răsturnat pe cocalar, a sunat la poliție, a sărit cu levierul peste el etc. Carevasăzică, dacă aveți boală pe careva, nu trebuie să dovediți neapărat că v-a șicanat, ci doar să-i pozați numărul de la mașină și pac!, la gazetă. Și inventați voi ce poveste vreți, că ziariștii o reiau cât ai zice „deontologie”. E clar: următorul stadiu al jurnalismului de cumetrie va fi preluarea de pe Facebook a pozelor cu mâncare, însoțite de titluri de senzație: ”N-ai să crezi ce-a mâncat acest bucureștean la prânz: ciorbă de burtă!!!”
*Și tot Adevărul o dă-n tabloidizare totală – probabil căldura asta mare e de vină, o fi bătut soarele prea mult prin redacție – , titrând: ”Peştele cu dinţi de om care atacă organele genitale ale pescarilor, pescuit în Dunăre în zona Portului Turnu Severin”. Autoarea știrii precizează că e vorba de un pește din Amazon, rătăcit, cine știe cum, pe Dunăre. Săracul pește, pun pariu că a plâns de s-a omorât când l-au prins pescarii și i-au zis c-a nimerit în România – că doar așa plâng toți refugiații care au ghinionul să ajungă la noi! Ei, dar după ce scrie cât de periculoși sunt peștii ăștia pentru om, ziarizda își dă nasol cu firma-n cap, adăugând că, potrivit specialiștilor, faptul că peștele ar ataca organele sexuale e o minciună, bazată pe o glumă. Păi ce făcuși, soro? Până la urmă te mușcă ori nu te mușcă? Hai, zi mai repede, că stau românașii pe malul Dunării și nu știu dacă să-și pună sau să nu-și pună cască de protecție pe capul ăla cu care gândesc…
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 8744
Data de înscriere : 05/11/2012

https://amintiridespreviitor.forumgratuit.ro

Sus In jos

 (SPARTACUS REDIVIVUS ! ) A patra putoare în stat Empty Marți, 27 iunie: A patra putoare în stat

Mesaj Scris de Admin la data de Mar Iun 27, 2017 5:36 am

*Dacă nu v-ați lămurit încă de justețea proverbului „Gura păcătosului adevăr grăiește”, o puteți face intrând pe site-ul Antena 3, care dă o știre în ton cu noua alegere de premier: ”A fost potop în ţară. Natura s-a dezlănţuit cu furturi violente” Da, dragi anteniști, nici nu știți câtă dreptate aveți! Atât au jefuit alde Dragnea și sclaveții lui România încât a rămas, biata de ea, și violentată, ca să zic așa, și cu bugetul luat. Și ăștia nici măcar nu sunt ca Năstase, pe vremuri. Ăla era politicos, o întreagă plăcere să te lași jefuit de el: ”Doamna România, vă deranjează dacă vă iau Petromul de la gât și-l vând mai ieftin la cineva, să-mi iasă și mie de-o ciorbă?” Pe când ăștia ai lui Dragnea sunt de-a dreptul agresivi, frate: după ce că și-așa era bătută biata țară de soartă, au mai bătut-o și ei, punându-i acuma în frunte un premier care are chiar portretul-robot al bețivului de birt ce vine acasă și-și altoiește nevasta de supărare că nu i-a mai dat aia de la non-stop drojdeală pe caiet. Bine, în tonul anteniștilor simt și o undă de invidie: pe ei nu-i deranjează atât că în țară sunt furturi violente, ci că stăpânul lor, Varanul, e la răcoare și nu poate să bage și el măcar o tornadă mică prin buzunarul statului.
*Într-o încercare de a-l umaniza pe noul prim-ministru, Mihai Tudose – deși pe-ăsta nici zeama de varză nu-l mai umanizează! – ziarul Click dă un titlu șturlubatic: ”Cine este noul premier al României? Mihai Tudose, as la șah cu doctoratul scris pe plajă”. Alo, domnii gurnaliști, mai subțire cu doctoratul ăla, da? Dacă chiar voiați să fiți preciși, ca să zic așa, vă informați nițeluș din trei surse și ați fi aflat că domnul Tudose, nu și-a scris poate decât numele pe doctorat. În rest, lucrarea e copiată, cap-coadă, de la alții. Deci titlul corect ar fi fost ”cu doctoratul copiat pe plajă”, da? Cât privește șahul, nu știu dacă omul o fi așa de as cum îl lăudați voi, dar o să ne lămurim în curând, mai ales că, din câte se aude, o să aibă în guvern numai nebuni și pioni. Singurul lucru pe care nu-l pot contrazice, din tot articolul ăsta laudativ, e că domnul viitor drojdier… ăăă, pardon, viitor premier voiam să spun… posedă și o colecție de timbre evaluată la câteva zeci de mii de euro. Ei, așa ceva nu pot contesta: n-ați văzut ce „cap de bour” are?
*Surprinși și ei de cât de numeroasă e pepiniera de incapabili din PSD, partid care oferă, practic, resurse inepuizabile de incompetență, cei de la Evenimentul zilei scriu, cu o undă de regret în peniță: „Olguța A RATAT ŞANSA CARIEREI. Toți membrii PSD vorbesc despre asta”. În opinia lor, Vulguța Vasilescu ar fi putut fi lejer premieriță sau cum se cheamă, da’ n-a vrut mușchii ei fesieri de olteancă ambițioasă: ”Ca să fiu prim-ministru trebuie să las tot proiectul acesta al meu pentru altcineva. Nu, vreau să-l duc mai departe”, a declarat Vulguța. Bravo, fată, nu te lăsa, de ce să-i lași pe alții să se facă de tot rahatul, când poți să te faci tu, până la capăt?! Ai promis că mărești salariile pe 1 iulie, nu le-ai mărit, că nu se poate, acum promiți că le mărești pe 1 ianuarie, n-o să se mărești nici atunci, că atunci de ce să se poată? Și o s-o ții tot așa până-n 2019, iar atunci o să dai repede la fazani votanți niște bonuri de masă, o alocație, o atenție, o măslină, o scobitoare chinezească și sigur găsești tu trei milioane de proști care să vă voteze iar! Oricum, cred că băieții de la Evenimentul au cam exagerat cu titlul: nu acum, când a refuzat să conducă guvernul, și-a ratat duduia Vulguța șansa vieții, ci prin 90, când îi căuta pixul, pe sub birou, lui Vadim. Vă dați seama unde-ar fi putut să ajungă fătuca asta dacă-l găsea?
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 8744
Data de înscriere : 05/11/2012

https://amintiridespreviitor.forumgratuit.ro

Sus In jos

 (SPARTACUS REDIVIVUS ! ) A patra putoare în stat Empty Miercuri, 28 iunie: A patra putoare în stat

Mesaj Scris de Admin la data de Joi Iun 29, 2017 12:30 am


*Incendiul de la Balotești a fost mană curată pentru televiziunile mogulene, care au avut astfel prilejul să mai deturneze atenția telespectatorilor lobotomizați de la faptul că avem un guvern făcut parcă la beție. A fost ca-n filmul ”Roșcovanul”, dacă vă mai amintiți, când puștiul le arăta fazanilor de pe stradă biciclete roșii pe cer, ăștia căscau gura, iar amicul puștiului, un găinar cu degete lungi, le șutea portofelul. Așa și acum, doar că n-a mai fost cu biciclete roșii pe cer, ci cu flăcări portocalii, întinse până la cer. Ca să fie tacâmul complet și nu care cumva fazanii să înceapă a gândi cu propria căpățână, site-ul Antenei 3 bagă și un titlu incitant: „Cine a fost văzut aproape de incendiul de la Balotești. Oamenilor nu le-a venit să creadă că e chiar el” Țin să fie, țin să fie? Musafirii sau poliția? Chiar așa, cine naiba să fie pe lângă incendiul de la Balotești? O fi fost fantoma lui Ceaușescu, te gândești… o fi înviat Nero și-a venit să se simtă și el bine. N-am putut să rezist și am dat click. Și, ce să vezi: nu era nici Ceașcă, nici Nero, era Ion Țiriac ăl bătrân, care conducea și el o mașină de colecție, ca miliardarul, pe șosea, și n-avea nicio treabă cu incendiul, căci se afla la cel puțin cinci kilometri distanță. Hai, bă, anteniștilor, că sunteți ageamii! Asta-i știre? În locul vostru m-aș fi interesat dacă Băsescu era prin București la ora aia și aș fi titrat, mare: ”Incredibil: Băsescu văzut la ora izbucnirii incendiului undeva lângă Balotești, cu un cocktail puternic alcoolizat în mână”. Ce cocktail, nu mai spuneați, că atunci când vine vorba de Băsescu, poate să bea omul și ”Sex on the Beach”, fiindcă telespectatorii voștri o să creadă că tot despre ”cocktail Molotov” e vorba!
*Și tot Antena 3 a prezentat în exclusivitate imagini cu fugarul Sebastian Ghiță în Serbia. Cu glasul tremurând de indignare, Gâdea le-a vorbit telespectatorilor despre viața de nabab pe care Ghiță o duce, stând cu burta și alte organe în sus pe terasa unui hotel cu multe stele din Belgrad. Mogulul și-a ras barba, și-a lăsat părul să crească – mă rog, în măsura în care o chelie deasă mai poate crește – și îl doare la bașcheți de Justiție, zic anteniștii. Asta în vreme ce bietul Varan se coace în șerpăria de la Rahova, pe 40 de grade, cu toți violatorii în celulă, în loc să iasă odată din pușcărie, că a fost deținut exemplar, s-a spălat pe dinți, a scris zece cărți poștale și a dat și „bună ziua” la gardieni… Hai, lasă, mă, Gădișor, nu mai face botic de supărare, că acuma se termină și procesul de șantaj cu RDS și parcă văd că ajunge și stăpânu-tău la mare, la răcoare, în renumita stațiune turistică pentru borfași ”Poarta Albă”. Totul e să nu nimerească, Doamne ferește!, cu nesătulul ăla de Borcea în celulă…
*Că tot veni vorba de moguli și de deținuți, nu uitați că mai avem unul cu asemenea cumul de funcții. În Evenimentul zilei am găsit un titlu uluitor: ”EXPERIENŢĂ DURĂ pentru Vîntu, în spatele gratiilor. Ce i-a făcut deţinutul Aurică” Citind un asemenea titlu, la ce vă gândiți? Hai, ziceți sincer. Nu vă imaginați deja că ratonul ăla de sub nasul lui Vîntu a fost considerat extrem de sexy de un deținut pe nume Aurică, drept pentru care acesta l-a prins pe mogul la dușuri și i-a arătat calitățile de-a dreptul terapeutice ale săpunului Duru? Țeapă! Ați văzut că v-ați dus după fentă și ați uitat cum se face „presă” la Evz? De fapt, experiența „dură” pe care a avut-o Vîntu nu se referă la pușcăria executată în zilele noastre, ci la prima lui condamnare, din anii 80. Și nu, pe mogul nu l-a usturat curul după experiența asta, pentru că numitul Aurică nu i-a făcut nimic rău, ci doar l-a pârât gardienilor că îi furase o bucată de slănină. Ei, vedeți cum se explică, psihanalitic totul? Vîntu a fost atât de șocat de trădarea lui Aurică încât s-a răzbunat, mai târziu, și n-a mai furat slană, ci a luat toată agoniseala sutelor de mii de guguștiuci care au investit la FNI. Și știți de ce? Pentru că pe cel puțin unul dintre ei îl chema Aurică!
*Ca să nu rămână fără clickuri pe tarla săptămâna asta, B1 bagă iar burtiere și titluri alarmiste. De pildă, pe site-ul acestui canal am citit, îngrozit: ”COD ROȘU DE CANICULĂ ÎN ROMÂNIA: 45 DE GRADE ÎN WEEKEND! Va fi doborât recordul național de temperatură?! (FOTO)” I-auzi, frate, mi-am zis, bagă și foto, or fi pozat ăștia canicula, ia hai să intru. Evident, mă așteptam să citesc un comunicat oficial, ceva, de la doamna Jurcă de la INMH, cu canicula asta. Când colo, canci INHM! Uite ce scria: ”Potrivit pasionaților de meteorologie, weekend-ul acesta va fi doborât recordul național de temperatură maximă de 44,5 grade Celsius, în sudul țării.” Deci nema specialiști, nema meteorologi cu diplomă, am ajuns să ne luăm după ”pasionații de meteorologie”! Nu m-am mai uitat și la emisiunile B1, fiindcă sigur riscam să dau acolo peste colonelul Dogaru, celebrul pasionat de meteorologie, care să ne explice că nenorocitul ăla de Soroș ne-a trimis canicula pe cap sau cel puțin peste doamna Tatoiu, care să ne sfătuiască ce rochie de seară se asortează la codul roșu.
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 8744
Data de înscriere : 05/11/2012

https://amintiridespreviitor.forumgratuit.ro

Sus In jos

 (SPARTACUS REDIVIVUS ! ) A patra putoare în stat Empty Joi, 29 iunie: A patra putoare în stat

Mesaj Scris de Admin la data de Joi Iun 29, 2017 12:49 am


Pentru că trăim într-o țară eternă, fascinantă și mereu surprinzătoare, ce s-a gândit domnul cu veveriță sub nas de la Teleorman? Hai, frate, să-i mai surprind o dată pe românași, de să le iasă pe nas grătarele din ziua votului. Și uite așa ne-am procopsit la Cultură cu un domn care nu e nici academician, ca Răzvan Theodorescu, nici scriitor, ca Marin Sorescu, nici tenor, ca Ludovic Spiess, nici filosof, ca Andrei Pleșu, nici actor, ca Diaconu sau Caramitru, toți, de asemenea, foști miniștri la Cultură. Nu, omul a lucrat la ziare, dacă ziare se pot numi fițuica de șters geamurile Cancan și fabrica de fonfleuri online Wowbiz. Și a mai lucrat și în televiziune, dacă televiziune se poate numi Kanal D, cu jde miile sale de telenovele, numai bune de netezit creierul telespectatorului, deja spălat de televiziunile mogulene. Dar, ce vreți, cultura evoluează, nu mai e tot Cucuteni și Gumelnița, acum e Cruduța, Biăncuța și alte panarame. Așa că pregătiți-vă pentru niște manifestări culturale de excepție, toate după gustul noului ministru. Am putea avea, de pildă, un festival de poezie la Ipotești, intitulat ”Eminescule, ce-ți mai plac venerele și madonele” sau o tabără de sculptură la Hobița, numită, sugestiv ”Șoc! Am aflat cine e adevăratul urmaș al lui Brâncuși!” Evident, cunoscutul festival internațional ”George Enescu” n-o să mai poarte tot această denumire banală, care n-are cum să-i atragă pe adevărații melomani, fani Guță&Salam, ci o altă denumire, mult mai elocventă: ”Enescu e barosan, la vioară nambăr oan!”
*Din aceeași gamă a omului nepotrivit la locul potrivit, în momentul cel mai nefericit, face parte și inițiativa primăriei Sectorului 6 de a-și face televiziune. Gelos, probabil, pe faptul că duamna Firea dă Antenei 3 o șapcă de bani ca s-o ridice în slăvi și s-o arate populimii cât e ea de frumoasă, deșteaptă și zână (totul din banii bucureștenilor, evident, că doar nu-i aduce Pandelică de-acasă), domnul primar Mutu s-o fi gândit: adică ia stai, mă, dar numai în București, per ansamblu, sunt idioți care nu guiță când li se toacă banii din taxe și impozite? Ce, în sectorul 6 n-avem și noi proștii noștri, care tac ca peștele-n acvariu, indiferent pe ce panseluțe, bordurașe și trotuărele spargem noi banii lor? Și-uite așa s-a apucat domnul primar Mutu să rezolve o problemă de stringentă actualitate: televiziunea locală. Păi, dacă drumurile le asfaltase, de iluminat iluminase tot sectorul ca-n palmă, zi și noapte, traficul aglomerat îl fluidizase, parcuri la copii făcuse, școlile toate le reparase, ce voiați să mai facă până la final de mandat, că se plictisea, săracul? De-aia își face televiziune, că ziua pe Antena 3 și RTV e numai teleshopping, vreți să se deștepte neuronii stingheri ai pensionarilor și să se întrebe pe ce dă edilul banii?  Prin urmare, dragi locuitori ai sectorului 6, pregătiți-vă pentru niște programe grozave, precum emisiunea de dezbateri cu translator pentru surdo-muți”Vorbește cu Mutu”, spectacolul concurs ”Asta să i-o spui lui Mutu!” și, după 12 noaptea, desigur, show-ul erotic de mare angajament ”Mutu nu mai fxte pământul, fxte sectorul!”
*Cu limba tremurându-i de emoție între buze, în așteptarea întoarcerii popoului mult iubit de Varan, Mirci Badea scrie pe pagina de Facebook: ”Știu că stric petrecerea propagandiștilor lui Kovesi, dar ANTENA3 a fost ACHITATĂ. E ușor să citești sentința, dacă știi să citești. Presa odioasei Kovesi este, ca de obicei, FAKENEWS”. Nu știu dacă mai țineți minte, dar acum câțiva ani, când scriam tot aici, la Reporter virtual, Vuvuzel ăsta era atât de supărat pe mine că-i făcusem cronică la concert încât nu doar că mă amenința că mă omoară cu bătaia fuga, mai ceva ca pe motociclist, dar din ”propagandist băsist” nu mă scotea. Acum însă, de când Băsescu pare să fi trecut de partea popoului (de Varan, ca și Badea), Mircică a primit, probabil, ordin să nu se mai ia de el, ci să-și mute jetul pe Kovesi. În altă ordine de idei, cred că primul care ar trebui să învețe să citească ar fi chiar Badea. Nu de alta, dar Antena 3 nu a fost achitată, ci, dimpotrivă, a primit o amendă penală de 200.000 de lei, bani mai greu de achitat din reclame la pasta de dinți cu usturoi ”Halena” sau desfăcătorul universal de conserve ”Teka cinel”. Dar de unde vreți să știe să citească, bietul maimuțoi, când el toată adolescența n-a citit – cu un ochi pe ușă, normal, să nu-l prindă mamae – decât reviste cu poze de gagici goale, ba încă și alea având multe pagini încleiate unele de altele!
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 8744
Data de înscriere : 05/11/2012

https://amintiridespreviitor.forumgratuit.ro

Sus In jos

 (SPARTACUS REDIVIVUS ! ) A patra putoare în stat Empty Re: (SPARTACUS REDIVIVUS ! ) A patra putoare în stat

Mesaj Scris de Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum